|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: RE: Lucruri negative (-) la CFR Mier 26 Ian 2011, 11:20 | |
| - adrian78hd a scris:
- CFR Călători a cheltuit 250.000 de euro pentru imprimante plus 1 milion de lei, pentru rechizite, uniforme sau apă minerală
Ce fel de imprimante s-au luat?cand un multisistem scaner fax imprimanta costa 100 de euro DIFERENTA si-a introdus-o BERCEANU in cont sa-i mai creasca averea ca doar ,,a muncit,, pentru ,,CFR,, |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 11:41 | |
| Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate continua. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 11:49 | |
| - cristi CFR a scris:
- Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate pontinua.
Mi se pare ciudat la nasi sunt numa genti vechi stegulete care arata ca niste carpe sa nu mai zic de clesti ..Singurul lucru pozitiv care l-am observat sunt vestele noi de la revizorii de cale.. Pot sa mai trag si eu un semnal de alarma se cumpara imprimante dar nu se cumpara becuri pentru locomotiva nu se cumpara drujbe pentru taiat vegetatia ,bormasini pentru gauri in traversele de lemn etc.. |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 15:36 | |
| - adrian78hd a scris:
- cristi CFR a scris:
- Rechizitele sunt "instrumentele" necesare angajatilor pentru desfasurarea circulatiei cum ar fi : stegulete, genti , fluiere, clesti bilete pentru sefii de tren, chei , ciocane, etc pentru revizori si lista poate pontinua.
Mi se pare ciudat la nasi sunt numa genti vechi stegulete care arata ca niste carpe sa nu mai zic de clesti ..Singurul lucru pozitiv care l-am observat sunt vestele noi de la revizorii de cale.. Si lanterne noi pentru revizorii de vagoane (cel putin in Tirgu Mures) _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7106 Data de inscriere : 28/03/2009
| | | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 17:05 | |
| in statia Simeria Triaj e cel mai bine o lanterna cu o bucata de plasa de culoare verde si prinsa cu un elastic de lanterna |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 18:22 | |
| Credeti ca da cineva lanterne la idm?! Ceva special pt idm ce s-a dat ca "rechizit" , am vazut ultima data acum vreo 10 ani, in rest fiecare se descurca cum poate. Cel mai bine merge filtru verde facut din pet de bere |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 26 Ian 2011, 20:05 | |
| |
| | | mstupariu
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 47 Localizare : Oradea Reputatie : 5064 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Minus pe A1742 (26.01.2011)... Joi 27 Ian 2011, 14:21 | |
| Daca exista si sectiunea asta... Ieri, 26.01.2011, am venit cu A1742 din Oradea la Medias... Cu toate ca de la casa de bilete am fost asigurat ca in tren exista posibilitatea conectarii notebook-ului la curent, in tren situatia era alta... erau prize, dar nu era curent... aveam de lucru si m-am bazat mult pe orele din tren (in urma cu o saptamana am lucrat excelemt pe tren timp de mai bine de 4 ore)... am verificat toate vagoanele de clasa a II-a si cel de clasa I... nimic... controlorul mi-a explicat ca de la locomotiva se primesc 1500 V si ca sunt stricate transformatoarele/convertoarele de energie/tensiune... am vrut sa fac o reclamatie si am telefonat (de vreo 4 ori) la CFR Calatori Bucuresti - 021.319.03.09 - unde mi-a intrat tonul de fax... am sunat la al doilea numa de telefon afisat pe site - 0800.88.44.44 - mi-a venit un semnal sonor ca si cum numarul nu ar fi alocat... am sunat la CFR Calatori Cluj-Napoca - 0264.43.36.47 - unde mi s-a raspuns; le-am spus care-i treaba iar ei mi-au spus ca trebuie sa sun la Satu Mare daca vreau sa depun o sesizare; stiind ca in Cluj se vor atasa 3 vagoane, am intrebat-o pe d-na respectiva daca acelea vor avea energie electrica; mi-a spus sa revin dupa ora 20 cu un telefon ca trebuie sa vb cu cei responsabili si ca la 19:30 se schimba tura... intre timp am sunat la CFR Calatori Satu Mare - 0261.76.87.04 - doamna de acolo mi-a inregistrat sesizarea si mi-a recomandat sa mai depun una in statia de sosire... la 20:05 am sunat din nou la Cluj; mi s-a spus ca vagoanele care se vor atasa nu au nici ele posibilitatea de furnizare a energiei electrice la prizele din compartimente, insa se va incerca inlcuirea sigurantelor la vagoanele de Satu Mare; in plus, mi s-a mai spus ca s-ar putea ca de la locomotiva sa nu se primesca energie, insa odata cum intrarea pe electric, situatia sa se remedieze... Si-am ajuns in Cluj; s-au atasat cele 3 vagoane; ma asteptam sa fie "umblatura" mare pe la tablourile de la capetele vagoanelor de Satu Mare, dar nimic; am plecat din Cluj si curent tot nu era; am sunat din nou la Cluj, dar nu mi-a mai raspuns nimeni... Noii controlori urcati in Cluj dadeau din umeri si-si tot cereau scuze... Cu scuzele lor nu aveam ce face eu aveam nevoie de energie pentru laptop... Aproape de ora 1, cu o mica intarziere, trenul a ajuns la Medias... Am trecut pe la biroul de informatii si am cerut caietul de reclamatii... Mi s-a spus sa revin dimineata... Am fost la 9:30 si mi s-a spus sa revin dupa ora 15... mai am cca. 40 de min... nu stiu daca am sa rezolv ceva, dar incerc... |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 27 Ian 2011, 14:52 | |
| Lasa, eu am fost cu R 361 care are vagoane Y modernizate cu priza numai la WC, am adus de acasa prelungitorul. 5 minute mergea curentul 10 nu mergea si tot asa Sa fi vazut ce fata a facut sefu de tren cand a vazut cablu de la WC pana in compartiment _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | mstupariu
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 47 Localizare : Oradea Reputatie : 5064 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 28 Ian 2011, 17:07 | |
| Si eu am folosit odata priza din WC pe IC531... Chestia era ca eu nu aveam prelungitor... :AA10: :AA16: :AA16: :AA16: |
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 28 Ian 2011, 18:35 | |
| Fara suparare, conform NUT (Normelor uniforme pentru aplicarea Regulamentului de transport pe caile ferate din Romania) nu se obliga nimeni sa va dea 220V in vagon. Este o facilitate, nu o obligatie! mstupariu, parerea mea e ca ai fost tratat cu prea mult respect... |
| | | mstupariu
| Subiect: @ionutz72 Vin 28 Ian 2011, 20:45 | |
| tot fara suparare... Daca bine stiu, NUT-ul, in forma lui actuala, e din 1999... Pe atunci nu existau astfel de "facilitati" prin vagoanele care circulau prin Romania... Dar daca e sa vorbim despre facilitati, aici ar putea intra mai multe: caldura pe timp de iarna, lumina din compartiment si de pe holul vagonului pe timp de noapte, WC-ul, geamul de la compartiment, locul pentru bagaje, usa de la compartiment si multe altele... toate pot deveni facilitati (si nici despre astea nu spune ninic NUT-ul)... Cum te-ai simti fara ele pe parcursul unei calatorii de minim 6 ore? Cat despre "prea multul respect" cu care am fost tratat, am sa te rog sa citesti art 32.2 si ai sa vezi ca biroul de informatii din statia CFR Oradea nu mi-a dat "informatii precise". Nu vreau sa fac o tura-vura din ceea ce mi s-a intamplat mie, insa daca stiam ca nu exista curent in prizele din acel A1742 luam masuri din timp pentru a preintampina acest lucru... Pentru orice eventualitate, te rog sa citesti si Articolul 6 (cel referitor la sesizari)...
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 28 Ian 2011, 21:34 | |
| Nu trebuie sa te ofensezi...dupa cum am zis,e doar parerea mea. Despre partea cu incalzirea,e prevazuta altindeva... |
| | | mstupariu
| Subiect: @ionutz72 Sam 29 Ian 2011, 01:31 | |
| Nu m-am ofensat. Dupa cum ai observat, am inceput cu "tot fara suparare"... Si la fel ca incalzirea, sunt sigur ca si facilitatea legata de prizele din trenuri e prevazuta pe undeva... :AA10:
Si apropo! Ca tot veni vorba despre caldura? A1936 de la Oradea la Cluj-Napoca. Baga putina caldura in Oradea, dar nu suficienta cat sa dezghete geamurile, si mai baga putin inainte sa ajunga in Cluj...
Ultima editare efectuata de catre mstupariu in Dum 30 Ian 2011, 01:14, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |