Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

In jos 
+104
revenge
Tomi13leu
EuroNight
allred
Raduku09
baiazid
lifetec
spiderpc
sytrus
Spartan1948
92Dragos
roseanu
lapsanszkitamas
Razvan Tudor
Rarau
cristirimer
Vale_ntin
alex1987
Katalin4653
NicuS
KQQ
Adirmvl
vrugby
stefan_br
Vlad
popovici
sorin_ncs
Kriszti219
debian_alex
Radu
razvandoru
kristi kkk
Adisoft1991s
vlad170
Goanga
Radu Tudor
membru inactiv
Hurricane
bostanescu gigel
060-EA078
cristi CFR
dexter23
mureseanu_976
mishu_edm
M.I.C.I.
cristi ar
cont dezactivat .
halmarius
didinul
R936
AndiCFR
manuela
Laur
rizelgeorgel2004
nenuandrei
Silver
redeme
ravers75
lovekomotive
alliens
Costin.H
Grigor
tuborgtnp
cortexedge
COSTACHE MIHAIL
Cobra
DPS
Dr2005
eu
ana imfinity
Jhonyla
srazvi
razvan - trenuri
cont inactiv
andreiutzu
mihaiuc
ATM
romaniaetc
nokia2010
040EC100
bostanesku gigel
The Legend
ionutz72
Andrey_tm
Nesebar
Alex Avram
Vitosa
traian
Adrian78
Nk11
FeroFan97
Horea36
get.
AlexD
laur 133
Teodor
DUAL
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
TVlad
Luna
rich1974
cristyadaX
Cosmin5
108 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeSam 14 Iul 2012, 20:25

daca ii disponibilizeaza!! Sad
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeSam 14 Iul 2012, 20:29

Sunt fel si fel de nasi, pe 8 iunie am venit cu R 3024 de la Brasov, fratemiu bilet redus si eu 8 lei la nas. S-a uitat la bani si i-am zis : "Nasule sti cum e la Brasov o bere in Piata Sfatului, una alta, am ramas fara bani, ca altfel imi luam bilet". Nu a zis nimic a luat bani si si-a vazut de drum era binedispus. Acelasi nas pe acelasi tren pe 23 iunie ne-a dat jos la prima, la Campina ca nu am avut sa-i dam o mie de lei. 6 insi salvati de pompieri, ne luase viitura banii, nimic la Campina ne-a dat jos. Am stat de la 22:00 la 02:45 dupa care IR 1944 S.Mare-Mangalia, de la Campina la PL.Vest, 1 nas dormea celalalt era atent, dar nu s-a deranjat sa vina se ne intrebe de bilet.

Marti R 3008 de la Breaza la Campina 6 insi si un catel, si 2 bidoane de bere si 12 lei pentru nas sa mergem pana la Ploiesti. Nasul ca ne taie bilet la tarif de casa de la Bobolia la PL.Vest si ca sa-i dam 18 lei, ba nu apoi a zis ca 24 lei. Nu a vrut 12 lei asa ca ne-am dat jos. 2 insi au luat IR 1583 cu 6 lei, si ceilalti 4 IR 1746 cu 6 lei. I-am zis nasului ca cei de pe personal nu au vrut sa ne ia cu 12 lei, si ca trebuie sa ajungem cumva acasa, n-a zis nasu' nimic, a luat cei 6 lei si a disparut nu inainte sa ne zica : "Da bani de bere ati avut, macar e rece ?"

Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeSam 14 Iul 2012, 20:40

ce sa le mai zici ma?!Acum astia sunt in stare sa iti bage mana in buzunar sa te lase sa mergi cu trenul daca nu OUT! Sad Crying or Very sad
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 16:20

Am facut concediul saptamana trecuta la Piatra Neamt. Si ca sa ma dau de pasionat am folosit trenul, teapa- mi-a luat permisul si am fost nevoit sa folosesc trenul. Mare prostie am facut, la dus am mers cu 1753 si era prevazut din Bacau 5455. De la Bucuresti nu era aer conditionat in vagon-21-76. Intarziere ca la balamuc, temperatura in salon 38', si dupa ce ca era zapuseala de nedescris, botosenenii-am avut loc la grupa de Botosani- au scos salamul, ceapa, usturoiul, etc. De parca nu era de ajuns s-au mai si dezbracat pana-n brau si s-au descaltat. La Bacau am ajuns cu intarziere de 1h,25min si am pierdut legatura. La casa de bilete din Bacau casiera incerca sa ma convinga sa nu cer banii pe bilet si sa astept IR 1651 care avea sigur inarziere o ora. Am luat si eu duba si intr-o ora am fost la Piatra. Are dreptate AlexD cand spune ca nivelul de civilizatie al calatorilor din tren tinde spre 0 absolut. WC-ul a fost infundat pana la Mizil, dupa ce mureai de caldura, mureai si de miros. Cel putin spre Moldova m-am lecuit de tren.

Ultima editare efectuata de catre kristi kkk in Lun 16 Iul 2012, 22:44, editata de 1 ori
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 19:02

mie imi spui.......uite, aseara niste pensionari deaici din FETESTI vecini de bloc au venit de la Constanta cu harb(daca pot sa ii spun asa)de R.(R.8344 CT-CL)cand a ajuns in Fetesti au Coborat ziceai ca e capat de linie!si multi cred ca erau BLATISTI astia care mituiesc controlorii!cand a plecat trenul spre Ciulnita era trenul full!
si imi spuneau ca asa tampenie ca la astia nu au vazut.........erau cativa ,,pros*i" care mergeau cu bilet restu cu Mita ........
Sus In jos
vrugby

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 57
Localizare : PIATRA NEAMT
Reputatie : 4609
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 21:37

Decit sa vii la PIATRA NEAMT cu grupa de BOTOSANI mai bine ai fi mers cu IR 1651 sau IR1657 vagoanele au aer conditionat cit priveste calatorii din aceea zona putea sa intervina seful de tren sau politia tf daca mai sunt in misiune ! La unele trenuri mai apare si supra controlul si jandarmeria etc....... La intoarcere ce tren ai folosit ?
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 22:49

Am ales acea varianta pt. ca cele 2 trenuri enumerate de tine ajungeau cam tarziu in Piatra si voiam sa profit de o seara pe care o platisem. M-am intors duminica cu 1652. Nu eu am ales sa fiu in grupa de Botosani, in grupa de Suceava civilizatia era la fel, m-am mai mutat putin sa ma racoresc. Si duminica, am fost in vagon 21-87, a crapat aerul dupa Buzau si am ajuns in Bucuresti dupa o sesiune de aprox. 3 ore de sauna nedorita.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 09:33

Supracontrolul alearga dupa banii, iar daca ai bilet si iti scoti mancarea pe masuta din salonul 21-76 nu are ce sa-ti faca, cat despre Politia TF ai gasesti in echipe de cate 2 insi pe majoriatatea trenurilor de noapte unde da o tura cap-coada apoi sta la barfe/somn cu nasi.

Am venit cu Acc 1642 in toamna cand a jucat FC Brasov-Petrolul de la Brasov la PL.Vest am stat la ultimul vagon cu 20-55 grupa de TG.mures s-au urcat 2 militieni si au stat cu nasul in compartiment tot drumul pana la Ploiesti. Nici nasul nu a verificat cele 3 vagoane pe distanta Brasov-Ploiesti.Vest. Militieni au coborat la Ploiesti.
Sus In jos
vrugby

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 57
Localizare : PIATRA NEAMT
Reputatie : 4609
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 22:30

Imi pare rau sa aud ca ai facut sauna , inseamna ca eu am fost norocos am avut aer conditionat dar am avut 80min intirziere din cauza caldurii ! Oare cind CFR o sa respecte calatorii ?
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 23:35

vrugby a scris:
Imi pare rau sa aud ca ai facut sauna , inseamna ca eu am fost norocos am avut aer conditionat dar am avut 80min intirziere din cauza caldurii ! Oare cind CFR o sa respecte calatorii ?

Cand nu o sa-i mai aiba, pentru ca nu mai e mult oricum.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeMier 18 Iul 2012, 19:19

vrugby a scris:
Si eu am avut, doar ca pana in Buzau! Twisted Evil Era si foarte cald duminica, o fi fost suprasolicitata instalatia si a cedat.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 23 Iul 2012, 17:29

Nu e prima data cand o patesc... M-am intors ieri de acasa (Ramnicu-Valcea) la Cluj cu 1737. Am cumparat bilet cu reducere pentru student. Vine nasul, imi cere biletul, ii arat biletul, carnetul de cuopane si legitimatia de student. S-a uitat mai mult de jumatate de minut la ele. Iar asta am patit-o si intre Cluj si Bucuresti. La Sibiu s-au schimbat mecanicii si controlorii. Nasul urcat la Sibiu imi cere biletul. La fel: ii arat biletul, cuponul, legitimatia. "Ok, multumesc". Si zic "uite ma ca se poate sa nu beleasca ochii atat la legitimatie, cupoane si bilet!...". Dar dupa Copsa Mica sau Blaj vine la mine si ma intreaba "aici am vazut biletul?". Pe cuvantul tau ca nu ai atata tinere de minte! Nu stiu cum vi se pare voua, dar pentru mine a fost evidenta ideea: "ti-ai luat bilet in loc sa mergi cu mine, a?". Evil or Very Mad
Si cea mai tare chestie legata de asta pe care am patit-o a fost acum vreo doi ani, in 1631. Nasul nu a avut nici o problema, dar am avut parte de supracontrol. Imi cere biletul, ii arat biletul si "anexele". Bun. Mai controleaza pe cineva, apoi se intoarce la mine si mi le cere iar. Inca nu am inteles de ce, da' cat de bolovan sa fii?
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 23 Iul 2012, 17:52

Nu cred ca e chiar un minus, pana la urma e si el om, se mai intampla.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 23 Iul 2012, 21:40

Chestia cu "aici s-au controlat biletele" am intalnit-o cam pe fiecare tren de rang superior (pe regio, la doua vagoane tin ei minte pe cine au controlat).
Anul trecut eram pe 1766. Vine controlorul , intreaba daca a mai urcat cineva. Cel nou urcat dormea. Nimeni nu a spus nimic. Controlorul a iesit din compartiment, se pregatea sa inchida usa, si atunci a spus o doamna din compartiment ca pe parcurs a mai urcat o persoana. Daca nu spunea nimic ramanea domnul respectiv fara bilet verificat.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitimeLun 23 Iul 2012, 21:45

De regula nimeni nu spune nimic , si multi circula asa fara sa plateasca biletul , se baga intr-un compartiment se fac ca dorm si nasul trece .

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (2) - Pagina 44 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
Sus 
Pagina 44 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: