Știi tu ce poate oferii CFR Călători? Numa prostii vorbești ca de obicei. În momentul de față trenurile astea sunt făcute din niște garnituri care stăteau , după cum s-a scris acum 2 luni, nu este personal. Probabil o să se îmbunătățească situația. Mai bine CFR Călători decât Regiotrans care din x perechi nu avea legături la nimic. Măcar cu astea poți merge de la Timișoara și veni de la Iași. Mai trebuie Bucureștiul și Teiușul la prânz.
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
Iar ati inceput ma ? Toata lumea stie ca a fost 2 vagoane daca nu pui seria degeaba. Dupa tonaj si lungime au fost 2 vagoane 20-54/55.
Apropo vedeti ca site-urile care le aveti cu toate detalile de multe ori da cu virgula. Aseara eram la PL.Sud si am vazut R 5074 Buzau-Brazi cu 2 vagoane : 20-55 077 si 20-55 028 dupa care am plecat la PL.Est cu R 5007. Site-ul arata ca aseara la R 5074 au fost 4 vagoane desi la intoarcere arata bine 5073 cu 2 vagoane. Nu mai luati de buna tot ce vedeti pe acolo.
EA 464 arata izbitor de bine cu EA 242 pana si cifrele sunt pare la margini iar cea din mijloc tot para e si mai mare ca cele care o incoltesc si totusi nu este aceasi locomotiva. Vine IR 1526 de la Brasov cu EA 464 ies afara sa o prind cand colo era 242, asa ca aveti grija cu site-urile la care NU sunteti autorizati !!!
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
...Ptr. mine a fost şi rămâne un fel de sărbătoare! Dimineaţă m-am simţit foarte obosit şi am amânat vizita la gară ptr. după-amiază! ...Garnitura s-a lăsat binişor aşteptată având vreo 20 de minute întârziere, însă a meritat toată aşteptarea, mai ales când am văzut încă de departe că se profilează o ,,electrică,, în schema clasică şi nu mai puţin de trei vagoane! Las imaginile să ,,vorbească,,...
...de călători nu a putut fi vorba! Au urcat pentru Simeria fix doi oameni, unul din ei fiind colegul TheFarcasPaul! În rest, personalul de pe loco, şeful de tren şi cam atât!
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
Aici la Hundoara cred ca ar fi bine un tren Hunedoara-Timisoara-Hunedoara, sau legatura la 2023/2024, apoi ar fi bine ca 2039/2038 Cluj-Deva-Cluj sa fie mutat la Hunedoara adica Cluj-Hunedoara-Cluj, pentru Deva exista legatura din Simeria, apoi ar fi bine sa se repuna grupa Hunedoara-Iasi-Hunedoara la 1765/1766 sau sa ramana legatura in Simeria si nu in ultimul rand legatura daca nu grupa directa la 1821/1822 si putem spune ca asa e un mers ok la Hunedoara.
Tinand cont ca astazi au reintrat in circulatie trenurile pe linia aceasta, am decis sa fac o calatorie pana la Simeria cu al doilea tren.Pe drum, am facut un mic video (Imi cer scuze de calitatea oribila a sunetului) :
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 14 Noi 2015, 00:35
Personal de seara grupa la 1821 și mutat ala de prânz pe la 15 să formeze Aradul da sa și scrie pe tabla Hunedoara dausau Teiuș. Ca acum practic garnitura continua dar avem numere dragul numerelor. Să nu mai vorbim de informațiile din gara sau agenție..
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 14 Noi 2015, 02:34
DUAL a scris:
Știi tu ce poate oferii CFR Călători? Numa prostii vorbești ca de obicei. În momentul de față trenurile astea sunt făcute din niște garnituri care stăteau , după cum s-a scris acum 2 luni, nu este personal. Probabil o să se îmbunătățească situația. Mai bine CFR Călători decât Regiotrans care din x perechi nu avea legături la nimic. Măcar cu astea poți merge de la Timișoara și veni de la Iași. Mai trebuie Bucureștiul și Teiușul la prânz.
Eu am recunoscut ca am gresit, imi cer scuze. Cfr-ul poate si multe lucruri bune, abea acum incep sa le si puna in practica. Sper sa renasca transportul feroviar, ma bucur cand vad orice imbunatatire, la orice operator! Deasemenea sper ca de la noul mers o sa fie si trenuri directe, nu doar legaturi, asa cum a fost si inainte de regiotrans.
Chiar, stie cineva, in prezent sunt trenuri directe neoficial de la/catre Hunedoara in afara de Teius? Adica sa se schimbe doar numarul trenului in Simeria ? /
Ultima editare efectuata de catre Luna in Sam 14 Noi 2015, 02:40, editata de 1 ori (Motiv : adaugare)
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 14 Noi 2015, 09:56
Luna a scris:
DUAL a scris:
Eu am recunoscut ca am gresit, imi cer scuze. Cfr-ul poate si multe lucruri bune, abea acum incep sa le si puna in practica. Sper sa renasca transportul feroviar, ma bucur cand vad orice imbunatatire, la orice operator! Deasemenea sper ca de la noul mers o sa fie si trenuri directe, nu doar legaturi, asa cum a fost si inainte de regiotrans.
Chiar, stie cineva, in prezent sunt trenuri directe neoficial de la/catre Hunedoara in afara de Teius? Adica sa se schimbe doar numarul trenului in Simeria ? /
Da trenul de ajunge la 14.59 în Simeria formează 2045 Simeria-Arad
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 14 Noi 2015, 20:51
Nu avem la Teiuș nimic. Legătură bună la București rămâne 347. Invers nu avem. Eu m-aș bucura ca Arad ul ala sa vină rama 58 de Arad, dar parca zicea cineva aici ca zace la gard de luni bune. În condițiile în care vara e exploatare ușoară. Și pt Hunedoara - Arad nu ai nevoie de mai mult. Poate de la noul mers dacă o veni ceva. Teiuș - Săvârșin a fost introdus după privatizarea 207 și scurtarea Arad - ului datorita modernizării M200.
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24321 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Sam 14 Noi 2015, 23:27
Teius Savarsin e de ani buni
DUAL Administrator
Subiect: Re: 207 : Simeria - Hunedoara Dum 15 Noi 2015, 22:55
Nu.. A aparut dupa ce nu a mai circulat Hunedoara. Si la cateva luni dupa a fost scurtat Teius-Arad pana la Simeria si a disparut complet de la mersul pe anul curent
Adrian78 Administrator
Nu.. A aparut dupa ce nu a mai circulat Hunedoara. Si la cateva luni dupa a fost scurtat Teius-Arad pana la Simeria si a disparut complet de la mersul pe anul curent
Teius Arad e actualul 2031 care a fost anulat pe Teius-Simeria si de cand a fost inchisa circulatia pa M212 si anulata sageata 1811 circula Orastie-Arad Cu 2343 Teius Savarsin am circulat si prin 2011
DUAL Administrator