Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Mersul trenurilor 2011-2012

In jos 
+85
rich1974
M.I.C.I.
user dezactivat...
alexmorph3us
marius_m
Vlad
Scoop
orestte
Caravelle_Zg
saint
Marius Iulian
billy752-istu
andreikiki
ATM
060DA1076
cnusi
cristi CFR
Razvan Tudor
manuela
dandel
Dr2005
DAS 2011
Saruman
Balto
augustin_ciuraru
alex03bv
clauadrian24
dragutz_blue2010
Zoli
bubu
Silver
get.
marissa
kristi kkk
mtk
puscasflaviu
ionutz72
popovici
Marius
v43v63
COSTACHE MIHAIL
petre112
Karl
ovivi
decward
redeme
nenuandrei
halmarius
1nt3rp0l_106
Ryan Anderson
iDorin
tuborgtnp
Costin.H
Nk11
Adrian78
bostanesku gigel
Luna
eu
Cobra
IonutCFR2009
cardinal
Vitosa
ravers75
AlexD
traian
mihaiuc
Jhonyla
ionutz85
marius_catalin84
lovekomotive
Alex Avram
cont inactiv
Ionutz
cortexedge
rizelgeorgel2004
calin941-2
Adisoft1991s
iuli.hard
razvan - trenuri
bogdan srl
DUAL
George33
The Legend
Nesebar
AndiCFR
89 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Ryan Anderson

Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Reputatie : 4858
Data de inscriere : 17/10/2011

Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 6:42 pm

CAM PE CE DATA VA FI DISPONIBILA BROSURA "MERSUL TRENURILOR" LA VANZARE?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 6:59 pm

Ryan Anderson a scris:

5-6 Decembrie , asa a aparut si anul trecut .

V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 7:39 pm

.Am auzit la radio ca pe data de 11Decembrie intra noul mers al trenurilor.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5411
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: am urmarit de ceva vreme...   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 7:51 pm

calin941-2 a scris:
In legatura cu livretele de la reg BV care le-am primit s-a mai modificat ceva???
Si la tr regio mai ales la reg Galati tot nu au aparut livretele???Sau macar informatii despre trenuri.

am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati.
in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva:
regio expres iasi-bicaz
interregio iasi satu mare cu vagoane pentru bistrita si sighetul marmatiei
interregio iasi craiova sau macar cel e brasov sa fie prelungit pana la sibiu.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: aha   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 10:17 pm

manuela a scris:
calin941-2 a scris:
In legatura cu livretele de la reg BV care le-am primit s-a mai modificat ceva???
Si la tr regio mai ales la reg Galati tot nu au aparut livretele???Sau macar informatii despre trenuri.

am urmarit de ceva vreme discutiile referitoare la noul mers de tren.in primul rand vreau sa fac o precizare:regionalele sunt in numar de 4,restul sunt centre de calatori.regionale:bucuresti,iasi,timisoara,cluj;centre sunt constanta ,craiova,brasov si galati.
in alta ordine de idei,am crezut ca odata cu noul mers se vor introduce sau reintroduce rute noi;iata cateva:
regio expres iasi-bicaz

Si eu si multi calatori ar dori aceste trenuri.

Very Happy
Sus In jos
calin941-2

calin941-2

Numarul mesajelor : 94
Localizare : Comanesti/Goioasa
Reputatie : 5280
Data de inscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 10:41 pm

Citat :
regio expres iasi-bicaz

Am inteles si eu si cred ca toata lumea ca acuma nu se mai numesc regionale,au ramas doar 4,dar uite ca nu am retinut complet denumirea,dar nu cred ca e cazul sa fim corectati de fiecare data cand folosim denumirea de regionala pentru cele 4 centre de calatori..ca suntem obisnuiti de atat timp cu denumirea de regionala,si aici pe forum stam la discutii nu scriem carti sau comunicate oficiale sa folosim denumirile stiintifice alea fiecarei sectie de circulatie,etc.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: fara suparare   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Noi 03, 2011 10:49 pm

calin941-2 a scris:
Citat :
regio expres iasi-bicaz

Am inteles si eu si cred ca toata lumea ca acuma nu se mai numesc regionale,au ramas doar 4,dar uite ca nu am retinut complet denumirea,dar nu cred ca e cazul sa fim corectati de fiecare data cand folosim denumirea de regionala pentru cele 4 centre de calatori..ca suntem obisnuiti de atat timp cu denumirea de regionala,si aici pe forum stam la discutii nu scriem carti sau comunicate oficiale sa folosim denumirile stiintifice alea fiecarei sectie de circulatie,etc.
centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: regioexpres   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 7:45 am

popovici a scris:
Dr2005 a scris:
Văd 20 de pagini de discuţii despre REX şi taxarea lui, când nici măcar nu există tipul ăsta de tren în livretele deja puse pe aici...
Inseamna ca nu vezi bine...nimeni nu a vorbit de taxarea REX ci de aparitia sau neaparitia lui de la noul mers !

Dr2005 a scris:
În ţările unde există REX, el e oricum tarifat ca Regio, deci un fel de personal cu mers de accelerat (cun sunt cele de la TFC la noi). [quote/]

Foarte corect !

Zicea cineva că tarifele sunt prea mici... nu sunt de acord, tarifele sunt imense, indiferent că mergi cu trenul de 2 ori pe an sau faci naveta zilnic. CFR lucrează în pierdere? Păi bun, atunci să vindă locomotivele şi vagoanele şi să cumpere automotoare. Cu o subvenţie mai mică decât CFR, rezistă pe piaţă 4 firme private. Ăia cum pot? Păi... au automotoare, mers de tren bun şi chiar tarife mai MICI la călătorie (!!!!!!) decât CFR Călători. D-aia trenul TFG Cluj-Oradea e FULL, d-aia Regiotrans a mai luat o secţie... pentru că se poate.

Da , eu ziceam ca tarifele sunt prea mici insa ma refeream la tarifele regio si nu la trenurile de rang superior unde tarifele sunt mult mai mari decat la autobuze ! Daca vrei ne plictisim dand exemple de tarife regio mult mai mici decat cele ale dubelor , o tinem asa pana dimineata iar tu nu ai ce argument sa dai impotriva chestiunii...

Intr-adevar , CFR ar trebui sa cumpere automotoare , rame sau alte serpuitoare insa si astea costa bani iar banii trebuie scosi de undeva ...
Ce este foarte cunoscator la CFR este managementul , fie ca vorbim de programarea trenurilor , fie ca vorbim de imagine si promovare ca si brand national , care brand national se traduce astazi prin: ,,atentie la tren si gara , pericol de viol , talharie , dejectii si stres'' !
Cam asta este profilul serviciului regio pe anumite rute , iar daca mai adaugi si situatia garilor ajungi sa te gandeste de ce clientul ar plati si mai mult la microbuz decat sa mearga cu trenul , pentru ca , hai sa fim seriosi , majoritatea serviciilor sunt de cacao si nu exista notiunea de concurenta tren-microbuz oricat ne-am dori noi sa fie ! Care concurenta ? Concurenta este intr-adevar pe anumite rute dar in rest e jale cu j mare ! Deci , despre ce vorbim noi aici , doar despre o diferenta de preturi , dar unde este imaginea clientului , omului obisnuit fata de CFR ?

Dr2005 a scris:
Cu o subvenţie mai mică decât CFR, rezistă pe piaţă 4 firme private. Ăia cum pot? Păi... au automotoare, mers de tren bun şi chiar tarife mai MICI la călătorie (!!!!!!) decât CFR Călători. D-aia trenul TFG Cluj-Oradea e FULL, d-aia Regiotrans a mai luat o secţie... pentru că se poate.

Rezista pentru ca subventia se acorda pe numar de trenuri plimbate goale sau pline , nu conteaza ! Cat despre tarifele alea mai mici de calatorie la Regiotrans , eu unul nu am auzit de asa ceva , din cate stiu tarifele nu sunt (inca) liberalizate ! Probabil vrei sa spui ca au introduse trenuri de lung parcurs pe post de regio dar asta este cu totul altceva !

[/quote][/quote]
parerea mea ca de acest rang de tren -regioexpres-este mare nvoie mai ales pe distante de pana la 200-250 km:
timisoara-oradea
cluj-bistrita
iasi-botosani prin veresti
Sus In jos
calin941-2

calin941-2

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 9:47 am

centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.[/quote]
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 10:13 am

calin941-2 a scris:
centrele de calatori sunt subordonate regionalelor;nu ai de ce sa te superi,am facut doar o precizare de bun simt.
Nu e nicio suparare si eu tot o precizare am facut.[/quote]
deci la comanesti ,pe panoul trenurilor,antetul trebuie sa fie :
REGIONALA CF CALATORI MOLDOVA IASI
CENTRU DE CALATORI GALATI

Sus In jos
calin941-2

calin941-2

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 10:22 am

manuela a scris:
calin941-2 a scris:

[/quote]
Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov.
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 11:08 am

calin941-2 a scris:
manuela a scris:
calin941-2 a scris:

Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov.[/quote]
pai cam toate deciziile se iau de acum cu aprobarea celor de la iasi.
constanta apartine de bucuresti
brasov de cluj
craiova de timisoara
in alat ordine de idei,sustin cu tarie reintroducerea trenului intercity iasi-timisoara nord cu vagoane de dormit si cuseta(preponderent)si opriri in suceava,campulung mol.,mestecanis,vatra dornei bai,dej calatori,cluj,alba iulia,deva,aradul nou si cu vagoane pentru budapesta.
de asemenea unde sunt trenurile de altadata pe rute cum ar fi
bucuresti-berlin
bucuresti-varsovia
bucuresti-atena
bucresti-istambul
bucuresti-paris est
trenurile accelerate pe distante medii ar trebui transformate in regio express.
asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt.
Sus In jos
decward
V.I.P Member
V.I.P Member
decward

Numarul mesajelor : 2594
Varsta : 27
Localizare : Bükreş
Reputatie : 7998
Data de inscriere : 15/08/2010

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 11:11 am

karpaty a scris:
Ryan Anderson a scris:

5-6 Decembrie , asa a aparut si anul trecut .
Anul trecut s-a pus la dispozitie in Bucuresti Nord pe 3 Decembrie dupa ora 16 Wink
Sus In jos
calin941-2

calin941-2

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 11:32 am

manuela a scris:
calin941-2 a scris:
manuela a scris:
calin941-2 a scris:

Foarte interesant.Poate acum vor fi schimbari in bine sperand ca deciziile mar vor fi luate de Reg.CF calatori Moldova Iasi si nu de centru de calatori Galati.Ca si asa cat timp a fost regionala Galati nimic nu a mers bine pe aici,spre deosebire de Iasi sau Brasov.
brasov de cluj
craiova de timisoara
in alat ordine de idei,sustin cu tarie reintroducerea trenului intercity iasi-timisoara nord cu vagoane de dormit si cuseta(preponderent)si opriri in suceava,campulung mol.,mestecanis,vatra dornei bai,dej calatori,cluj,alba iulia,deva,aradul nou si cu vagoane pentru budapesta.
bucuresti-berlin
bucuresti-varsovia
bucuresti-atena
bucresti-istambul
bucuresti-paris est
asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt.[/quote]

Pacat ca nu se iau in considerare parerile si cererile calatorilor cand se face mersul.Eu stau intre Comanesti si Ghimes si de vreo 3 ani tot trimit petitii sa avem un tren direct spre Bucuresti nord dar nimic.Macar acum trebuia regio care va fi pana la Comanesti sa urce pana la Ghimes sau pana la Siculeni,dar asta e.La fel si cu tr regio fost personal 5214 care pleac acum din Ghimes la 05:32 fiind destul de devreme si pentru elevi si pentru oamenii care merg la serv. am trimis numai anul asta 5 petiti sa-i fie schimbata ora cu plecare din Ghimes macar la ora 6:00 dar nimic,si din cate am auzit de la noul mers e chiar mai devreme cu 10 minute,in concluzie iar suntem nevoiti sa alegemmicrobuzul de la ora 6:45 in loc de tr de la 05:55
Sus In jos
manuela

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 04, 2011 11:45 am

calin941-2 a scris:
manuela a scris:
calin941-2 a scris:
manuela a scris:
calin941-2 a scris:

brasov de cluj
craiova de timisoara
bucuresti-berlin
bucuresti-varsovia
bucuresti-atena
bucresti-istambul
bucuresti-paris est
asa cum spuneam,un regio expres ar fi binevenit pe ruta iasi-bicaz cu opriri in podu iloaiei,tg frumos,ruginoasa,pascani,mircesti,roman,galbeni,bacau,buhusi,roznov,piatra neamt,bistrita neamt.

Pacat ca nu se iau in considerare parerile si cererile calatorilor cand se face mersul.Eu stau intre Comanesti si Ghimes si de vreo 3 ani tot trimit petitii sa avem un tren direct spre Bucuresti nord dar nimic.Macar acum trebuia regio care va fi pana la Comanesti sa urce pana la Ghimes sau pana la Siculeni,dar asta e.La fel si cu tr regio fost personal 5214 care pleac acum din Ghimes la 05:32 fiind destul de devreme si pentru elevi si pentru oamenii care merg la serv. am trimis numai anul asta 5 petiti sa-i fie schimbata ora cu plecare din Ghimes macar la ora 6:00 dar nimic,si din cate am auzit de la noul mers e chiar mai devreme cu 10 minute,in concluzie iar suntem nevoiti sa alegemmicrobuzul de la ora 6:45 in loc de tr de la 05:55[/quote]

pai scrie de acum si la sediul regionalei de calatori moldova,cine stie poate vor pune ceva pe viitor chiar daca momentan nu este prevazut.
si un tren comanesti iasi-un regio expres cred ca ar fi util chiar daca este si va fi tren direct iasi targu mures prin comanesti-izvorul muresului reghin.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012   Mersul trenurilor 2011-2012 - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Mersul trenurilor 2011-2012
Sus 
Pagina 28 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul Trenurilor 2011-2012
» Mersul trenurilor 2011-2012
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» PANOURI CU MERSUL TRENURILOR DIN GARI
» Modificari in Mersul Trenurilor 2011-2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: