radu1984
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 1611 Data de inscriere : 22/07/2020
| Subiect: Sistemul Push-Pull la trenuri Mier 05 Aug 2020, 16:11 | |
| Buna ziua , as avea o intrebare si anume , cum functioneaza sistemul unui tren cu cate o locomotiva la ambele capete.Cea din fata banui ca tracteaza , ma gandesc ca cea din spate impinge,corectati-ma daca gresesc, dar cum functioneaza acest sistem ? Locomotiva din fata (mecanicul) conduce cumva si pe cea din spate prin ceva sisteme de automatizare ? Va rog daca se poate sa imi explicati si mie cum e treaba ! Am cautat pe net dar nimic concret.Daca am postat unde nu trebuie , imi cer scuze . O zi buna si multa sanatate ! |
|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Sistemul Push-Pull la trenuri Mier 05 Aug 2020, 23:53 | |
| Da atat locomotiva din fata cat si cea din spate sunt legate la garnitura prin cablu UIC folosit si la tractiunea multipla o locmotiva este Master cea din cap si la urma Slave.. Am ceva in manualul de Taurus nu stiu daca nu cumva functioneaza in sistem magistrala |
|
radu1984
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 1611 Data de inscriere : 22/07/2020
| Subiect: Re: Sistemul Push-Pull la trenuri Joi 06 Aug 2020, 10:13 | |
| - Adrian78 a scris:
- Da atat locomotiva din fata cat si cea din spate sunt legate la garnitura prin cablu UIC folosit si la tractiunea multipla o locmotiva este Master cea din cap si la urma Slave..
Am ceva in manualul de Taurus nu stiu daca nu cumva functioneaza in sistem magistrala Va multumesc mult pentru informatii , inca ceva , mecanicul si ajutorul sunt in locomotiva din fata ca banui ca cea din spate nu are nu ? Masterul conduce locomotiva slave ? Iar daca nu va suparati , cum e cu doua locomotive in fata , cum functioneaza ? O zi buna si multa sanatate . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sistemul Push-Pull la trenuri | |
| |
|