- Radu a scris:
- ,,In data de 9 decembrie 2012 trenul 14152 SE ANULEAZA pe distanta Turnu Magurele - Rosiori Nord''
Traducere: Ne e lene să aducem automotorul de cu seară în gară la Turnu.
Radu desi mie mi se pare ca Regiotransul isi cam bate joc de sectia asta, la punctul asta nu prea ai departe. Oreste are dreptate.
Eu unul nu inteleg de ce si-au batut joc IAR de noul mers al trenurilor de la Turnu.
Iar de Cfr Calatori ce sa mai zic?? Pur si simplu e o nesimtire crasa in orice tren intre Bucuresti-Rosiori-Craiova, e full de blatisti.
Iar seara NU SUNT deloc trenuri dinspre Craiova/Timisoara spre Bucuresti.
O rusine noul mers al trenurilor si la Regiotrans si la Cfr Calatori.
p.s. o sa postez zilele urmatoare cu toate legaturile si restul acum mie lene sa fac toate calculele.
-----------
comentarii de pe siteul lor sa nu se zica cineva ca am ceva cu ei
Apropo Oreste nu am nimic cu tine sau cu angajatii Regiotrans (am mai scris ca nu am ce comenta despre ei, sunt mult peste cei ai Cfr-ului, ma refer la nasii pe Turnu si la casierele din Turnu/Rosiori), insa cine face mersul trenurilor isi bate joc de sectia asta (mai ales pe traseul Turnu-Rosiori-Bucuresti) .
Cat de dus sa fi sa nu pui tren direct, pentru studentii e 10 lei, iar la microbuz e 35-37 lei. Oare vor avea calatori la mers direct ??
p.s. 2 eu nu am cont pe siteul regiotrans, nu am postat vreodata pe siteul lor
-----------------------------
sorinel(06.12.2012 (19:48:26))
aaa
Va rugam insistent sa modificati ora de plecare a ultimului tren din Turnu Magurele ca sa avem si noi legatura in Rosiori cu Bucuresti. Chiar nu putem fi intelesi?
alex(07.12.2012 (11:23:20))
Remediati neaparat problema legaturii trenurilor dvs in Rosiori
Domnilor de la Regiotrans, daca v-ati permis sa modificati mersul trenurilor pe Rosiori-Turnu Magurele pe ultima suta de metri, de ce nu ati modificat si mersul tren de la Craiova-Bucuresti-Brasov, a lui R-14065 si sa-l fi pus la fel cum este si pana acum? Adica sa fi ajuns in Rosiori dupa 19.33 dupa ce vine cel de Turnu, nu stiati ca aceste trenuri au fost puse pana acum ca sa aiba legatura intre ele? cel de la Turnu cu cel de la Craiova?
Cum de altfel si dimineata au legatura in Rosiori Nord cel care vine de la Brasov-Bucuresti cu cel de Turnu?
De ce l-ati pus mai din timp sa plece din Craiova cu o jumatate de ora? Au dreptate calatorii, acolo tot navetistii v-au cerut???
Va rugam sa rezolvati aceasta problema neaparat.
In caz contrar ne vom adresa societatii nationale cfr calatori pentru a interveni in aceasta situatie.
Va multumesc.
Alex .
calatorul(06.12.2012 (17:12:12))
legaturi bune in rosiori
Daca tot nu mai vreti sa modificati trenurile pe Rosiori-Turnu Magurele atunci lasati vechiul mers pt trenul de la Craiova cu plecare la 19.36 din Rosiori pt a avea legatura cu trenul de la Turnu Magurele.
P.S. Sa nu imi spuneti ca si pentru acest tren au fost navetisti care au cerut plecarea mai devreme a trenului din Craiova....
marin(06.12.2012 (16:58:00))
mers tren turnu magurele - rosiori
Domnilor cu tot respectul pe care il am pentru firma dumneavoastra va rog sa faceti tot posibilul, acum pe ultima suta de metrii si schimbati ora de plecare a trenului 14162 de la Turnu Magurele la 18.00 cum dealtfel este publicat si de catre CFR in noul mers al trenurilor. Va scriu tot in numele unui mare numar de navetisti. Stima! ROMEO
alina(06.12.2012 (13:52:50))
tren bucuresti-brasov ora 19.30
[quote name="Bogdan"]Buna ziua,
conform noului mers al trenurilor trenul de pe ruta Bucuresti - Brasov de la ora 19.30 cu plecare din Bucuresti a fost mutat. Acest tren vinerea era arhi-aglomerat incat a fortat compania sa introduca inca o garnitura!
Mai mult dupa noul mers acest tren probabil si in restul zilelor ar fi reusit sa atraga destui calatori fiindca nu mai exista tren din Bucuresti spre Ploiesti, Sinaia, Brasov in interval de 1 ora adica 18.50-20.00!
Regiotrans ar trebui sa-si reconsidere strategia si sa introduca o garnitura inclusiv pentru acest interval.
Un grup de navetisti.
Subscriu la cele de mai sus. Reintroduceti trenul de la 19.30 din Bucuresti spre Brasov
////