Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeSam 29 Dec 2012, 23:57

Opririle lui 1737, de la noul mers (ma refer la cele mai mari de un minut sau doua): Valea Marului 10 minute, Sibiu 20 de minute, Copsa Mica vreo 8, daca nu gresesc, Teius vreo 5... Inteleg ca nu mai putea respecta mersul vechi, conform caruia facea 5 ore si 35 de minute, dar acum face cu o ora mai mult din cauza stationarilor suplimentare care inseamna cel putin o jumatate de ora in plus...

Pe deasupra. la Campia, cand am mers la buda, era infundata, dar mirosea a urina de cand m-am urcat in tren, la Ramnicu-Valcea, deci posibil sa fi plecat cu veceul infundat... Mad
Sus In jos
revenge

Numarul mesajelor : 55
Localizare : depoul BC
Reputatie : 4406
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 14:39

Mi-am luat un card Tren Plus pt reducerea de 25% dar pt acest lucru a trebuit sa stau la ghiseu cam 15minute !!duduia de la casa era de o p.rrostie himalayana,habar nu avea sa bage niste date in sistem dupa cererea mea!La sfarsit cand a iesit cardul pe biletul care il cumparasem pana la Brasov a uitat sa mi faca reducerea de 25%!!!!iar am asteptat inca 5min pt ca nu stia sa mi anuleze biletul fara reducere.In ce hal sa ajuns,ce pilosi handy lucreaza la CFR...........
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 15:53

Unele doamne din Gara de Nord, sunt de o prostie grosolana .. acum 1 luna matusa mea care fusese la Buc pentru niste investigatii,a pierdut IC 521(la care avea bilet) si a vrut sa se intoarca cu 1346.Tanti de la ghiseu i-a spus ca cica nu ii se mai returneaza banii.. iar ea nu mi-a spus decat seara cand am luat-o din Simeria... Astfel a 2 zi cand a mers la agentia Hunedoara trecusera mai mult de 24h de la achizitionarea biletului si chiar nu a mai primit nimic din 106 lei ... Sa vedeti ce s-a inegrit la fata dupa ce i-am spus ca se returneaza banii si ca respectiva,de lene evident,ca trebuie sa treaca prin acele registre anularile, nu si-a facut meseria .. Ideea e ca romanul nu face reclamatii in general,ca impertinenta aia trebuia sa isi piarda locul de munca pentru asa ceva.Dar banii de salar vin,ele isi fac unghiile pe acolo,si nu au habar sa tasteze 3 lucruri intr-un amarat de calculator...
Biletul fusese luat cu o seara inainte de plecarea cu IC531...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 16:17

Confirm si eu cazul din Bucuresti Nord cu unele casiere care nu stiu pe ce lume traiesc , de multe ori le spuneam ce sa bage in calculatorul ala sa le dea legatura care o vroiam eu si ele ziceau ca nu se poate pana le amenintam cu reclamatia si asa faceau ce trebuie , se gasea si legatura care o vroiam iar la final cu un zambet ciudat spuneau : "sti mai bine ca noi" pai daca sunteti proaste ................... Mad Evil or Very Mad

Numarul mesajelor : 55
Localizare : depoul BC
Reputatie : 4406
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 16:52

La porcaria aia de card tanti casiera imi cerea nr tel,adresa e mail i-am explicat ca sunt optionale aceste chestii,scria si pe cerere dar proasta nu intelegea!Inteleg pile pile dar nici in halu asta de cotzoharle imbecile
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4860
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 16:57

Am patit-o si eu la Gara de Nord. Nu stia sa imi dea bilet pana la Bicaz cu legaturile pe care le-am cerut, a trebuit sa cheme pe alta de acolo sa-i arate.
Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 17:44

Degeaba ne tot plangem aici,ca in majoritatea cazurilor,acolo trebuia sa faca plangere frate,sa mearga la OPC atunci pe loc.. si iti garantez ca puteau trece 680 de ore ca ii inapoi cei 106 lei cat costa IC'ul .. dar asta e ,romanul tace si inghite.Sa-mi fi facut mie asa ceva direct la seful de statie mergeam.
106 lei reprezinta o suma foarte mare , cu 106 lei te cazezi o noapte in Bucuresti si mananci o zi intreaga.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 18:55

Acum vreo 2 ani mi-am luat un bilet redus 50% până la Aeroportul Otopeni... pe atunci acelea se emiteau manual (duba nu era trecută ca tren RU, acum mi se pare că se dă bilet pentru 2 trenuri). Şi tanti de acolo nu ştia pe ce buton e semnul ,,%" ca să scrie ,,Reducere 50% - student". Aşa că a chemat-o pe colega de la alt ghişeu să îi arate Laughing

allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Reputatie : 6602
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeDum 30 Dec 2012, 20:00

lol! asta e buna de bancuri Wink
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5430
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeMier 02 Ian 2013, 16:47

mai nou am vazut ca si prin sistemul electronic se emit mai multe bilete pe acelasi loc pentru acceasi secitune de traseu, ce-i drept cu voie de la stapanire (vagoane putine ca e scumpa revizia si nu putem totusi sa lasam calatorii pe peron, asa cum justifica un nene de la CFR la TV); initial am crezut totusi ca a fost un caz izolat, insa cred ca a devenit ceva normal, azi am vazut in IR 1621 2 persoane care aveau bilet pe acelasi loc pe sectiunea Ploiesti Vest- Sinaia....CFR Calatori nu duce lipsa de imaginatie cand vrea sa ne surpinda neplacut,...am facut o reclamatie la ei pe acest subiect, asa ca sa fie, nu ma astept sa se reozlve/schimbe ceva atata timp cat practica e aprobata de conducere
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeJoi 03 Ian 2013, 03:32

S-ar putea ca în sistem să apară mai multe vagoane decât în tren...

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 01:24

Asta cu loc vandut de 2 ori nu o cred. Am auzit deseori in ultimii 2 ani, dar mereu cand am avut ocazia sa vad cu proprii ochi/am fost implicat am vazut ca a fost cate o mica neconcordanta, fie unu din calatori gresise vagonu, fie trenu, fie odata ziua calatoriei. Smile)
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 09:02

Ba sa o crezi Smile .. am calatorit cu 1823 ieri si evident ca la rapandule nu mai merge afisaju,nici macar creta pe vagoane ,nimic , nu stiai care e 1,2,3,4,5 ... cert e ca era revolta in Oltenia Express ,pentru ca nu erau decat 4 vagoane,iar calatori erau cu bilete la toate vagoanele =)) .. Saracul nas era sa fie linsat =)) .. mai ales ca nici el nu stia care vagon lipseste ,3 4 sau 5.. Zic asta pentru ca si eu stiam ca 2 a fost mereu vagonul cls 1 care era in pozitia 2 ... Deci sa nu te pui cu oltenii =)) .. saracu nas n-a mai controlat nimic de frica =)) ...
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Reputatie : 6602
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 09:10

Pai daca vorbim de numerotat vagoane... IC 581/2 le intrece pe toate: are doar 2 si 4 Evil or Very Mad (3 era de clasa I - a fost cateva zile in noul mers)
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitimeMar 08 Ian 2013, 14:20

DUAL a scris:
Ba sa o crezi Smile .. am calatorit cu 1823 ieri si evident ca la rapandule nu mai merge afisaju,nici macar creta pe vagoane ,nimic , nu stiai care e 1,2,3,4,5 ... cert e ca era revolta in Oltenia Express ,pentru ca nu erau decat 4 vagoane,iar calatori erau cu bilete la toate vagoanele =)) .. Saracul nas era sa fie linsat =)) .. mai ales ca nici el nu stia care vagon lipseste ,3 4 sau 5.. Zic asta pentru ca si eu stiam ca 2 a fost mereu vagonul cls 1 care era in pozitia 2 ... Deci sa nu te pui cu oltenii =)) .. saracu nas n-a mai controlat nimic de frica =)) ...
Asta cu vagoane lipsa o cred/am intalnit-o si e foarte enervant. Nu cred insa cu dublarea locurilor fara a fi vagoane lipsa/vagoane nenumerotate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 60 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 60 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: