Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 42 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 10:29

Nu circula prin Carbunesti.
Deviatele merg pe Turceni.

Nu ai inteles tu ceva.

In gara Craiova era un tren compus din vagoane ,,clasice" la care erau atasate la urma doua etajate modernizate pe care scria Craiova - Turceni .

Am intrebat la informatii la cit ajunge in Tirgu Jiu personalul prin Turceni si mi-a spus.

circula combinat pina la Filiasi, dar daca megeti la Tirgu Jiu mai bine mergi cu ala din fata prin Carbunesti ca astea doua de la urma mai stau in Turceni.

Cind am ajuns in Tirgu Jiu cele vagoanele etajate ajunsesera in Tirgu Jiu si daca nu ma insel personalul care plecase prin carbunesti ajunsese in Petrosani deja.
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6346
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 13:41

Da, era bun un Infofer atunci la plecare:
P 2855 Filiasi 15:20 - Turceni 15:46 care vine atasat la P 2025 Craiova 14:05 - Filiasi 14:55 - Carbunesti 16:07 - Tirgu Jiu 16:47 - Valea Sadului 17:20 - Lainici 17:42 - Pietrele Albe 17:56 - Livezeni 18:16 - Petrosani 18:28 iar de la Turceni se transforma in P 2857 Turceni 16:15 - Rovinari 17:05 - Rogojelu 17:12 - Tirgu Jiu 17:46
Doar ca daca intarzia putin nu prindeai R 13693 Bucuresti Nord 12:45 - Videle 13:30 - Rosiori Nord 14:27 - Caracal 15:10 - Craiova 15:55 - Filiasi 16:24 - Tirgu Jiu 17:51 - Petrosani 19:01 - Simeria 20:38 - Deva 21:00 - Aradu Nou 23:10 - Timisoara Nord 0:07 👽
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 15:28

Era bun srazvi un infofer.ro, dar in a doua zi de paste, am plecat asa pe fuga, hai sa mergem undeva.

Normal, cred eu era ca sa primesc informatiile de la biroul de informatii, dupa cum ii este numele si menirea.

Nu sa ma trimita direct la rapid in Craiova.
Sus In jos
didi

didi

Numarul mesajelor : 635
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6568
Data de inscriere : 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 15:43

IDM istu ala in loc sa goneasca catelu care isi facea nestingherit nevoile acolo pe peron ce a zis hai sa ma iau de pasionati.Facea si el o fapta buna sa scoate cainii de prin gari ca sincer sunt satula ce catei calcati de trenuri prin gari sau halte iar angajatii nu sunt deloc deranjati de privelistile sau mirosurile alea infioratoare .Dar un pasionat il deranjeaza are alergie ca cine sti ce inviarte omu acolo.Cat despre angajatii Cfr de din zona craiova cred ca s-a rasturnat carul cu stim noi ce acolo altfel nu imi pot explica de ce sunt mai mereu cu capu in nori sau pur si simplu nu au avut chef de munca in zpropierea sarbatorilor.Sora mea mi-a relatat o intamplare pe 1 aprilie cand mergea la Petrosani in trenul accelerat 10823 care mai nou are in compunere vagoane 22-96 si pentru clasa 1 si pentru clasa 2-a da nu va mirati, care au la capete compartimente de 5 locuri.La Craiova a urcat un domn care isi cumparase bilet si avea loc la cu sora mea in compartiment .Vine omu cauta , surpriza locu nu exista affraid .De ce? Pentru ca functionarele de la ghiseu i-au dat locu dupa vechea diagrama in care apareau vagoane Iva care au cate 6 locuri in comaprtiment.Ghinionul omului era ca el primise acel loc lipsa. No .Ce urat .Dupa ce ca trenul era plin a mai stat omul in picioare pana la Cluj.Asta e CFR-ul.A si sa specific ,schimbarea vagoanelor in compunerea trenului nu era facuta de azi pe maine ci de vreo 2 saptamani il stiu asa.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 17:49

Doar cel de clasa a 2-a este 22-96. Cel de clasa intai este 30-76
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 18:51

:shock: Dar ce trenuri aveti pline, cu toate locurile ocupate, eu de cand ma stiu dupa anul 2000 cu scumpirea de 75% la accelerat si 40% la celelalte, nu am prea stat la locul meu, nici macar nu ma uitam unde am loc Laughing . Tot timpul sunt multe locuri libere, desigur asta daca nu vrei sa stai unde scrie pe hartie, mai ales daca ai niste tigani sau mai rau, cocalari in compartiment si esti mandru de locul primit :bom:
Sus In jos
didi

didi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 18:59

alex.alexus.tm a scris:
Doar cel de clasa a 2-a este 22-96. Cel de clasa intai este 30-76

Scria pe el mare 22-96 si la serie si clasa 1 deasupra postez si poza ca am zis ca nu vad bine.Cat de gradul de ocupare, fiind Joia mare lumea mergea acasa si atuncea toate trenurile sunt pline ochi.
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 19:13

Da, corect, sunt in total vreo 5 zile pe an cand toate trenurile sunt pline, inainte de Paste, inainte de Craciun si cand se termina vacanta. Niciodata nu am vazut sa ia cinev la CFR masurile incat sa fie toata lumea multumita Laughing . Cu atasarea unui vagon nu aduni locuri pentru cei 500 de doritori ramsi pe afara oricat de binevoitori ar fi aceia silent
Sus In jos
didi

didi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMar 13 Apr 2010, 19:18

Da era vorba ca acelui calator i s-a vandut bilet cu loc care nu exista. Ei nici macar nu au avut bunu simt sa isi schimbe vechea diagrama.Asa mereu vor fi calatori care vor circula in picioare cand trenurile sunt aglomerate.De ce nu pun un vagon in plus vorba cuiva , daca suplimentu de loc e doar 3 lei parca.Sau de ce vand bilete mai mult decat locuri.Au fost situatii inadmisibile.M-am intors acum 2 ani de la campina cu un accelerat eram pur si simplu ca sardelele ca in RATB stateam inghesuiti si pe scara.Cum e posibil asa ceva nu se gandesc ca poate cadea cineva din tren.Nici controlorii nu au mai reusit sa ajunga la noi.Am facut si niste poze tin minte .Iara in trenurile de Constanta anu trecut in vara ce era .Iarasi eram claie peste gramada si multi tineri fara loc care s au imbatat si au fortat usile la tren ( erau vagoane 26-16) si am mers cu usile deschise si ei atarnati de usile alea.Chiar si asa consider ca introducerea acelor vagoane 22-96 pe trenul mai sus mentionat nu isi aveau rost deoarece fusesera vandalizate usile la compartimente asa de bun venit.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8341
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMier 14 Apr 2010, 12:13

O culme a CFR-ului:

În sâmbăta Paștelui, am plecat la Ploiești și neavând de ales, am plecat din Pitești cu microbuzul. De la București, am luat R 751. Mă duc la casă și mi se zice din start că nu am loc. Când mă uit atent, ce-mi fu dat să văd: Vag. 31, Fără loc rezervat. Adică cum "fără loc", dar la un anumit vagon??? Eu m-am așezat mai în față(vagonul 31 era la urma trenului). Oricum, trenul avea o numerotare demnă de "Cascadorii Râsului": 24, 21, 22, 1-6, 31.
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
didi

didi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMier 14 Apr 2010, 12:49

MariusM a scris:
O culme a CFR-ului:

În sâmbăta Paștelui, am plecat la Ploiești și neavând de ales, am plecat din Pitești cu microbuzul. De la București, am luat R 751. Mă duc la casă și mi se zice din start că nu am loc. Când mă uit atent, ce-mi fu dat să văd: Vag. 31, Fără loc rezervat. Adică cum "fără loc", dar la un anumit vagon??? Eu m-am așezat mai în față(vagonul 31 era la urma trenului). Oricum, trenul avea o numerotare demnă de "Cascadorii Râsului": 24, 21, 22, 1-6, 31.

Eu cred ca s-a intamplat ceva cu angajatii in timpul sarbatorii Laughing ca prea aiuriti sunt.E prima data cand aud fara loc rezervat dar ai compartiment .Poate te a simpatizat si a zis sa iti dea un compartiment intreg sa nu fi deranjat, ca deh un pasionat merita mai mult.Si ce numerotare a vagoanelor , cred ca au facut si ei un tren din ce au gasit in revizie ca altfel nu pot intelege. Laughing
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8341
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeMier 14 Apr 2010, 12:53

didi a scris:
MariusM a scris:
O culme a CFR-ului:

Eu cred ca s-a intamplat ceva cu angajatii in timpul sarbatorii Laughing ca prea aiuriti sunt.E prima data cand aud fara loc rezervat dar ai compartiment .Poate te a simpatizat si a zis sa iti dea un compartiment intreg sa nu fi deranjat, ca deh un pasionat merita mai mult.Si ce numerotare a vagoanelor , cred ca au facut si ei un tren din ce au gasit in revizie ca altfel nu pot intelege. Laughing

Vagon, nu compartiment, deși, ai și tu o parte de dreptate: chiar că mi-ar fi plăcut să mi se dea un compartiment întreg ca să nu mă deranjeze lumea.
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeDum 18 Apr 2010, 23:22

Priviti acest filmulet ce infatiseaza un personal Baia Mare-Satu Mare.Compunerea trenului in nici un caz nu-i perfecta Mad

Bine ca vagoanele 'Alstom' 20-76 au ajuns la personale iar gunoaiele de 21-87 (AVA200 salon gri) circula nestingherite in trenuri R (neavand dotarile necesare pentru a circula la acel rang).Peste vreo 3 zile sigur vad cum hulinganii si ciorile distrug Alstom-urile Evil or Very Mad

(nu ma sanctionati pentru c-am folosit cuvantul "ciorile",stim cu totii care-i adevarul in Romania!!!

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7937
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeDum 18 Apr 2010, 23:41

Sa speram ca e ceva temporar....Pana mai ieri erau 20 49 si 19 57...
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitimeLun 19 Apr 2010, 01:01

Ce-am ajuns, sa urle cineva ca au bagat vagoane bune pe personal Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 17 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 42 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: