Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 16:11

Ar trebui totusi gasita o solutie.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 18:36

multumesc Dan Tm pentru post. Ca sa nu mai imi spuna lumea ca am eu vedenii.

Si apoi o sa va mirati de ce nu mai sunt calatori care sa mearga la Timisoara.

Prin 2000 am dat examen la Cluj la facultatea de Mate-Info si la Facultatea de Business.
Din pacate am ales Bucurestiul.

Oameni foarte civilizati la Cluj, politicosi, am fost f socat.
La examen toti salut, salut, te rog etc, in magazine la fel.

In Bucuresti daca stai 5 min intr-un magazin te ia la rost.

Revenind la trenuri, m-am intors cu trenul la Bucuresti venind de la Cluj (sau poate zona Vatra Dornei) , nu mai stiu sigur, in tot cazul am venit pe Brasov. Am stat cu un preot parca ce era student in Bucuresti la teologie. De la Brasov ne-am blocat in compartiment sa nu urce "navetistii" . Asa ca mai usor daca nu circulati pe anumite trenuri ca eu nu vorbesc din auzite. Nu vorbesc de Bucuresti - Constanta (nu am mai mers demult pe zona asta) sau diverse trasee din Transilvania.

Ce sa mai zic ca am fost la Campulung Moldovenesc cu trenul si parca la intoarcere am luat din Suceava rapidul ca la dus am luat accelaratul de noapte si pe la Mizil venise salvarea ca murise unul? Si intre Bucuresti - Mizil veneau tiganii cu telefoane vandute??

Daca stau sa ma gandesc, ar trebui sa ma consider idiot/iresponsabil ca am folosit trenul si doar norocul si frica m-a facut sa nu imi iau bataia.

Sa va mai spun ca duminica vorbind cu un unchi, mi-a zis ca mi-o caut cu lumanarea ca ma cert cu blatistii? Mi-a zis ca mai demult (10-20 ani) a mers cu trenul pe Bucuresti - Turnu Magurele si a fost batut f rau (l-am batut 4 intr-un compartiment) si are si acum un semn in zona gurii?

Aproape imi este frica sa mai circul cu CFR Calatori pe zona Oltenia. Eu ii doresc CFR-ului faliment usor!

Sa mai spun ca acum 2-3 ani am venit de la Orsova cu un tren de noapte si in Rosiori si Videle s-a umplut?
Eu unul nu am citit la vreunul din voi chestiile astea. In afara de Rizea George voi poate mergeti de luni pana joi , si pe zi, pe trenurile din Romania.

Haosul e vinerea la iesire din Bucuresti si duminica la intrare.
De ce cu TFC-ul nu ma cert cu nimeni? Sau in Regiotrans??
Si asa daca e sa plec in Ungaria cu Corona mai mult ca sigur ca nu o sa fie Vineri sau Duminica.
Am ajuns sa circul la dus spre Turnu joia sau sambata, iar la intoarcere lunea ca sa evit cat de cat aglomeratia.

Pe mine chiar nu ma intereseaza de ceferisti, nu vreau sa fiu rau, dar asta nu e forum de ceferisti. E tren de calatori si de turisti.
Daca pe ceferisti iar interesa de munca lor nu ar lasa atatia blatisti sa circule cu trenul.

De ce toti nasii de la Cfr Calatori spre Oltenia , poate si Moldova, sunt grasi??
De ce nasii de la Regiotrans si TFC sunt respectuosi , prea respectuosi, astia locuiesc in alta tara??

Vreti sa va mai spun ca la intoarcere de la Slanic nasul de pe Slanic ne-a cerut biletele de 2-3 ori ?
Ultima data aproape de Ploiesti Vest/Buda , mi-a trezit RESPECTUOS prietena sa ii ceara biletul ca vine supracontrolul?? (chestia asta m-a cam suparat dar mi-a trecut)
Nasului pur si simplu ii era frica de directorul comercial de la TFC (domnul T.C.)

Iar apoi supracontrolul a venit si pe Ploiesti Sud-Bucuresti ... tot asa de 2 ori de incepusera calatorii sa se enerveze (aia de la Buzau) de cate ori vin nasii. Ce sa va mai spun ca trenul TFC era full?
M-am plans?? Nu
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 20:46

Mai are rost sa comentez ? Cred ca da :roll:

Trenul in cauza este 4145 Tirgu Mures - Bistrita. Odata cu noul mers i-au mai gasit 1 vagon in plus (pe langa cele 2 de baza) sa-i adauge. Insa de 3-4 saptamani in fiecare duminica se ataseaza vagoanele lui 1647 / 1648 (grupa Mures) drept supliment datorita targului de vechituri ce se desfasoara in fiecare duminica dimineata. Azi-dimineata m-am pomenit cu Railjet-urile 20-83-038 + 035 (probabil accidental puse pe 1647 datorita unor anomalii), asta ca sa constat ca la ora 2 se urcau in Railjet-uri toti jegosii de Reghin si de unde au mai venit pentru targul sus mentionat sa plece acasa. Pai par eu rasist, dar daca aia n-au 7 ani de acasa, noi cu ce suntem de vina pentru rautatea interioara ? Evil or Very Mad
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 22:23

Fluier si motorul toarcand. Divin! Very Happy Very Happy Very Happy

Sint convins ca politaiu ala discriminat care s-a luat de mine intre Mures si Reghin va avea grija sa fie cuminti civilizatii din zona Reghinului. :roll:
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 22:59

adirmvl a scris:

Sint convins ca politaiu ala discriminat care s-a luat de mine intre Mures si Reghin va avea grija sa fie cuminti civilizatii din zona Reghinului. :roll:

Off-topic : daca s-a luat de tine pentru ca pozai din tren, atunci e imposibil sa nu-l cunosc. Nici nu are sens sa-l descriu ca-i pus cu ajutorul pilelor in functie. De insusit atributii, cred ca-i o gluma in genul celor cu Bula. Laughing
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 23:07

Cu scuzele de rigoare fata de ceilalti membri pentru off topic, nu, nu pentru asta. Am scris prin vara ce s-a intamplat: eram intr-un 20-55 si imi tineam... picioarele incaltate... pe tabla dintre scaune. Si el imi zicea ca nu e civilizat si ca de-aia romanii nu sint ca vesticii in privinta civilizatiei, bla-bla-bla-bla... Iar dupa ce a plecat el din compartiment a venit nasu' si a luat daru' de la ceilalti doi insi din compartimentul in care ma aflam. :roll: E un discriminat cu o fata care ii dadea de gol inteligenta incomensurabila.

On topic: am vazut ca in Bucuresti au fost intarzieri mari, mai ales de la Timisoara si de la Constanta. Daca e si zapada de vina plugurile alea cu care se lauda CFR-ul unde sint?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 23:37

Prea tare =))) ,a mai fost la voi 21-86 pe personal ... aia au gonadele de fier acolo la Mures =)) ... Problema e de la BV Very Happy .. ca nu va arunca mai nimic , si doar au multe chestii care putrezesc degeaba.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 00:16

Speram ca, odata cu noul mers, impiegatii de toata jena din statia Alexandria sa termine cu magariile, dar am ramas doar cu speranta. In speta, trenul Regitrans de la Zimnicea ce soseste la Alexandria la ora 17.31 trebuie sa astepte 20 de minute la semnal deoarece angajatii CFR Infra doresc sa-si bata joc de o firma ce contribuie cu bani la salariile lor. Acest tren este bataia de joc a unor specimene de toata jena ce-si spun angajati ai unei companii de stat, le-as da numele dar nu stiu sigur daca-mi permite legislatia forumului, opresc trenul regiotrans ca sa astepte 10 minute sosirea regio-ului CFR Calatori de la Rosiori de la 17.40 iar dupa aceea sa faca manevrele de scoatere de pe linia directa ca sa poata intra si cel al RT-intarziat cu aprox. 20 minute. Precizez ca in Alexandria sunt doar 2 linii pt. primirea trenurilor de calatori.Personal voi face o sesizare la OPC impotriva Regiotrans deoarece accepta aceasta magarie, cei dezavantajati fiind proprii calatori. I-am zis lucrul acesta in seara asta sefului statiei, pe nume Iaurum M, o "doamna", dar a zis ca nu e treaba mea, nu-mi convin regulile lor, sa nu mai folosesc trenul. O fatuca, singurul ei merit fiind faptul ca e sora unui primar USL din judet.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 01:01

Sesizarea trebuie sa o faci impotriva IDM Wink
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 11:15

Sesizarea ar trebui sa o fac impotriva IDM-ului in prima instanta la seful statiei, ai vazut raspunsul. La alt nivel din CFR raspunsul va fi la fel.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 11:19

IDM nu face chiar totul in gara de capul lui. Cand e vorba de incrucisari si de tinut trenuri in gara el respecta dispozitiile operatorului de circulatie. Asa ca nu mai dati vina pe IDM.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 16:51

DUAL a scris:
Prea tare =))) ,a mai fost la voi 21-86 pe personal ... aia au gonadele de fier acolo la Mures =)) ... Problema e de la BV Very Happy .. ca nu va arunca mai nimic , si doar au multe chestii care putrezesc degeaba.

Nu-i vorba ca nu ne arunca nimic dar stau degeaba o gramada de vagoane post 1980 (20-47, 20-57, 20-59, 19-57, 20-50, 39-50) imprastiate la Brasov si Siculeni cu statii de domiciliu de pe fosta regionala Brasov. Asa ca nu-mi veniti cu scuze ca "Vai de mine, alea-s gunoaie! Nu dau caldura, sunt jegoase !". Luati-va de sicriele de Malaxe care deja au 80 ani facuti de activitate non-stop ca alea nici caldura nu dau si crapa la cel mai mic ger. Si tie iti spun sincer, in 2008 am facut sauna intr-un 20-47 varianta MEVA Tr. Severin (fabricatie 1974) asta si pentru ca era intretinut :roll:

Despre 21-86 poate si Andi din Brasov sa iti confirme ca le foloseau pe Sfantu Gheorghe azi-vara, cand ramele electrice au crapat Laughing
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 17:25

Vlad a scris:
IDM nu face chiar totul in gara de capul lui. Cand e vorba de incrucisari si de tinut trenuri in gara el respecta dispozitiile operatorului de circulatie. Asa ca nu mai dati vina pe IDM.
Operator de circulatie nu este la statia Alexandria, aceste decizii sunt luate de IDM.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 17:34

Operatorii de circulatie se gasesc in 2-3 statii de pe regionala (unde sunt regulatoarele de circulatie) si controleaza activitatea de pe toata regionala. Pe regionala Craiova sunt 3 regulatoare, la Craiova, Piatra Olt si Pitesti. Operatorul de circulatie care coordoneaza activitatea pe aceasta sectie (si nu numai) se afla la RC1 Craiova.

IDM nu are voie sa faca nimic fara sa primeasca acceptul operatorului de circulatie sau fara sa se consulte cu acesta. Daca a tinut un tren in gara si l-a intarziat sa stii ca asa a primit dispozitie. Nu cred ca risca sa faca ceva de capul lui ca se lasa cu sanctiuni.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 18:23

Vlad a scris:
Eu incercam sa-l indrept pe calea buna,ca de la idm trebuie sa inceapa,pana la urma se va vedea,cine nu si face datoria,sau are interese,dar oricum plangerea nu trebuie facuta impotriva RT , ca sunt tinuti la semnal .. ei sunt victimele.Sunt curios cum va demonstra chestia cu tinutu la semnal.. ca aia de la OPC pun pariu ca o sa-i zica ca ei nu au experti in domeniul,si intr-un caz similar,dar nu feroviar,daca am fost indreptat catre o autoritate indreptatita sa preia cazul ,cred ca in cazul de fata nu exista in Romania asa ceva,iar in cel mai bun caz autoritatea e CFR S.A , care stim cu totii ca incepe cu CFR si se termina cu SA.

@Murii .. pai cine a zis ca-s gunoaie ?? 20-50,20-57,20-59 sunt chiar foarte bune,si eu le prefer mult mai mult decat 21-47,care totusi au mai fost revizuite in loc sa le caseze dracu,sa ne scapam de ele,sau sa le transforme in 20-31.Oricum si R de Ilva mica are 21-70,20-83,21-87 , in timp ce prin tara sunt IR cu 20-49,deci traiasca chefereul... Nu zic ca i bine sa tina vagoanele pe dreapta sa stea inutil,ca asta se intampla si la unguri .. dar in rOMANIA oamenii ce circula cu regio sunt de o alta spetza si acolo gasesti specimene care nu au nici cel mai mic respect pt calatorul de dupa el,sau pt proprietati care nu i sunt personale... si de aici vezi tot felul.Datoria in mod normal ar fi trebuit sa i revina sefului de tren sau nasului respectiv , care ar trebui sa-i puna la punct si sa-i puna sa plateasca pagubele materiale.Dar cum legea ii acopera pe rau facatori in Romania,fapt de care ne-am convins cu totii,ce poti sa ceri?
Toate ramele crapa la ger , chiar si cele Regiotrans... Imi aduc aminte ce bine aratau acum 2 ani 20-55 urile care au facut 4 luni in iarna lui 2010 la noi in HD personalele .. le-au trimis la Lupeni cu personalul de dimineata si se intorceau la noi seara la ora 20,deja erau mazgalite,oglinzi sparte,wc uri incuiate ca fiiind defecte,mizerie claie de semintze sparte pe jos .. si astea de la colorati.. ca navetistii de acolo de la Paroseni,cu siguranta nu stricau un tren cu care mergeau in conditii bune si caldura,zilnic.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 56 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 56 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: