| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 20 Apr 2011, 16:56 | |
| Tudor, mare dreptate ai prietene! Exact asta-i tara in care traim!!! |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 20 Apr 2011, 20:41 | |
| Primul lucru bun din acest an facut de CFR la Valcea. Au taiat buruienile crescute pe / langa sinele de tren din gara. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 20 Apr 2011, 21:33 | |
| |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| |
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6347 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 06 Mai 2011, 14:41 | |
| Nu inteleg de ce nu mai dau cu erbicide ca inainte, stiu ca e destul de scump si toxic, dar asa se face peste tot, degeaba ai vagoane noi sau modernizate daca le zgarie vegetatia abundenta din zona caii ferate Oricum lucrul bun e ca se mai repara infrastructura, ca pe vremea lui Berceanu nu s-a facut nimic, desig si Mitrea, dar ala are firme de dube, deci era clar ca nu are interes :roll: |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 11 Mai 2011, 09:01 | |
| Luni 09.09.2011
P 9343 Videle - Giurgiu si P 9346 Giurgiu - Videle compus din DESIRO 2115 care are afisajul cu portocaliu si nu verde cum le au celelalte automotoare DESIRO.
Din Videle sobolanul a plecat cu aproximativ 60 de persoane, din care vreo 30 au venit de la trenurile A 1697 Buc.Nord - Rosiori si P 9301 Buc.Bas - Alexandria amandoua sosind in acelasi timp in Videle pe linii diferite si intarziate cu cate 10-15 min. Pe traseu sobolanul a mai adunat destui calatorii cat sa ajunga la Giurgiu statia finala cu aproximativ 130 de calatori. De la Toporu s-au urcat vreo 20 de calatori toti cu bilete de mana eliberate de la ghiseul de bilete. Pentru cei 3 km de la Giurgiu.Nord la Giurgiu calatori au primit bilete de 3 lei/persoana.
La intoarcere P 9346 Giurgiu - Videle usile de pe partea dreapta s-au deschis la ora 15:10 cu 20 de min inainte de plecarea trenului iar la fiecare usa erau cate 2 reprezentanti CFR si nasul care verificau biletele la urcarea calatorilor in sobolan. Cei care nu aveau bilete au fost trimisi sa-si cumpere. pleaca trenul cu toate locurile ocupate si vreo 10-15 tinerii in picioare. Pana la Toporu ( statie cat de cat importanta de pe aceasta sectie ) s-au urcat si au coborat destul de multi calatori si tot pana la Toporu nasul nu a venit. Pana la Videle automotorul s-a golit ajungand la statia finala cu aproape 50 de calatori din care vreo 30 s-au dus imediat la P 9306 Alexandria - Buc.Basarab.
Pe peronul de la linia 1 din statia Giurgiu sunt puse 2 placi de beton inalte iar DESIRO este oprit in dreptul lor ca sa poata cobori/urca calatori.
La dus pe 9343 Videle-Giurgiu mecanicul a anuntat toate statiile, iar la ultima statie : " Stimati calatori urmeaza Giurgiu, ultima statie. Va multumim si va mai asteptam sa calatoriti cu noi"
Am trecut acest mesaj la lucruri pozitive pentru faptul ca de cand s-au bagat DESIRO atat pe 902 cat si pe 903 s-a cam uitat de expresia "blat" si astfel lucrurile incep sa se miste in bine pentru CFR pentru sectia 903, si pentru faptul ca la urcarea in tren sunt verificate biletele.
Daca CFR ar reactiona mai repede pe celelalte sectii care merg in pierdere bagand automotoare la trenurile care sunt cu LDH/DA si 2-3 vagoane si mergand cu bilete toti calatori poate ca, cu timpul CFR o va duce pe 0 sau pe plus decat in minus.
O metoda buna pentru descurajarea blatului ar fi mutarea nasilor care fac servici pe trenurile personale la cel putin 60-70 km in felul asta nu se mai cunoaste cu 15% din calatori incurajand blatul.
Personalul 9313 Gradistea - Giurgiu si 9316 Giurgiu - Gradistea era compus din DESIRO 2079.
|
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 11 Mai 2011, 14:07 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 12 Mai 2011, 12:45 | |
| da. nu stiu ce-am avut probabil din cauza oboselii ca si la topicul celalat la fel am scris. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 20 Mai 2011, 13:44 | |
| In ultima perioada si in Gara Obor din Bucuresti , la urcarea in tren, se solicita biletul de calatorie. |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5703 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 20 Mai 2011, 22:31 | |
| - MariusD a scris:
- Veste buna
Nu mai disponibilizeaza oameni de la CFR Marfa se va relua somajul tehnic la personal TESA si mecanici acolo unde nu este de lucru asta e veste buna? ) pai bine ar face sa disponibilizeze.sunt cate 3-4 inginere in unele gari care vin la ora 8 si pleaca la 12 .bine ,cand situatia era roz la cfr marfa nici nu veneau zi de zi ,dar luau salariu. si pe deasupra mai au si tupeu sa se dea mare la oamenii care mai muncesc in CF. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 20 Mai 2011, 23:21 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- In ultima perioada si in Gara Obor din Bucuresti , la urcarea in tren, se solicita biletul de calatorie.
Foarte bine ca se intampla acest lucru, poate in viitor se va face mai des si in mai multe statii. Bineinteles ca se vor gasi unii sa-si cumpere bilet pana la 2-3 statie ca sa dea cat mai putin pe el. Calatoria cu trenul de persoane pentru elevii si stundentii cu reducere 50% mi se pare o prostie, o imbecilitate sa ai acea reducere iar tu sa mergi cu nasul !! Pei banii care ai dai la nas nu era mai bine daca iti luai bilet, ca pana la urma cam astea sunt tarifele de mers cu nasul. Eu luni seara mai aveam 108 lei la min si am plecat cu P 3028 din Brasov pana la PL.Vest. Uitasem legitimatia de stundent acasa si am zis sa-i dau nasului cei 8 lei sa nu mai schimb si milionul care imi mai ramasese. Vine nasul si ma intreaba pei si ce faci daca vine vrun control ?? , Ai zic ca stiu toate statiile si ai zic ca m-am urcat de la penultima. Nu mi-a luat banii, m-a poftit cu tot cu bicicleta intr-un compartiment si pe furtuna care a fost afara am bagat un somn de toata frumusetea pana la Buda. Intre Buda si PL.Vest vine nasul sa-mi ia banii si sa-mi zica ca urmeaza Ploiesti. Ai dau cei 8 lei si ma intreaba daca am mai pus ceva peste , i-am spus ca ce sa mai pun ca mai am 1 milion. Mi-a cerut milionul si mi-a dat rest 90 lei si cei 8 lei inapoi. Asa ca daca e sa o luam pe partea afacerii n-am facut nici o afacere, am platit la nas 10 lei cand biletul era 12 lei si ceva. Singura afacere a fost cea cu somnul ca m-am odihnit aproape 3 ore la caldura in comaprtiment cand afara era numai tunete. fulgere si zecii de litrii de apa pe metrul patrat. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8388 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 21 Mai 2011, 07:04 | |
| - laur 133 a scris:
- MariusD a scris:
- Veste buna
Nu mai disponibilizeaza oameni de la CFR Marfa se va relua somajul tehnic la personal TESA si mecanici acolo unde nu este de lucru asta e veste buna?) pai bine ar face sa disponibilizeze.sunt cate 3-4 inginere in unele gari care vin la ora 8 si pleaca la 12 .bine ,cand situatia era roz la cfr marfa nici nu veneau zi de zi ,dar luau salariu. si pe deasupra mai au si tupeu sa se dea mare la oamenii care mai muncesc in CF. aia am scris mai demult acum e altceva care e mult mai rau |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 23 Mai 2011, 17:43 | |
| A 1575 / Bucuresti Nord - Galati, a fost ieri „in forma” maxima, scotând niste timpi demni de toata lauda: Bucuresti Nord - Ploiesti Sud > 38 minute (43 minute in livret) Ploiesti Sud - Mizil > 32 minute (34 minute in livret) Mizil - Buzau > 30 minute (38 minute in livret) Buzau - Faurei > 48 minute (56 minute in livret) :shock: Faurei - Ianca Sat hc. > 14 minute (16 minute in livret) Ianca Sat hc - Braila > 29 minute (34 minute in livret). Sosit la Braila > 18:12 fata de 18:17 in mod normal Mai departe nu mai stiu, pentru ca am coborat in Braila.
Ultima editare efectuata de catre IonutCFR2009 in Lun 23 Mai 2011, 18:00, editata de 3 ori |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 23 Mai 2011, 17:50 | |
| Pai spune si cat facea in mod normal un tren pe sectiunile respective ca sa ne dam si noi seama de diferente, eu unul nu inteleg nimic din mesajul tau |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 23 Mai 2011, 17:59 | |
| - AlexD a scris:
- Pai spune si cat facea in mod normal un tren pe sectiunile respective ca sa ne dam si noi seama de diferente, eu unul nu inteleg nimic din mesajul tau
Asa este... ai dreptate. Am completat postarea. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|