| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 21 Ian 2015, 07:08 | |
| Postez si aici sa nu se mai spuna ca am numai de injurat la CFR Ca urmare a succesului din aceasta vara cu trenurile in circulatie la 160 km/h pe relatia Bucuresti - Constanta, CFR trece la imbunatatirea timpilor de parcurs pe relatia Bucuresti - Brasov Astfel, dupa ce in ultimile luni s-au efectuat lucrari de intretinere si reparatii care au eliminat restrictiile de viteza de pe tronsonul Bucuresti - Campina, astazi are loc un prim test cu un tren de proba care ar urma sa parcurga distanta Bucuresti - Brasov fara oprire in mai putin de 2 ore. Spre comparatie, cel mai rapid parcurs pe aceasta distanta este la ora actuala de 2h32', insa cele mai multe trenuri ajung de la Bucuresti la Brasov in mai mult de 2h45'. Probele de astazi se vor desfasura la viteza de 140 km/h, dar pe viitor CFR are in vedere ridicarea vitezei intre Bucuresti si Campina la 160 km/h, cel mai probabil inca din acest an. Mult succes! stire preluata de pe un alt forum de specialitate Very Happy |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6988 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 23 Ian 2015, 14:25 | |
| Astăzi am mers prin gară puțin, și am prins inclusiv plecarea lui 5005 spre Buzău. Pe lângă gradul foarte mare de ocupare, am remarcat și că nu puteai urca în tren fără bilet (erau controlori la uși). Mecanicul a fost un tip de nota 10, pentru că, deși plecase și deja ieșise de la peron, văzând o femeie alergând spre tren după ce ieșise din stația Basarab (metrou) a oprit trenul, aceasta s-a urcat și R 5005 a plecat mai departe. Bravo lui! |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 25 Ian 2015, 23:02 | |
| As vrea sa felicit mecanicul de la carma trenului Regio 3012 Brasov-Bucuresti de astazi, care - desi plecat cu 15 minute intarziere din Brasov pt ca a asteptat doua trenuri de la Sighisoara si Tg Mures - a ajuns la destinatie fix la ora de pe bilet, recuperand integral cele 15 minute! Deci se poate scoate cu Regio Brasov-Bucuresti sub 3 ore 30 min De asemenea felicit CFR-ul pt conditiile din acest tren: curatenie exemplara, scaune ultra comode si doar 6 in compartiment, geamuri care se deschid, caldura ca la balamuc - dar mie imi place asa Si doi nashi foarte simpatici Deci BIG LIKE pt CFR |
|
| |
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6760 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 31 Ian 2015, 18:34 | |
| Azi a supracontrol pe R 5006 pe relatia Buzau Bucuresti de 2 ori .
|
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 31 Ian 2015, 19:19 | |
| R 9108 Targoviste-Bucuresti a scapat de tramvaiul acela nesuferit si are o compunere superba: 3 vagoane DWA compartimentate 2*21-80 si 19-80. Calitate germana (ca sa nu zic lux) la preturi minime. Am stat la clasa 1 (evident ) si vagonul stralucea de curatenie, fotolii imense si moi, loc berechet in compartiment, curat si caldura atat cat trebuie - bine, erau 13 grade afara... Si la vagoanele de clasa a 2-a am facut o scurta inspectie si aratau toate ca scoase din cutie - data viitoare voi incerca canapelele de piele ca aratau impecabil |
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 05 Mar 2015, 15:16 | |
| |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 05 Mar 2015, 21:22 | |
| 1722 și 1520 au grad de ocupare destul de rezonabil, cel puțin în week-end chiar merg bine. Foarte mulți tineri se urcă din Sibiu, iar în Rm. Vâlcea se dau frumos jos și se urcă în 1520, iar până acum nu am auzit să se fi plâns vreunul, și da, chiar aveau bagaje. De 1522 nici nu mai vorbesc, de la Băbeni în jos chiar se umple, tot în weekend. Vorbesc despre weekend pentru că atunci am avut ocazia să merg mai mult cu ele și să vad cu ochii mei. Așa că mă gândesc că-și scot cu bine din bilete banii de motorină. |
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 06:01 | |
| Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva. Sa te duci cu Desiro pe Valea Oltului din Bucuresti la preturi astronomice si cu asemenea durata a calatoriei inseamna ca ai serioase probleme cu capul. Autocarele Dacos ofera conditii de lux la jumatate de pret si cu durata a calatoriei cu o ora mai mica.
De altfel multe trenuri IR ale CFR asta devin: trenuri sociale cu care mai merg doar elevii, studentii si alte categorii defavorizate. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 06:20 | |
| Exista abonamente la acel IR . |
|
| |
TonyCFR
Numarul mesajelor : 419 Varsta : 24 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 4041 Data de inscriere : 25/02/2015
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 07:33 | |
| Chiar exista ?!? Nu am stiu, multumesc Dual ! *fuge sa ia unu* :adrezina: |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 09:25 | |
| - cristy79 a scris:
- Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva.
Biletele pentru elevi şi studenţi sunt acoperite de Ministerul Educaţiei... CFR Călători, practic, încasează tariful întreg. _________________ :TTT:
|
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6913 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 11:33 | |
| - cristy79 a scris:
- Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva. Sa te duci cu Desiro pe Valea Oltului din Bucuresti la preturi astronomice si cu asemenea durata a calatoriei inseamna ca ai serioase probleme cu capul. Autocarele Dacos ofera conditii de lux la jumatate de pret si cu durata a calatoriei cu o ora mai mica.
De altfel multe trenuri IR ale CFR asta devin: trenuri sociale cu care mai merg doar elevii, studentii si alte categorii defavorizate. Dar gandeste-te si la ceilalati calatori din Videle,Rosiori,Alexandria,Caracal pe unde Dacosul nu trece.De exemplu pentru mine daca vreau sa evadez intr-un week-end mai aproape este Valea Oltului decat Valea Prahovei .... si cum nu exista autobuz trenul este ok ca durata... iar ca pret tocmai ce am facut comparatia cu Valea Prahovei.Daca acolo unde au concurenta si tot au preturi nesimtite, dar aici unde nu sunt decat ei...o sa vedem asemenea tarife pana o disparea linia.... |
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mar 2015, 19:45 | |
| - Dr2005 a scris:
- cristy79 a scris:
- Poate merg cei cu reduceri... ca altfel nu imi imaginez cine ar da pret intreg la asa ceva.
Biletele pentru elevi şi studenţi sunt acoperite de Ministerul Educaţiei... CFR Călători, practic, încasează tariful întreg. Stiu foarte bine ca incaseaza pretul intreg, dar cu o anumita intarziere ce poate fi si de cateva luni. De aia nici nu le pasa si merg in continuare cu ele semi-goale... Fara beneficiarii diverselor pomeni asemenea aberatii dispareau demult. |
|
| |
spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4862 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 02 Apr 2015, 22:31 | |
| Pe bilete.cfrcalatori.ro se pot vedea acum si numarul de locuri disponibile la trenurile pentru care se pot cumpara bilete. Aceste informatii se pot accesa dupa ce se apasa butonul CUMPARA. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 02 Apr 2015, 22:37 | |
| Daca s-ar introduce si optiunea sa rezervi ce loc vrei ar fi minunat, nu sa iei ce iti da calculatoru. In tarile civilizate asa este, apare schema vagonului(la greci la OSE asa este) sau in cazul tarilor din vest te intreaba unde vrei locul, vagon salon sau compartimentat, la usa, geam sau mijloc, pana sa ajunga si CFR la nivelul asta mai trebuie sa treaca timp, inca suntem vai steaua noastra. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|