|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 10 Iun 2011, 14:17 | |
| In aceasta dimineata nu se putea ajunge pe peronul Garii Obor fara sa ai bilet de calatorie valabil. Personalul angajat al garii precum si politia TF erau impanziti pe la toate intrarile care duc la peron. La cele 3 case de bilete erau cozi imense. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 10 Iun 2011, 14:37 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- In aceasta dimineata nu se putea ajunge pe peronul Garii Obor fara sa ai bilet de calatorie valabil. Personalul angajat al garii precum si politia TF erau impanziti pe la toate intrarile care duc la peron. La cele 3 case de bilete erau cozi imense.
Si cu restul de blatisti care se urca in tren dupa statia Bucuresti Obor cum procedeaza? Mi se pare o actiune inutila facuta doar pe jumatate. Daca s-ar proceda la fel macar in garile Lehliu, Ciulnita... ar fi ceva. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 11 Iun 2011, 01:21 | |
| 4 lucruri pozitive despre CFR si calea ferata :
1. Duminica trecuta la ora 22:00 intre Breaza si Campina niste utilaje mutau/sfaramau piatra/pamant. 2. Tot mai multi nasii de tren incep sa zica "mersi" sau "multumesc" la trenurile personale dupa ce-ti verifica biletul. 3. Tot mai multi nasii de tren de pe 904 si 302 vin mult mai des fata de ce era acum cativa anii cand intre Targoviste si Ploiesti veneau de 2 ori, dupa ce pleca trenul din Teis si dupa Crangul.lui.Tei astfel ca acum "norocosii" care mergeau gratis de exemplu de la Razvad/Adanca si alte statii pana la Targsoru.Nou sau Bratasanca acum sunt nevoiti sa cotizeze sau sa li se taie bilet de tren la tarif de casa. Acceasi masura se practica si pe 904 intre Targoviste si Pietrosita. 4. Vad ca incepe sa se practice cat mai des si in cat mai multe statii metoda cu prezentarea leg de calatorie organelor CFR inainte de a te urca in tren, am vazut la Giurgiu si Targoviste mai nou la Bucur.Obor e un lucru bun, macar cei care se urca de la statia de plecare a trenului se urca cu bilet, chiar daca unii mai smecherii isi iau bilet decat pana la a 2-a statie desi coboara pe la a 7-a. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 11 Iun 2011, 17:33 | |
| Ieri a fost supracontrol pe 1823 ... fiind sfarsit de saptamana + sarbatoarea ce urmeaza ,evident 1823 a fost suplimentat cu 3x21-87,ajungand la 11 vagoane;nimic nou.Trenul a fost plin ochi(toate locurile pe scaune date),evident ca a venit supracontrolul,foarte multi din cei de pe hol nu aveau bilet,iar supracontrolul alcatuit din 2 persoane nu a avut ce sa le faca,pentru ca erau foarte multi.Acum va ganditi logic,aia merg pana la prima sau a 2'a statie ,dar cand merg cu autobuzul nu platesc?la 11 vagoane cu foarte multi calatori pe culoar ,e un prejudiciu imens. |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 12 Iun 2011, 11:34 | |
| Care este baza legala de actiune a supracontrolului, atit in tren cit si inainte de urcarea in tren? |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 12 Iun 2011, 14:16 | |
| Supracontroalele vin in general acolo unde sunt trenurile pline si mai ales la Accelerate si Rapide care pleaca vinerea si se intorc duminica cand traficul de calatori aproape ca se dubleaza la unele trenuri. Depinde de distanta se negociaza direct cu ei astfel incat sa iasa multumit si calatorul si inspectorul, apoi la sfarsitul turei inspectorii taie bilete de 75% din banii incasati si le arunca la wc. Restul de 25% se duc pe tigarii, apa, bere, mancare etc...
Se stie ca atunci cand grupul de calatori este mai mare si nu au bilete, atunci cotizatia este mult mai mica in comparatie cu atunci cand esti singur.
La personale nu e asa scump asa ca le taie bilet de minim 30 km adica 7,5 lei de persoana sau 1 bilet la doua persoane.
|
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5703 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 15 Iun 2011, 13:09 | |
| O veste foarte buna: de azi pana pe 30 sept. la cumpararea unui bilet online platiti cu MasterCard sau Maestro calatorul beneficiaza de 10 % reducere. Important este ca reducerea se aplica la suma finala ,obitnand astfel 2 reduceri,una din partea CFR si una din partea MasterCard. |
| | | billy752-istu
Numarul mesajelor : 197 Varsta : 32 Localizare : brasov Reputatie : 5356 Data de inscriere : 29/10/2010
| Subiect: timpi de mers Lun 04 Iul 2011, 11:14 | |
| :TDD: :AA17: :AA17: :AA17: :AA19: Cu privire la aceste sosiri timpurii vreau sa va zic si eu ceva: ACC 1973 Tg mures-Galati are oprire tehnica in lunca de mijloc unde in mod normal nu e prevazuta oprirea acceleratelor dar sta vreo 10 minute pana vine ACC 1752 Suceava-Brasov dar daca Acc 1752 are intarziere mai mare de 15 minute nu opreste si merge pana la ghimes unde are oprire prevazuta in livret si soseste cu 10 minute mai devreme la ghimes
:TDD: :AA16: :AA16: este vorba de linia 501 |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 04 Iul 2011, 15:12 | |
| si acum 2 ani era la fel tot la Lunca de Mijloc facea cruce cu 1752. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 15 Iul 2011, 15:18 | |
| CFR: Ne-am redus pierderile cu 42% în primele cinci luni
CFR SA informează că, în urma analizei economico-financiare pe primele cinci luni ale anului, valoarea pierderilor a scăzut la 165.375.010,84 lei, ceea ce înseamnă o reducere cu 42%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când acestea au fost de 285.132.182,61 lei.
Prin continuarea programului de eficientizare a activităţii CNCF "CFR" SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană, precizează compania.
Guvernul s-a angajat să reducă aproximativ 7.000 de posturi din companiile de stat până la sfârşitul lunii septembrie, comparativ cu sfârşitul anului 2010, potrivit Anexei la Scrisoarea de intenţie adresată Fondului Monetar Internaţional. Cele mai mari reduceri de personal vor fi operate la Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă "CFR Marfă" S.A. - 3.000 de posturi până la sfârşitul lunii iulie.
La CFR SA este prevăzută reducerea personalului cu 1.500 de posturi tot până la sfârşitul lui iulie, iar la CFR Călători este preconizată scăderea cu 1.000 de posturi până la aceeaşi dată.
CFR Infrastructură şi-a redus pierderile în primul trimestru al anului cu 11,5%, la 121.754.749 lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când acestea au fost de 137.667.607 lei, declara, în luna mai, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al companiei, Oana Brânzan.
Totodată, cifra de afaceri a companiei a scăzut cu 6,2% în T1 2011, la 216.767.299 lei faţă de perioada similară a anului trecut, când afacerile au fost de 230.989.021 lei.
"Cifra de afaceri din 2011 este mai mică din cauza reducerii veniturilor din Taxa de Utilizare a Infrastructurii (TUI) de la operatorii naţionali de transport feroviar", explica Oana Brânzan.
CFR Infrastructură a cheltuit în primul trimestru al acestui an pentru lucrări de reparaţii capitale, modernizare şi reabilitare a infrastructurii şi suprastructurii feroviare 176.616.000 lei.
http://www.money.ro/cfr--ne-am-redus-pierderile-cu-42prc--in-primele-cinci-luni_1031641.html |
| | | mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5521 Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 22 Iul 2011, 09:39 | |
| Am mers ieri cu 346 (dupa 3 ani in care n-am fost in Romania). Am constatat doua lucruri extrem de bune la CFR:
Vagonul restaurant pe 346 - serviciile au fost ireprosabile, mancarea foarte gustoasa (si portiile decente) si preturile nu doar decente, ci de-a dreptul mici (12 lei friptura, 4.5 lei berea) inclusiv comparabil cu preturile din Bucuresti. In plus, spre deosebire de multe alte tari, care au mancarea pre-portionata, gatita si refrigerata (fiind bagata la microunde), la CFR exista bucatarie, totul fiind preparat pe loc (il vedeam pe bucatar batand carnea). Excelent!
Al doilea lucru a fost sistemul de automat de bilete - in locul unei cozi imense, a durat 45 de secunde. Sistemul mi s-a parut ergonomic si usor de folosit (interfata e mult mai prietenoasa decat cea de la SJ, desi mai urata grafic).
In rest, toata calatoria a fost asa cum trebuia sa fie - am ajuns cu 20 de minute timpuriu in Darste, unde am stat 10 minute, apoi am ajuns cu 5 minute timpuriu in Brasov. Trenul surprinzator de plin (80%), pentru joi dupa-amiaza. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 22 Iul 2011, 09:48 | |
| Nu vine plin de la granita niciodata .. eu il iau din Simeria .. si doar dupa Brasov ajunge cam la 80%,si invers la fel .. un 40 % pana la Alba Iulia + cati coboara in Arad |
| | | Hurricane V.I.P Member
Numarul mesajelor : 509 Localizare : Iasi Reputatie : 6261 Data de inscriere : 27/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 22 Iul 2011, 20:26 | |
| - mihaiuc a scris:
- Am mers ieri cu 346 (dupa 3 ani in care n-am fost in Romania). Am constatat doua lucruri extrem de bune la CFR:
Vagonul restaurant pe 346 - serviciile au fost ireprosabile, mancarea foarte gustoasa (si portiile decente) si preturile nu doar decente, ci de-a dreptul mici (12 lei friptura, 4.5 lei berea) inclusiv comparabil cu preturile din Bucuresti. In plus, spre deosebire de multe alte tari, care au mancarea pre-portionata, gatita si refrigerata (fiind bagata la microunde), la CFR exista bucatarie, totul fiind preparat pe loc (il vedeam pe bucatar batand carnea). Excelent!... Pai nu degeaba CFR - Gevaro cu vagonul restaurant seria 88-96 a castigat "Grand-Prix-ul Vagoanelor Restaurant" din Ungaria si Slovenia, anii 2005,2006,2007,2008. Ca fapt divers berea la vagonul de dormit/cuseta costa 4 lei. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 26 Iul 2011, 10:27 | |
| Batrinul ceas Paul Garnier al statiei Marasesti FUNCTIONEAZA: La fel si cel al statiei Orastie (dar pe acela nu am putut sa il fotografiez). Din partea mea tot respectul pentru oamenii care se ingrijesc de ele! |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Imi plac atrat de mult trenurile, caile ferate... Lun 01 Aug 2011, 23:33 | |
| ...incat ma bucur ca din anul 2012 sau 2013 vor fii mai multe lucruri pozitive la CFR CALATORI SI CFR INFRASTRUCTURA - odata cu managementul privat si angajatii mai tineri, mai inteligenti, mai exigenti : - trenuri mai dese, mai multe, cu mai multe vagoane; - aglomeratie mai putina; - vagoane cumparate noi sau second-hand din alte tari europene; - trenuri cu putina intarziere; - mai multa curatenie; - mai mult respect fata de calatori; - preturi mai accesibile, in raport cu concurenta auto si aeriana; - calatori care platesc biletul; - linii de cale ferata reparate, reabilitate, modernizate; - SPER CA ACESTE DORINTE SA SE REALIZEZE IN SCURT TIMP DUPA SCHIMBAREA CONDUCERII. CRED CA FII MAI BINE. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |