Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 12:16

laur 133 a scris:
Calatorind din Oradea spre Arad cu R 3116 am fost sa nevoit sa suport un miros insuportabil de la tiganii din Sageata si o galagie de nedescris. Cand am coborat l-am intrebat pe nasul cel burtos de ce suntem nevoiti sa suportam acei tigani pentru 1 leu care il baga el in buzunar ,fapt pentru care am facut si o petitie la CFR .Cei de la CFR mi-au raspuns ,insa nasul a negat tot,ba chiar a zis ca la plecarea din Oradea AM avea grad de ocupare de cca 10% si ca nu a gasit nici un calator fara bilet.In realitate trenul avea grad de ocupare de cca 97%. Am precizat si faptul ca un tigan intrase in cabina peste mecanic ,iar nasul era inchis in cabina opusa. Acesta a negat precizand ca nu a intrat deloc in cabina aceasta fiind incuiata. Surprinzator CFR mi-a propus sa particip la o confruntare directa la sediul CFR. Ma gandesc ca nu as avea sanse prea mari sa demosntrez tot, si acum imi pare rau ca nu am filmat tot.
Sfatul meu este sa nu pierdeti nici o ocazie de a filma fapte asemantoare, altfel nu scapam de pleava asta.

Exact asa ceva am patit si eu acum o luna-doua,insa eu i-am facut un dita-mai scandal nasului,si la fel,regret ca nu am si filmat in tren,puteam surprinde si cum lua bani de la acei tigani. Din pacate pe acel sector de drum,mai exact pana la Ciumeghiu,este plin de tigani,care-Dumnezeu stie-cum calatoresc,si nu se face nimic de ani buni. Oricum,maine iar am drum pe acolo,dar de data asta merg inarmat video.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 12:28

Si eu cand am facut sesizare in privinta "spaga" am primit raspuns ca respectivul controlor nu a gait pe nimeni fara bilet etc etc dar in realitate a fost altceva drept pentru care am fost invitat la regionala Galati sa ma confrunt cu nasul , am refuzat ca oricum bateam drumul aiurea pe bani mei si nu rezolvam nimic ca nu aveam probe . Cat despre faptul sa filmezi nasul in tren , trebuie sa ai curaj ca te poti trezii dat jos sau mai rau sa iti sara in cap atat nasul cat si calatorii clandestini ca cine esti tu sa filmezi sau sa pozezi in tren si mai bine stai in banca ta ca oricum nu rezolvi nimic .

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 13:22

Nu pot sa stau pur si simplu in banca mea. Pur si simplu nu pot. Si daca imi sare nasul in cap,ce ? Exista vreun articol unde scrie ca nu am voie sa filmez in tren ? Din cate stiu eu,e loc public,iar atat timp cat am bilet,pot face orice,ce nu este interzis de lege.
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 15:04

Acest regio este cea mai buna sansa de a filma cum se merge cu trenul la CFR. Eu sunt din Craiova si totusi ma gandeam cand am timp sa merg special la Arad pt a calatori cu acel tren pentru a filma tot.Sper totusi sa o faca altcineva din zona,sper sa se tina Spartan de cuvant si sa filmeze tot ,in special faptul ca Sageata este full ,desi aceasta figureaza ca are doar 10% grad de ocupare. Teama nu mi-ar fi nici de nas nici de calatori, din contra. sunt si CFR -ist,daca ar intentiona sa devina violent ii arat autorizatia.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 16:05

Spartan1948 a scris:
Nu pot sa stau pur si simplu in banca mea. Pur si simplu nu pot. Si daca imi sare nasul in cap,ce ? Exista vreun articol unde scrie ca nu am voie sa filmez in tren ? Din cate stiu eu,e loc public,iar atat timp cat am bilet,pot face orice,ce nu este interzis de lege.

Eu zic ca o cauti cu lumanarea , poti sa fi urmarit de 2-3 tigani si cand cobori sa te unfle cu bataia . Treaba fiecaruia dar nu cred ca x sau y opreste fenomenul "nasul"

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 16:44

laur 133 a scris:
Acest regio este cea mai buna sansa de a filma cum se merge cu trenul la CFR. Eu sunt din Craiova si totusi ma gandeam cand am timp sa merg special la Arad pt a calatori cu acel tren pentru a filma tot.Sper totusi sa o faca altcineva din zona,sper sa se tina Spartan de cuvant si sa filmeze tot ,in special faptul ca Sageata este full ,desi aceasta figureaza ca are doar 10% grad de ocupare. Teama nu mi-ar fi nici de nas nici de calatori, din contra. sunt si CFR -ist,daca ar intentiona sa devina violent ii arat autorizatia.

Eu pot sa promit ca maine am sa fiu in acel tren,echipat corespunzator,si ca in caz de ceva ne-la locul lui,nu voi ezita sa filmez,indiferent de consecinte.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 16:46

Karpaty a scris:
Eu zic ca o cauti cu lumanarea , poti sa fi urmarit de 2-3 tigani si cand cobori sa te unfle cu bataia . Treaba fiecaruia dar nu cred ca x sau y opreste fenomenul "nasul"

Nu sunt eu asa usor de intimidat.De coborat,cobor doar in Arad,unde deregula e destula lume pe peron,si oricum,discriminatii nu merg pana acolo.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 17:17

Eu va urez succes daca voi credeti ca schimbati ceva dar o sa vedeti ca va luptati cu morile de vant , o sa vorbim si peste un an sau doi , prea mult nu se va schimba si fenomenul "nasu" nu va disparea prea curand .

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 17:27

Sunt convins ca nu voi putea eu,individual,sa schimb nimic. Asta nu ma impiedica sa ii comentez nasului.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 21:12

Este cea mai proasta ideea sa fi din acea zona si sa incerci sa-i dai in gat pe cei de acolo. De ce ? Foarte simplu, fiind pasionat vei mai umbla cu trenul prin acele locuri, iar daca da " norocul " peste tine si pici in aceelasi tren cu controlorul in cauza, cine stie cum se poate termina. Si de obicei, baltistii le tin partea nasilor, daca mai socotesti ca poti sa prinzi si alti mecanici care merg regie, aia tot cu nasul vor tine, gandeste-te si la astea, nu ti pune-n cap aiurea, nu se merita.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 21:37

Pur si simplu fac alergie la " jmecheri",nu ii suport. Personal,nu cred in scenarii de film,cum ca s-ar intoarce tiganii aia impotriva mea,etc.
Nu vreau sa fac deloc pe eroul,dar daca voi vedea ceva dubios,pur si simplu nu voi putea ramane impasibil.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 21:41

Nu te gandi cum ca nu ti s-ar putea intampla niciodata asa ceva, nu poti sti niciodata cu te loveste ceva de genul. Fii precaut !
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeMier 23 Ian 2013, 23:46

Dacă 3/4 din restul călătorilor sunt ceferişti, clar ăia vor ţine cu naşul... fiindcă naşul nu le cere bilet (după cum ştiţi, angajaţii CFR şi MT nu mai au gratuit... au rămas cu gratuitate doar parlamentarii şi academicienii... a, şi discriminaţii).

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 24 Ian 2013, 00:30

Ciudat ca zici asta doctore ca IC 521 era plin de angajati ai MT care culmea scapa la ora 13 ,ca de la gladinitza...
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 24 Ian 2013, 01:28

DUAL a scris:
Ciudat ca zici asta doctore ca IC 521 era plin de angajati ai MT care culmea scapa la ora 13 ,ca de la gladinitza...

Lasa ca poate daca vine management privat pana in primavara se va mai face curatenie, iar IC nu vor mai opri decat in garile mari, importante si nu doar pentru ceferisti. IC-urile trebuie sa mearga cu pasageri care platesc biletul. Deasemenea ce ma voi amuza la vara cand voi vedea cum ceferistii se vor da de "ceasul morti" ca fac 5 ore de la Bucuresti pe litoral.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 63 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 63 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: