Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări

In jos 
+34
andreidi
johnsmoke
lapsanszkitamas
Luna
Andrey_tm
idm
cnusi
Dr2005
traian
Silver
M.I.C.I.
AndiCFR
TVlad
bogdan srl
laur 133
mariuskl
The Legend
mihaiuc
razvan - trenuri
sorinucu
MariusM
Vlad
orestte
alex.alexus.tm
Vitosa
COSTACHE MIHAIL
laurentiu_eana
dexter23
ionutz72
cristi CFR
membru inactiv
iuli.hard
alexandruh
FeroFan97
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6425
Data de inscriere : 03/08/2010

Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeDum 17 Iul 2011, 22:45

dan tm a scris:
Mai nou in Timisoara Nord s-a introdus sistemul de anuntare cu vocile inregistrate.

Da si intelegi tot din inregistrarile alea ieri cat am stat in gara abia intelegeam ceva si de la vocea sau volumul ridicat ma durut si capu Neutral
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeLun 18 Iul 2011, 08:26

Si nu tot anuntul are aceeasi intonatie si timbru vocal, e o varza adusa din alte parti.
Dar din ce mi-a spus Cristi urmeaza ca biroul de informatii sa aiba program L-V 06.00-22.00 si atunci s-a venit cu metoda asta. Oricum nu e fain. Ma intreb daca si in celelalte gari unde se anunta frumos(Oradea , Cluj Napoca) s-au schimbat lucrurile?
Sus In jos
dexter23

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5112
Data de inscriere : 06/12/2010

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 01 Sept 2011, 00:32

Ce fel de sistem s-a adoptat? Cel din Oradea/Cluj sau Galati/Focsani/Craiova?
Sus In jos
mariuskl

mariuskl

Numarul mesajelor : 123
Varsta : 34
Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani
Reputatie : 5713
Data de inscriere : 25/07/2009

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 01 Sept 2011, 23:46

The Legend a scris:
dan tm a scris:
Mai nou in Timisoara Nord s-a introdus sistemul de anuntare cu vocile inregistrate.

Da si intelegi tot din inregistrarile alea ieri cat am stat in gara abia intelegeam ceva si de la vocea sau volumul ridicat ma durut si capu Neutral

L-am "prins" si eu astazi, cand anunta plecarea personalului de Moravita (14:30 sa fi fost... ? ). M-am mirat initial, credeam ca persoana care vorbea era foarte plictisita cand am auzit intonatia cu care se auzea vocea. Dupa aceea m-am gandit ca poate o fi ceva program iar acum am si o confirmare...
Sus In jos
http://www.jmarius.info/
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5680
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 03 Sept 2011, 20:39

Saptamana aceasta au schimbat din nou melodia de la anunturi in gara Craiova,dupa ce ultima melodie s-a auzit cca 1-2 luni.Inainte nu exista o melodie. Si aici sistemul este tot cu voce inregistrata.

Ultima editare efectuata de catre laur 133 in Dum 04 Sept 2011, 12:10, editata de 1 ori
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 03 Sept 2011, 21:06

Cel din Brasov mi se pare cel mai reusit. Wink , desi vechiul sistem de la Pascani era preferatul meu.
Sus In jos
dexter23

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 03 Sept 2011, 22:53

bogdan srl a scris:
Cel din Brasov mi se pare cel mai reusit. Wink , desi vechiul sistem de la Pascani era preferatul meu.

Cum era vechiul sistem din Pascani?
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeDum 04 Sept 2011, 08:41

Era unul clasic, insa informatiile se auzeau foate clar si frecventa cu care erau transmise era una destul de ok.(ca sa poti avea sa mergi pe peron,sa te pozitionezi in functie de vagonul pe care il aveai sau daca erau 2 trenuri garate pe aceiasi linie)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeDum 04 Sept 2011, 09:11

Sistemul de la Focsani este la fel cu cel de la Buzau, insa cel mai reusit este cel de la Brasov, unde au inregistrari si pentru intarzieri de 5, 10 , 20 etc minute.
Sus In jos
dexter23

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeDum 04 Sept 2011, 11:38

paall a scris:
Sistemul de la Focsani este la fel cu cel de la Buzau

... si Galati
Sus In jos
dexter23

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeDum 11 Dec 2011, 23:17

Odata cu noul mers a revenit "Glasul rotilor de tren" in Gara de Nord Smile
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Reputatie : 8392
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 15:34

Haaaa! cheers
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8735
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 16:00

La fel si in Brasov,doar ca tanti nu spune si directia in care pleaca un tren.. Exemplu: Trenul Regio numarul 14709 in directia va pleca de la linia 1.
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Reputatie : 5297
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 17:02

Inseamna ca vom invata ca la scoala , trebuie sa stim fiecare nr. de tren in ce directie pleaca!!! Laughing

Interesanta stratagema!!
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8735
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 19:11

Update 12.12 : S-a revenit la melodia anterioara iar problema cu directia unui tren s-a rezolvat.. directia se anunta cu alta voce,tot de femeie in timp ce restul textului se pronunta cu o voce diferita.. lol! La internationale s-a pastrat si anuntul in engleza si franceza.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări    Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Sistemul de anunțare vocală a trenurilor în gări
Sus 
Pagina 3 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PANOURI CU MERSUL TRENURILOR DIN GARI
» Sistemul Push-Pull la trenuri
» Sistemul american de prindere a șinei pe traversă
» PKP-Polonia
» 103 : Videle - Giurgiu Nord - Ruse

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum