|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7937 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 20:57 | |
| Imi aduc aminte de anul 1999 cand pe sectorul Strehaia -Severin, datorita inundatiilor, a fost afectat grav terasamentul..o luna si jumatate parca au tinut reparatiile si a fost inchisa linia... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 21:42 | |
| La stirile de pe PRIMA sa spus si perioada cat va dura pana se repara , o luna aceasi periada sa dat si anul trecut la podul de pe magistrala 200 in dreptul localitati Carta , acum ramane sa vedem daca pe 20-21 marte se circula pe aceasta ruta . |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 22:00 | |
| Aici doar se reface infrastructura, nu trebuie cumparat ceva de la alta firma, vor fi detasati cei de la Infra din alte locuri acolo si se va reface linia |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 22:52 | |
| Mda pentru aceeasi chestie cati ani a fost inchisa linia Cacica-Gura Humorului ? Sa nu mai vorbim de Oradea-Holod. Da sunt neinteroperabile si asta magistrala dar pot sa fac pariu ca nu se vor grabi sa o repare... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 22 Feb 2010, 18:16 | |
| Astazi la stirile de pe EUROPA-FM sa spus ca acea consolidare va dura 2 luni , mare mirare daca nu se fac xxxx luniiiiii |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 23 Feb 2010, 15:08 | |
| Deja la toate buletinele de stiri vazute am auzit clebra replica "nu sunt bani" . Vorbeau ca trebuie refacut totul de la baza versantului, au zis ca 35 de metrii, pacat ca au scos acceleratele, acum de la Timisoara la Bucuresti ai direct rapid sau IC care te indoaie de bani si faci 12 ore. |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7061 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 23 Feb 2010, 19:06 | |
| De dimineata am urcat in trenu P 7037 Bucuresti nord-Urzicei pentru a ajunge la scoala....nici bine nu a plecat din gara de nord ca a luat foc sistemul de incalzire la un vagon 20-47 ,noroc ca a venit seful de tren si a stins focu cu instinctoru, inca o data se dovedeste ca sunt inconstienti....in loc sa decupleze vagonul a plecat cu el la urziceni |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 04 Mar 2010, 23:21 | |
| Doua lucruri triste am vazut astazi. In Rosiori, un tren rapid care venea de la Timisoara si se ducea la Bucuresti avea doar 4 vagoane, iar in Gara de Nord din Bucuresti, un tren rapid care pleca la Constanta, avea in compunere doar trei!!! vagoane!!!! |
| | | srazvi
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 02:12 | |
| Apropo de rapidul acela cu 3 vagoane, la ultimul vagon avea un geam spart si altul tot cioburi dar care inca se tineau si formau un tot unitar(nu cred ca si-ar dori sa stea cineva acolo ca poate cadea in orice moment). unde mai pui ca asta era in Vinga si pana la Bucuresti mai avea 12 ore, el circuland deviat prin Deva. Erau vagoane 22-96, 4 bucati plus un vagon restaurant 89-76 |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 10:18 | |
| Pana la urma, totul se invarteste intr-un cerc vicios. Calatorii spun ca au legaturile proaste pentru a circula cu trenul si in felul acesta renunta la transportul feroviar. Iar cei din conducerea C.F.R. spun ca nu sunt calatori, ca nr. acestora s-a micsorat cu 15 % intre 2008 si 2009 si renunta la si mai multe garnituri! Unde oare vom ajunge??? |
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 10:36 | |
| - Citat :
- Unde oare vom ajunge???
Traiasca operatorii privati _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 19:06 | |
| Ieri , dupa o vizita la Gara pentru a plati rata la CAR-Expresul( care are biroul in incinta Garii Galati), am vrut sa vad si eu,...daca doamnele de la informatii au HABAR despre ,,OBIECTUL" muncii: TRENUL! Am constatat cu stupoare ca una din distinsele doamne de la informatii, in ciuda varstei si vechimii destul de inaintate,...ca nu cunosc o iota despre ce vine si pleaca din statia de calatori Galati! Am ajuns in fata ghiseului de informatii, si dupa citirea unui pliant promotional legat de Intercity Galati---Bucuresti-Nord,..constat ca din toata lista de trenuri Intercity care circula in Romania, perechea de IC ce leaga Galatiul de Capitala,...este compus din rame..Desiro-Siemens!!Buuun! Am ajuns in fata ghiseului si a inceput urmatorul dialog dintre mine( calatorul) si functionara de la Informatii:
Sergiu-Gabriel: ,,Sarut mainile! Imi cer scuze de deranj, asi dori sa aflu si eu o informatie furnizata de acest pliant (plinatul promotional despre trenul IC), conform caruia perechea de trenuri IC-572 / 575 ce fac legatura intre Galati---Bucuresti si retur ar fi compuse din Rame Desiro-Siemens adica in limbaj popular ,,Sageata-Albastra". Functionara CFR: ,,Buna seara! Da, intr-adevar asa este: sunt ...sageti! Ca de altfel toate rapidele care fac legatura intre Galati si Bucuresti!!!"
NO COMMENT! Stau si ma intreb ca prostul,...pe ce criterii au fost angajate oare aceste distinse dudui, care habar au pe ce lume traiesc???Sa nu stii sa faci diferenta intre vagoane ,,Astra"(AVA) si Ramele Sageata-Albastra...???Cat de idiot poti sa fii sa nu cunosti...ce unelte ai ograda????Sa fii ...farmacist la o clinica de marca si sa afirmi ca in magazia de scule ai...furca, lopata, grebla, vinci, tarnacop, lom, ciocan, nicovala si 3-4 rangi???? Dumnezeule mare! Va dau un sfat! Nu faceti greseala fatala sa cereti informatii la ghiseul destinat acestui lucru in Gara CFR-Galati.Veti fi dezinformati total!!! Sa nu mai zic ca am intrebat asa...in doara( caci stiu realitatea!!) cum pot ajunge la Brasov???? Am tren direct??? Raspuns: ,Nu! Aveti rapid pana la...Campina si de acolo legatura spre Brasov!" Eronat! In prezent, la ora cand vorbesc,...deja acceleratul Brasov---Galati....trece prin Valea -Prahovei! Ce sa faci frate cand esti batut in cap si paralel cu ce se intampla in jurul tau...!Oricum i-am dat o replica destul de dura cucoanei: ,,Doamna,..aberati mai rau decat OTV-ul si ,,Nasul" de la ,,LaBE-unu-TV".Va spun eu ca de mai bine de 2 ani,...rame Desiro( Sageata) pe rang rapid/IC NU MAI EXISTA IN GALATI! Doi,...VA INFORMEZ EU ca exista acceleratele 1732/1731 ce fac legatura DIRECTA, fara schimbare, intre Galati---Brasov si retur!!!Mai documentati-va ca habar nu aveti sa dati o informatie CLARA unui om!Si va mai numiti ,,Ieuro-Gara"...Mi-ar fi rusine!!!" Asta este domnilor!Va spun sincer!! |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 19:15 | |
| Si ce a raspuns duduia :
Cumva ceva de genu " Pai daca stiti atunci de ce mai cereti informatii ?"
Am facut si eu mai demult asa o faza sa vad cat le duce capu... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | stinky
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 37 Localizare : Jimbolia,Timis Reputatie : 5874 Data de inscriere : 25/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 21:18 | |
| As vrea sa precizam ceva,desi tine mai mult de un topic gen ,,Lucruri negative la tara asta'',dar va las o documentatie,si discutam... http://www.mediafax.ro/social/guvernul-a-avizat-lista-de-concedieri-pentru-10-300-de-angajati-in-sectorul-feroviar-5718425 |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 05 Mar 2010, 21:53 | |
| Sergabi, si la birourile de informatii din Gara de Nord din Bucuresti se intampla la fel!!! Iti dau informatii din cartile cu mersul trenurilor care le avem si noi. Deja am facut si o reclamatie. Ce raspuns vom primi???????? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |