Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 55 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeMier 21 Ian 2015, 07:08

Postez si aici sa nu se mai spuna ca am numai de injurat la CFR Smile

Ca urmare a succesului din aceasta vara cu trenurile in circulatie la 160 km/h pe relatia Bucuresti - Constanta, CFR trece la imbunatatirea timpilor de parcurs pe relatia Bucuresti - Brasov

Astfel, dupa ce in ultimile luni s-au efectuat lucrari de intretinere si reparatii care au eliminat restrictiile de viteza de pe tronsonul Bucuresti - Campina, astazi are loc un prim test cu un tren de proba care ar urma sa parcurga distanta Bucuresti - Brasov fara oprire in mai putin de 2 ore. Spre comparatie, cel mai rapid parcurs pe aceasta distanta este la ora actuala de 2h32', insa cele mai multe trenuri ajung de la Bucuresti la Brasov in mai mult de 2h45'.

Probele de astazi se vor desfasura la viteza de 140 km/h, dar pe viitor CFR are in vedere ridicarea vitezei intre Bucuresti si Campina la 160 km/h, cel mai probabil inca din acest an.

Mult succes!

stire preluata de pe un alt forum de specialitate Very Happy
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 23 Ian 2015, 14:25

Astăzi am mers prin gară puțin, și am prins inclusiv plecarea lui 5005 spre Buzău. Pe lângă gradul foarte mare de ocupare, am remarcat și că nu puteai urca în tren fără bilet (erau controlori la uși). Mecanicul a fost un tip de nota 10, pentru că, deși plecase și deja ieșise de la peron, văzând o femeie alergând spre tren după ce ieșise din stația Basarab (metrou) a oprit trenul, aceasta s-a urcat și R 5005 a plecat mai departe. Bravo lui!
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeDum 25 Ian 2015, 23:02

As vrea sa felicit mecanicul de la carma trenului Regio 3012 Brasov-Bucuresti de astazi, care - desi plecat cu 15 minute intarziere din Brasov pt ca a asteptat doua trenuri de la Sighisoara si Tg Mures - a ajuns la destinatie fix la ora de pe bilet, recuperand integral cele 15 minute! Deci se poate scoate cu Regio Brasov-Bucuresti sub 3 ore 30 min Very Happy

De asemenea felicit CFR-ul pt conditiile din acest tren: curatenie exemplara, scaune ultra comode si doar 6 in compartiment, geamuri care se deschid, caldura ca la balamuc - dar mie imi place asa Twisted Evil Si doi nashi foarte simpatici Very Happy

Deci BIG LIKE pt CFR Very Happy
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Varsta : 29
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6760
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeSam 31 Ian 2015, 18:34

Azi a supracontrol pe R 5006 pe relatia Buzau Bucuresti de 2 ori .
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeSam 31 Ian 2015, 19:19

R 9108 Targoviste-Bucuresti a scapat de tramvaiul acela nesuferit si are o compunere superba: 3 vagoane DWA compartimentate 2*21-80 si 19-80. Calitate germana (ca sa nu zic lux) la preturi minime. Am stat la clasa 1 (evident Laughing ) si vagonul stralucea de curatenie, fotolii imense si moi, loc berechet in compartiment, curat si caldura atat cat trebuie - bine, erau 13 grade afara... Laughing Si la vagoanele de clasa a 2-a am facut o scurta inspectie si aratau toate ca scoase din cutie - data viitoare voi incerca canapelele de piele ca aratau impecabil Very Happy
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Reputatie : 5994
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeJoi 05 Mar 2015, 15:16

Astazi R9307 a fost tras de EC 066 (Schema delfin) la 4 vagoane pe campie e perfecta o locomotiva bobica
Very Happy 500308 26--26 26--26 26--26 26--26
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeJoi 05 Mar 2015, 21:22

1722 și 1520 au grad de ocupare destul de rezonabil, cel puțin în week-end chiar merg bine. Foarte mulți tineri se urcă din Sibiu, iar în Rm. Vâlcea se dau frumos jos și se urcă în 1520, iar până acum nu am auzit să se fi plâns vreunul, și da, chiar aveau bagaje. De 1522 nici nu mai vorbesc, de la Băbeni în jos chiar se umple, tot în weekend. Vorbesc despre weekend pentru că atunci am avut ocazia să merg mai mult cu ele și să vad cu ochii mei. Așa că mă gândesc că-și scot cu bine din bilete banii de motorină.
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 06:01

Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva. Sa te duci cu Desiro pe Valea Oltului din Bucuresti la preturi astronomice si cu asemenea durata a calatoriei inseamna ca ai serioase probleme cu capul. Autocarele Dacos ofera conditii de lux la jumatate de pret si cu durata a calatoriei cu o ora mai mica.

De altfel multe trenuri IR ale CFR asta devin: trenuri sociale cu care mai merg doar elevii, studentii si alte categorii defavorizate.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 06:20

Exista abonamente la acel IR Smile.
Sus In jos
TonyCFR

TonyCFR

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 24
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 4041
Data de inscriere : 25/02/2015

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 07:33

Chiar exista ?!? Nu am stiu, multumesc Dual ! *fuge sa ia unu* :adrezina:
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 09:25

cristy79 a scris:
Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva.
Biletele pentru elevi şi studenţi sunt acoperite de Ministerul Educaţiei... CFR Călători, practic, încasează tariful întreg.

marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6913
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 11:33

cristy79 a scris:
Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva. Sa te duci cu Desiro pe Valea Oltului din Bucuresti la preturi astronomice si cu asemenea durata a calatoriei inseamna ca ai serioase probleme cu capul. Autocarele Dacos ofera conditii de lux la jumatate de pret si cu durata a calatoriei cu o ora mai mica.

De altfel multe trenuri IR ale CFR asta devin: trenuri sociale cu care mai merg doar elevii, studentii si alte categorii defavorizate.
Dar gandeste-te si la ceilalati calatori din Videle,Rosiori,Alexandria,Caracal pe unde Dacosul nu trece.De exemplu pentru mine daca vreau sa evadez intr-un week-end mai aproape este Valea Oltului decat Valea Prahovei .... si cum nu exista autobuz trenul este ok ca durata... iar ca pret tocmai ce am facut comparatia cu Valea Prahovei.Daca acolo unde au concurenta si tot au preturi nesimtite, dar aici unde nu sunt decat ei...o sa vedem asemenea tarife pana o disparea linia....
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeVin 06 Mar 2015, 19:45

Dr2005 a scris:
cristy79 a scris:
Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva.
Biletele pentru elevi şi studenţi sunt acoperite de Ministerul Educaţiei... CFR Călători, practic, încasează tariful întreg.

Stiu foarte bine ca incaseaza pretul intreg, dar cu o anumita intarziere ce poate fi si de cateva luni. De aia nici nu le pasa si merg in continuare cu ele semi-goale... Fara beneficiarii diverselor pomeni asemenea aberatii dispareau demult.
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Reputatie : 4862
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeJoi 02 Apr 2015, 22:31

Pe bilete.cfrcalatori.ro se pot vedea acum si numarul de locuri disponibile la trenurile pentru care se pot cumpara bilete.
Aceste informatii se pot accesa dupa ce se apasa butonul CUMPARA.
Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitimeJoi 02 Apr 2015, 22:37

Daca s-ar introduce si optiunea sa rezervi ce loc vrei ar fi minunat, nu sa iei ce iti da calculatoru. In tarile civilizate asa este, apare schema vagonului(la greci la OSE asa este) sau in cazul tarilor din vest te intreaba unde vrei locul, vagon salon sau compartimentat, la usa, geam sau mijloc, pana sa ajunga si CFR la nivelul asta mai trebuie sa treaca timp, inca suntem vai steaua noastra. No

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 40 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 40 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 55 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: