Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea II)

In jos 
+94
mishu_edm
cristyadaX
Andrey_tm
srazvi
andreiutzu
George33
cstefan
cristi ar
Radu Tudor
mtk
riciu
DAS 2011
dany90
stefan_br
Rarau
user dezactivat...
redeme
ldh80
Grigor
mureseanu_976
060-EA078
Florin C
buldozer2
Stratan-Tttggvv
didinul
bogdan srl
Hurricane
Vlad
kristi kkk
membru inactiv
mardaryroby
cont inactiv
ionutz85
1nt3rp0l_106
TVlad
Ciprian
Vale
iDorin
manuela
RomanianTrain
cont dezactivat .
bostanescu gigel
Polpot
AndiCFR
traian
cardinal
halmarius
orestte
Laur
Marius
Scoop
M.I.C.I.
ravers75
Cobra
Goanga
alex03bv
MariusM
acdb
DPS
rizelgeorgel2004
rich1974
laur 133
ATM
Balto
cristi CFR
lovekomotive
Gabry Gabriel
Vitosa
ionutz72
Andrei
Dr2005
Amiralul
IonutChircu
Nesebar
Razvan
cnusi
Norbi
COSTACHE MIHAIL
tuborgtnp
razvan - trenuri
bostanesku gigel
040EC100
The Legend
eu
popovici
IonutCFR2009
Nk11
AlexD
Adrian78
nenuandrei
Costin.H
mihaiuc
DUAL
Luna
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 53 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9708
Data de inscriere : 02/11/2008

Revista presei (partea II) - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 12:46

Dar de ce sa nu producem noi ?
Ce uzinele noastre nu trebuie sa aibe de lucur ?

ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12289
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Revista presei   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 12:59

Perfect de acord- ideal e sa fie produse in tara! Bine ar fi ca "Electroputere" Craiova sa cumpere licente de locomotive si automotoare noi, si care sa fie produse in Romania, asa cum s-a facut in anii 60' cu locomotivele diesel-electrice si electrice!
Fosta "23 August" din cate stiu nu mai produce locomotive!
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9708
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 13:02

Dar de ce sa cumparam tot felu de licente, de ce sa nu facem noi proiecte proprii si sa vindem si la export ?

laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5704
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 18:56

Electroputere nu mai are de cativa ani linie pt accesul in uzina,astfel ca boghiurile sunt montate pe o linie din afara intreprinderii, locomotivele fiind transportate pe cale rutiera.
Sus In jos
redeme
V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Localizare : Iasi
Reputatie : 6121
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 19:07

Dr2005 a scris:
AlexD a scris:
Spune-mi si mie te rog cat consuma un Sulzer la 100km?
Sulzerul e cu transmisie electrică... o estimare mai eficientă ar fi în litri pe oră.
Depinde mai ales de modul în care rulează.

Norma medie de consum pentru deplasare izolată la LDE-DA este de 1,7 kg/km, deci 170 kg / 100 km.

Norma medie de consum pentru mers în gol (menținere stare caldă) este de 20,4 kg/ora.

În cazul în care locomotiva remorchează un tren, mai intervine și factorul tonajului brut remorcat, etc.

Ultima editare efectuata de catre redeme in Sam 04 Feb 2012, 19:54, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 19:33

ldh80 a scris:
-locomotivele clasa 82 folosite la trenurile cu 5-9 vagoane (in anii 80, chiar si trenurile compuse din doua "rame TE/cupluri etajate"- deci echivalentul a 8 vagoane obisnuite erau tractate cu locomotive clasa 80). De ce s-ar strica asa de des locomotivele clasa 82 e mai dificil de zis, deoarece au motoare noi "Caterpillar"!

Or avea ele motoare noi, dar transmisiile hidraulice sunt vechi, că CFR Călători s-a zgârcit la bani.
Numărul de vagoane depide de masa lor (de ex. etajatele sunt mai grele) şi de profilul secţiei. Nu poţi să arunci LDH seria 82, de exemplu, cu 9 vagoane pe orice secţie. Iar trenuri cu 8 - 9 vagoane.... în afară de sezoniere, câte mai sunt? Poate doar câteva IR de lung parcurs (majoritatea supradimensionate).

Apropo de trenuri, mă uitam ieri pe la 18:10 la un IR Bucureşti - Galaţi... 2 vagoane de clasa a 2 şi unul de clasa întâi... burduşite săracele saloane, oameni în picioare înghesuiţi ca-n 41 în salon şi pe peroanele de acces (inclusiv pe peroanele de acces de la clasa întâi) şi chiar în intercomunicaţie. După aia IC473 (sau cum s-o mai chema Isterul): 2 vagoane de clasă 21-86, la fel de full şi cu budele vacuumatice înfundate şi pline cu ,,lichid", care mai cursese şi pe jos şi îngheţase pe podeaua budei (şi ţineţi cont că Buc. N. e staţia de formare!). În timpul ăsta, IR de Vatra Dornei are 6 avagoane de clasă (minim), prin care bate vântul...

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeSam 04 Feb 2012, 21:47

Sunt pacatoase vagoanele astra 21-76/86 iarn LA GER -5~ -10 C,pentru ca ingheata wcurile.De aceea nasii de pe Dacia mi-au zis de atatea ori ca iarna se bateau pe Dacia ,numai sa nu dea ochii cu oamenii infuriati,care nu puteau merge la baie
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8368
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 00:25

Daca ar fii suplimentat nr. de vagoane :

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-ger-tren-intarziere-Ciulnita_0_640736233.html
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 10:39

Boc si-a dat DEMISIA sper sa urmeze si Basescu ci Boagioaica, amanta din tinerete a lui Basexu, au fost vecini de facultati la CT, pe criterii de genul asta se ajunge acum sa fi ministru.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 10:50

Nu te entuziasma prea tare eu am auzit la tv ca Buangiu sa fie prim ministru Very Happy Problema e alta ca vorba aia se schimba ai nostri cu a ai vostri si noi ramanem ca desteptii si nu vreau sa mai vad nici de alde Mitrea manivelu sau alde Dobre la MT vreau sa vad niste tehnocrati sau niste nemti ca vad ca noi nu putem sa facem nimic doar sa furam si sa luam spaga!!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8692
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 10:55

Ai dreptate mai ales ca in 22 de ani toti au trecut pe la guvernare si PSD si PNL si PDL si toti. Iar situatia e dezastruasa, si eu as prefera niste austrieci niste elvetieni poate niste nemti...
Dar asta nu se va mai intampla niciodata deoarece nu va mai iesi cascavalul pentru clienteala politica. Numai la noi kilometrul de ausostrada si cel de cale ferata costa de 5 ori mai mult decat media europeana.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 21:01

adrian78 a scris:
Nu te entuziasma prea tare eu am auzit la tv ca Buangiu sa fie prim ministru Very Happy Problema e alta ca vorba aia se schimba ai nostri cu a ai vostri si noi ramanem ca desteptii si nu vreau sa mai vad nici de alde Mitrea manivelu sau alde Dobre la MT vreau sa vad niste tehnocrati sau niste nemti ca vad ca noi nu putem sa facem nimic doar sa furam si sa luam spaga!!
Sunt de acord cu tine, un neamtz este capabil sa scoata cfr-ul din criza.
Sus In jos
Florin C

Florin C

Numarul mesajelor : 108
Varsta : 37
Localizare : Craiova
Reputatie : 4872
Data de inscriere : 15/11/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 21:05

maryus74 a scris:
adrian78 a scris:
Sau un roman cu competentele necesare.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/FlorinROeurope
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 21:13

Doomsday a scris:
maryus74 a scris:
adrian78 a scris:
Sau un roman cu competentele necesare.
Da-mi un nume de roman...fara interese personale, eventual prin PM.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitimeLun 06 Feb 2012, 21:15

Cred ca si domnul Mihaiuc de pe forum face cat toata echipa aia de la MT la un loc!!
Sa nu mai zic ca ne adunam 10 oameni de aici si ii batem la curul gol la marketing!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 39 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea II)
Sus 
Pagina 39 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 53 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: