Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: RE: Lucruri negative (-) la CFR   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 11:20

adrian78hd a scris:
CFR Călători a cheltuit 250.000 de euro pentru imprimante plus 1 milion de lei, pentru rechizite, uniforme sau apă minerală

Ce fel de imprimante s-au luat?cand un multisistem scaner fax imprimanta costa 100 de euro
DIFERENTA si-a introdus-o BERCEANU in cont sa-i mai creasca averea ca doar ,,a muncit,, pentru ,,CFR,,
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 11:41

Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate continua.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 11:49

cristi CFR a scris:
Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate pontinua.

Mi se pare ciudat la nasi sunt numa genti vechi stegulete care arata ca niste carpe sa nu mai zic de clesti ..Singurul lucru pozitiv care l-am observat sunt vestele noi de la revizorii de cale..
Pot sa mai trag si eu un semnal de alarma se cumpara imprimante dar nu se cumpara becuri pentru locomotiva nu se cumpara drujbe pentru taiat vegetatia ,bormasini pentru gauri in traversele de lemn etc..
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 15:36

adrian78hd a scris:
cristi CFR a scris:
Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate pontinua.

Mi se pare ciudat la nasi sunt numa genti vechi stegulete care arata ca niste carpe sa nu mai zic de clesti ..Singurul lucru pozitiv care l-am observat sunt vestele noi de la revizorii de cale..

Si lanterne noi pentru revizorii de vagoane (cel putin in Tirgu Mures) Laughing

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 16:38

mureseanu_976 a scris:

Si lanterne noi pentru revizorii de vagoane (cel putin in Tirgu Mures) Laughing

Saptamana trecuta cand m-am intors de la Cluj, in Suncuius, impegata de miscare avea o chestie foarte interesanta cu care dadea drumul la trenuri. Era noapte afara si de obicei, se foloseste o lanterna cu bec verde, ea insa avea o paleta cu lumina ( destul de puternica ). Poate este vorba de vreun ``rechizit`` nou Very Happy
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8387
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 17:05

in statia Simeria Triaj e cel mai bine
o lanterna cu o bucata de plasa de culoare verde si prinsa cu un elastic de lanterna
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 18:22

Credeti ca da cineva lanterne la idm?!
Ceva special pt idm ce s-a dat ca "rechizit" Smile, am vazut ultima data acum vreo 10 ani, in rest fiecare se descurca cum poate.
Cel mai bine merge filtru verde facut din pet de bere Very Happy
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8387
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeMier 26 Ian 2011, 20:05

orice numai sa fie verde
Sus In jos
mstupariu

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Reputatie : 5064
Data de inscriere : 23/01/2011

MesajSubiect: Minus pe A1742 (26.01.2011)...   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 27 Ian 2011, 14:21

Daca exista si sectiunea asta...
Ieri, 26.01.2011, am venit cu A1742 din Oradea la Medias... Cu toate ca de la casa de bilete am fost asigurat ca in tren exista posibilitatea conectarii notebook-ului la curent, in tren situatia era alta... erau prize, dar nu era curent... aveam de lucru si m-am bazat mult pe orele din tren (in urma cu o saptamana am lucrat excelemt pe tren timp de mai bine de 4 ore)... am verificat toate vagoanele de clasa a II-a si cel de clasa I... nimic... controlorul mi-a explicat ca de la locomotiva se primesc 1500 V si ca sunt stricate transformatoarele/convertoarele de energie/tensiune... am vrut sa fac o reclamatie si am telefonat (de vreo 4 ori) la CFR Calatori Bucuresti - 021.319.03.09 - unde mi-a intrat tonul de fax... am sunat la al doilea numa de telefon afisat pe site - 0800.88.44.44 - mi-a venit un semnal sonor ca si cum numarul nu ar fi alocat... am sunat la CFR Calatori Cluj-Napoca - 0264.43.36.47 - unde mi s-a raspuns; le-am spus care-i treaba iar ei mi-au spus ca trebuie sa sun la Satu Mare daca vreau sa depun o sesizare; stiind ca in Cluj se vor atasa 3 vagoane, am intrebat-o pe d-na respectiva daca acelea vor avea energie electrica; mi-a spus sa revin dupa ora 20 cu un telefon ca trebuie sa vb cu cei responsabili si ca la 19:30 se schimba tura... intre timp am sunat la CFR Calatori Satu Mare - 0261.76.87.04 - doamna de acolo mi-a inregistrat sesizarea si mi-a recomandat sa mai depun una in statia de sosire... la 20:05 am sunat din nou la Cluj; mi s-a spus ca vagoanele care se vor atasa nu au nici ele posibilitatea de furnizare a energiei electrice la prizele din compartimente, insa se va incerca inlcuirea sigurantelor la vagoanele de Satu Mare; in plus, mi s-a mai spus ca s-ar putea ca de la locomotiva sa nu se primesca energie, insa odata cum intrarea pe electric, situatia sa se remedieze... Si-am ajuns in Cluj; s-au atasat cele 3 vagoane; ma asteptam sa fie "umblatura" mare pe la tablourile de la capetele vagoanelor de Satu Mare, dar nimic; am plecat din Cluj si curent tot nu era; am sunat din nou la Cluj, dar nu mi-a mai raspuns nimeni... Noii controlori urcati in Cluj dadeau din umeri si-si tot cereau scuze... Cu scuzele lor nu aveam ce face eu aveam nevoie de energie pentru laptop... Aproape de ora 1, cu o mica intarziere, trenul a ajuns la Medias... Am trecut pe la biroul de informatii si am cerut caietul de reclamatii... Mi s-a spus sa revin dimineata... Am fost la 9:30 si mi s-a spus sa revin dupa ora 15... mai am cca. 40 de min... nu stiu daca am sa rezolv ceva, dar incerc...
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 27 Ian 2011, 14:52

Lasa, eu am fost cu R 361 care are vagoane Y modernizate cu priza numai la WC, am adus de acasa prelungitorul.
5 minute mergea curentul 10 nu mergea si tot asa Laughing
Sa fi vazut ce fata a facut sefu de tren cand a vazut cablu de la WC pana in compartiment lol!

mstupariu

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeVin 28 Ian 2011, 17:07

Si eu am folosit odata priza din WC pe IC531... Chestia era ca eu nu aveam prelungitor... Sad
:AA10: :AA16: :AA16: :AA16:
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeVin 28 Ian 2011, 18:35

Fara suparare, conform NUT (Normelor uniforme pentru aplicarea Regulamentului de transport pe caile ferate din Romania) nu se obliga nimeni sa va dea 220V in vagon. Este o facilitate, nu o obligatie! mstupariu, parerea mea e ca ai fost tratat cu prea mult respect...
Sus In jos
mstupariu

MesajSubiect: @ionutz72   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeVin 28 Ian 2011, 20:45

tot fara suparare...
Daca bine stiu, NUT-ul, in forma lui actuala, e din 1999... Pe atunci nu existau astfel de "facilitati" prin vagoanele care circulau prin Romania... Dar daca e sa vorbim despre facilitati, aici ar putea intra mai multe: caldura pe timp de iarna, lumina din compartiment si de pe holul vagonului pe timp de noapte, WC-ul, geamul de la compartiment, locul pentru bagaje, usa de la compartiment si multe altele... toate pot deveni facilitati (si nici despre astea nu spune ninic NUT-ul)... Cum te-ai simti fara ele pe parcursul unei calatorii de minim 6 ore?
Cat despre "prea multul respect" cu care am fost tratat, am sa te rog sa citesti art 32.2 si ai sa vezi ca biroul de informatii din statia CFR Oradea nu mi-a dat "informatii precise". Nu vreau sa fac o tura-vura din ceea ce mi s-a intamplat mie, insa daca stiam ca nu exista curent in prizele din acel A1742 luam masuri din timp pentru a preintampina acest lucru...
Pentru orice eventualitate, te rog sa citesti si Articolul 6 (cel referitor la sesizari)...
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeVin 28 Ian 2011, 21:34

Nu trebuie sa te ofensezi...dupa cum am zis,e doar parerea mea.
Despre partea cu incalzirea,e prevazuta altindeva...
Sus In jos
mstupariu

MesajSubiect: @ionutz72   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitimeSam 29 Ian 2011, 01:31

Nu m-am ofensat. Dupa cum ai observat, am inceput cu "tot fara suparare"... Si la fel ca incalzirea, sunt sigur ca si facilitatea legata de prizele din trenuri e prevazuta pe undeva...
:AA10:

Si apropo! Ca tot veni vorba despre caldura? A1936 de la Oradea la Cluj-Napoca. Baga putina caldura in Oradea, dar nu suficienta cat sa dezghete geamurile, si mai baga putin inainte sa ajunga in Cluj...

Ultima editare efectuata de catre mstupariu in Dum 30 Ian 2011, 01:14, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 42 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 42 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: