Cred că sistemul de tarifare ofertat pentru rutele menţionate acolo, merită extins progresiv până la generalizare, fiindcă va avea cu siguranţă rezultate comerciale pozitive.
Am pus eu reducerea aia sa fie sanatosi si pe M 900 se circula cu 3-4 vagoane ,cum am zis Oltenia e vai de mama ei ca nivel de trai iar eu dau redcueri in Ardeal,sa dea ca oricum pe aci merg goale 5 trenuri Buc Tim pe 900 din care se intorc 3 super tare ! Go on !
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 11 Mar 2013, 00:58
Ieri Duminica 3006 a avut 5 vagoane , toate scaunele ocupate si ceva calatori in picioare , bine ca au suplimentat vagoanele .
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 11 Mar 2013, 11:59
De la noul mers, si pe cel vechi 3006 duminica are 5 etajate, iar 3008 4 etajate, in restul zilelor fiecare tren are cate 3 etajate.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 11 Mar 2013, 15:26
rich1974 a scris:
aseara a fost supracontrol pe IR intre pitesti si craiova. mi-a placut foarte mult ca au taiat bilete in tren pentru toti blatistii, au taiat bilete de 21.5 ron intre pitesti si stolnici. adevarul ca majoritatea blatistilor sunt si nesimtiti.....pai frate, te inteleg ca mergi cu nasul, dar da si tu un pret onorabil, nu 2 (doi) lei. da si tu macar pretul de regio.
mai friend acum o luna am gasit supra control si pe Segarcea-Craiova la Regio,deci?
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6909 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 11 Mar 2013, 15:29
Supracontrol a fost si acum cateva zile pe Oradea-Arad la R 3114.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 25 Mar 2013, 01:22
La regio 2022 vagoane super tari din alea cu 3 compartimente dupa care in mijloc la comun cu masa intre scaune,foarte tare confortul pt un Regio
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 27 Mar 2013, 22:49
In seara asta manerele de siguranta/deblocare ale usilor vagoanelor trenului IR 1731 Brasov-Galati erau sigilate.
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6195 Data de inscriere : 23/08/2009
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 28 Mar 2013, 20:25
Katalyn a scris:
In seara asta manerele de siguranta/deblocare ale usilor vagoanelor trenului IR 1731 Brasov-Galati erau sigilate.
le-au cam sigilat pe toate,inclusiv la trenurile regio fiindca sunt prea multi derbedei care deschideau usile in timpul mersului
Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6566 Data de inscriere : 05/09/2009
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 12 Mai 2013, 15:18
Special pentru acest forum am filmat de la capătul trenului RE4136 porţiunea unde a avut loc deraierea marfarului din data 08.05.2013 dintre Fiad Hm. şi Fiezel h. Pe teren nu era semnalizată restricţie de viteză însă mecanicul a primit la Fiad Hm. un ordin de circulaţie în care se prevedea să circule cu 5 km/h peste zona afectată.
Redeschiderea circulaţiei în trei zile de la deraierea marfarului reprezintă un lucru pozitiv pentru CFR!
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18754 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24332 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 12 Mai 2013, 18:50
Mai degraba pozitiv pentru CN CFR SA
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5382 Data de inscriere : 28/12/2010
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 25 Mai 2013, 15:15
Stimate domn,
CFR Călători răspunde petenţilor în conformitate cu prevederile Legii 233/2002 şi ale Ordonanţei nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare.
Urmare mesajului dumneavoastră adresat conducerii SNTFC „CFR Călători” SA, vă comunicăm următoarele:
În primul rând, vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră faţă de transportul feroviar şi vă asigurăm că SNTFC CFR Călători SA este receptivă la sugestiile şi reclamaţiile publicului călător.
Ca urmare a cercetărilor dispuse de SNTFC „CFR Călători” SA şi efectuate în cadrul STFC Bucureşti, de către organele abilitate, a declaraţiilor date de personalul comercial ce a deservit trenul R5006, din data de 09.03.2013, au reieşit următoarele :
ˇ Personalul comercial ce a deservit trenul respectiv, se face vinovat de cele prezentate de dumneavoastră, în consecinţă dispunăndu-se măsura sancţionării acestuia, în conformitate cu prevederile Legii 53/2003 - Codul Muncii cu modificările şi completările ulterioare;
ˇ În viitor, activitatea acestuia va fi monitorizată de către conducerea staţiei, de care aparţine precum si de către organele de control;
Menţionăm că în toate sesizările în care există probe privind abaterea personalului aparţinând SNTFC ”CFR Călători” SA de la obligaţiile de serviciu, acesta este tratat conform prevederilor Codului Muncii – Legea 53/2003.
Vă asigurăm că SNTFC “CFR Călători” SA va lua toate măsurile care se impun pentru respectarea riguroasă a prevederilor legale, în vigoare şi realizarea unor condiţii corespunzătoare de siguranţă, confort si bună deservire a publicului călător.
Cu stimă,
SNTFC CFR Călători SA
Compartimentul Relaţii cu Publicul
From: Leonard Barbu Sent: 27 martie 2013 18:04 To: CALATORI, RelPublic Subject: Călătorie cu R 5006 pe 9 martie 2013
Bună ziua,
Vreau să vă informez că în data de 9 martie 2013 am efectuat o călătorie între Ploiești Sud și București Basarab folosind R 5006 (plecare 11:01; sosire 12:29).
În primul rând, am vrut să cumpăr un bilet la clasa I. La casa de bilete am fost informat că trenul nu are vagon de clasa I (așa cum apare și pe site). În realitate însă, trenul avea și un vagon de clasa I, în care stăteau și călători.
În timpul călătoriei, am fost întrebat de 4-5 ori (alături de ceilalți călători) de către doi țigani care făceau ture printre vagoane cu niște papagali dacă doresc ca aceștia să-mi ghicească viitorul. Situația era cel puțin jenantă, mai ales că toate s-au întâmplat cu permisiunea controloarei, care asista la aceste scene.
Respectivii țigani trebuiau dați jos imediat din tren. Controlorii le-au permis însă să deranjeze toți călătorii, cum le-au permis și unor vânzători să vândă ziare prin tren, sau cum au încasat bancnote de 1 leu în buzunarele proprii de la călătorii ce nu aveau bilet.
Consider că v-ați face un bine dacă concediați acești controlori.
Atașez și pozele cu țiganii care se plimbau prin tren:
http://img14.myimg.de/Fotografie1356118a1.jpg
http://img14.myimg.de/Fotografie1355eca09.jpg
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 26 Mai 2013, 00:51
Sunt unii oamenii pe care nu-i poti da jos din mijlocul de transport pentru ca risti sa te raneasca. Politia si organele de ordine trebuie sa intervina pentru ca au putere fizica si psihica. Controlorii nu pot sa opreasca pe toti raufacatori.
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6909 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 26 Mai 2013, 10:07
razvan - trenuri a scris:
Sunt unii oamenii pe care nu-i poti da jos din mijlocul de transport pentru ca risti sa te raneasca. Politia si organele de ordine trebuie sa intervina pentru ca au putere fizica si psihica. Controlorii nu pot sa opreasca pe toti raufacatori.
Eh,cum sa nu poata?! Te pomenesti ca toti tiganii sunt niste pui de "Brusli". Mai degraba este reavointa,decat impotenta.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 26 Mai 2013, 23:07
Se poate chema Miliţia la următoarea staţie. Da' câţi se complică să facă asta?
_________________ :TTT:
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6738 Data de inscriere : 05/10/2012
Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 27 Mai 2013, 15:08
In Romania exista o mare problema: frica oamenilor de rand si indiferenta autoritatilor (politia). Astfel, in ultimii doi-trei ani de zile grupuri de rromi, boschetari, aurolaci, hoti de tot felul si bisnitari au preluat controlul oraselor si garilor pe care le controleaza sau administreaza ca niste veritabili sefi. Acum vreo saptamana am vazut vreo 5-6 homeless care dormeau pe niste cartoane ziua in amiaza-mare pe o strada circulata vis-a-vis de apartamentul unor oameni (la 2 cm de geam) iar ieri cand am trecut tot acolo erau. Gara de Nord este doar un exemplu de tot felul de ciudati care se perinda fara sa fie luati la intrebari desi fetele sunt, indubatibil, mereu aceleasi. Colegi de celula cu Gigi Becali...
Partial problema a devenit insa una europeana, indiferent daca imigrantii sunt de origine africana sau indiana (rromi). Chiar si in capitala europeana Bruxelles exista mari probleme, se sta chiar cu cortul pe strada si mirosul este incredibil insa in trenuri si in gari e curat si civilizat. Mai daunazi la tv o satra de rromi si-a instalat corturile pe strada chiar intr-un luxos cartier rezidential din Londra fara sa le pese de nimeni si nimic.