| 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
|
+86cosmin78 laurentzu ciprian71 Sabik Cris_Cr Luca tgv gabrielcr impuls Katalyn dan tm adascalu klauss78 bubu alliens Shinkasen Andrey_tm Grigor allred rizelgeorgel2004 Razvan Tudor user dezactivat... Lumunita Stana vatmanul alex.alexus.tm Costi liviulav33 cristirimer catalinescu Adirmvl cristi_tgv maris.constantin dan_dinca Bobby_TM cardinal baiazid adytm Teodor spiderpc Czirjak Arpad AlexandruC lokomo69 mirceamilitaru Semafor acar riciu Kriszti219 Caravelle_Zg ldh80 Rarau popovici mardaryroby pety laur 133 membru inactiv kristi kkk Dr2005 AlexD cfr500 TVlad razvan - trenuri vanchorusebulgaria ATM Nesebar Adrian78 Vlad The Legend tuborgtnp sorinucu DUAL mihaiuc andreiutzu Cosmin5 cont dezactivat . Vitosa MariusM de zwerver George2210 stegaru srazvi 43.309 loryjonel cristi CFR IonutCFR2009 bogdan srl COSTACHE MIHAIL myster2008 90 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Vin 27 Apr 2012, 20:44 | |
| 89% ? eu zic ca e 100% cu 30 km/h )..Ce cifre,e amanat foarte mult,si ma mir ca au mai fost finanantati.Oricum bine ca macar fac ceva,la noi nu face nimeni nimic. |
|
| |
andreiutzu
Numarul mesajelor : 168 Reputatie : 5117 Data de inscriere : 05/05/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Vin 27 Apr 2012, 21:09 | |
| Compania FCC a anunţat că podul Vidin-Calafat a fost finalizat în proporţie de 73%, iar infrastructura adiacentă în proporţie de 89%.
putina atentie...nici ceea ce ai spus tu nu e in totalitate neadevarat! |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Vin 27 Apr 2012, 22:33 | |
| Structura adiacenta ,se refera la cele 2 petice de cale ferata de 5 km in interiorul celor 2 tari + bretelele.Daca alea dureaza 2 ani atunci scuza-ma ca NU AI INTELES ce am scris.Poate data viitoare citesti mai atent ce am de scris.Ah compania la care am fost a livrat grinzile pentru partea romaneasca a bretelelor si podului,asa ca daca vrei sa ne contrazicem,te astept! De altfel pe viitor poate nu avem "incredere oarba" in ce zice tetea Gheorghe,care habar n-are cu ce se mananca majoritatea chestiilor,si face si el un reportaj acolo sa nu fie dat afara.Am mai vazut chestii in presa legate de siguranta feroviara,exemplu clar sageata de Tulcea a avut probleme cu sistemul de franare,si culmea ziaristii au vazut DEZASTRU NATIONAL.Pentru ca in mintea lor inghesuita ,nu stiu cum functioneaza un sistem de franare la un tren(dar hai sa scriem si sa ne dam si experti),dar Romania azi in starneste sila cu toti expertii in toate domeniile care sunt TOTAL PE LANGA.Si asta e doar 1 din milioanele de exemple. |
|
| |
andreiutzu
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 28 Apr 2012, 00:46 | |
| pe partea romaneasca e totul aproape gata. catenara nu este inca montata (din ce am vazut ultima data si nici nu ar avea rost sa o monteze de acum), partea rutiera necesita ultimele retususri si marcaje. punctele de trecere a frontierei sunt finalizate exceptie facand dotarea acestora. din cate stiu pe distanta calafat segarcea viteza de deplasare este de 40 km/h iar de la segarcea la craiova 60 km/h. nu ma iau dupa cei ce fac reportaje pe la tv pentru ca am circulat destul pe sectia asta. e jenant ca in 20 de ani sa se ajunga de la rama TE plus 2-3 vagoane sa fie in prezent un DA sau LDH 82 plus 2 vagoane. situatia se schimba vineri dupa amiaza si duminica cand pe sectie circula rama TE. nu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar in link-ul pus de @MariusM se spunea ca podul este gata in proportie de 73% si infrastructura adiacenta in proportie de 89%. referitor la amanarile pentru finalizarea lucrarilor la pod treaba este simpla. cel care se ocupa de bac este un bulgar care are sau avea influenta in gurvernul vecinilor la sud de dunare si prin finalizarea podului respectiva afacere nu isi are rostul! |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 28 Apr 2012, 01:00 | |
| 89% ? eu zic ca e 100% cu 30 km/h Smile..Nu e acum cu 30,e cu 40 si 60,dar stai sa inceapa traficul serios pe linia 912,sa vezi tu pe dracu. E jenant ca in tot timpul asta noi nu am umblat la 912 deloc.Macar pana la Craiova cu 80,era foarte greu sa schimbe cativa km ? |
|
| |
andreiutzu
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 28 Apr 2012, 01:36 | |
| din punctul meu de vedere e penibil pentru ca stiau ca sectia asta se afla pe coridorul IV si se puteau face modernizari in astia 20 de ani. nimeni nu cere viteze ca pe M800,M300 sau M900 dar era de bun simt un 60-80 km/h pe sectia asta. sunt curios cat o sa dureze pana cand o sa se modernizeze sau mai bine zis daca se va moderniza. sa fiu sincer nu am mai vazut un utilaj pe sectie de 15 ani. |
|
| |
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 11:22 | |
| |
|
| |
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6201 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 11:26 | |
| - andreiutzu a scris:
- e jenant ca in 20 de ani sa se ajunga de la rama TE plus 2-3 vagoane sa fie in prezent un DA sau LDH 82 plus 2 vagoane. situatia se schimba vineri dupa amiaza si duminica cand pe sectie circula rama TE.
Acea rama TE circula mai mult goala...ieri in gara Craiova trenul spre Calafat avea tot 2 vagoane, suficiente pentru traficul de pe aceasta sectie... |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 11:27 | |
| Ar trebui aduse câteva automotoare seria 700. De la Tecuci au rămas minim două ,,şomere" de când cu închirierea linie Făurei - Tecuci. Nu mai zic de Dep. Medgidia, ale cărui automotoare oricum şomează în sezonul estival. _________________ :TTT:
|
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5701 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 14:44 | |
| Am prins de vreo 2 ori trenul de Calafat sosind in Craiova si era full.Am facut si eu ceva timp naveta pe aceasta sectie,si majoritatea mergeau cu taxa unica de 1leu.Deci cei care vreti sa mai mergeti cu 'nasu'' in semn de ''protest'' cum zicea cineva aici, ganditiva mai bine inainte. |
|
| |
bogdan srl
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 14:49 | |
| - laur 133 a scris:
- Am prins de vreo 2 ori trenul de Calafat sosind in Craiova si era full.Am facut si eu ceva timp naveta pe aceasta sectie,si majoritatea mergeau cu taxa unica de 1leu.Deci cei care vreti sa mai mergeti cu 'nasu'' in semn de ''protest'' cum zicea cineva aici, ganditiva mai bine inainte.
Pana la Segarcea sunt calatori, dupa bate vantul.... |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 15:45 | |
| Sectia asta va inflorii odata cu noul pod .. posibile si noi trenuri de legatura de la Craiova spre orase din Bulgaria. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 16:21 | |
| - DUAL a scris:
- Sectia asta va inflorii odata cu noul pod .. posibile si noi trenuri de legatura de la Craiova spre orase din Bulgaria.
Da, vor fi trenuri internationale de pasageri cu Bulgaria si Ungaria si alte tari. Nu mai avem de asteptat prea mult. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 16:22 | |
| - razvan - trenuri a scris:
- DUAL a scris:
- Sectia asta va inflorii odata cu noul pod .. posibile si noi trenuri de legatura de la Craiova spre orase din Bulgaria.
Da, vor fi trenuri internationale de pasageri cu Bulgaria si Ungaria si alte tari. Nu mai avem de asteptat prea mult. Posibile trenuri regio cum circula SM-Debrecen,Oradea-Debrecen .. etc |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin Sam 26 Mai 2012, 16:44 | |
| - DUAL a scris:
- razvan - trenuri a scris:
- DUAL a scris:
Da, vor fi trenuri internationale de pasageri cu Bulgaria si Ungaria si alte tari. Nu mai avem de asteptat prea mult. Posibile trenuri regio cum circula SM-Debrecen,Oradea-Debrecen .. etc Sunt pesimist ca vor fii trenuri de granita deoarece din Craiova sau Calafat la Vidin sau alte orase din Bulgaria nu vor fii. Sincer nu vor fii asa de legaturi care ar face mari pierderi financiare. Intre Romania si Ungaria sunt astfel de trenuri deoarece sunt unguri in ambele tari (Ungaria are introduse trenuri de granita cu toate tarile vecine) + dupa cum stim noi densitatea si numarul de trenuri de pasageri din Ungaria este superior celui din Bulgaria si chiar fata de Romania. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
| |
|
| |
| 112 : Craiova - Golenti - (Calafat) - Vidin | |
|