|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 03 Ian 2013, 21:08 | |
| - DUAL a scris:
- sa iti spuna karparty cum e cu "prietenii" pe 139 ... si cati platesc bilet acolo ...
Surprinzător, dar destul de mulţi... cred că cea mai ,,chinuită" linie din zonă e 117, ţinând cont ce e la Sălaj la capăt (adică pe o parte blocuri din prefabricate, pe o parte vila lu' Sile Cămătaru' şi în faţă maidan cu cocioabe şi puradei). Da' să vedeţi distracţie în Giuleşti-Sârbi pe 162, că se urcă ăia şi cu găinile în maşină, nu mai zic de sacii cu fier vechi furat, pardon, împrumutat din Bucureşti Triaj Şi de câteva săptămâni le-a băgat Mercedes, să poată urca sacii liniştiţi (că la Daf se cam chinuiau, că nu erau low-floor şi aveau şi bare la uşi). _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 03 Ian 2013, 21:29 | |
| Off-topic , daca tu crezi ca pe 139 se plateste bilet asa de mult te inseli amarnic , cand se facea razie cu jandarmi din fiecare autobuz dadea jos jumate din cati erau si pe langa aia mai erau care scapau , adica controlorii nu i controla pe toti si in cazula sta era cam asa 50% erau dati jos , mai ramaneau 50% in autobuz din care 25% erau tot fara bilet , concluzie cam 25% platesc si sti de ce scapau ? pentru ca autobuzele fiind pline i dadea jos pe aia care erau in dreptul usilor , cine era la mijloc sau pe scaune scapa lejer ne controlat , recunosc ca si eu am scapat asa de foarte multe ori pls ca sare luema cu gura ca intarzie la munca la una alta sis a plece mai repede , incep si i bat la sofer in geam tipa fac scandal si trebuie sa plece , nu doar o data controlorii tipau sa stea pe loc si soferul a inchis usile si a plecat de frica sa nu sparga astia geamurile , pe 139 nu am platit niciodata bilet aia e masina de cartier care merge gratis si cum toti tiganii merg gratis eu de ce as plati biletul mai ales ca raziile se fac cam de 2-3 ori pe an in rest nu ai sa vezi controlori singuri pe aceste masini din Ferentari si Rahova , pe 226 mai vin controloare cam 4-6 de la depou Alexandria dar pana in 13 Septembrie nu se misca de pe scaune ca le este frica , au incercat tin mine sa controleze acum 2 ani de la Piata Rahova spre 13 Sept. si cand a inceput lumea sa sara cu gura pe ele si sa le injure sa le faca in toate felurile au coborat la prima statie cu coada intre picioare fara sa mai dea amenda la nimeni unu mai avea putin si le scuipa in fata , a scuipat dupa ele cand au coborat , asa ca pe Ferentari nu ai sa vezi tu prea multe validari de carduri in RATB si amenzi date , acolo doar cu jandarmii se dau amenzi . Deci de 12 ani de cand stau in Rahova nu am compostat pe 139 sau 226 decat cand merg la gara cu bagaj si bani plus acte dupa mine si nu vreau sa am probleme desi si atunci taxez degeaba , daca merg dimineata la trenul de 5-6 sau vin dimineata ori plec seara dupa 19 de acasa si vin seara dupa 19 atunci e clar ca nu mai sunt controlori in tot Bucurestiul ca au program doar pana la 20 cel mult . Asta e viata din aceasta zona pe RATB . Sa nu zic ca aia care iau amenzi pe RATB nu le platesc ca nu au venit nu au servici nu au nimic si nu au ce le face , era unu in autobuz care se lauda ca are cu zecile si degeaba le are . Sa va povestesc cum se injura si scuipa prin masina ? sa va povestesc cum se mananca praz si ceapa si se arunca pe jos plus multe alte ambalaje , cum se urca satra de tigani de la mall si se duc acasa in Ferentari , eu merg zilnic cu 139 si stiu bine ce oameni sunt pe aceasta masina .
162 si 163 din Giulesti e la fel , masina saracului , nimeni nu plateste , am colegi la munca care vin din Giulesti si la fel nu au abonament nu au bilete nu au nimic si merg zilnic la munca si de la munca cu "rata" asa e numita in cartier acea masina , asa ca asta e situatia din Bucuresti si cu siguranta mai sunt si alte rute unde fenomenul acesta de a nu se plati biletul este in floare . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 03 Ian 2013, 22:20 | |
| Nici pe 96 n am prins control deloc intr-un an de zile ,pana la Pta Leul .. oricum eu aveam ab pe toate liniile ,dar ma rog .. pe 32 controlu mergea pana la Liberty .. dupa pauza. |
| | | stefanb.steff
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti/ Tg Neamt Reputatie : 4774 Data de inscriere : 09/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 04 Ian 2013, 06:37 | |
| @revenge...ma nene vad ca esti suparat rau pe astia din moldova.adevarul e ca sunt unii nesimtiti, etc. , dar pana a numi niste fiinte umane(chiar daca sunt mai needucati si scosi in lume), animale mai este mult.Daca esti atat de nemultumit ca in Bucuresti sunt si moldoveni, in numar mare ce-i drept, te poti muta la doi pasi de capitala:Glina,Bolintin,Chitila...Nu mai generaliza atat, doar pt ca ai avut tu o experienta aiurea cu locuitori ai regiunii respective. |
| | | stefanb.steff
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti/ Tg Neamt Reputatie : 4774 Data de inscriere : 09/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 04 Ian 2013, 06:54 | |
| - Karpaty a scris:
- pe 226 mai vin controloare cam 4-6 de la depou Alexandria dar pana in 13 Septembrie nu se misca de pe scaune ca le este frica .
tot off topic putin. foarte adevarat ce ai spus mai sus.totusi str Margeanului mi se pare prea ingusta pt autobuze. Cand opreste un bus in statie, toata circulatia e blocata in spate.De validat cardul nici nu mai pomenesc.Am venit de la Pta Rahova pana la Sos Progresului cu 226 si am starnit priviri indecente cand am platit calatoria cuvenita |
| | | revenge
Numarul mesajelor : 55 Localizare : depoul BC Reputatie : 4408 Data de inscriere : 24/12/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 04 Ian 2013, 08:19 | |
| Adica sa ma mut eu ca vin ei de la tara in Bucuresti?hai ca esti tare.Nu sunt suparat pe nimeni,doar mie sila de specia asta mutanta tzaranu-urban |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 04 Ian 2013, 08:34 | |
| - Karpaty a scris:
- Off-topic , daca tu crezi ca pe 139 se plateste bilet asa de mult te inseli amarnic , cand se facea razie cu jandarmi din fiecare autobuz dadea jos jumate din cati erau si pe langa aia mai erau care scapau , adica controlorii nu i controla pe toti si in cazula sta era cam asa 50% erau dati jos , mai ramaneau 50% in autobuz din care 25% erau tot fara bilet
Bilete nu mai are nimeni... că nu mai există. Dar, cu excepţia discriminaţilor care se plimbă de la Zeţari la Vadul Nou şi retur, majoritatea celorlalţi călători are în buzunar un abonament... oricum, sunt multe paradoxuri în transportul Bucureştean (de exemplu, tramvaiele cele mai puţin vandalizate erau pe linia... 44, spre Giuleşti, după ce au ajuns pe 5, în Băneasa s-a ales praful de ele). Pe 162/163 au abonamente cei din Bd. Constructorilor, oricum pe Cal. Giuleşti circulă destul de goale şi 162 şi 163. Ca fapt divers, linia cu cele mai vandalizate şi jegoase autobuze e 123, care parcurge tot centrul oraşului. _________________ :TTT:
|
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6454 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 04 Ian 2013, 20:10 | |
| - revenge a scris:
- Bucurestiu a devenit o cocina tocmai din cauza acestor animale puturoase venite de aiurea.Au fugit de munca si sunt veniti aici in capitala sa munceasca pe nimic.Zona Bucuresti-Rosiori cu tren regio este ca intr-un film indian,noroc cu firu de tensiune ca se urcau pe vagoane
Ai chef de glume, eu am mers cu vagonul ala( nr 005,si e undeva pe la mijloc ), care este postat ca are canapeaua aia smulsa, dar eu n-as zice ca e smulsa, eu asa spune ca e mai degraba foarte usor de demontat,si daca nu ma crezi incearca...,poate vei fi unul din calatorii care alta data erau obisnuiti cu scaunele la care sezutul putea fi tras ,pentru o pozitie mai comoda,,ala nu e singurul vagon din seria lor care "dispune " de asa ceva . Altfel vorbind eu personal am lucrat in Bucuresti intrun domeniu care iti arata multe fete ale omului si nu as zice ca iau apararea celor de care zici,si i-am vazut in destule ipostaze si stari de "transformare" ,sunt multi ca ei,mai rau ca ua si o varsta care nu prea se arata la maniere ci prin obiceiuri,... ,insa nu cred ca ar trebui chiar sa generalizam, ca daca ar fi sa denumim( nume de judet)nu ar fi chiar corect,dar atata timp cat nu se face ceva concret legislativ si practic ,degeaba aruncam cu vorbe. Sincer am constatat ca in tara asta inca mai "calificam" tineret in meseria de "cioban"( rog a nu se intelege ca e o jignire sa fii pastor),asadar ,ce pretentii am putea avea? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 10 Ian 2013, 00:42 | |
| Un lucru care m-a bucurat astazi l-am intalnit in R 2078, dupa gara Raureni. Au venit cei doi controlori sa verifice biletele calatorilor, insa in spatele celor doi se afla inca o doamna, de la supra-control 100 %. Unul din controlori a intrebat-o :
- Pai si ce facem cu doamna aceea ?
- Te duci si ii tai bilet, asta iti este meseria !
- Bine, dar nu vrea sa plateasca. Ma duc si ii tai bilet de 11 lei, haideti cu mine sa vedeti ca vrea sa plateasca.
- Dar nu este treaba mea domne', este treaba dumitale', asta iti este meseria, descurca-te.
- Bine, o voi da jos.
- Asa sa faci.
L-a apostrofat foarte bine pe acel controlor, si bine i-a facut. Pana la urma acea doamna fara bilet a fost data jos in gara Govora. |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8094 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 10 Ian 2013, 14:24 | |
| Incepand de ieri vagoanele trenului 1870 / 71 Galati - Tirgu Mures (2 tigai 20-49-200) sunt folosite ca supliment la trenul R 4544 Tirgu Mures - Deda (Miercurea Ciuc) impreuna cu 19-50-060 si 20-50-143 aflate in dotarea rev. Tirgu Mures. Vagoanele s-au intors dimineata toate 4, iar tigaile au plecat la Galati la amiaza Daca vad "febletile" voastre de 20-49-200 la Regio eu sunt extra multumit. Dar ce ne facem daca Galatiul trimite prin absurd 2 Railjet-uri ? Alea nu ar merita puse la regio la cat de reusite-s si cat de dotate sunt _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 10 Ian 2013, 21:41 | |
| Ce-i lucesc ochii lu' murii de cand a aflat ca baga astia 2xx pe Regio =)) .. Stai parcat Murii ca noi am avut anul trecut inainte sa vina RegioCosciugu la Arad-Simeria-Hunedoara,care in mod normal era facut e rama electrica .. Evident ca frigul a facut si anul asta ravagii dar cat de cat am vazut ca la Suceva trimit un 20-55+EA .. la noi a fost 20-49-50 de Arad/Timisoara si un 20-49-2xx de-al Iasiului ,care probabil carapase,si a dat Aradul ceva in schimb,apoi cum aia nu avea decat TE 79 care fusese folosita spre Oradea atunci,nu aveau ce sa trimita , ne-au trimis cotetzul ambulant .. Cu siguranta am ramas ,dar tot nu mi venea sa cred PS murii vezi ca pe CJ-Teius a fost un cotetz de asta .. sapt trecuta insa, am vazut 20-49 epoca 1 si un 26-16... Mie mi-e ciuda ca de cand a venit regiocosciugu,trimit 20-55'urile ce veneau la noi pe Savarsin si Baru Mare :6a: |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5276 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 14 Feb 2013, 09:31 | |
| aseara a fost supracontrol pe IR intre pitesti si craiova. mi-a placut foarte mult ca au taiat bilete in tren pentru toti blatistii, au taiat bilete de 21.5 ron intre pitesti si stolnici. adevarul ca majoritatea blatistilor sunt si nesimtiti.....pai frate, te inteleg ca mergi cu nasul, dar da si tu un pret onorabil, nu 2 (doi) lei. da si tu macar pretul de regio. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 14 Feb 2013, 10:13 | |
| Trebuiau aruncati din tren pentru ca de azi/maine nci aia 2 lei nu o sa-i mai dea... |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6469 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 14 Feb 2013, 10:55 | |
| Nu ştiu dacă a mai fost postată ştirea asta din decembrie trecut, dar cred că merită evidenţiată.
http://www.cfrcalatori.ro/presa/REDUCERI-spre/dinspre:--Satu-Mare,-Cluj-Napoca,-Oradea,-Tg-Mure%C5%9F-56/s-1/p-20
Cred că sistemul de tarifare ofertat pentru rutele menţionate acolo, merită extins progresiv până la generalizare, fiindcă va avea cu siguranţă rezultate comerciale pozitive. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6909 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 14 Feb 2013, 11:27 | |
| A mai fost pus pe forum. Dar nu iti face sperante desarte. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |