Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea II)

In jos 
+94
mishu_edm
cristyadaX
Andrey_tm
srazvi
andreiutzu
George33
cstefan
cristi ar
Radu Tudor
mtk
riciu
DAS 2011
dany90
stefan_br
Rarau
user dezactivat...
redeme
ldh80
Grigor
mureseanu_976
060-EA078
Florin C
buldozer2
Stratan-Tttggvv
didinul
bogdan srl
Hurricane
Vlad
kristi kkk
membru inactiv
mardaryroby
cont inactiv
ionutz85
1nt3rp0l_106
TVlad
Ciprian
Vale
iDorin
manuela
RomanianTrain
cont dezactivat .
bostanescu gigel
Polpot
AndiCFR
traian
cardinal
halmarius
orestte
Laur
Marius
Scoop
M.I.C.I.
ravers75
Cobra
Goanga
alex03bv
MariusM
acdb
DPS
rizelgeorgel2004
rich1974
laur 133
ATM
Balto
cristi CFR
lovekomotive
Gabry Gabriel
Vitosa
ionutz72
Andrei
Dr2005
Amiralul
IonutChircu
Nesebar
Razvan
cnusi
Norbi
COSTACHE MIHAIL
tuborgtnp
razvan - trenuri
bostanesku gigel
040EC100
The Legend
eu
popovici
IonutCFR2009
Nk11
AlexD
Adrian78
nenuandrei
Costin.H
mihaiuc
DUAL
Luna
98 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 41 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

Revista presei (partea II) - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 01 Dec 2011, 22:01

Gata, am rezolvat, multzam, e ok.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6455
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeVin 02 Dec 2011, 21:43

http://www.realitatea.net/bistrita-un-tren-de-marfa-incarcat-cu-lemne-a-deraiat-la-salva-fara-a-exista-victime_892036.html
He he he, mai nou si primarii se pricep la cfr.
Varba unui coleg: la fotbal si cfr ne pricepem toti Very Happy
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 16:37

Oare la noi cand o sa aiba si CFR-ul internet wireless?Cehii au 7 rame pendolino deci 100000 de euro pe rama timp de 5 ani la noi vorbeau de 30 de milioane de euro cred ca puneau net pe toate personalele Sad

Ceske Drahy a selectat compania cehă Simac Technik pentru a oferi servicii de internet fără fir în trenurile de tip pendolino de lung parcurs. Valoarea contractului, încheiat pe cinci ani, este de 20 milioane de coroane (790.000 euro).
Primul tren va fi echipat în ianuarie 2012, urmând ca toate cele şapte trenuri pendolino care circulă pe ruta Praga-Ostrava să ofere internet wireless până la jumătatea anului viitor.
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6160
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 16:47

Tibbett Logistics Romania (detinuta de Keswick Enterprises din Marea Britanie) a achizitionat 32 de vagoane de marfa:

http://www.tibbettlogistics.com/news.php
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6378
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 18:38

Daca a mai fost postata stirea asta, imi cer scuze pt repetarea ei.

http://www.railjournal.com/newsflash/caf-wins-bucharest-metro-order-1409.html
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 18:48

Face bine ca nu se leaga la cap CFR ul cu internet etc .. ok sa zicem ca achizitioneaza net wireless face un contract da o caruta de bani pe niste amarate de routere(exact cum s-a facut la aia) care ajung la de 4 ori suma .. booon .Routerele alea nu stiu sa limiteze banda sa dea un minim/maxim pe client.. Sa zice ca modifica sistemul de emitere a legitimatiilor sa confirme oarscum parolele de pe legitimatii in interiorul vagoanelor .. Ok si te intrebi de ce sa faca asa si sa nu dea la toti internet gratis?! Pai pe langa contractul de ala mai trebe un contract cu Vodafone/Orange/Cosmote/RDS pentru net via broadband/3G.Netul prin mobil vine cu limita de viteza in maximum de trafic atins .. adica iti da sa zicem la dita-mai abonamentu de tzspemii de euro 100 G/luna .. si si 100 e mult ,ca platesti la 25 de euroi ai cam 30 giga... booon .Daca nu ti-ai pus limita / client/sesiune vine un taran ca deeh net in tren alea alea si merge de la Oradea la Bucuresti 13 ore si rupe youtubu in 14 ca se incarca decent pana esti in limita si la intors ce faci ?! ca ti-a scazut viteza infect rau de tot cum ai depasit limita de 100 giga/luna si iti garantez la 2 calculatoare nu mai deschizi nici un amarat de mail .. si nah ti-ai tras servici de wireless..
Problema e ca acest serviciu ar trebuii oferit gratuit la vagonele de cls 1 a de pe trenurile IC si atat.Problema e updatarea parolelor care s-ar emite electronic cu vagonul care detine dispozitivul.

Poate am fost un pic pe langa subiect dar avnad la firma net pe laptop de la Vodafone si abonament pe firma evident ca eu NU le-as da bani nici sa stea in genunchi credeti-ma ca stiu cat injur la ei si traficul lor.Arunc zilnic 1 giga aici pe forum verificand anumite chestii si asta pentru ca sunt poze .. inca pot sa zic ca evit youtube si tot pe la jumatea lunii se ia gazu mai rau decat pe vremea lu Ciashca.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 19:07

Acuma si tu ca vorba aia si cu sufletul in rai si cu......!!Sunt atatea optiuni de net pe telefonul mobil care iti ofera navigare pe mess facebook si cateva siteuri acuma vrem sa downloadam si vreo 2 filme de 8gb in 5 ore de mers!!Sa se puna la clasa a1a la trenurile IC si cateva trenuri de lung parcurs si cred ca exista o posibilitate pentru un abonament potrivit din toate punctele de vedere!!

Sa nu mai vorbim de Vodafone broadband am avut 2 ani si stiu cat am injurat si am avut si abonamentul de 13 euro cu 3gb trafic su viteza 2mb dar dupa 3 gb trafic tot la 128kbs ajungi!!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeLun 05 Dec 2011, 21:08

Pai tot cam la fel sunt adi .. crede-ma vorbim de trafic mult mai mare decat ce spui si ideea cu scumpirea biletelor pica din start la preturi deja piperate pentru timpi mari... Ideea e ca un astfel de sistem cu cap este posibil dar bani gramada,insa... insa este o alta posibilitate , cei de la RDS ofera wifi hot spots daca ei reusesc sa isi raspandeasca reteaua vom vedea mai vedea doar in pozele din muzee in vreo 2 ani abonamente de internet de la vodafone/orange/cosmote.Oricum cu un router inteligent este posibila chestia dar va fi foarte foarte complicat ... oricum,oricum oamenii de afaceri sau cei care au nevoie de net au deja stickuri asa ca sa rezolvam noi problema prizelor in vagoane si vom avea viata lunga si fara wifi.Vagoanele gen 20-492 au prize de sunt cam nervos, dar bine ca mi-a aparut alta fraza aici gust pentru ca sunt cu lamele pentru tipul britanic si nu ma incalzeste ideea lor,mai bine nu le puneau tamaie , rabdare si tutun ,ca si-asa sunt inutile pentru aparate cu picioare inguste la stecher.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 15:23

Cu privire la netu din tren, trebuie sa fac o precizare: cu siguranta daca va fi net in tren, nu va exista limitarea de 128 kbps la nivel de modem/router, cel mult la nivel de device conectat la router. Netul ar avea parte de contracte speciale, nelimitate de operatoru de telefonie, chiar daca s-ar face si 500 Gb trafic.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Tren personal de lux între Galaţi şi Constanţa   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 16:33

Trenul personal tipic din România are banchete maro din vinilin, WC-uri groaznice, uşi care nu se închid şi arată ca după un bombardament. Însă nu şi pe linia Galaţi - Constanţa.

"Am rămas totalmente uimit. Căldură, confortabil, ieftin, dar mirosul de personal şi mizeria nu cred că vor dispărea vreodată", ne-a scris Flavius pe pagina Martor Ocular.

Trenul personal 8214 are afişaj electronic, scaune moderne albastre şi iluminat plăcut. Trenul etajat circulă pe ruta Galaţi - Constanţa. Marele minus este timpul: 260 de kilometri în cinci ore şi jumătate.Trenul pleacă la ora 17:05 şi ajunge la 22:40. Trece prin Brăila, Făurei, Ţăndărei, Feteşti, Cernavodă şi Medgidia.

Sursa: http://realitatea.mobi/article/893000

Iata ca mai sunt si lucruri bune in presa. Printre altele imi dau seama ca e vorba de vagoane 26-16 sau 36-16.
Sus In jos
Cobra

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5444
Data de inscriere : 28/09/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 18:09

Pai majoritatea personalelor au acum etajate modernizate. De alea de ce nu zice nimeni nimic? Din articol se intelege ca numai 8214 are asa ceva si restul sunt varza.
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5523
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 18:11

Sa fim seriosi, n-au ce cauta etajatele 26-16 pe Interregio, nu destul ca le-au bagat 3 ani pe Iasi - Bucuresti de-ti venea rau cu scaunele alea de beton! In alta ordine de idei, Cfr Calatori ar trebui sa aiba grija sa schimbe vagoanele 20-54, 20-49 de pe trenurile de lung parcurs, ca sa nu existe discriminari! Inclusiv vagoanele de clasa I 19-55, viitoarele IR trebuind sa aiba numai vagoane cu AC la cl I!
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 18:27

In articol e vorba de trenuri personale, deci acolo au ce cauta acele etajate (26-16). Pe interregio normal ca trebuie vagoane mai ok.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9708
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 18:49

Eu decuc ca acel individ nu a mai mers de multi ani cu trenul Laughing

Luna

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitimeMar 06 Dec 2011, 18:57

Si eu, si e un lucru pozitiv ca a ramas placut impresionat de vagon.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea II)   Revista presei (partea II) - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea II)
Sus 
Pagina 16 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 41 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: