Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 45 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8094
Data de inscriere : 07/02/2009

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 28 Iul 2012, 02:36

KQQ a scris:
Regio-ul Vintu de jos-Cluj a avut in compunere un 20-54 si un 26-16. Pe distante scurte, etajatele sunt binevenite; de altfel, asa au fost gandite. Aici le este locul, nu pe rute lungi.

Duminica trecuta era compus din 20-55 + 26-16 + 36-16 + 20-55. Pentru ca-i trafic foarte mare spre Cluj duminica dupa-amiaza. Cred ca acelasi lucru e valabil si pentru Bistrita.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8758
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 28 Iul 2012, 16:03

Nu stiu unde sa postez asta dar o pun aici: Ieri,in ultimul vagon al R 4512 ,un 20-55,la chiuveta era apa calda calda Smile Mai bine ca la InterCity Laughing
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 28 Iul 2012, 18:56

Am intalnit deseori apa calda la diverse serii de vagoane, dar numa vara Smile) ghici de ce
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5798
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 28 Iul 2012, 19:38

Sa privim partea buna: macar e apa calda pe timp de vara. Cool
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 24 Noi 2012, 14:28

Ieri, in R 2078, in apropiere de halta Raureni ( ce deserveste Oltchimul si USG-ul ) se aude zgomot in hol. Deodata se deschide usa si intra controlorul, in spatele sau cu un politist T.F. , carandu-ne biletele. In hol erau inca cativa politisti ce amenintau cativa calatori fara bilet sa coboare, altfel va fi mai rau. Este bine ca se insista totusi cat de cat cu aceste controale. La Babeni, politistii s-au urcat in IR 1521. ( Bucuresti Nord - Pausa h. ) Iata si o poza :

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 DSCF1618

Si in IR 1523 ( Bucuresti Nord - Ramnicu Valcea ) au fost 2 politisti la control.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeSam 24 Noi 2012, 19:46

In Ramnicu-Valcea am vazut ca inainte sa plece trenurile e supracontrol, care, probabil, se urca in cele cu stationare scurta. Partea proasta e ca cei ce se urca dupa mergu cu "abonament"...
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11657
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeVin 30 Noi 2012, 18:29

Astazi pe Timisoara-Jimbolia-Timisoara toti calatorii au calatorit cu bilet. Seful de tren (nasul) nu a acceptat sa primeasca bani de la calatori, ei fiind nevoiti sa achite pretul biletului.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6738
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeVin 30 Noi 2012, 18:49

andrey_tm a scris:
Astazi pe Timisoara-Jimbolia-Timisoara toti calatorii au calatorit cu bilet. Seful de tren (nasul) nu a acceptat sa primeasca bani de la calatori, ei fiind nevoiti sa achite pretul biletului.

A fost ziua buzunarelor inchise Wink probabil cu ocazia Zilei Nationale , de luni isi reintra in normal .
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18753
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24331
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeVin 30 Noi 2012, 20:30

Nu cred ca ala e motivul eu am venit cu R3115 Timisoara-Oradea in 27 septembrie si toti calatorii au avut bilet si la fel nasul a taiat bilete la cei care s-au urcat
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 18:44

Ieri, intre Cluj si Alba nu puteai sta la discutii cu nasii. Eventual, daca mergeai, sa zicem, de la Cluj la Teius iti taiau bilet de la Apahida, sa iesiun picut mai ieftin, dar de mers cu nasu' nici o sansa. In plus, la Coslariu s-a urcat supracontrolul. De-ar fi asa mereu...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 02:38

In data de 15.11.2012 am mers cu R 5055 PL.Sud-Marasesti pana la Marasesti trenul fiind tras de bobica 43-0108, un etajat 26-16 si un 20-59 cu sauna in el. Din Ploiesti Sud a plecat cu vreo 5-6 calatori pana la Mizil cred ca au fost 14-15 insi, insa la Ulmeni si mai apoi de la Pietroasele toate locurile au fost ocupate de navetisti si a fost si supracontrol verificand bilete si abonamente X-Shell cat si de hartie, sus in etajat din cele 68 locuri ocupate supracontrolul nu a gasit pe nimeni fara bilet, chiar daca intre Pietroasele si Ulmeni au fost verificati la sange numai 18 persoane din cele 68. Datorita unor furturi de cabluri in zona Ulemni trenul R 5055 a ajuns la Buzau cu o intarziere de numai 16 minute iar pe traseu pana la Marasesti a mai recuperat din minute ajungand la destinatie cu 4 min intarziere.

De la Voetin si Sihlea si pana la Focsani trenul a redevenit neincapator de navetisti si elevi care ascultau manele si jucau carti, nu a mai fost supracontrol dar nasi au ajuns la destinatie cu carnetele de bilete aproape intregi.

In vagoanele trenului 5055 erau o gramada de afise cu noile trenuri introduse cu 08.10.2012 in zona Galati, Buzau, Marasesti, Adjud, Comanesti.

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 PB150062
photo uploader

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 PC020441
photo uploader

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 PC020442
image hosting

Apoi am calatorit cu unul din acele trenuri noi, R 5137 Marasesti-Comanesti dar doar pana la Adjud cu maxim 25 de calatori, te 67 Si o caldura de nesuportat, noroc cu geamurile care se deschideau.

Intoarcerea a fost ieri cu 3 trenuri Regio pe distanta Adjud-PL.Sud

R 5134 Onesti-Marasesti cu acelasi TE 67 si caldura de nesuportat, liniste si voie buna dupa care am luat R 5106 Marasesti-Buzau ultimile 2 vagoane din cele 5 formand R 5076 Buzau-PL.Sud. La Buzau, avand bagaj nu m=am mai dat jos din ultimul vagon al lui 5106 pentru ca stiam ca il duce in Grupa Tehnica pentru salubrizare, si angajati CFR din Gara Buzau au zis sa nu mai cobor daca merg la Ploiesti si dupa o scurta plimbare pana la Remiza si inapoi am plecat din Buzau cu 4 min intarziere ajungand la Pl.Sud timpuriu cu 2 minute.

Nu credeam ca o sa vad tren Regio in Romania la CFR fara blatisti asa cum s-a intamplat in 15.11.2012 pe R 5055.
In trenuri a fost liniste, caldura, nu negri, nu scandaluri cu mici excepti la niste elevi intre Voetin si Focsani care au ascultat manele cat de cat bune, nu balarii si nimeni nu sa plans de acel gen de muzica cu toate ca era o ora destul de matinala.

CFR Calatori - Cea mai sigura, calduroasa si ieftina companie de transport calatori din Romania in vremuri de criza, bineinteles cu trenurile Regio caci nu se merita sa vi 185 km, Adjud-PL.Sud cu IR sa dai 50 lei sa faci 3 ore jumate si sa stai si in picioare, asa am facut in jur de 6 ore dar am avut loc, caldura, liniste si am platit cu 30 lei mai putin in vremurile de criza conteaza 30 lei si la cei cu salarii peste 1.500 lei.
Sus In jos
Radu.B

Radu.B

Numarul mesajelor : 208
Varsta : 37
Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801
Reputatie : 4694
Data de inscriere : 08/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 19:49

Vreau sa multumesc public partidei trenului 8011 de astazi care, in ciuda taraboiului facut de mine in gara Pantelimon, din cauza ca intre Pantelimon-Lehliu nu mai era tensiune in firul de contact, fapt care a insemnat tinerea pe loc a trenului in Pantelimon, s-a comportat exemplar atat fata de calatorii trenului, pe care i-au informat personal, la fiecare in parte, de cauzele care tin trenul pe loc, cat si de mine, care, disperat ca, daca nu ajungeam astazi la Calarasi, imi pierdeam serviciul, le-am facut un ditamai taraboiul, taraboi care a culminat cu intrarea mea intempestiva in biroul de miscare din Pantelimon, unde i-am cerut IDM de acolo sa ceara locomotiva diesel de ajutor. In disperarea mea nu am mai tinut cont de nimic si de nimeni. Intr-un final, in timp ce eu faceam galagie in birou, operatorul RC da dispozitie statiei Pantelimon sa expedieze trenul 8011 in regim de cale libera catre Pasarea deoarece a revenit tensiunea in catenara, cu mentiunea ca nu se stie exact pana unde exista tensiune. In fine, dupa circa 20 minute de stationare, trenul s-a pus in miscare, dar ce miscare, se simtea ca merge pe linie noua. In tren, la revizia biletelor, seful de tren ma intreaba zambind daca mi-a revenit zambetul pe buze. I-am raspuns ca da, dupa care mi-am cerut scuze pentru taraboiul facut in tren. Acesta mi-a replicat sa nu-mi cer scuze fata de nimeni, pentru ca am luptat pentru drepturile mele de calator si ca, si el daca era in situatia mea, proceda la fel. Atat ii parea rau ca am fost singurul care am facut scandal, acesta recomandadu-mi ca, de fiecare data cand se intampla asemenea lucruri sa reactionez la fel, ca numai asa se mai poate face ceva in aceasta privinta. Oamenii astia, desi erau pe o ragalie de regio uitat de lume, si-au facut datoria ca la carte. Ca sa nu mai spun ca nu au iertat pe nimeni si au taiat bilete corect. Cinste voua, stimati controlori ai trenului regio nr. 8011 de astazi Smile
Sus In jos
http://www.facebook.ro/Dieselpagero
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5994
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 16:27

Un lucru bun sa petrecut luna asta pe M900 in unele Statii sa inlocuit sina,pe unele portiuni unde prezenta exfolieri ,sa schimbat traversele sparte sa montat suruburi unde ereau lipsa. sa mai reparat podetele de beton dela bariere.Sa placat cu dale de beton santurile cu fire dintre linii.

Ultima editare efectuata de catre adisoft1991s in Dum 09 Dec 2012, 18:40, editata de 2 ori
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 17:14

adisoft1991s a scris:
Un lucru bun sa petrecut luna asta pe M900 in unele statii sau inlocuit sina pe alocuri unde prezenta exfolieri ,sau schimbat traversele sparte si sau montat suruburi unde ereau lipsa. sau mai reparat podetele de beton dela bariere.si sa placat cu dale de beton santurile cu fire dintre linii.

E bine că sau făcut lucrări, păcat că acestea sau prezentat pe forum cu o asemenea ortografie.

Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5994
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 18:36

Scuze am scris foarte repede. il editez acum
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 19 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 45 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: