|
| 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
+61George CFR cristy79 Luca tgv Dionis florin.lifticariu Adisoft1991s Katalyn mielutu zburator TVlad allred impuls Razvan Tudor marius664 dan tm cfr500 alliens cardinal IonutCFR2009 spiderpc baiazid orestte Caravelle_Zg ldh80 Norbi nenuandrei Adirmvl bostanescu gigel boldalexandru Luna redeme AMX 97-0548-4 Vitosa razvan - trenuri tcatalin COSTACHE MIHAIL mtk Adrian78 DUAL riciu Teodor cristi ar Radu Tudor Rarau srazvi Vlad cristi CFR vanchorusebulgaria didinul M.I.C.I. Dr2005 iDorin Nesebar Mircea Condilescu mardaryroby ATM jionutz Radu kristi kkk MariusM AceKine myster2008 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Joi 29 Mar 2012, 22:59 | |
| - MariusM a scris:
- Spre Costești și Pitești - doar în cazul unei convenții cu Servtrans, altfel în direcția Pitești mai *urând văd un RE dinspre Corabia/Caracal, piteștenii având astfel și legături mai bune dinspre/spre Rîmnicu Vîlcea.
Radu Alexandria - Bucuresti Basarab e inutil cat timp stau f multi la iama nene la iesirea din Alexandria unde opresc destui oameni , e drum european, parca E 81, nu se compara cu Turnu - Alexandria, plus pretul din Alexandria e de vreo 15-18 lei pana in Bucuresti. Insa din Nordul judetului sunt destui care ar putea ajunge in Rosiori si de aici sa ia un RE. Ma repet sunt multi care fac naveta vinerea spre Teleorman si se intorc duminica si le trebuie un abonament cum am zis eu. Trebuie verificata si oferta de abonamente la microbuze dar nu prea cred ca exista. Nu vrea nimeni sa li se ia dubarilor coloratii din masini ci studentii ca studentii sunt mai civilizati (asa sper/speram) Insa, cum am mai zis, cei de la Regiotrans , par mai necomunicativi, fata de TFC, si nu cred ca vor face chestia asta cu abonamentul. Nu trebuie neaparat conventie cu Servtransul ci sa fie pus la o ora cat mai apropiata de cursa lor. Si asa nu pot intelege ce firma de calatori e Servtransul cu o singura linie de calatori . Marius ai dreptate si eu ma gandeam la Corabia dar am uitat sa mentionez Corabia . Eu unul as prefera ca automotorul/cursa principal sa plece din Turnu , poate de exemplu sa fie in felul urmator 2 automotoare sa plece din Turnu si unu din Corabia, sau 1+1. Ce fac insa trenurile duminica seara in Bucuresti? Daca erau cei de la TFC le plimbau apoi pe la Oltenita sau Bucuresti-Buzau-Nehoiasu dar asa nu stiu ce sa zic De asta ma oftic ingrozitor ca CFR-ul ar fi putut sa faca niste trasee extrem de bune dar pur si simplu nu au vrut Cand eram elev erau atatea trenuri speciale pentru tabere, trenuri pentru turisti iar acum s-a ales praful ... Ce sa mai zic ca ma apuca nervii cand vad ca TGV-ul intre Luzembourg si Paris face 2h si costa 25 euro cu 2-3 saptamani inainte si la noi Bucuresti- Sinaia e 38 lei 121 km, iar Bucuresti-Constanta e 60 lei 225 km Bucuresti- Sighisoara-Blaj (IR spre Cluj) 374 km, 6.30 h, 76 lei Luxembourg City lies at the heart of Western Europe, situated 213 km (132 mi) by road from Brussels, 372 km (231 mi) from Paris, 209 km (130 mi) from Cologne, and 65 km (40 mi) from Metz in northeast France. Daca Regiotransul si TFC nu pot face abonament ca nu le da voie nu stiu ce lege, nu inteleg de ce nu pot face bilete promotionale gen primele 10 locuri 10 lei, urmatoarele 10 locuri 20 lei samd pentru distante gen Bucuresti-Iasi / Constanta dar astia cu marketingul nu au nici o treaba (TFC, CFR Calatori sau Regiotrans) |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 30 Mar 2012, 10:54 | |
| Stimati colegi, propunerile sunt frumoase, dar trebuie si argumentate. Radu, eu am spus ca 2,30 h nu are cum sa faca deoarece pt. a fi rentabil trenul ala, posibil RE, trebuie totusi sa opresca pe la Salcia, Rosiori, Olteni, Galateni, Videle, Gradinari, Chiajna. Nu spun ca nu ar avea clienti, problema e ca Regiotrans trebuie sa aiba rabdare, sa-l mediatizeze, sa nu astepte sa faca profit imediat. Rarau, culmea e ca acel regio , parca 9308, are clienti, dar dupa Buzescu, din Alexandria are pt comunele pana in Rosiori. Dar face aprope 4 ore iar autobuzul face 1h,20min. Pretul e mai mare cu 3 lei la autobuz. Principalul impediment este timpul pe care-l faci cu trenul, autobuzul se misca mult mai repede. Exista intr-adevar blocaje, cum ai spus-cu anii, dar alea sunt de paste si de Craciun. Nu cred ca mai convingi turnenii sa lase autobuzul dupa ce alternativa feroviara i-a lasat cu fundul in balta ani intregi. La Turnu gara e langa autogara, n-ar fi o problema distanta, gara e mai aproape cu 100 m de oras. E vorba de obisnuinta, eu am facut naveta la Bucuresti 5 ani de facultate + 1,5 ani de master. Am mai facut si 4 ani naveta la Timisoara la doctorat, alternativa nu prea aveam, masina sau trenul. Alegeam trenul ca era mai ieftin, aveam si reducere. Altii foloseau autocarul pt. ca, pe vremea aia personalele chiar erau infecte iar bani de rapid nu prea erau, autocarele erau mai curate si erau in perioada lunii de miere cand voiau sa-si atraga musterii. |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6410 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 30 Mar 2012, 21:44 | |
| Pana la urma se mai schimba mersul trenurilor duminica? :tgv: |
| | | tcatalin
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 34 Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti Reputatie : 4747 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 02 Apr 2012, 20:07 | |
| - Radu a scris:
- Pana la urma se mai schimba mersul trenurilor duminica? :tgv:
Deocamdata nu cred ca se schimba ceva. Ciudat este faptul ca este deschisa in Rosiori Nord casa de bilete Regiotrans doar pt. 4 trenuri pe zi:3 spre Turnu si 1 spre Alexandria. Se pare ca Servtransul vrea sa ramana si el pe aceasta ruta.Iata ce spun cei de la Servtrans: Buna ziua, Deocamdata operam. Am mai incercat sa incheiem acord comercial cu Regiotrans avind ca scop o mai buna servire a publicului calator dar la acest moment este nefinalizat. Cu stima, Lucian Badulescu |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6410 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 06 Apr 2012, 19:42 | |
| Eu am postat pe site-ul Regiotrans:
,,Nu ar fi deloc rău să rămână nici Servtrans pe această linie şi să se încheie acordul comercial între aceasta si Regiotrans. E cam problematica rularea unui singur automotor pe aceasta linie, pentru ca la anumite ore ar fi nevoie de trenuri mai dese, mai ales de dimineata. V-aş sugera să încheiaţi un acord ce presupune deservirea liniei Turnu-Rosiori si de Servtrans, urmând ca Regiotrans sa deserveasca si Rosiori-Pitesti si sa faca legaturi si catre celelalte linii inchiriate de Regiotrans in 15 martie.'' |
| | | tcatalin
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 34 Localizare : Turnu Magurele/ Bucuresti Reputatie : 4747 Data de inscriere : 20/01/2012
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 08 Apr 2012, 21:22 | |
| Azi trenul regiotrans , cel de 14.36, din cauza unor defectiuni la motor nu a putut sa plece din Turnu decat la 15.10. In mod surprinzator a ajuns in Rosiori fara nici o intarziere, datorita mecanicului care a mers cu o viteza mult mai mare decat cea de obicei, pentru a nu pierde calatorii legaturile spre Craiova si Bucuresti. DECI DA , SE POATE FACE TURNU - ROSIORI IN 45 DE MINUTE!!!!! |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 08 Apr 2012, 21:26 | |
| Oare ce zic cei de la AFER cand (daca!) citesc aceste randuri? depasirea vitezei legale nu duce la evenimente? |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 08 Apr 2012, 22:41 | |
| 60 de kilometri pe ora... 60 km 49,7 km... 49 minute Socotind ca a mai avut si cateva opriri pe parcurs, a mers cam cu 65 km/h, iar limita e de 60 km/h. Pt 5 km/h nu ia amenda Acum serios vorbind, daca se tine de treaba Regiotrans si, cine stie, mai investeste un pic in infrastructura, poate 45 min o sa fie si regula.. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Dum 08 Apr 2012, 23:54 | |
| Regiotrans are mulţi timpi morţi şi ,,min rst" în mers, tocmai ca să acopere cazuri din astea. Nu m-ar mira ca şi caracteristicile de tracţiune luate în calcul la stabililrea traselor să nu fie cele corecte, automotoarele fiind mai ,,sprintene" şi cu procent de frânare mai mare decât în acte, ca să poată acoperi întârzierile. _________________ :TTT:
|
| | | tcatalin
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 09 Apr 2012, 14:23 | |
| A recuperat si datorita faptului ca in Salcia nu a intrat in abatere pe linia 2, ci pe linia 1 si a stationat 1 minut si nu 9 cum era in mersul trenului. |
| | | tcatalin
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 09 Apr 2012, 15:17 | |
| Era foarte bun trenul de 18.00 din Turnu. Aveai legatura spre Bucuresti cu trenul regiotrans R14065 in Rosiori la 19.37 care avea mers de interregio.Sper totusi sa se mai introduca trenuri seara. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Lun 09 Apr 2012, 15:50 | |
| - Radu a scris:
- Pt 5 km/h nu ia amenda
Alţii la CFR Marfă pentru 2 km/h au ajuns şomeri. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Mar 10 Apr 2012, 18:51 | |
| Depinde cat de mare e pila la AFER.. si "aia e oameni" |
| | | Radu V.I.P Member
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele Vin 13 Apr 2012, 20:32 | |
| Azi, 13.04., m-am intors de la Bucuresti. Plecare IR1593 7:45, sosire Rosiori Nord 9:18 in program, de fapt a intarziat zece minute (sosire, linia 1). In gara Rosiori, multa activitate Regiotrans. Sosise deja R15854 de la Turnu Magurele la ora 9:04, precum si R15841 de la Alexandria spre Caracal (pe aceeasi linie, 2) La un moment dat, pe la 9:34, soseste R15840 de la Caracal spre Alexandria, la linia 3. Tot la linia 2 se forma si R15853 Rosiori Nord - Turnu Magurele, plecare 9:42 - cu care am si calatorit. Schimbau placutele automotorului care mergea la Caracal. R15383 gata de plecare spre Turnu Magurele
Ultima editare efectuata de catre Radu in Sam 14 Apr 2012, 14:51, editata de 4 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
| |
| | | | 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |