Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 58 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20639
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25585
Data de inscriere : 17/08/2011

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 05 Noi 2015, 22:17

KQQ a scris:
Să pună Desiro-urile unde trebuie. Pe mine - ca şi pasager şi ca şi pasionat - nu mă interesează, de exemplu, că IR 1546 e, de fapt, rebotezarea unui fost regio (ştiam, având în vedere că am făcut o călătorie şi era un fel de RE nedeclarat). IR 1546 e IR, să facă bine să pună Săgeţile R-uri,
Păi ţi se încasează tarif de R. Care e problema că scrie pe bilet că e IR, câtă vreme preţul e de R?

KQQ a scris:
legat de camere. Cred că nu e aşa mare scofală ca acele camere de supraveghere care transmit informaţia HDD-urilor să o transmită - simultan - şi unui server fix. Dacă, Doamne Fereşte, are loc un accident, iar HDD-ul se face praf? Nu credeţi că e necesară o a doua "cale de comunicare"? Mă refer, în special, la vagoanele noi / modernizate unde, efectiv, s-a muncit serios pentru a le da un aspect cât de cât.
Ca să faci streaming în timp real îţi trebuie o conexiune sănătoasă la net. E drept, operatorii de telefonie mobilă îţi pot oferi şi asta, dar dacă vrei trafic nelimitat la viteză 4G plăteşti de te usuci. Plus că sunt şi zone fără semnal 4G, de fapt sunt chiar şi zone unde nu e semnal deloc. Dacă intră trenul într-o vale sau într-un tunel, cum mai transmiţi?
HDD-ul e cam greu să se facă praf. De aia se şi cheamă ,,disc dur". Exceptând situaţiile în care ai un HDD cu platane din sticlă, hardul o să reziste cam la orice şi se va putea reface în laborator şi recupera datele de pe el.

ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeVin 13 Noi 2015, 21:22

Se circula cu 120 km/h pe directa in statile Buftea ,Prtis,Crivinasi Brazi si bien bine intr5e PLoiesti Sud si Buzau cu viteza de 80 pe Firul 1 .E restrictie de viteza la intrare in Chtila de 70 km/h.Am prins pe scurt timp 140 km/h pe GPS mi arat atat  intre Prahova si Brazi.Si am sosit timpuri cu 2 minute in PLoiesit Sud si Buzau.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8516
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeVin 13 Noi 2015, 22:06

ALEXCFR a scris:
Se circula cu 120 km/h pe directa in statile Buftea ,Prtis,Crivinasi Brazi si bien bine intr5e PLoiesti Sud si Buzau cu viteza de 80 pe Firul 1 .E restrictie de viteza la intrare in Chtila de 70 km/h.Am prins pe scurt timp 140 km/h pe GPS mi arat atat  intre Prahova si Brazi.Si am sosit timpuri cu 2 minute in PLoiesit  Sud si Buzau.

...un ,,translate,, ceva, se poate?? Suspect Embarassed No Trăiască intuiţia! Smile
Sus In jos
mariuscfrbucuresti

mariuscfrbucuresti

Numarul mesajelor : 566
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti,Constanta,Cluj Napoca
Reputatie : 5436
Data de inscriere : 09/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeVin 13 Noi 2015, 22:18

ALEXCFR a scris:
Am prins pe scurt timp 140 km/h pe GPS mi arat atat
140?????? Ce tren de Moldova are 140? scratch
140 pe Bucuresti-Ploiesti au numa : 346-1/347-2 1638-1/1639-2 472-1/473-2.
Sus In jos
https://www.facebook.com/depoulbc
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8306
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeSam 14 Noi 2015, 02:25

Cel mai pozitiv lucru cred ca este reluarea circulatiei pe unele sectii abandonate.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11199
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeSam 14 Noi 2015, 07:54

A scris omul ca pe linia directa din statile Buftea, Peris, Crivina si Brazi a trecut cu 120 conform aplicatiei de pe telefonul mobil, de exemplu la Peris directa stim cu toti ca e linia 2. Probabil s-a rezolvat cu toate restrictile iar vinerea trecuta inca mai erau.

Apoi a mentionat ca intre Pl.Sud si Buzau pe firul 1 automat toate linile directe din stati precum Pl.Est, Valea Calugareasca, Cricov, Inotesti etc se circula bine cu viteza de 80.

Ca fapt divers IR 1621 a ajuns joi la PL.Vest la ora 10:41 cu 41 minute pe M1000 cu tot cu oprirea de la Buftea.

Cat despre 140 nu am ce sa zic, stiu doar ca nu e bine sa postam asa ceva pe forum, daca in realitate s-a mers cu viteza asta desi ma cam indoiesc mecanicul poate so pateasca.

Eu nu vad ca pe un lucru pozitiv ci mai degraba ceva normal revenirea CFR-ului pe anumite secti cu material rulant de 70 ani vechime si 1 pereche jumate de trenuri, trebuie sa asteptam noul mers sa vedem cum va arata pe aceste secti cu trenuri parca puse la misto sa aiba mecanici si nasi ore fara legaturi la alte trenuri fara nimic. Pe anumite secti s-a intrat cu malaxa tren care nu are cum sa circule in 2015 dar din lipsa de altceva sunt bune si astea sau prelungirea unor garnituri care stateau cateva ore in statie, daca observati mersul de pe "noile" secti nu prea ajuta categoriile de calatori : muncitori la 3 schimburi, muncitori la ture de 12 ore sau pentru naveta elevilor, iar studenti sa fim seriosi aia circula doar in week-end. Pentru cine s-a intors CFR pe aceste secti cu astfel de mers in bataie de joc ? Pentru angajati CFR, pentru niste ore in plus la mecanici, nasi etc si pentru cei care locuiesc la 300-500 metri de halta/statie.

Prefer sa vad realitatea decat sa fiu legat la ochi chiar daca zic copii ca sunt vesnic nemultumit.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5569
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeSam 14 Noi 2015, 15:02

ALEXCFR a scris:
Se circula cu 120 km/h pe directa in statile Buftea ,Prtis,Crivinasi Brazi si bien bine intr5e PLoiesti Sud si Buzau cu viteza de 80 pe Firul 1 .E restrictie de viteza la intrare in Chtila de 70 km/h.Am prins pe scurt timp 140 km/h pe GPS mi arat atat  intre Prahova si Brazi.Si am sosit timpuri cu 2 minute in PLoiesit  Sud si Buzau.

1. Invata sa scrii.
2. Bonus: invata sa citesti. Daca ma iau dupa check-in-urile pe care le dai, stiu cu ce tren ai plecat ultima data din Bucuresti si intamplarea face ca pot sa dau de mecanicul respectiv si sa-mi confirme ca bati campii.

Ca o observatie: chiar daca ai citit ce trebuie de pe GPS ar trebui sa stii ca ala are o eroare de masura (cu atat mai mare cu cat nu e un GPS de sine statator, ci un sistem implementat intr-un banal smartphone). Si pe langa eroarea aia de masura, in zona Prahova unde ai vazut tu viteza luminii nu exista semnal (pe Orange cel putin). Golul ala de semnal coincide cu eroarea grosolana a GPS-ului.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12463
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeSam 14 Noi 2015, 15:30

Daca vreti sa aflati viteza medie reala monitorizati timpii intermediari (intre statii/halte, cunoscand distanta dintre ele).
La IR de 120 km/h, timpii intermediari ar fi:
Bucuresti Nord: 17:00:00
Chitila: 17:08:30
P.mac. R1 Buciumeni: 17:10:30
Buftea: 17:12:30
Peris: 17:19:30
Crivina: 17:24:30
Brazi: 17:30:30
PM. Ploiesti Triaj: 17:33:30
Ploiesti Sud: 17:38:00
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22399
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 09:31

Avem trenuri cu vagoane pe relatia Sibiu-Cluj-Sibiu !!!! Very Happy Very Happy Very Happy

1741/1742/1745/1746 deviate pe Fagaras-Ocna Sibiului, super tare.

Era bine daca deraierea se facea pe un pod ceva pe la Rupea si sa se rupa podu, sa pice cu totu in apa pentru ca linia Brasov-Vanatori sa fie inchisa cativa ani si astfel am avea mai multe trenuri pe Sibiu. Very Happy Very Happy Very Happy

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13282
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 10:17

Cam greu sa rupi poduri cu 6 cisterne. Oricum de remarcat ca pareau proaspete dupa un RR sau RK, si ca nu pierd combustibil,desi avariate.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11199
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 10:42

Sunt vagoane bune astea de la Marfa a lui RS, daca e inchis bine ventilul central si cazanele nu au fisuri in urma deraieri e si normal sa nu curga produsul petrolier.

Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2943
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8378
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 16:08

Pe http://www.cfrcalatori.ro/ a aparut un sondaj despre 1745. Poate se va schimba ceva la CFR.... bifati cuseta daca sunteti de-acord.
Sus In jos
Luca tgv

Numarul mesajelor : 282
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4118
Data de inscriere : 06/06/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 17:16

92Dragos a scris:
Pe http://www.cfrcalatori.ro/ a aparut un sondaj despre 1745. Poate se va schimba ceva la CFR.... bifati cuseta daca sunteti de-acord.

Se pare ca poți vota de mai multe ori....
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

Numarul mesajelor : 2943
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8378
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 17:36

Cum asa? Dupa ce am votat imi afisa rezultatea si intrebarea fara a reoferi posibilitatea votului. Probabil tine minte dupa IP.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20639
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25585
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 17:54

Anul trecut era identificare pe bază de cookie-uri.

Podurile nu se rup nici cu locomotive (poate doar dacă explodează ceva), sunt făcute în aşa fel încât dacă zboară materialul rulant de pe pod să nu fie afectată grav structura de rezistenţă. Acum câţiva ani au căzut în prăpastie nişte Eacs-uri cu lemne pe la Romuli (cele din prăpastie au fost declarate daună totală, le-au dezmembrat cu autogenul acolo, cel puţin aşa era vorba, s-ar putea şi acum să zacă acolo), dar pe pod s-au înlocuit cupoanele de şină afectate şi asta a fost.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 45 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 45 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 58 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: