|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+85rich1974 M.I.C.I. user dezactivat... alexmorph3us marius_m Vlad Scoop orestte Caravelle_Zg saint Marius Iulian billy752-istu andreikiki ATM 060DA1076 cnusi cristi CFR Razvan Tudor manuela dandel Dr2005 DAS 2011 Saruman Balto augustin_ciuraru alex03bv clauadrian24 dragutz_blue2010 Zoli bubu Silver get. marissa kristi kkk mtk puscasflaviu ionutz72 popovici Marius v43v63 COSTACHE MIHAIL petre112 Karl ovivi decward redeme nenuandrei halmarius 1nt3rp0l_106 Ryan Anderson iDorin tuborgtnp Costin.H Nk11 Adrian78 bostanesku gigel Luna eu Cobra IonutCFR2009 cardinal Vitosa ravers75 AlexD traian mihaiuc Jhonyla ionutz85 marius_catalin84 lovekomotive Alex Avram cont inactiv Ionutz cortexedge rizelgeorgel2004 calin941-2 Adisoft1991s iuli.hard razvan - trenuri bogdan srl DUAL George33 The Legend Nesebar AndiCFR 89 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ryan Anderson
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 32 Reputatie : 4858 Data de inscriere : 17/10/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Noi 03, 2011 6:42 pm | |
| CAM PE CE DATA VA FI DISPONIBILA BROSURA "MERSUL TRENURILOR" LA VANZARE? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Noi 03, 2011 6:59 pm | |
| - Ryan Anderson a scris:
- CAM PE CE DATA VA FI DISPONIBILA BROSURA "MERSUL TRENURILOR" LA VANZARE?
5-6 Decembrie , asa a aparut si anul trecut . |
| | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6391 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Noi 03, 2011 7:39 pm | |
| .Am auzit la radio ca pe data de 11Decembrie intra noul mers al trenurilor. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: am urmarit de ceva vreme... Joi Noi 03, 2011 7:51 pm | |
| - calin941-2 a scris:
- In legatura cu livretele de la reg BV care le-am primit s-a mai modificat ceva???
Si la tr regio mai ales la reg Galati tot nu au aparut livretele???Sau macar informatii despre trenuri. am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati. in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva: regio expres iasi-bicaz interregio iasi satu mare cu vagoane pentru bistrita si sighetul marmatiei interregio iasi craiova sau macar cel e brasov sa fie prelungit pana la sibiu. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: aha Joi Noi 03, 2011 10:17 pm | |
| - manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
- In legatura cu livretele de la reg BV care le-am primit s-a mai modificat ceva???
Si la tr regio mai ales la reg Galati tot nu au aparut livretele???Sau macar informatii despre trenuri. am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati. in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva: regio expres iasi-bicaz interregio iasi satu mare cu vagoane pentru bistrita si sighetul marmatiei interregio iasi craiova sau macar cel e brasov sa fie prelungit pana la sibiu. Si eu si multi calatori ar dori aceste trenuri. |
| | | calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5280 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Joi Noi 03, 2011 10:41 pm | |
| - Citat :
- am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati.
in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva: regio expres iasi-bicaz interregio iasi satu mare cu vagoane pentru bistrita si sighetul marmatiei interregio iasi craiova sau macar cel e brasov sa fie prelungit pana la sibiu. Am inteles si eu si cred ca toata lumea ca acuma nu se mai numesc regionale,au ramas doar 4,dar uite ca nu am retinut complet denumirea,dar nu cred ca e cazul sa fim corectati de fiecare data cand folosim denumirea de regionala pentru cele 4 centre de calatori..ca suntem obisnuiti de atat timp cu denumirea de regionala,si aici pe forum stam la discutii nu scriem carti sau comunicate oficiale sa folosim denumirile stiintifice alea fiecarei sectie de circulatie,etc. |
| | | manuela
| Subiect: fara suparare Joi Noi 03, 2011 10:49 pm | |
| - calin941-2 a scris:
-
- Citat :
- am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati.
in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva: regio expres iasi-bicaz interregio iasi satu mare cu vagoane pentru bistrita si sighetul marmatiei interregio iasi craiova sau macar cel e brasov sa fie prelungit pana la sibiu. Am inteles si eu si cred ca toata lumea ca acuma nu se mai numesc regionale,au ramas doar 4,dar uite ca nu am retinut complet denumirea,dar nu cred ca e cazul sa fim corectati de fiecare data cand folosim denumirea de regionala pentru cele 4 centre de calatori..ca suntem obisnuiti de atat timp cu denumirea de regionala,si aici pe forum stam la discutii nu scriem carti sau comunicate oficiale sa folosim denumirile stiintifice alea fiecarei sectie de circulatie,etc. centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt. |
| | | manuela
| Subiect: regioexpres Vin Noi 04, 2011 7:45 am | |
| - popovici a scris:
- Dr2005 a scris:
- Văd 20 de pagini de discuţii despre REX şi taxarea lui, când nici măcar nu există tipul ăsta de tren în livretele deja puse pe aici...
Inseamna ca nu vezi bine...nimeni nu a vorbit de taxarea REX ci de aparitia sau neaparitia lui de la noul mers !
- Dr2005 a scris:
- În ţările unde există REX, el e oricum tarifat ca Regio, deci un fel de personal cu mers de accelerat (cun sunt cele de la TFC la noi). [quote/]
Foarte corect !
Zicea cineva că tarifele sunt prea mici... nu sunt de acord, tarifele sunt imense, indiferent că mergi cu trenul de 2 ori pe an sau faci naveta zilnic. CFR lucrează în pierdere? Păi bun, atunci să vindă locomotivele şi vagoanele şi să cumpere automotoare. Cu o subvenţie mai mică decât CFR, rezistă pe piaţă 4 firme private. Ăia cum pot? Păi... au automotoare, mers de tren bun şi chiar tarife mai MICI la călătorie (!!!!!!) decât CFR Călători. D-aia trenul TFG Cluj-Oradea e FULL, d-aia Regiotrans a mai luat o secţie... pentru că se poate. Da , eu ziceam ca tarifele sunt prea mici insa ma refeream la tarifele regio si nu la trenurile de rang superior unde tarifele sunt mult mai mari decat la autobuze ! Daca vrei ne plictisim dand exemple de tarife regio mult mai mici decat cele ale dubelor , o tinem asa pana dimineata iar tu nu ai ce argument sa dai impotriva chestiunii...
Intr-adevar , CFR ar trebui sa cumpere automotoare , rame sau alte serpuitoare insa si astea costa bani iar banii trebuie scosi de undeva ... Ce este foarte cunoscator la CFR este managementul , fie ca vorbim de programarea trenurilor , fie ca vorbim de imagine si promovare ca si brand national , care brand national se traduce astazi prin: ,,atentie la tren si gara , pericol de viol , talharie , dejectii si stres'' ! Cam asta este profilul serviciului regio pe anumite rute , iar daca mai adaugi si situatia garilor ajungi sa te gandeste de ce clientul ar plati si mai mult la microbuz decat sa mearga cu trenul , pentru ca , hai sa fim seriosi , majoritatea serviciilor sunt de cacao si nu exista notiunea de concurenta tren-microbuz oricat ne-am dori noi sa fie ! Care concurenta ? Concurenta este intr-adevar pe anumite rute dar in rest e jale cu j mare ! Deci , despre ce vorbim noi aici , doar despre o diferenta de preturi , dar unde este imaginea clientului , omului obisnuit fata de CFR ? - Dr2005 a scris:
- Cu o subvenţie mai mică decât CFR, rezistă pe piaţă 4 firme private. Ăia cum pot? Păi... au automotoare, mers de tren bun şi chiar tarife mai MICI la călătorie (!!!!!!) decât CFR Călători. D-aia trenul TFG Cluj-Oradea e FULL, d-aia Regiotrans a mai luat o secţie... pentru că se poate.
Rezista pentru ca subventia se acorda pe numar de trenuri plimbate goale sau pline , nu conteaza ! Cat despre tarifele alea mai mici de calatorie la Regiotrans , eu unul nu am auzit de asa ceva , din cate stiu tarifele nu sunt (inca) liberalizate ! Probabil vrei sa spui ca au introduse trenuri de lung parcurs pe post de regio dar asta este cu totul altceva ! [/quote][/quote] parerea mea ca de acest rang de tren -regioexpres-este mare nvoie mai ales pe distante de pana la 200-250 km: timisoara-oradea cluj-bistrita iasi-botosani prin veresti |
| | | calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5280 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 9:47 am | |
| centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.[/quote] Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 10:13 am | |
| - calin941-2 a scris:
- centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut.[/quote] deci la comanesti ,pe panoul trenurilor,antetul trebuie sa fie : REGIONALA CF CALATORI MOLDOVA IASI CENTRU DE CALATORI GALATI |
| | | calin941-2
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 10:22 am | |
| - manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
- centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut. deci la comanesti ,pe panoul trenurilor,antetul trebuie sa fie : REGIONALA CF CALATORI MOLDOVA IASI CENTRU DE CALATORI GALATI [/quote] Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov. |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 11:08 am | |
| - calin941-2 a scris:
- manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut. deci la comanesti ,pe panoul trenurilor,antetul trebuie sa fie : REGIONALA CF CALATORI MOLDOVA IASI CENTRU DE CALATORI GALATI
Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov.[/quote] pai cam toate deciziile se iau de acum cu aprobarea celor de la iasi. constanta apartine de bucuresti brasov de cluj craiova de timisoara in alat ordine de idei,sustin cu tarie reintroducerea trenului intercity iasi-timisoara nord cu vagoane de dormit si cuseta(preponderent)si opriri in suceava,campulung mol.,mestecanis,vatra dornei bai,dej calatori,cluj,alba iulia,deva,aradul nou si cu vagoane pentru budapesta. de asemenea unde sunt trenurile de altadata pe rute cum ar fi bucuresti-berlin bucuresti-varsovia bucuresti-atena bucresti-istambul bucuresti-paris est trenurile accelerate pe distante medii ar trebui transformate in regio express. asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt. |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 11:11 am | |
| - karpaty a scris:
- Ryan Anderson a scris:
- CAM PE CE DATA VA FI DISPONIBILA BROSURA "MERSUL TRENURILOR" LA VANZARE?
5-6 Decembrie , asa a aparut si anul trecut . Anul trecut s-a pus la dispozitie in Bucuresti Nord pe 3 Decembrie dupa ora 16 |
| | | calin941-2
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 11:32 am | |
| - manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
- manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut. deci la comanesti ,pe panoul trenurilor,antetul trebuie sa fie : REGIONALA CF CALATORI MOLDOVA IASI CENTRU DE CALATORI GALATI
Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov. pai cam toate deciziile se iau de acum cu aprobarea celor de la iasi. constanta apartine de bucuresti brasov de cluj craiova de timisoara in alat ordine de idei,sustin cu tarie reintroducerea trenului intercity iasi-timisoara nord cu vagoane de dormit si cuseta(preponderent)si opriri in suceava,campulung mol.,mestecanis,vatra dornei bai,dej calatori,cluj,alba iulia,deva,aradul nou si cu vagoane pentru budapesta. de asemenea unde sunt trenurile de altadata pe rute cum ar fi bucuresti-berlin bucuresti-varsovia bucuresti-atena bucresti-istambul bucuresti-paris est trenurile accelerate pe distante medii ar trebui transformate in regio express. asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt.[/quote] Pacat ca nu se iau in considerare parerile si cererile calatorilor cand se face mersul.Eu stau intre Comanesti si Ghimes si de vreo 3 ani tot trimit petitii sa avem un tren direct spre Bucuresti nord dar nimic.Macar acum trebuia regio care va fi pana la Comanesti sa urce pana la Ghimes sau pana la Siculeni,dar asta e.La fel si cu tr regio fost personal 5214 care pleac acum din Ghimes la 05:32 fiind destul de devreme si pentru elevi si pentru oamenii care merg la serv. am trimis numai anul asta 5 petiti sa-i fie schimbata ora cu plecare din Ghimes macar la ora 6:00 dar nimic,si din cate am auzit de la noul mers e chiar mai devreme cu 10 minute,in concluzie iar suntem nevoiti sa alegemmicrobuzul de la ora 6:45 in loc de tr de la 05:55 |
| | | manuela
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Vin Noi 04, 2011 11:45 am | |
| - calin941-2 a scris:
- manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
- manuela a scris:
- calin941-2 a scris:
Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov. pai cam toate deciziile se iau de acum cu aprobarea celor de la iasi. constanta apartine de bucuresti brasov de cluj craiova de timisoara in alat ordine de idei,sustin cu tarie reintroducerea trenului intercity iasi-timisoara nord cu vagoane de dormit si cuseta(preponderent)si opriri in suceava,campulung mol.,mestecanis,vatra dornei bai,dej calatori,cluj,alba iulia,deva,aradul nou si cu vagoane pentru budapesta. de asemenea unde sunt trenurile de altadata pe rute cum ar fi bucuresti-berlin bucuresti-varsovia bucuresti-atena bucresti-istambul bucuresti-paris est trenurile accelerate pe distante medii ar trebui transformate in regio express. asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt. Pacat ca nu se iau in considerare parerile si cererile calatorilor cand se face mersul.Eu stau intre Comanesti si Ghimes si de vreo 3 ani tot trimit petitii sa avem un tren direct spre Bucuresti nord dar nimic.Macar acum trebuia regio care va fi pana la Comanesti sa urce pana la Ghimes sau pana la Siculeni,dar asta e.La fel si cu tr regio fost personal 5214 care pleac acum din Ghimes la 05:32 fiind destul de devreme si pentru elevi si pentru oamenii care merg la serv. am trimis numai anul asta 5 petiti sa-i fie schimbata ora cu plecare din Ghimes macar la ora 6:00 dar nimic,si din cate am auzit de la noul mers e chiar mai devreme cu 10 minute,in concluzie iar suntem nevoiti sa alegemmicrobuzul de la ora 6:45 in loc de tr de la 05:55[/quote] pai scrie de acum si la sediul regionalei de calatori moldova,cine stie poate vor pune ceva pe viitor chiar daca momentan nu este prevazut. si un tren comanesti iasi-un regio expres cred ca ar fi util chiar daca este si va fi tren direct iasi targu mures prin comanesti-izvorul muresului reghin. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |