|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8094 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 28 Iul 2012, 02:36 | |
| - KQQ a scris:
- Regio-ul Vintu de jos-Cluj a avut in compunere un 20-54 si un 26-16. Pe distante scurte, etajatele sunt binevenite; de altfel, asa au fost gandite. Aici le este locul, nu pe rute lungi.
Duminica trecuta era compus din 20-55 + 26-16 + 36-16 + 20-55. Pentru ca-i trafic foarte mare spre Cluj duminica dupa-amiaza. Cred ca acelasi lucru e valabil si pentru Bistrita. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8758 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 28 Iul 2012, 16:03 | |
| Nu stiu unde sa postez asta dar o pun aici: Ieri,in ultimul vagon al R 4512 ,un 20-55,la chiuveta era apa calda calda Mai bine ca la InterCity |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 28 Iul 2012, 18:56 | |
| Am intalnit deseori apa calda la diverse serii de vagoane, dar numa vara ) ghici de ce |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5798 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 28 Iul 2012, 19:38 | |
| Sa privim partea buna: macar e apa calda pe timp de vara. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 24 Noi 2012, 14:28 | |
| Ieri, in R 2078, in apropiere de halta Raureni ( ce deserveste Oltchimul si USG-ul ) se aude zgomot in hol. Deodata se deschide usa si intra controlorul, in spatele sau cu un politist T.F. , carandu-ne biletele. In hol erau inca cativa politisti ce amenintau cativa calatori fara bilet sa coboare, altfel va fi mai rau. Este bine ca se insista totusi cat de cat cu aceste controale. La Babeni, politistii s-au urcat in IR 1521. ( Bucuresti Nord - Pausa h. ) Iata si o poza : Si in IR 1523 ( Bucuresti Nord - Ramnicu Valcea ) au fost 2 politisti la control. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 24 Noi 2012, 19:46 | |
| In Ramnicu-Valcea am vazut ca inainte sa plece trenurile e supracontrol, care, probabil, se urca in cele cu stationare scurta. Partea proasta e ca cei ce se urca dupa mergu cu "abonament"... |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11657 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 30 Noi 2012, 18:29 | |
| Astazi pe Timisoara-Jimbolia-Timisoara toti calatorii au calatorit cu bilet. Seful de tren (nasul) nu a acceptat sa primeasca bani de la calatori, ei fiind nevoiti sa achite pretul biletului. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6738 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 30 Noi 2012, 18:49 | |
| - andrey_tm a scris:
- Astazi pe Timisoara-Jimbolia-Timisoara toti calatorii au calatorit cu bilet. Seful de tren (nasul) nu a acceptat sa primeasca bani de la calatori, ei fiind nevoiti sa achite pretul biletului.
A fost ziua buzunarelor inchise probabil cu ocazia Zilei Nationale , de luni isi reintra in normal . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 30 Noi 2012, 20:30 | |
| Nu cred ca ala e motivul eu am venit cu R3115 Timisoara-Oradea in 27 septembrie si toti calatorii au avut bilet si la fel nasul a taiat bilete la cei care s-au urcat |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 02 Dec 2012, 18:44 | |
| Ieri, intre Cluj si Alba nu puteai sta la discutii cu nasii. Eventual, daca mergeai, sa zicem, de la Cluj la Teius iti taiau bilet de la Apahida, sa iesiun picut mai ieftin, dar de mers cu nasu' nici o sansa. In plus, la Coslariu s-a urcat supracontrolul. De-ar fi asa mereu... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 03 Dec 2012, 02:38 | |
| In data de 15.11.2012 am mers cu R 5055 PL.Sud-Marasesti pana la Marasesti trenul fiind tras de bobica 43-0108, un etajat 26-16 si un 20-59 cu sauna in el. Din Ploiesti Sud a plecat cu vreo 5-6 calatori pana la Mizil cred ca au fost 14-15 insi, insa la Ulmeni si mai apoi de la Pietroasele toate locurile au fost ocupate de navetisti si a fost si supracontrol verificand bilete si abonamente X-Shell cat si de hartie, sus in etajat din cele 68 locuri ocupate supracontrolul nu a gasit pe nimeni fara bilet, chiar daca intre Pietroasele si Ulmeni au fost verificati la sange numai 18 persoane din cele 68. Datorita unor furturi de cabluri in zona Ulemni trenul R 5055 a ajuns la Buzau cu o intarziere de numai 16 minute iar pe traseu pana la Marasesti a mai recuperat din minute ajungand la destinatie cu 4 min intarziere. De la Voetin si Sihlea si pana la Focsani trenul a redevenit neincapator de navetisti si elevi care ascultau manele si jucau carti, nu a mai fost supracontrol dar nasi au ajuns la destinatie cu carnetele de bilete aproape intregi. In vagoanele trenului 5055 erau o gramada de afise cu noile trenuri introduse cu 08.10.2012 in zona Galati, Buzau, Marasesti, Adjud, Comanesti. photo uploader photo uploader image hosting Apoi am calatorit cu unul din acele trenuri noi, R 5137 Marasesti-Comanesti dar doar pana la Adjud cu maxim 25 de calatori, te 67 Si o caldura de nesuportat, noroc cu geamurile care se deschideau. Intoarcerea a fost ieri cu 3 trenuri Regio pe distanta Adjud-PL.Sud R 5134 Onesti-Marasesti cu acelasi TE 67 si caldura de nesuportat, liniste si voie buna dupa care am luat R 5106 Marasesti-Buzau ultimile 2 vagoane din cele 5 formand R 5076 Buzau-PL.Sud. La Buzau, avand bagaj nu m=am mai dat jos din ultimul vagon al lui 5106 pentru ca stiam ca il duce in Grupa Tehnica pentru salubrizare, si angajati CFR din Gara Buzau au zis sa nu mai cobor daca merg la Ploiesti si dupa o scurta plimbare pana la Remiza si inapoi am plecat din Buzau cu 4 min intarziere ajungand la Pl.Sud timpuriu cu 2 minute. Nu credeam ca o sa vad tren Regio in Romania la CFR fara blatisti asa cum s-a intamplat in 15.11.2012 pe R 5055. In trenuri a fost liniste, caldura, nu negri, nu scandaluri cu mici excepti la niste elevi intre Voetin si Focsani care au ascultat manele cat de cat bune, nu balarii si nimeni nu sa plans de acel gen de muzica cu toate ca era o ora destul de matinala. CFR Calatori - Cea mai sigura, calduroasa si ieftina companie de transport calatori din Romania in vremuri de criza, bineinteles cu trenurile Regio caci nu se merita sa vi 185 km, Adjud-PL.Sud cu IR sa dai 50 lei sa faci 3 ore jumate si sa stai si in picioare, asa am facut in jur de 6 ore dar am avut loc, caldura, liniste si am platit cu 30 lei mai putin in vremurile de criza conteaza 30 lei si la cei cu salarii peste 1.500 lei. |
| | | Radu.B
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 37 Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801 Reputatie : 4694 Data de inscriere : 08/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 03 Dec 2012, 19:49 | |
| Vreau sa multumesc public partidei trenului 8011 de astazi care, in ciuda taraboiului facut de mine in gara Pantelimon, din cauza ca intre Pantelimon-Lehliu nu mai era tensiune in firul de contact, fapt care a insemnat tinerea pe loc a trenului in Pantelimon, s-a comportat exemplar atat fata de calatorii trenului, pe care i-au informat personal, la fiecare in parte, de cauzele care tin trenul pe loc, cat si de mine, care, disperat ca, daca nu ajungeam astazi la Calarasi, imi pierdeam serviciul, le-am facut un ditamai taraboiul, taraboi care a culminat cu intrarea mea intempestiva in biroul de miscare din Pantelimon, unde i-am cerut IDM de acolo sa ceara locomotiva diesel de ajutor. In disperarea mea nu am mai tinut cont de nimic si de nimeni. Intr-un final, in timp ce eu faceam galagie in birou, operatorul RC da dispozitie statiei Pantelimon sa expedieze trenul 8011 in regim de cale libera catre Pasarea deoarece a revenit tensiunea in catenara, cu mentiunea ca nu se stie exact pana unde exista tensiune. In fine, dupa circa 20 minute de stationare, trenul s-a pus in miscare, dar ce miscare, se simtea ca merge pe linie noua. In tren, la revizia biletelor, seful de tren ma intreaba zambind daca mi-a revenit zambetul pe buze. I-am raspuns ca da, dupa care mi-am cerut scuze pentru taraboiul facut in tren. Acesta mi-a replicat sa nu-mi cer scuze fata de nimeni, pentru ca am luptat pentru drepturile mele de calator si ca, si el daca era in situatia mea, proceda la fel. Atat ii parea rau ca am fost singurul care am facut scandal, acesta recomandadu-mi ca, de fiecare data cand se intampla asemenea lucruri sa reactionez la fel, ca numai asa se mai poate face ceva in aceasta privinta. Oamenii astia, desi erau pe o ragalie de regio uitat de lume, si-au facut datoria ca la carte. Ca sa nu mai spun ca nu au iertat pe nimeni si au taiat bilete corect. Cinste voua, stimati controlori ai trenului regio nr. 8011 de astazi |
| | | Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 09 Dec 2012, 16:27 | |
| Un lucru bun sa petrecut luna asta pe M900 in unele Statii sa inlocuit sina,pe unele portiuni unde prezenta exfolieri ,sa schimbat traversele sparte sa montat suruburi unde ereau lipsa. sa mai reparat podetele de beton dela bariere.Sa placat cu dale de beton santurile cu fire dintre linii.
Ultima editare efectuata de catre adisoft1991s in Dum 09 Dec 2012, 18:40, editata de 2 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 09 Dec 2012, 17:14 | |
| - adisoft1991s a scris:
- Un lucru bun sa petrecut luna asta pe M900 in unele statii sau inlocuit sina pe alocuri unde prezenta exfolieri ,sau schimbat traversele sparte si sau montat suruburi unde ereau lipsa. sau mai reparat podetele de beton dela bariere.si sa placat cu dale de beton santurile cu fire dintre linii.
E bine că sau făcut lucrări, păcat că acestea sau prezentat pe forum cu o asemenea ortografie. _________________ :TTT:
|
| | | Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5994 Data de inscriere : 30/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 09 Dec 2012, 18:36 | |
| Scuze am scris foarte repede. il editez acum |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |