|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
+104revenge Tomi13leu EuroNight allred Raduku09 baiazid lifetec spiderpc sytrus Spartan1948 92Dragos roseanu lapsanszkitamas Razvan Tudor Rarau cristirimer Vale_ntin alex1987 Katalin4653 NicuS KQQ Adirmvl vrugby stefan_br Vlad popovici sorin_ncs Kriszti219 debian_alex Radu razvandoru kristi kkk Adisoft1991s vlad170 Goanga Radu Tudor membru inactiv Hurricane bostanescu gigel 060-EA078 cristi CFR dexter23 mureseanu_976 mishu_edm M.I.C.I. cristi ar cont dezactivat . halmarius didinul R936 AndiCFR manuela Laur rizelgeorgel2004 nenuandrei Silver redeme ravers75 lovekomotive alliens Costin.H Grigor tuborgtnp cortexedge COSTACHE MIHAIL Cobra DPS Dr2005 eu ana imfinity Jhonyla srazvi razvan - trenuri cont inactiv andreiutzu mihaiuc ATM romaniaetc nokia2010 040EC100 bostanesku gigel The Legend ionutz72 Andrey_tm Nesebar Alex Avram Vitosa traian Adrian78 Nk11 FeroFan97 Horea36 get. AlexD laur 133 Teodor DUAL alex.alexus.tm IonutCFR2009 TVlad Luna rich1974 cristyadaX Cosmin5 108 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 30 Dec 2011, 12:41 | |
| Si de ce nu ai sunat la politie sa depui plangere inpotriva sefului de tren, controlorului si asa mai departe, cum ajungea trenul la destinatie ii saltau imediat.
Ultima editare efectuata de catre AlexD in Vin 30 Dec 2011, 14:34, editata de 1 ori |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7572 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 30 Dec 2011, 14:32 | |
| Azi, la Nord, in IC531 s-au urcat de fata cu nashul 2 concetateni cu sacose de rafie colorate. Din schimbul scurt de replici avute de ei cu dansul, au lasat de inteles ca "vedem noi in tren". Asta in conditiile in care in gara tocmai se anunta mesajul repetitiv prin care calatorii sunt obligati sa prezinte biletele la intrarea pe peron. La tampoane era chiar si persoana dedicata cu aceasta actiune. Or fi intrat pe la Basarab respectivii...
Ultima editare efectuata de catre Dragos in Vin 30 Dec 2011, 14:48, editata de 1 ori |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 30 Dec 2011, 14:34 | |
| Nu ai apucat sa-i filmezi? Eu unul ma-m lamurit, daca pe IC se intampla asta atunci de la IR si R ce pretentii sa mai avem. Daca CFR tolereaza asemenea situatii sa fie sanatosi. Mi-e greu sa gred ca nu sunt la curent cu ce se intampla. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 30 Dec 2011, 14:55 | |
| Din ce zi se prezinta biletele la intrarea pe peron?
|
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7572 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Vin 30 Dec 2011, 15:19 | |
| - Toader a scris:
- Din ce zi se prezinta biletele la intrarea pe peron?
Saptamana asta am auzit anuntul in statie si am vazut persoanele dedicate la capat de peron, saptamana trecuta nu erau. Azi nu am vazut sa controleze pe cineva, doar statea acolo la mijlocul peronului. |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5430 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 00:05 | |
| - AlexD a scris:
- Si de ce nu ai sunat la politie sa depui plangere inpotriva sefului de tren, controlorului si asa mai departe, cum ajungea trenul la destinatie ii saltau imediat.
din pacate sunt mai sceptic cu privire la eficienta politiei, am mai avut ocazia sa constat cat de prompt raspund la solicitari si cat de interesati sunt sa le rezolve....oricum, parerea mea ca e greu de schimbat comportamentul acestor angajati, singura solutie pe care o vad este sa fie dati afara imediat la prima abatere de genul asta constatata-cu noul cod al muncii acest lucru ar fi foarte usor daca s-ar vrea...probabil insa ca ei sunt doar pionii, banii colectati se impart pe mai multe nivele, altfel nu imi explic pasivitatea celor care au functii mai inalte vizavi de aceasta practica care nu face decat sa ii afecteze pe temrne lung pe toti prin disparitia locurilor de munca |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 01:19 | |
| - Dragos a scris:
- Azi, la Nord, in IC531 s-au urcat de fata cu nashul 2 concetateni cu sacose de rafie colorate. Din schimbul scurt de replici avute de ei cu dansul, au lasat de inteles ca "vedem noi in tren". Asta in conditiile in care in gara tocmai se anunta mesajul repetitiv prin care calatorii sunt obligati sa prezinte biletele la intrarea pe peron. La tampoane era chiar si persoana dedicata cu aceasta actiune. Or fi intrat pe la Basarab respectivii...
Intrarea aia de la Basarab arată încă o dată incompetenţa CFR-ului... De ce nu se poate face o înălţare a peroanelor in Gara de Nord? De ce nu se poate face un sistem astfel încat să foloseşti biletul ca pe o cartelă pentru intrare pe peron şi să se puna turnicheţi? CFR-ul o arde de caţiva ani cu modernizarea Gării de Nord când ei nu sunt în stare să pună o ţâşnitoare. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 08:58 | |
| cand vine vorba de tiganii eu zic sa stati deoparte sa nu va bagati, mai ales daca e vorba de cei care vind telefoane pe trenuri riscati sa o patiti de fata cu toata lumea sau sa va trimita nasul sa le cereti biletele la control.
Eu am mers cu nasul pe Rapid de 2 ori in viata asta cu R 754 de la Adjud la PL.Sud si era biletul vreo 40 lei, prima data am dat 30 lei, mi-am luat tzeapa, dar de la Buzau la PL.Sud au mers 6 insi gratis chiar beau bere pe masutele din 21-76 si isi incarcau telefoanele mobile la prizele vagonului si ascultand manele. In vagonul in care eram eu nu erau mai mult de 20-25 de calatori dar desi deranjatii de manelele la maxim si de sedintele lor nimeni nu a zis nimic.
Peste vreo 2 saptamani am facut acelasi traseu cu acelasi tren si aceiasi nasii, de data asta le-am zis ca am 21 lei toti banii daca ma ia bine daca nu cu 21 lei la A 1656 lejer ma ia orice nas si nu a mai comentat asa ca am mers.
Eu nu inteleg o chestie cand mergi cu nasul la ce mai vine si iti da bilet pe acel tren dar cu alta data ptr un eventual control ori ca sa se vada pe camera cand alti merg gratis bine mersi ??
De atunci mi-am facut proramul de calatorie numai ptr trenuri Personale cu bilet, foarte calduroase cele pe linie electrificata si cum a zis cineva ocolite de tiganii ca ei nu mai merg cu Personalul ar merge si cu avionul gratis doar ca acolo nu se poate.
In urma cu 2 ani intr-o zi ma uitat prin gara dupa trenuri in jurul orei 12:30-12:40 si ma gasesc pe peron la IC 531 cu 2 vecini si tatal lor care unul din baietii se eliberase din puscarie de numai o saptamana. M-au luat cu ei ca ei sunt smecherii si merg pana la Ploiesti cu orice tren si s-au urcat la ultimul vagon al lui 531 la grupa de TG.mures. Nasul vazand 3 ursari si un roman imediat s-a urcat dupa noi si a zis daca nu avem bilete sa coboram ca ne taie bilete in tren. Imediat ne-am dat jos si am mers cu 5005 pana la PL.Sud cu 4lei 3 insi, cand a vazut nasul banii ar fi vrut sa zica ceva dar s-a lasat pagubas cand i-a vazut pe grasii. Eu am avut bilet la P 3005 dar nasul a crezut ca sunt cu ei si nu mi-a mai luat biletul.
L.E : Am mai mers odata cu nasul pe 3.01.2009 cand am mers sa vad si eu viaductul Caracau. Programul era cu bilet redus de elev P 3001 PL.Vest-Brasov , P 4011 Brasov-Izvoru.Oltului, P 4014 Izvoru.Oltului-Siculeni, P 5203 Siculeni-Ghimes si intoarcerea urma sa fie P 5204 Ghimes-Miercurea.Ciuc, P 14772 Miercurea.Ciuc-Brasov si A 1642 Brasov-PL.Vest dar ajuns la Ghimes era pe linia urmatoare A 1752 Suceava-Brasov-Sibiu si nasul imediat la usa la care m-am urcat si l-am intrebat cat e tariful cu nasul pana la Brasov la care el mi-a spus ca jumatate din pretul biletului. Aveam lista cu tarife la mine si i-am dat exact jumatate din bilet vreo 16-18 lei si am stat in picioare pe culoar pana la Miercurea.Ciuc apoi de la Miercurea.Ciuc la Brasov la cls 1-a intr-un 19-50. La Miercurea.Ciuc cred ca 30% din trenul arhiplin au coborat acolo. Am ajuns cu A 1752 la Brasov si am plecat cu IC 375 Panonia cu 15 lei Brasov-PL.Vest.
cu astea 4 trenuri am mers in 26 ani cu nasul : 754, 754, 1752 si 375 in rest numai cu Personalul si Acceleratul cu bilete reduse, iar mai nou numai cu Regio cu bilet redus ( dus-intors, ori cu anticipatie ). |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 13:53 | |
| Intradevar tiganii sunt foarte galagiosi...insa cu destui calatori in vagon nu ai cum sa-ti fie frica de ei.Chiar am vazut o fata cand i-a zis unui tigan sa-si opreasca manelele ori sa asculte la casti. Cat despre CFR-isti ... nu trebuie sa generalizam,depinde de caracter....si nu cred ca este adevarat ca nasii cotizeaza:))).Uneori mai sunt insotiti de instructori ,insa atunci se taie bilet la toti.Saptamana ac era un tigan masiv in tren a inaintat spre nas 2 lei,insa desi acesta a inceput sa injure nasul nu a fost intimidat si i-a taiat bilet.Desi nu era insotit trenul,s-a taiat bilet la toata lumea. Tot se vorbea pe forum despre CFR-isti ca merg cu trenul gratis...uite ca se pare ca din 2012 nu va mai fi asa.Mare greseala ,pt ca multi CFR isti se bucura de asta.Inainte erau oarecum obligati,stimulati sa mearga cu trenul.Companiile oricum plateau catre CFR Calatori anual. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 14:46 | |
| care companii plateau frate catre cfr? sa dea dumnezeu sa mearga si cfr-istii cu abonamente INTREGI ca ceilalti calatori, sa vedem daca le mai convine.
|
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 15:19 | |
| Cum care? Celelalte care exista,infra, marfa,etc. Catre Cfr Calatori, nu catre cfr. Nu sti despre ce e vorba,dar sa moara si capra vecinului,asa-i? Sa ne convina ce? Din partea mea sa dubleze pt cfr-sti, la cat umblam noi cu trenul inafara serviciului. |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5551 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 16:33 | |
| - rich1974 a scris:
- care companii plateau frate catre cfr?
sa dea dumnezeu sa mearga si cfr-istii cu abonamente INTREGI ca ceilalti calatori, sa vedem daca le mai convine.
Toate companiile care au rezultat din organizarea CFR(CNCFR, CFR Marfa, Electrificare, s.a.) platesc contravaloarea permiselor de calatorie catre CFR Calatori. Cam toate companiile care activeaza in domeniul serviciilor( transporturi, energie, gaze ș.a.) dau ceva facilitati angajatilor, iar la altii din tarile civilizate toti feroviarii au aceste beneficii. Noi suntem mai cu mot! |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5274 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 16:49 | |
| plateste pe dracu...statul muta niste bani dintr-un buzunar in altul, pai ce, sunt companii private?
in tarile civilizate de care vorbesti nu munceste angajatul 30 minute pe zi ca la noi. ce se face la noi la stat nu se numeste munca, se numeste protectie sociala. tu crezi ca eu nu vad multi angajati care vin dimineata la 8 si pleaca la 12.30 (ca nu au tren mai devreme).
|
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 17:05 | |
| - rich1974 a scris:
- plateste pe dracu...
Da, se plateste. O parte chiar din buzunarul angajatilor. Ai alte dovezi prezinta-le aici, si nu mai arunca cu vorbe nefondate. Angajatii aia, pentru tine reprezinta majoritatea? Unde lucreaza ei cu programul ala? Ai dovezi? PS: De grija cfr-stilor nu puteai intra in Anul Nou? Un An Nou Fericit alaturi de cei dragi! |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5551 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) Sam 31 Dec 2011, 17:27 | |
| - rich1974 a scris:
- plateste pe dracu...statul muta niste bani dintr-un buzunar in altul, pai ce, sunt companii private?
in tarile civilizate de care vorbesti nu munceste angajatul 30 minute pe zi ca la noi. ce se face la noi la stat nu se numeste munca, se numeste protectie sociala. tu crezi ca eu nu vad multi angajati care vin dimineata la 8 si pleaca la 12.30 (ca nu au tren mai devreme).
Eu lucrez la stat, companie de transport public local, dar in ultimii 3 ani am ajuns vorba aia golaneasca sa râgâi de muncă, iar companiile private care fac acelasi lucru( formare profesionala pentru conducatorii de vehicule) nu muncesc nici pe jumatate cat muncesc eu dar la bani e undeva spre dublu, asa ca nu mai generalizati voi. Când nu stiam despre ce e vorba asa gandeam si eu Ce mama dr....acului fac aia nu fac nimic! Aveti o meteahna tipic romanească. va uitati la ce fac altii, scrieti pe forum va lamentati ca e o tara de c....t unde toata lumea fura si cam atat. daca aveti sange in instalatie faceti un ONG care sa stea in coasta factorilor de decizie din MTI cu toate problemele pe care de cele mai multe ori le sesizati corect. Organizati-vă fratilor, cooptati oameni din sistem care sunt nemulțumiti si pot sa va ajute cu informatii din interior. Cam atât pe anul asta, cu postarile cu tenta negativă Va doresc la toti Un an nou fericit, si tot ce va doriti mai ales sa mergeti cat mai mult cu trenul ca sa mentineti in viata un sistem de transport atat de necesar pentru tara asta si atat de neglijat in ultimii ani! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |