|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 14 Iul 2012, 20:25 | |
| daca ii disponibilizeaza!! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 14 Iul 2012, 20:29 | |
| Sunt fel si fel de nasi, pe 8 iunie am venit cu R 3024 de la Brasov, fratemiu bilet redus si eu 8 lei la nas. S-a uitat la bani si i-am zis : "Nasule sti cum e la Brasov o bere in Piata Sfatului, una alta, am ramas fara bani, ca altfel imi luam bilet". Nu a zis nimic a luat bani si si-a vazut de drum era binedispus. Acelasi nas pe acelasi tren pe 23 iunie ne-a dat jos la prima, la Campina ca nu am avut sa-i dam o mie de lei. 6 insi salvati de pompieri, ne luase viitura banii, nimic la Campina ne-a dat jos. Am stat de la 22:00 la 02:45 dupa care IR 1944 S.Mare-Mangalia, de la Campina la PL.Vest, 1 nas dormea celalalt era atent, dar nu s-a deranjat sa vina se ne intrebe de bilet.
Marti R 3008 de la Breaza la Campina 6 insi si un catel, si 2 bidoane de bere si 12 lei pentru nas sa mergem pana la Ploiesti. Nasul ca ne taie bilet la tarif de casa de la Bobolia la PL.Vest si ca sa-i dam 18 lei, ba nu apoi a zis ca 24 lei. Nu a vrut 12 lei asa ca ne-am dat jos. 2 insi au luat IR 1583 cu 6 lei, si ceilalti 4 IR 1746 cu 6 lei. I-am zis nasului ca cei de pe personal nu au vrut sa ne ia cu 12 lei, si ca trebuie sa ajungem cumva acasa, n-a zis nasu' nimic, a luat cei 6 lei si a disparut nu inainte sa ne zica : "Da bani de bere ati avut, macar e rece ?"
|
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| | | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 16 Iul 2012, 16:20 | |
| Am facut concediul saptamana trecuta la Piatra Neamt. Si ca sa ma dau de pasionat am folosit trenul, teapa- mi-a luat permisul si am fost nevoit sa folosesc trenul. Mare prostie am facut, la dus am mers cu 1753 si era prevazut din Bacau 5455. De la Bucuresti nu era aer conditionat in vagon-21-76. Intarziere ca la balamuc, temperatura in salon 38', si dupa ce ca era zapuseala de nedescris, botosenenii-am avut loc la grupa de Botosani- au scos salamul, ceapa, usturoiul, etc. De parca nu era de ajuns s-au mai si dezbracat pana-n brau si s-au descaltat. La Bacau am ajuns cu intarziere de 1h,25min si am pierdut legatura. La casa de bilete din Bacau casiera incerca sa ma convinga sa nu cer banii pe bilet si sa astept IR 1651 care avea sigur inarziere o ora. Am luat si eu duba si intr-o ora am fost la Piatra. Are dreptate AlexD cand spune ca nivelul de civilizatie al calatorilor din tren tinde spre 0 absolut. WC-ul a fost infundat pana la Mizil, dupa ce mureai de caldura, mureai si de miros. Cel putin spre Moldova m-am lecuit de tren.
Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Lun 16 Iul 2012, 22:44, editata de 1 ori |
| | | Alex Avram User Dezactivat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 16 Iul 2012, 19:02 | |
| mie imi spui.......uite, aseara niste pensionari deaici din FETESTI vecini de bloc au venit de la Constanta cu harb(daca pot sa ii spun asa)de R.(R.8344 CT-CL)cand a ajuns in Fetesti au Coborat ziceai ca e capat de linie!si multi cred ca erau BLATISTI astia care mituiesc controlorii!cand a plecat trenul spre Ciulnita era trenul full! si imi spuneau ca asa tampenie ca la astia nu au vazut.........erau cativa ,,pros*i" care mergeau cu bilet restu cu Mita ........ |
| | | vrugby
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 57 Localizare : PIATRA NEAMT Reputatie : 4609 Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 16 Iul 2012, 21:37 | |
| Decit sa vii la PIATRA NEAMT cu grupa de BOTOSANI mai bine ai fi mers cu IR 1651 sau IR1657 vagoanele au aer conditionat cit priveste calatorii din aceea zona putea sa intervina seful de tren sau politia tf daca mai sunt in misiune ! La unele trenuri mai apare si supra controlul si jandarmeria etc....... La intoarcere ce tren ai folosit ? |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 16 Iul 2012, 22:49 | |
| Am ales acea varianta pt. ca cele 2 trenuri enumerate de tine ajungeau cam tarziu in Piatra si voiam sa profit de o seara pe care o platisem. M-am intors duminica cu 1652. Nu eu am ales sa fiu in grupa de Botosani, in grupa de Suceava civilizatia era la fel, m-am mai mutat putin sa ma racoresc. Si duminica, am fost in vagon 21-87, a crapat aerul dupa Buzau si am ajuns in Bucuresti dupa o sesiune de aprox. 3 ore de sauna nedorita. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 17 Iul 2012, 09:33 | |
| Supracontrolul alearga dupa banii, iar daca ai bilet si iti scoti mancarea pe masuta din salonul 21-76 nu are ce sa-ti faca, cat despre Politia TF ai gasesti in echipe de cate 2 insi pe majoriatatea trenurilor de noapte unde da o tura cap-coada apoi sta la barfe/somn cu nasi.
Am venit cu Acc 1642 in toamna cand a jucat FC Brasov-Petrolul de la Brasov la PL.Vest am stat la ultimul vagon cu 20-55 grupa de TG.mures s-au urcat 2 militieni si au stat cu nasul in compartiment tot drumul pana la Ploiesti. Nici nasul nu a verificat cele 3 vagoane pe distanta Brasov-Ploiesti.Vest. Militieni au coborat la Ploiesti. |
| | | vrugby
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 57 Localizare : PIATRA NEAMT Reputatie : 4609 Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 17 Iul 2012, 22:30 | |
| Imi pare rau sa aud ca ai facut sauna , inseamna ca eu am fost norocos am avut aer conditionat dar am avut 80min intirziere din cauza caldurii ! Oare cind CFR o sa respecte calatorii ? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mar 17 Iul 2012, 23:35 | |
| - vrugby a scris:
- Imi pare rau sa aud ca ai facut sauna , inseamna ca eu am fost norocos am avut aer conditionat dar am avut 80min intirziere din cauza caldurii ! Oare cind CFR o sa respecte calatorii ?
Cand nu o sa-i mai aiba, pentru ca nu mai e mult oricum. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Mier 18 Iul 2012, 19:19 | |
| - vrugby a scris:
- Imi pare rau sa aud ca ai facut sauna , inseamna ca eu am fost norocos am avut aer conditionat dar am avut 80min intirziere din cauza caldurii ! Oare cind CFR o sa respecte calatorii ?
Si eu am avut, doar ca pana in Buzau! Era si foarte cald duminica, o fi fost suprasolicitata instalatia si a cedat. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 23 Iul 2012, 17:29 | |
| Nu e prima data cand o patesc... M-am intors ieri de acasa (Ramnicu-Valcea) la Cluj cu 1737. Am cumparat bilet cu reducere pentru student. Vine nasul, imi cere biletul, ii arat biletul, carnetul de cuopane si legitimatia de student. S-a uitat mai mult de jumatate de minut la ele. Iar asta am patit-o si intre Cluj si Bucuresti. La Sibiu s-au schimbat mecanicii si controlorii. Nasul urcat la Sibiu imi cere biletul. La fel: ii arat biletul, cuponul, legitimatia. "Ok, multumesc". Si zic "uite ma ca se poate sa nu beleasca ochii atat la legitimatie, cupoane si bilet!...". Dar dupa Copsa Mica sau Blaj vine la mine si ma intreaba "aici am vazut biletul?". Pe cuvantul tau ca nu ai atata tinere de minte! Nu stiu cum vi se pare voua, dar pentru mine a fost evidenta ideea: "ti-ai luat bilet in loc sa mergi cu mine, a?". Si cea mai tare chestie legata de asta pe care am patit-o a fost acum vreo doi ani, in 1631. Nasul nu a avut nici o problema, dar am avut parte de supracontrol. Imi cere biletul, ii arat biletul si "anexele". Bun. Mai controleaza pe cineva, apoi se intoarce la mine si mi le cere iar. Inca nu am inteles de ce, da' cat de bolovan sa fii? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 23 Iul 2012, 17:52 | |
| Nu cred ca e chiar un minus, pana la urma e si el om, se mai intampla. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 23 Iul 2012, 21:40 | |
| Chestia cu "aici s-au controlat biletele" am intalnit-o cam pe fiecare tren de rang superior (pe regio, la doua vagoane tin ei minte pe cine au controlat). Anul trecut eram pe 1766. Vine controlorul , intreaba daca a mai urcat cineva. Cel nou urcat dormea. Nimeni nu a spus nimic. Controlorul a iesit din compartiment, se pregatea sa inchida usa, si atunci a spus o doamna din compartiment ca pe parcurs a mai urcat o persoana. Daca nu spunea nimic ramanea domnul respectiv fara bilet verificat. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Lun 23 Iul 2012, 21:45 | |
| De regula nimeni nu spune nimic , si multi circula asa fara sa plateasca biletul , se baga intr-un compartiment se fac ca dorm si nasul trece . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |