|
| 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
+61George CFR cristy79 Luca tgv Dionis florin.lifticariu Adisoft1991s Katalyn mielutu zburator TVlad allred impuls Razvan Tudor marius664 dan tm cfr500 alliens cardinal IonutCFR2009 spiderpc baiazid orestte Caravelle_Zg ldh80 Norbi nenuandrei Adirmvl bostanescu gigel boldalexandru Luna redeme AMX 97-0548-4 Vitosa razvan - trenuri tcatalin COSTACHE MIHAIL mtk Adrian78 DUAL riciu Teodor cristi ar Radu Tudor Rarau srazvi Vlad cristi CFR vanchorusebulgaria didinul M.I.C.I. Dr2005 iDorin Nesebar Mircea Condilescu mardaryroby ATM jionutz Radu kristi kkk MariusM AceKine myster2008 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 25 Sept 2011, 14:04 | |
| Iata ce locomotiva frumoasa stationa in gara Turnu Magurele: [img] [/img] |
| | | Mircea Condilescu
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 71 Reputatie : 5239 Data de inscriere : 25/09/2010
| Subiect: Subiect: Re: 908 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 27 Sept 2011, 08:20 | |
| Ai idee pentru ce garnitura se afla in Turnu?
Miercuri, 21 sept am observat in Turnu Magurele Port manevre cu naveta cisterne URAN tractata de doua locomotive CFR Marfa.Ce mi-a atras atentia - viteza de manevra extrem de redusa. |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6409 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 02 Oct 2011, 13:20 | |
| Nu am idee.. Cred ca a ramas maxim 2-3 zile in gara.
Am o rugaminte: ai cumva vreo poza cu gara Turnu Magurele Port? Pana acum nu am ajuns pana acolo, dar curiozitatea mea este foarte mare. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 12 Noi 2011, 13:42 | |
| Stie cineva cum arata mersul trenurilor pe linia 908 in noul mers al trenurilor din decembrie, respectiv, cum arata legaturile inspre Bucuresti? |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 26 Noi 2011, 20:03 | |
| Este revoltator! In noul mers al trenurilor au scos trenul care pleaca din Rosiori la 8 seara si ajunge la 9 si 20 in Turnu, precum si trenul de la 5 dimineata dinspre Turnu spre Rosiori.
Practic, ultimul tren spre Turnu e la ora 16.25... Nu inteleg de ce s-a scos.. calatori erau.. mai ales studenti.. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mier 28 Dec 2011, 19:40 | |
| Stimate client, CFR Călători răspunde petenţilor în conformitate cu prevederile Legii 233/2002 şi ale Ordonanţei nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare.
Urmare mesajului dumneavoastră, ne-am adresat direcţiei de specialitate şi vă comunicăm următoarele: Mersul trenurilor de călători se elaborează anual în funcţie de solicitările călătorilor şi ale agenţilor economici interesaţi şi posibilităţile de trasare decise de administratorul infrastructurii feroviare CNCF CFR SA. Cu această ocazie, sunt satisfăcuţi curenţii de călători existenţi, în condiţii de eficienţă economică, prin acoperirea cheltuielilor de exploatare realizate. Întrucât trenurile solicitate de dumneavoastră (9046 şi 9053) nu puteau fi puse în circulaţie pe principii tehnico-economice favorabile, nu au mai fost introduse în oferta de servicii. Regretăm neplăcerile cauzate şi vă asigurăm că rămânem în continuare receptivi la sesizările publicului călător, făcute cu bună credinţă şi care ne sunt de mare folos pentru eliminarea aspectelor negative şi îmbunătăţrea activităţii SNTFC CFR Călători SA. Cu stimă, SNTFC CFR Călători Biroul Relaţii cu Publicul |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Joi 12 Ian 2012, 00:52 | |
| 14.01.2012 Circulatia trenurilor de calatori se suspenda ! |
| | | iDorin
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5177 Data de inscriere : 05/11/2010
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Joi 12 Ian 2012, 02:22 | |
| - karpaty a scris:
- 14.01.2012 Circulatia trenurilor de calatori se suspenda !
Extraordinar, se inchide si sectia asta ! ! ! |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 16:47 | |
| Locuitorii satelor teleormănene Salcia, Tudor Vladimirescu, Băneasa, Băduleasa, Caravaneţi, Nicolae Bălcescu, Călmăţuiu şi Crângeni, care se deplasează zilnic sau ocazional la şi dinspre municipiile Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede, au parte în aceste zile de o surpriză neplăcută din partea Căilor Ferate Române. Printr-un anunţ ilizibil, tipărit pe o jumătate de coală A4, lipit pe geamurile staţiilor de călători din municipiile Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele sunt anunţaţi că, începând cu data de 13 ianuarie 2012, se închide circulaţia trenurilor de călători pe relaţia Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede, ultima cursă fiind trenul personal ce pleacă din Turnu Măgurele la orele 18,05. Un anunţ singular, pentru că informaţii despre acest fapt nu s-au putut afla de pe site-ul CFR Călători, nici de la regionala CFR Craiova. Luaţi prin surprindere, oamenii au început să se intereseze de ce se întâmplă acest lucru. Şi mare le-a fost mirarea când au aflat de la nişte ceferişti că în câteva zilele urmează să se ţină încă o “licitaţie” pentru atribuirea serviciilor de transport pe această relaţie firmei private Regio Trans, o astfel de licitaţie nereuşită fiind organizată şi la finele anului 2011. Cum oamenii nu au nimic împotriva privatizării transportului pe unele linii secundare ale Căilor Ferate Române, deşi acolo unde s-a procedat astfel, respectiv pe liniile Alexandria – Zimnicea şi Roşiori – Costeşti condiţiile de călătorie sunt la fel de proaste ca şi cele oferite de CFR Călători, se întreabă de ce s-a întrerupt circulaţia, pentru o perioadă care nici măcar nu a fost precizată, atâta vreme cât garniturile de tren vor fi aceleaşi, schimbându-se doar societatea care va presta transportul de călători. Ei cum vor ajunge în zilele următoare la serviciu, mulţi dintre aceştia fiind navetişti la Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede ? Zilnic din gara Salcia plecau spre Turnu Măgurele în jur de 50 de elevi, care învaţă la liceele din Turnu Măgurele, dar şi câteva zeci de femei care lucrează la firmele de croitorie din Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede, acestora adăugându-li-se alte zeci de călători care se deplasează cu treburi în cele două municipii teleormănene, sau merg spre alte localităţi din ţară, ce au legături de cale ferată cu staţia Roşiori Nord. Dincolo de degringolada care domneşte la CFR Călători, societate de stat căpuşată de interesele unor politicieni, teleormănenii de pe Valea Călmăţuiului care circulă de zeci de ani cu trenurile de călători văd în închiderea, chiar şi temporară, a acestei linii de cale ferată o atitudine de sfidare din partea conducerii Căilor Ferate Române, o bătaie de joc din partea celor pentru care interesul public nici nu mai contează. Şi iată cum o cale ferată construită din banii poporului, în urmă cu peste 100 de ani, cade pradă unor interese de grup, subvenţiile acordate de stat la transportul de călători urmând să nu mai ajungă la CFR Călători, ci la o firmă privată ! Din toate aceste şmecherii financiare, câştigă doar băieţii deştepţi, perdanţii fiind oamenii de rând, căci doar ei mai apelează la serviciile transportului pe calea ferată, şi statul român, pe care unii îl numesc, din interes desigur, a fi “cel mai iubitor gospodar”.
Stire preluata din ziarul ,,Mara'': http://www.ziarulmara.ro/?p=3351 |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6637 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 16:52 | |
| Cam heirupist articolul . Multele alea zeci de calatori intrau ele toate intr-un singur vagon (sau doua)? oare cati aveau bilet, fie el maca 50% cu tarif de elev? (bine, partea cu capusele e motivata corect). |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 17:30 | |
| Bilete? Hai sa fim seriosi. 10% au bilete pe trenurile formate din Rosiori spre Alexandria sau Turnu, Ce spune de regiotrans e un mare jeg, ziarul este al unui traseist politic, ultima oara la PDL, si poate mai e suparat . Regiotransul face treaba buna pe Alexandria - Zimnicea. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 17:38 | |
| Eu am calatorit de 2 ori cu Regiotransul pana acum si am ramas foarte placut impresionat (am mers cu Interregio Brasov-Constanta). Si am vazut ca si automotoarele de Corabia si Zimnicea aratau foarte decent.
Cred ca o sa le fac o intrebare foarte curand celor de la Regiotrans in legatura cu preluarea liniei spre Turnu.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25564 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 20:59 | |
| Apropo de Regiotrans şi de zona aia... am călătorit anul trecut cu un automotor de la Roşiori la Alexadria (a stat şi a aşteptat personalul de la Basarab, deşi doar eu şi un prieten am coborât din el şi am luat Regiotrans), iar şeful de tren ne-a tăiat bilete şi ne-a poftit în secţiunea de clasa întâi că ,,e mai cald şi mai confortabil aici", evident fără să ne taxeze de clasa întâi. Că noi l-m refuzat pentru că vroiam să mergem cu capul pe geam e altă mâncare de peşte. La întoarcere am vrut să venim cu CFR... erau nişte 20-50 care erau deja jegoase şi mai şi trebuia să stăm 3 ore până plecau, aşa că am dat 4 RON la un Isuzu şi am mers până la Roşiori (era ofertă specială... cu bilet 5,5 RON, fără bilet 4 RON... şoferul chiar întreba)... ineresantă experienţa, să mergi pe DJ cu 105 la oră în cap (că la atât era limitată şandramaua), cu oameni în picioare (26 pe scaune, 26 în picioare) şi frâne de te aruncau prin parbriz la fiecare călător ieşit de după vreun copac.
Revenind la Regiotrans, sper din toată inima să preia secţia, condiţiile sunt mult mai bune, iar cu subvenţia... hai să fim serioşi, MT bagă mai mulţi bani în locomotive noi şi vagoane noi/modernizate, care zac prin revizii degeaba. Acolo se duc banii adevăraţi şi şpăgile mari. Transport privat de călători e doar o ciupeală, a unor bani are oricum s-ar fi dat. Dar, decât să ajungă în fundul CFR Călători, prefer să-i văd daţi la Regotrans, TFG sau Regional. _________________ :TTT:
|
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5317 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 21:00 | |
| Mai indicat ar fi ca sectia sa fie preluata de Servtrans, si sa circule trenuri directe pe sectia Costesti -Pitesti - Turnu Magurele. |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Sam 14 Ian 2012, 21:59 | |
| Mi se pare ca in mersul trenurilor 2009-2010 Servtrans figura cu o pereche de trenuri pe Turnu-Rosiori, dar din motive necunoscute s-au retras. Tin minte: era un tren care pleca pe la 7 fara 25 din Rosiori, facea cruce la Salcia cu trenul de la Turnu, ajungea la Turnu la 7:50, pleca inapoi la 8:10 si revenea la Rosiori la 9:30.
P.S.: Ce vremuri.. la un moment dat era legatura directa de la Curtea de Arges la Turnu Magurele... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
| |
| | | | 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |