|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 17:55 | |
| prin anii 90 1837 tim iasi avea grupa de tim- lupeni desprinsa in simeria iar 1838 iasi-timisoara avea grupa is-lupeni desprinsa tot in simeria iar 1766/1765 is -tm si retur avea grupa is-hunedoara si retur. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:03 | |
| oricum titulatura de intercity s-a banalizat maxim fata de ce s-a dorit a fi acest rang de tren la inceputul anilor 90. corect aceste trenuri ar trebui sa aiba urmatoarele trase buc-craiova-timisora nord cu oprire la severin si herculane bai bucuresti-ploiesti-brasov-cluj-oradea cu opriri la sinaia -busteni-predeal bucuresti-ploiesti-brasov -arad cu opriri la sinaia ,busteni ,predeal ,sibiu,deva buresti -ploiesti-bacau-iasi cu opriri la buzau si focsani bucuresti-ploiesti-braila -galati cu oprire la buzau bucuresti-constanta(fara oprire) iar in sezon mangalia cu opriri la eforie sud si nord , costniesti tabara si neptun |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:15 | |
| - edward_w92 a scris:
- Costin.H a scris:
- manuela are intr-un fel dreptate, detasarea s-ar putea face la focsani, dar asta ar insemna personal si locomtive acolo.
N-ar fi o idee rea sa se mute revizia de vagoane de la marasesti la focsani, sa se formeze toate trenurile personale de acolo si nu de la marasesti 561 presupun ca o ia pe 600 spre Iasi, via Tecuci-Barlad-Vaslui-Iasi, ca altfel nu vad rostul detasarii la Marasesti. Motivul detasarii la Marasesti cred ca e, distanta mai scurta intre Iasi si Marasesti, consuma mai putin curent sau motorina decat daca ar detasa la Focsani. Si personalele le gandesc si ei intr-un fel, de la Focsani la Iasi, via 500, e mai mare distanta decat de la Bucuresti la Focsani de exemplu, Marasesti-ul ar mai fi cum ar mai fi, plus ca e nod feroviar....Aceeasi intrebare o putem pune intre Roman si Pascani, care cam tot acolo e ca si marime, nu? Pascani e la jumatatea traseului Bacau-Iasi, deci mai avantajos, plus ca e si nod feroviar.
manuela are o obsesie : toate trenurile trebuie sa fie de Iasi motivul pentru care se face detasarea in Marasesti este foarte simplu: e mai usor de pus locomotiva Diesel in coada. Trenul e decuplat la mijloc, ramura de Suceava continua inainte, iar cea de Iasi o ia inapoi (de fapt spre Tecuci)cu o Diesel asezata in coada(devine cap) am vazut manevra asta vara Daca s-art fi facut la Focsani, ar fi trebuit ca cele doua ramuri sa plece in aceeasi directie, inainte spre Marasesti. Ramura de Iasi ar fi trebuit deci sa astepte plecarea celei de Suceava
Ultima editare efectuata de catre cardinal in Lun 28 Noi 2011, 18:18, editata de 1 ori |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:17 | |
| Si putea pleca inainte pe racord la Marasesti, dar nu asta e problema de ce de la Marasesti si nu de la Focsani, e clar ca Marasestiul are depou de locomotive la calatori, pe cand Focsaniul nu are mai nimic, o gara cam goala tot timpul, sau aproape goala. E inutila discutia asta, ca-i Marasesti, ca-i Pascani, ca-i Focsani tot aia e. Problema e in alta parte |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:19 | |
| pai nu ar fi trebuit ca ramura de Suceava sa ia ceva avans ? sau mergeau doua trenuri unul dupa altul ? asa, manevra a durat cateva minute, decuplarea la mijloc si punerea GM ului au fost facute simultan. am fost chiar incantat de rapiditatea manevrei, se vede ca aia de la Marasesti au experienta |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:27 | |
| Da normal, ca trebuia sa treaca ceva timp pana pleca si celalalt spre Iasi, dar cum ziceam mai sus problema e in alta parte. |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:30 | |
| si nu plateau TUI de doua ori pe portiunea Focsani Marasesti?
|
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 18:31 | |
| Acum stau :shock: si ma intreb unde e ca nu inteleg ce problema ar fi? :lol: |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 19:46 | |
| - cardinal a scris:
- edward_w92 a scris:
- Costin.H a scris:
- manuela are intr-un fel dreptate, detasarea s-ar putea face la focsani, dar asta ar insemna personal si locomtive acolo.
N-ar fi o idee rea sa se mute revizia de vagoane de la marasesti la focsani, sa se formeze toate trenurile personale de acolo si nu de la marasesti 561 presupun ca o ia pe 600 spre Iasi, via Tecuci-Barlad-Vaslui-Iasi, ca altfel nu vad rostul detasarii la Marasesti. Motivul detasarii la Marasesti cred ca e, distanta mai scurta intre Iasi si Marasesti, consuma mai putin curent sau motorina decat daca ar detasa la Focsani. Si personalele le gandesc si ei intr-un fel, de la Focsani la Iasi, via 500, e mai mare distanta decat de la Bucuresti la Focsani de exemplu, Marasesti-ul ar mai fi cum ar mai fi, plus ca e nod feroviar....Aceeasi intrebare o putem pune intre Roman si Pascani, care cam tot acolo e ca si marime, nu? Pascani e la jumatatea traseului Bacau-Iasi, deci mai avantajos, plus ca e si nod feroviar.
manuela are o obsesie : toate trenurile trebuie sa fie de Iasi
motivul pentru care se face detasarea in Marasesti este foarte simplu: e mai usor de pus locomotiva Diesel in coada. Trenul e decuplat la mijloc, ramura de Suceava continua inainte, iar cea de Iasi o ia inapoi (de fapt spre Tecuci)cu o Diesel asezata in coada(devine cap) am vazut manevra asta vara Daca s-art fi facut la Focsani, ar fi trebuit ca cele doua ramuri sa plece in aceeasi directie, inainte spre Marasesti. Ramura de Iasi ar fi trebuit deci sa astepte plecarea celei de Suceava
nu amobsesie cu iasi(nu sunt de acolo) am obsesie cu respectarea rangurior si calatorilor;nu am sa admit niciodata c un ic saopreasca in toate,,catunele,,.plateesc bilet piperat,vreau sa fiu respectata!!!!punct.
|
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 19:49 | |
| sa se mai termine odata cu rame si ramisoare ;nu asa se atrag calatorii !!!! |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 20:19 | |
| - manuela a scris:
- sa se mai termine odata cu rame si ramisoare ;nu asa se atrag calatorii !!!!
Trebuie sa intelegem, toti vrem, insa nu toti primim, nu stiu cu ce e deranjanta o oprire de 5 minute intr-un nod feroviar, tmp in care stai in vagon, nu te muti din vagon fiindca la rangurile superioare ai vagon si loc prestabilit in functie de statia la care cobori, oricum la CFR nu se vad 5 minute in plus pe langa orele care uneori le au anumite trenuri intarziere.... Si eu vroiam sa prelungeasca toate Regio pe 509 pana in Bicaz dar nu stiu cum peisaj se face ca si trenul de dimineata care imi era prielnic, cu legaturi din bacau mai departe, si ala l-au pus mai tarziu... deci nu toti primim, acum asteptam noile compuneri sa vedem ce ne mai rezerva, deja am vazut tarifele.... |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 20:39 | |
| Dar la Foscani nu exista dormitor ptr personal pe cand la Marasesti da si nici personal calificat sa faca proba trenului, nu am vazut asta in comentariile voastre, ati scris ,,n,, pagini inutile, iar Marasesti e remiza si nu depou de cand exista Marasestiul ca nod feroviar. |
| | | tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5263 Data de inscriere : 05/12/2010
| | | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 20:50 | |
| - maryus74 a scris:
- Dar la Foscani nu exista dormitor ptr personal pe cand la Marasesti da si nici personal calificat sa faca proba trenului, nu am vazut asta in comentariile voastre, ati scris ,,n,, pagini inutile, iar Marasesti e remiza si nu depou de cand exista Marasestiul ca nod feroviar.
si daca e remiza si are dormitoare hai sa opreasca toate trnurile ca sa sejustifice.pricepeti odata,un tren intercity nu ar trebui sa opreasca decat in capitale dejudet si statiuni de interes national!!!!!!!!!!degeeab cautati circumstante atenuante,e o intreaga harababura la cfr iar in anii cand a fost ok unele capete luminoase au stricat totul. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 28 Noi 2011, 20:54 | |
| - tuborgtnp a scris:
- maryus74 a scris:
- Dar la Foscani nu exista dormitor ptr personal pe cand la Marasesti da si nici personal calificat sa faca proba trenului, nu am vazut asta in comentariile voastre, ati scris ,,n,, pagini inutile, iar Marasesti e remiza si nu depou de cand exista Marasestiul ca nod feroviar.
asa e romanul, carcotas circul foarte des pe relatii precum bucuresti-timisoara ;bucuresti iasi,bucuresti cluj s.a si nu-mi convine ABSOLUT DELOC ca un ic sa opreasca in balota,rosiori caransebes,filiasi,marasesti,adjud,roman,medias,etc.eu platesc servicul de intercity,maintereseaza mai putin ca e remiza sau nod la marasesti.exista trenuri interegio pt aceste localiati sau regio expres (ar trebui sa existe si sa aiba un statut bine definit).asa cum unii dintre voi vociferati cand ic opreste la medgidia sau ciulnita asa si eu vocifrez pt oprirea de lamarasesti care f bine ar putea fi inlocuita!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |