|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 20:55 | |
| - manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- Dar la Foscani nu exista dormitor ptr personal pe cand la Marasesti da si nici personal calificat sa faca proba trenului, nu am vazut asta in comentariile voastre, ati scris ,,n,, pagini inutile, iar Marasesti e remiza si nu depou de cand exista Marasestiul ca nod feroviar.
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. manuela tr de iasi-marasesti-iasi sunt facute cu mecanici de iasi, unde vrei sa se odihneasca mecanicii? in gara pe banca? draga manuela lasa trenurile si du-te la autocar, nu te obliga nimeni sa iei trenul. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:03 | |
| - maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- Dar la Foscani nu exista dormitor ptr personal pe cand la Marasesti da si nici personal calificat sa faca proba trenului, nu am vazut asta in comentariile voastre, ati scris ,,n,, pagini inutile, iar Marasesti e remiza si nu depou de cand exista Marasestiul ca nod feroviar.
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. manuela tr de iasi-marasesti-iasi sunt facute cu mecanici de iasi, unde vrei sa se odihneasca mecanicii? in gara pe banca? draga manuela lasa trenurile si du-te la autocar, nu te obliga nimeni sa iei trenul. sa stii ca nu gust absolut deloc aciditatea ta,iau ce vreau eu,nu trebuie sa-mi recomanzi tu;se vede ca esti obiectiv doar cadn iti convine;toti cei care platesc bilet de ic ar trebui sa benefiicieze de aceleasi conditii;nu unii sa mearga fara oprire sute de km si altii sa plateasca ic si sameraga ca si cum ar merge cu acceleratul. si stai ;inistit,prin natura profesii circul extrem de mult si amvazut muuuuuuuuuuuulte nereguli. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:05 | |
| - maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. manuela tr de iasi-marasesti-iasi sunt facute cu mecanici de iasi, unde vrei sa se odihneasca mecanicii? in gara pe banca? draga manuela lasa trenurile si du-te la autocar, nu te obliga nimeni sa iei trenul. ori lasa ic asa cum erau lainceput cu 2-3 opriri,ori le scot pe toaate si termina povestea.nu se poate safie ic doar candtrebuie scosi banutii din buzunar. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:10 | |
| - manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. manuela tr de iasi-marasesti-iasi sunt facute cu mecanici de iasi, unde vrei sa se odihneasca mecanicii? in gara pe banca? draga manuela lasa trenurile si du-te la autocar, nu te obliga nimeni sa iei trenul.
sa stii ca nu gust absolut deloc aciditatea ta,iau ce vreau eu,nu trebuie sa-mi recomanzi tu;se vede ca esti obiectiv doar cadn iti convine;toti cei care platesc bilet de ic ar trebui sa benefiicieze de aceleasi conditii;nu unii sa mearga fara oprire sute de km si altii sa plateasca ic si sameraga ca si cum ar merge cu acceleratul. si stai ;inistit,prin natura profesii circul extrem de mult si amvazut muuuuuuuuuuuulte nereguli. TU AI DREPTATE CA IC SA OPREASCA DOAR IN MARILE STATII CA SA ATRAGA OAMENII PRETENTIOSI SI BOGATI. |
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:13 | |
| - manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. manuela tr de iasi-marasesti-iasi sunt facute cu mecanici de iasi, unde vrei sa se odihneasca mecanicii? in gara pe banca? draga manuela lasa trenurile si du-te la autocar, nu te obliga nimeni sa iei trenul.
ori lasa ic asa cum erau lainceput cu 2-3 opriri,ori le scot pe toaate si termina povestea.nu se poate safie ic doar candtrebuie scosi banutii din buzunar. DAR TU CE PROFESIE AI, DEOARECE SCRII FOARTE GREU IN LIMBA ROMANA.
Nu te supara pe mine, dar MANUELA draga inainte de-ati impune anumite idei trebuie sa fii o persoana inteligenta, sa stii a scrie. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:18 | |
| manuela scuza-ma nu caut carcota cu nimeni de pe forum dar cateodata prea esti...sacaitoare (scuze ptr expresie), uite eu propun sa se desfiinteze compania cfr, sa vina privatii pretutindeni sa vedem atunci esti (suntem) multumit(i)a de servicii? |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:21 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
ori lasa ic asa cum erau lainceput cu 2-3 opriri,ori le scot pe toaate si termina povestea.nu se poate safie ic doar candtrebuie scosi banutii din buzunar. DAR TU CE PROFESIE AI, DEOARECE SCRII FOARTE GREU IN LIMBA ROMANA.
Nu te supara pe mine, dar MANUELA draga inainte de-ati impune anumite idei trebuie sa fii o persoana inteligenta, sa stii a scrie. dragul meu,de vina este tastatura ;ar fi trebuit sa-ti fi dat seama;si cum mai spunea cineva ,aici ne intalnim sa ne exprimam opinii si convinggeri in domeniul feroviar.ai terminat cumva toate argumentele si nu ti-a mai ramas decat ,,arsenalul greu,, respectiv cum scrie fiecare pe aici? |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:22 | |
| Ala care opreste doar in marile statii se numeste ICE si nu IC. (rasete ). Nu frecventa opririlor este problema pentru trenurile IC ci statiile cateodata neinspirat alese si viteza comerciala care este de multe ori mult sub 80-90km/h. Si ceea ce este cel mai enervant este faptul ca desi elimini sa zicem din opriri media de viteza nu scade considerabil si nu se apropie nici atunci de cat ar trebui sa fie...Singurul tren IC cat de cat serios si european va fi Bucuresti-Constanta , restul sunt la misto... |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:37 | |
| Daca nu merge tastatura ii dai un restart, te calmezi, nu bati cu pumnul in tastatura cuvinte pe forum.... vezi tu ca nu toti isi permit IC la vremea asta.....ce n-am inteles eu mai sus era ceva de genu': IC de la Bucuresti la Arad, oprire in prahova, busteni sinaia.....wow....si de aici mai departe oprire unde, in arad? Pai gandeste ca vine 'nea Becali....haha pe banii mei, cu IC de buc arad vreau sa cobor la Sibiu, sa zicem ca o trece si pe acolo.....hop peisaj, nu opreste la sibiu.....pai nu e tot statiune, pricepe ca rangurile superioare nu opresc in fiecare halta sau din 3 in 3 statii, insa sunt anumite puncte strategice unde exista calatori pentru respectivele trenuri....ca acum nu e diferenta intre R si IC, vor aparea poate dupa noul mers intre IR si IC....atat confort cat si nr de opriri, diferenta mare ar trebui sa fie la viteza in special si la confort.....si apoi la statii de oprire, cum spunea colegul mai sus, ICE e ceea ce doresti tu ca IC. Singurul IC serios asta va fi fiindca e distanta nu enorma si nu trece prin mari orase, nu exista noduri feroviare samd.
|
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:46 | |
| - edward_w92 a scris:
- Daca nu merge tastatura ii dai un restart, te calmezi, nu bati cu pumnul in tastatura cuvinte pe forum.... vezi tu ca nu toti isi permit IC la vremea asta.....ce n-am inteles eu mai sus era ceva de genu': IC de la Bucuresti la Arad, oprire in prahova, busteni sinaia.....wow....si de aici mai departe oprire unde, in arad? Pai gandeste ca vine 'nea Becali....haha pe banii mei, cu IC de buc arad vreau sa cobor la Sibiu, sa zicem ca o trece si pe acolo.....hop peisaj, nu opreste la sibiu.....pai nu e tot statiune, pricepe ca rangurile superioare nu opresc in fiecare halta sau din 3 in 3 statii, insa sunt anumite puncte strategice unde exista calatori pentru respectivele trenuri....ca acum nu e diferenta intre R si IC, vor aparea poate dupa noul mers intre IR si IC....atat confort cat si nr de opriri, diferenta mare ar trebui sa fie la viteza in special si la confort.....si apoi la statii de oprire, cum spunea colegul mai sus, ICE e ceea ce doresti tu ca IC.
Singurul IC serios asta va fi fiindca e distanta nu enorma si nu trece prin mari orase, nu exista noduri feroviare samd.
reciteste:am zis sibiu-deva arad nu brasov-arad! as propune ca toate trenurile sa se cheme intercity pt ca opresc in toate orasele chiar daca unele nu au canalizare!!!! in alta ordine de idei,de asta sunt si regio si interregio ca sa opreasca unde ai si tu nevoie! |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:52 | |
| - manuela a scris:
reciteste:am zis sibiu-deva arad nu brasov-arad! as propune ca toate trenurile sa se cheme intercity pt ca opresc in toate orasele chiar daca unele nu au canalizare!!!!
in alta ordine de idei,de asta sunt si regio si interregio ca sa opreasca unde ai si tu nevoie! O fi cum ai scris si eu n-am memorat toate opririle fiindca erau si astea printr-una din rute.... insa daca e s-o luam cum vrei tu IC-urile, s-ar putea daca ar fi dupa tine, intr-un tren de 4 vagoane sa fii singurul calator....trebuie sa pricepi ca si cfr-ul incearca sa faca sa-i fie si lui bine, satisface 2 calatori pe 500km si ce-i iese, placerea? :a27: |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 21:58 | |
| In Romania zilelor noastre doar denumirile au mai ramas din trenuri. Denumirile sunt singurele care mai fac diferenta intre trenuri. Eu faceam altceva daca eram baron la CFR pe M800 si M300 ca in alte parti e jale, limitam IR la 120km/h si IC cu 140km/h macar asa IC avea si avantajul ca ajungea mai repede la destinatiei datorita vitezei superioare si a numarului mai mic de statii. Oricum Edward are dreptate, si eu sunt curios sa vad cati calatori vor avea ICurile, deoarece si eu am spus acum ceva vreme ca vor circula goale. Sau poate nu, daca vor fi singurele trenuri cu prize |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 22:01 | |
| - manuela a scris:
- circul foarte des pe relatii precum bucuresti-timisoara ;bucuresti iasi,bucuresti cluj s.a si nu-mi convine ABSOLUT DELOC ca un ic sa opreasca in balota,rosiori caransebes,filiasi,marasesti,adjud,roman,medias,etc.eu platesc servicul de intercity,maintereseaza mai putin ca e remiza sau nod la marasesti.
E mai eficient dpdv economic să desfaci trenul la Mărăşeşti decât să meargă trenurile la un bloc de linie între ele pe Focşani - Mărăşeşti. Sau, dacă unora nu le place manevra în Mărăşeşti, să se facă manevrele la Putna Seacă, deşi de la Mărăşeşti măcar mai urcă un călător sau doi. Oricum, dacă nu s-ar face manevrele la Mărăşeşti (că unii nu vor...) ar trebui să circule două trenuri pe Focşani - Mărăşeşti, unul după altul, astfel că timpul de parcurs pentru una din ramuri ar creşte cu mai mult decât durează manevra de la Mărăşeşti. Crezi că călătorilor le-ar conveni? Mediaş e ditai municipiul, coboară multă lume acolo inclusiv din R346. De principiu, IC-ul ar trebui să oprească acolo unde are clienţi sau unde clienţii fac transbordări spre alte trenuri. Exedmple: - Bucureşti - Roşiori (doar dacă e tren de Alexandria / Tr. Măgurele la ora aia) - Craiova - Filiaşi (doar dacă se face transbordare spre Tg. Jiu) - Drobeta - Herculane - Lugoj - Timişoara (eventual Orşova dacă se cere). - Bucureşti - Ploieşti - Sinaia - Predeal - Braşov - Sighişoara - Mediaş - Alba Iulia - Deva - Arad (eventual Câmpina şi Buşteni dacă se cere). - Bucureşti - Ploieşti - Buzău - Rm. Sărat - Focşani - Mărăşeşti (pentru manevre) - Bacău - Paşcani - Suceava (eventual opriri la Roman sau prin alte părţi dacă se cere de către călători) - Bucureşti - Urziceni - Făurei - Brăila - Galaţi - Bucureşti - Constanţa (cu opriri la Feteşti, Medgidia sau Cernavodă dacă se cere, dacă nu să meargă direct). - manuela a scris:
- ce rost are ir 1861/1862(is -cta) sa faca oprire la buzau cand putea f bine sa o ia prin buzau sud.
Buzău Sud e la mama 'ului şi nici nu poţi face legătură cu altceva. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 22:29 | |
| - manuela a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
- manuela a scris:
- maryus74 a scris:
Nu te supara pe mine, dar MANUELA draga inainte de-ati impune anumite idei trebuie sa fii o persoana inteligenta, sa stii a scrie.
dragul meu,de vina este tastatura ;ar fi trebuit sa-ti fi dat seama;si cum mai spunea cineva ,aici ne intalnim sa ne exprimam opinii si convinggeri in domeniul feroviar.ai terminat cumva toate argumentele si nu ti-a mai ramas decat ,,arsenalul greu,, respectiv cum scrie fiecare pe aici? SCUZA-MA DEOARECE TE-AM JUDECAT GRESIT. |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 22:33 | |
| - Dr2005 a scris:
E mai eficient dpdv economic să desfaci trenul la Mărăşeşti decât să meargă trenurile la un bloc de linie între ele pe Focşani - Mărăşeşti. Sau, dacă unora nu le place manevra în Mărăşeşti, să se facă manevrele la Putna Seacă, deşi de la Mărăşeşti măcar mai urcă un călător sau doi. Oricum, dacă nu s-ar face manevrele la Mărăşeşti (că unii nu vor...) ar trebui să circule două trenuri pe Focşani - Mărăşeşti, unul după altul, astfel că timpul de parcurs pentru una din ramuri ar creşte cu mai mult decât durează manevra de la Mărăşeşti. Crezi că călătorilor le-ar conveni?
M Asta am zis si eu, e mai economic sa rupa la marasesti,se economiseste motorina, de la focsani la marasesti sa vina diesel sub catenara, apoi alt diesel sa ataseze in coada, tot acolo iese....sau sa vina pe elecrica, atasarea unui diesel, tot acolo....spunem noi ca nu gandesc astia la CFR dar uneori gandesc si ei in anumite treburi. P.S. Razvane, uneori se intampla s-o ia pe carari gresite tastatura, dar atunci ii dai restart si-si revine, ca scrie sunt cam nervos, dar bine ca mi-a aparut alta fraza aici e doar din cauza utilizatorului, am vazut eu altii care....:nu vezi ca nu scrie bine, si bateau in tastatura de parca dadeau cu ciocanul :roll: . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |