|
| Revista presei (partea II) | |
|
+94mishu_edm cristyadaX Andrey_tm srazvi andreiutzu George33 cstefan cristi ar Radu Tudor mtk riciu DAS 2011 dany90 stefan_br Rarau user dezactivat... redeme ldh80 Grigor mureseanu_976 060-EA078 Florin C buldozer2 Stratan-Tttggvv didinul bogdan srl Hurricane Vlad kristi kkk membru inactiv mardaryroby cont inactiv ionutz85 1nt3rp0l_106 TVlad Ciprian Vale iDorin manuela RomanianTrain cont dezactivat . bostanescu gigel Polpot AndiCFR traian cardinal halmarius orestte Laur Marius Scoop M.I.C.I. ravers75 Cobra Goanga alex03bv MariusM acdb DPS rizelgeorgel2004 rich1974 laur 133 ATM Balto cristi CFR lovekomotive Gabry Gabriel Vitosa ionutz72 Andrei Dr2005 Amiralul IonutChircu Nesebar Razvan cnusi Norbi COSTACHE MIHAIL tuborgtnp razvan - trenuri bostanesku gigel 040EC100 The Legend eu popovici IonutCFR2009 Nk11 AlexD Adrian78 nenuandrei Costin.H mihaiuc DUAL Luna 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Kriszti219
Numarul mesajelor : 386 Varsta : 28 Reputatie : 5046 Data de inscriere : 29/02/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 08 Apr 2012, 17:32 | |
| Deci nu e adevarat? |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 08 Apr 2012, 18:31 | |
| - Kriszti219 a scris:
- Deci nu e adevarat?
Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă. |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6348 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Dum 08 Apr 2012, 20:31 | |
| E un pamflet la inchiderea secundarelor |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6527 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 09:22 | |
| http://www.gandul.info/financiar/lipseste-promovarea-in-2011-au-fost-cumparate-doar-95-de-bilete-cfr-pe-zi-de-la-automatele-din-gari-9422456 |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6051 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 14:22 | |
| - Amiralul a scris:
- http://www.gandul.info/financiar/lipseste-promovarea-in-2011-au-fost-cumparate-doar-95-de-bilete-cfr-pe-zi-de-la-automatele-din-gari-9422456
Nici afara nu se inghesuie lumea la ele dar nici asa doar 95 pe zi nu-i bine... Pe distante scurte multi au abonamente iar la casa de bilete mai intrebi de una sau alta , acolo iti da si conexiunile si te lamureste daca nu intelegi ceva... Si daca iei biletul de la automate iesi mai ieftin la ei , la noi nu stiu care-i treaba... |
| | | Florin C
Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localizare : Craiova Reputatie : 4872 Data de inscriere : 15/11/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:01 | |
| Nu stiam de aceste automate, chiar daca am circulat destul de des anul trecut. Nu sunt promovate, de fapt, nimic la CFR nu e promovat. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:31 | |
| Românul încă preferă să umble cu portofelul burduşit de cash, chiar dacă oricum ai card băgat pe gât de angajator şi oricum plăteşti comision de administrare, comision de retragere ş.a.m.d.. Şi dacă plăteşti cu cardul... la ghişeu, de exemplu, e cam greu, de obicei răspunsul e ,,nu merge", că tanti nu ştie să îl folosească şi ,,văd că aveţi bani în portofel", plus că la card nu mai poţi să opreşti 50 bani pe motiv că ,,n-am mărunt". Mai e şi problema sistemului complicat de acordare a reducerilor, adică ai nevoie de cupoane, permise şi alte hârtii, ceea ce obligă majoritatea călătorilor să meargă la ghişeu, că nu poţi să bagi cuponu' în automat. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:39 | |
| - Dr2005 a scris:
- Românul încă preferă să umble cu portofelul burduşit de cash, chiar dacă oricum ai card băgat pe gât de angajator şi oricum plăteşti comision de administrare, comision de retragere ş.a.m.d.. Şi dacă plăteşti cu cardul... la ghişeu, de exemplu, e cam greu, de obicei răspunsul e ,,nu merge", că tanti nu ştie să îl folosească şi ,,văd că aveţi bani în portofel", plus că la card nu mai poţi să opreşti 50 bani pe motiv că ,,n-am mărunt".
Mai e şi problema sistemului complicat de acordare a reducerilor, adică ai nevoie de cupoane, permise şi alte hârtii, ceea ce obligă majoritatea călătorilor să meargă la ghişeu, că nu poţi să bagi cuponu' în automat. Nu cred ca ar fi imposibil.Iti iei redus cu cupon si apoi iti taie nasul cuponul in tren,sau platesti diferenta,sau te da jos.Pe dincolo nasii au tablete electronice si wireless in tren .. la noi biletul la cls 1 iti ofera conditii mai proaste ca la cls a 2'a,si nimic mai mult. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:40 | |
| de la automat poti lua bilet redus la regio chiar daca nu esti "redus" iti cere seria legitimatiei de student care poti sa bagi la pleasnealka 5-6-7 cifre. In tren nu iti cere nimeni legitimatia de stundent decat atunci cand vine supra, si cum supra nu vine decat la IR iar R decat de 2-3 ori pe an e bine ptr "studentii" ca mine. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:50 | |
| Anul trecut la o firma privata in tren , vine nasul ma intreaba unde merg si daca am reducere zic da am dar nu am legitimatia la mine , la care nasul zice , pai nu e problema ca oricum se deconteaza biletele reduse si uite asa am mers cu bilet la jumatate ca si student , iar la automat intradevar poti sa iei redus ca si Elev/Student ca nu e problema iar in tren nasu te intreaza daca ai reducerea la tine numa daca te pune sa o arati e mai grav dar si asa te poti descurca , asta nu am facut pentru ca imi este frica daca vine un supra nu prea ai ce sa faci si iti mai da si amanda , mai bine platesc intreg si stau linistit . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Lun 09 Apr 2012, 15:52 | |
| De la automat nu poţi lua bilet cu cupon.
În afară nu există cupoane... în Ungaria doar prezinţi carnetul la naş (dacă ţi-l cere), deci poţi lua bilet redus 50% la orice tren (doar suplimentul de IC, care e modic, îl cumperi la preţ întreg. Pentru 225 km e 230 forinţi, adică sub 3,5 lei). În Austria primeşti un card de student şi doar îl arăţi pe ăla la naş, deci iar nu trebuie să stai să dai cupoane la casă. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 11 Apr 2012, 22:04 | |
| http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/21453 |
| | | mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6220 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 11 Apr 2012, 22:33 | |
| Linia nu se inchide, stirea este cu multe lipsuri. Producatorul de ciment de la Fieni nu va renunta la cale ferata, in plus linia ingusta ce merge de la Fieni la Moroieni este intens exploatata. Stirea trebuie sa se refere strict la traficul de calatori. |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6051 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 11 Apr 2012, 22:41 | |
| - paall a scris:
- de la automat poti lua bilet redus la regio chiar daca nu esti "redus" iti cere seria legitimatiei de student care poti sa bagi la pleasnealka 5-6-7 cifre. In tren nu iti cere nimeni legitimatia de stundent decat atunci cand vine supra, si cum supra nu vine decat la IR iar R decat de 2-3 ori pe an e bine ptr "studentii" ca mine.
Foarte urat din partea ta sa-i inveti de rau pe astia mici ... Imi aduc aminte cum in tinerete (15-17 ani) dupa ce compostam un bilet de tramvai scriam si seria tramvaiului pe el pentru a-l folosi din nou cu alte ocazii , aveam intotdeauna un teanc de bilete pentru toate seriile de tramvai din oras . Mai nasol era cand schimbau compostoarele si nu se mai potriveau ... Alta treaba era cu calcatul biletelor de autobuz , tramvai sau troleybus compostate cu fierul de calcat (nu in picioare !) , le calcam asa de bine ca nu le mai recunosteam nici eu ! Ehe , ce vremuri... |
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) Mier 11 Apr 2012, 22:55 | |
| - mardaryroby a scris:
- Linia nu se inchide, stirea este cu multe lipsuri. Producatorul de ciment de la Fieni nu va renunta la cale ferata, in plus linia ingusta ce merge de la Fieni la Moroieni este intens exploatata. Stirea trebuie sa se refere strict la traficul de calatori.
Se refera la faptul ca pe aceasta linie se vor anula trenurile de calatori , la fel au facut si pe 302 , trenurile de calatori nu mai circula din Februarie dar cele de marfa circula zilnic cate 3-4 , la fel se poate intampla si aici |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea II) | |
| |
| | | | Revista presei (partea II) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |