Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele

In jos 
+61
George CFR
cristy79
Luca tgv
Dionis
florin.lifticariu
Adisoft1991s
Katalyn
mielutu zburator
TVlad
allred
impuls
Razvan Tudor
marius664
dan tm
cfr500
alliens
cardinal
IonutCFR2009
spiderpc
baiazid
orestte
Caravelle_Zg
ldh80
Norbi
nenuandrei
Adirmvl
bostanescu gigel
boldalexandru
Luna
redeme
AMX 97-0548-4
Vitosa
razvan - trenuri
tcatalin
COSTACHE MIHAIL
mtk
Adrian78
DUAL
riciu
Teodor
cristi ar
Radu Tudor
Rarau
srazvi
Vlad
cristi CFR
vanchorusebulgaria
didinul
M.I.C.I.
Dr2005
iDorin
Nesebar
Mircea Condilescu
mardaryroby
ATM
jionutz
Radu
kristi kkk
MariusM
AceKine
myster2008
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 35 ... 57  Urmatorul
AutorMesaj
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6410
Data de inscriere : 06/12/2008

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 11:17 am

Bun argument. Oricum, Regiotrans are o pereche de trenuri pe ruta Alexandria-Rosiori, menita sa faca legatura intre Corabia - Caracal, pe de o parte, si Alexandria - Zimnicea, pe de alta parte (rute ce apartin tot Regiotrans).
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 11:23 am

Regiotrans poate să facă trenuri Alexandria - Bucureşti cu plata TUI, însă nu ar fi foarte rentabil. Nu mai zic că preţul la IR ar fi mai mare decât cel de dubă / autocar, deci ar fi neatractiv în ochii publicului. O soluţie ar fi un fel de R cu mers de IR, adică oprire la Alexandria - Plosca (încrucişare) - Roşiori N. (unde să urce călătorii veniţi de la Turnu Măgurele sau să ataşeze automotor de acolo) - Videle - Bucureşti Nord, eventual opriri pe la Domneşti sau Chiajna dacă sunt călători.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 12:31 pm

pai si ce-i retine sa bage R cu mers de IR ?? ca la fel e si Brasov-Craiova sau Brasov-Iasi care taie tara in doua, nu vad ce i-ar impiedica sa bage pentru cateva zecii de kilometrii, chiar daca ocoleste un pic ptr elevii si studentii ar fi convenabil.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMar Mar 27, 2012 5:25 pm

Regiotrans sa introduca trenuri intre Turnu Magurele si Bucuresti.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMier Mar 28, 2012 11:08 am

Nu ar avea succes trenuri Alexandria/Turnu Magurele-Bucuresti! E vorba de distanta mai mare pe calea ferata fata de calea rutiera. Referitor la Rosiori-Alexandria din datele pe care le am nu se va privatiza, deoarece linia e folosita, bilete se cumpara in proportie de 60% din oamenii care le folosesc, trenurile sunt puse la ore bune, mai putin ultimul R din Alexandria, elevii de liceu termina programul la ora 20, trenul pleaca la 19,32. Referitor la opririle unui posibil RE, la Peretu ar fi cea mai indicata oprire din mediul rural, e cea mai mare comuna din TR, trenul e folosit de multi oameni, pe vremuri cca. 25% din locuitori erau angajati la CFR, halta e pusa aprox. la mijlocul satului. Iar aici a ramas o casierie in statie, respectivul casier mi-a zis ca sunt foarte multi clienti. La Plosca e statie mare dar oamenii nu prea au bani, la ei in sat tot timpul e sarbatoare. Razz
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeMier Mar 28, 2012 11:05 pm

Turnu Magurele - Bucuresti 132 km pe sosea (de la autogara 13 Septembrie) si 149,7 km pe cale ferata (din centru, de la Gara de nord). Regiotrans poate scoate lejer 2h30min pe Turnu Magurele - Bucuresti Nord. Atat face si autobuzul, care prinde trafic in Bucuresti si mai sta si prin Alexandria 15 minute!
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 9:44 am

2 h si 30min Turnu-Bucuresti? Hai sa fim seriosi, IR face pe BUcuresti-Rosiori 1h,30 min, e ilogic ce spui, poate daca se face un racord direct Rosiori est- M 900 sa scoata timpul asta si sa nu opreasca nicaieri pe toata distanta. Regio Turnu-Rosiori face 1 h si putin, daca scoatem toate opririle sa zicem ca face 50-55 min, dincolo un IR face 1h,30min-1h-35m. Macar sa schimbe sensul si tot trebuie odata sa opreasca. Daca nu are opriri mai multe nu e rentabil. Ceea ce zici e o utopie.
P.S. Nu e nici-un autobuz de la Turnu care sa mearga in gara de nord, doar DLS de la Corabia merge pe aproape la piata Matache.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 11:43 am

Nu pare logic pt ca nu ai citit cu atentie. Ceea ce am vrut sa compar este faptul ca un tren intre Bucuresti si Turnu poate sa faca in jur de 2h30min plecand dintr-o zona centrala a Capitalei - anume de la Gara de Nord, in timp ce Autogara 13 Septembrie nu e intr-o zona tocmai centrala, asa ca trebuie sa mergi ceva timp si pana acolo. Deci mai pui ceva peste cele 2h si ceva cat face autobuzul.

Apoi, ca timpul de parcurs este 2h30min sau 2h35 min nu cred ca are mare relevanta, din moment ce un IR poate face si 1h26min pe Rosiori-Bucuresti, 3 minute de garare in Rosiori sunt suficiente pt ca nu ai nevoie de rebrusare, iar pe Turnu-Rosiori avem deja un tren care face 1h6min.
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 12:38 pm

Din pacate lumea nu mai gandeste logic, ei calculaeza doar de la gara la gara sau de la autogara la autogara. Cum noi nu locuim in gara sau in autogara e de mers pana ajungi la una din ele, la fel si la destinatie(sa zicem ca pasionat mai mergi de la Bucuresti la Turnu Magurele in gara sa vezi linia, dar ceilalti nu merg sa vada gara Laughing ).
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 2:21 pm

srazvi a scris:
Din pacate lumea nu mai gandeste logic, ei calculaeza doar de la gara la gara sau de la autogara la autogara. Cum noi nu locuim in gara sau in autogara e de mers pana ajungi la una din ele, la fel si la destinatie(sa zicem ca pasionat mai mergi de la Bucuresti la Turnu Magurele in gara sa vezi linia, dar ceilalti nu merg sa vada gara Laughing ).

Pai daca iau in calcul cu masina personala din Buc pana la Brasov trebuie sa pun o ora jumate de acasa pana in Baneasa la ce trafic e in Buc plus 3 ore jumate pe DN-1 si inca 40 de minute prin BV deci e mai mult cu masina dar eu nu calculez asa pentru ca timpul prin orase de acasa la gara sau la iesirea din oras se parcurge indiferent de mijlocul de transport ales sau la destinatie la fel cat se merge de la gara acasa sau cat se merge de la intrarea in oras pana acasa cam tot aia e de asta eu nu iau in calcul aceasta distanta , calculez doar cat se face intre gara A si B iar la auto cat fac de la iesirea din oras pana la intrarea in oras . Wink

V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 3:28 pm

Daca nu stai la autogara sau la gara, iti pui problema cu ce ajungi acasa mai repede si mai ieftin. Tocmai ca nu calatoresti de la gara la gara sau de la autogara la autogara. Din punctul meu de vedere, din majoritatea zonelor din Bucuresti ajungi mai repede la Turnu Magurele cu trenul (cu conditia unor trenuri directe sau a unor legaturi bune).

Pe vremea cand mergea CFR-ul pana la Turnu, puteai scoate 2h48 cu trenul pe Buc. Nord - Turnu (pl 7:45, sos 10:33). Cam apropiat fata de cat face autobuzul. Diferenta de vreo 20 de minute. Iar timpii de parcurs cu Regiotrans scad simtitor fata de CFR.
Merita sa bati drumul pana in 13 Septembrie (drumul nu e cel mai usor) pt o calatorie cu -sa zicem - 20 de minute mai scurta cu autobuzul, decat sa iei trenul din buricul Capitalei? Cum ajungi mai repede la destinatie? Nu e asta mai important?

Daca faceai cu CFR-ul 2h48min, nu te impiedica nimic sa scoti 2h35min cu Regiotrans. Iar daca il introduci ca regio.. Succesul e garantat. 18 sau 19 lei costa biletul.28 pe auto.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 7:35 pm

Radu a scris:
Daca nu stai la autogara sau la gara, iti pui problema cu ce ajungi acasa mai repede si mai ieftin. Tocmai ca nu calatoresti de la gara la gara sau de la autogara la autogara. Din punctul meu de vedere, din majoritatea zonelor din Bucuresti ajungi mai repede la Turnu Magurele cu trenul (cu conditia unor trenuri directe sau a unor legaturi bune).

Pe vremea cand mergea CFR-ul pana la Turnu, puteai scoate 2h48 cu trenul pe Buc. Nord - Turnu (pl 7:45, sos 10:33). Cam apropiat fata de cat face autobuzul. Diferenta de vreo 20 de minute. Iar timpii de parcurs cu Regiotrans scad simtitor fata de CFR.
Merita sa bati drumul pana in 13 Septembrie (drumul nu e cel mai usor) pt o calatorie cu -sa zicem - 20 de minute mai scurta cu autobuzul, decat sa iei trenul din buricul Capitalei? Cum ajungi mai repede la destinatie? Nu e asta mai important?

Daca faceai cu CFR-ul 2h48min, nu te impiedica nimic sa scoti 2h35min cu Regiotrans. Iar daca il introduci ca regio.. Succesul e garantat. 18 sau 19 lei costa biletul.28 pe auto.

kristi
Nu ar avea succes trenuri Alexandria/Turnu Magurele-Bucuresti! E vorba de distanta mai mare pe calea ferata fata de calea rutiera

Cristi nu vorbi din punctul de vedere al unuia din Alexandria. Pentru voi nu are de ce sa faca tren direct, nu se merita sa mergi din Alexandria dar din Turnu se merita.
Din Gara de Nord ai metroul care te duce imediat in Berceni, Obor, Crangasi etc. Din 13 septembrie faci 10 ani pana in alt loc din Bucuresti (iar inainte se pleca din Rahova)

la dus vinerea sau de sarbatori e ingrozitor de iesit din Bucuresti. Duminica la intoarcere e ingrozitor iar, de sarbatori nu mai vorbesc cand te blochezi la Mihailesti cu anii.

Nimeni nu cere, nu suntem absurzi, sa faca Regiotransul 10 trenuri dus-intors Bucuresti- Turnu Magurele. Trebuie un tren , cel putin, vineri seara din Bucuresti (si sper fara a mai opri pana in Rosiori decat maxim in Videle pentru a nu se urca in el diversi colorati) care sa faca cate ore o vrea el cat timp e Regio Express. Vineri seara stau nu stiu cati in picioare in autobuze, nu se mai acorda demult reduceri pentru studenti, daca le zici ceva se uita ciudat la tine (nu-s student) etc. Si nu cred ca mai e 28 mi se pare ca ar fi 30 sau se vrea sa se ajunga la 30. Oamenii au bagaje iar calele sunt pentru transport naveta de 40-50 km si nu AUTOCARE cum erau odata. Decat sa merg/mergem cu Mercedes Sprinter sau jumate de autocar, microcar sau cum se-o numi mai bine mergi cu trenul.

Nu vreau sa fac apologia mersului cu trenul dar cum pe Oltenita totul e ok de ce nu ar fi si pe Turnu?

Din pacate, trebuie sa recunosc, ca as fi vrut sa fie sectia a TFC, TFC mi se pare mult mai profesionist decat Regiotransul cel putin din cele citite pe aici.

Eu mi-as dori sa fie Regio Express cu opriri in Videle si Rosiori iar din Rosiori acest tren sa aibe legaturi pentru Zimnicea si Costesti. Trenul principal sa mearga spre Turnu si un automotor/alt automotor sa plece spre Craiova, Costesi/Pitesti, Zimnicea.

Iar intorcerea automotorului sa fie duminica seara pe la ora 16, mai tarziu vara, sa fie tot Regio Express si sa opreasca doar la Rosiori si Videle (bineinteles ca pe traseul Turnu - Rosiori sa opreasca peste tot). In Rosiori sa ia calatori dinspre Zimnicea , Costesti etc.

Nu stiu sa fac trasa ideala dar daca Radu (sau cine se pricepe f bine) m-ar ajuta am reusi sa facem o trasa ideala

Reclama gen :

"Hai cu trenu la Bucuresti" pentru 18 lei, abonament lunar (dus intors fiecare weekend) 80 lei si o sa fie automotorul plin

18*6=108 lei , sa fie rentabil as zice 80.

Din pacate nu prea cred ca astia de la Regiotrans ar face asa ceva, pe cei de la TFC ii vad mai aproape de public.

p.s. am mers duminica in gara sa vad Regiotransul de Constanta, maxim 10 calatori, si cum se unduia la plecare ziceai ca e .... Crying or Very sad
Plus ca fiind la penultima linie (12 ? 14) era terasamentul prea jos si cei cu probleme locomotorii se pot urca f greu in el avand scara prea inalta.
Daca asa or arata si automotoarele TFC atunci ... pale

Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 9:48 pm

Culmea e ca exista Regio direct Alexandria-Bucuresti Basarab..

Eu va ajut in orice este nevoie, de propus grafice de trenuri, de promovat, tot.. am si un mic site cu date de interes general, gen harta orasului, numere contact, orar autobuze, mersul trenurilor, site destul de frecventat, plus ca am vazut foarte, foarte multi oameni interesati pe site-ul Regiotrans.
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 9:53 pm

Cineva scrie:

,,Va rog sa mai introduceti doua perechi de trenuri intre orele 11:00-12:00 si 19:00-20:00,pe relatia Rosiori Nord-Turnu Magurele datorita faptului ca sunt foarte multe persoane care nu prind legaturile spre si dinspre Bucuresti,Craio va,Timisoara si celelalte orase si mai ales elevii care fac naveta zilnic din Salcia,Putineiu si celelalte sate catre Rosiori si Turnu si nu au cu ce sa plece si cu ce sa ajunga.Dimineata sunt prea dese trenurile iar intre orele 09:42-14:30si16:25-04:50 nu mai circula niciun tren din Rosiori Nord iar intre orele 07:55-14:36si16:25-04:58 nu mai circula niciun tren din Turnu Magurele.Acum,ca ati castigat licitatia din 15.03.2012,va rog respectuos sa mai introduceti cateva perechi de trenuri pe relatia Rosiori Nord-Turnu Magurele pentru a asigura calatorii in conditii optime si a satisface cererile si rugamintile calatorilor.Va doresc mult succes in activitatea dumneavoastra!C u deosebita stima si respect,Robert''

REGIOTRANS:
Buna ziua,

Va multumim pentru comentariu si pentru interesul acordat. Propunerea dumneavoastra este in atentia noastra, urmand a se lua o decizie in acest sens.

Cu stima.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8340
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 9:55 pm

Spre Costești și Pitești - doar în cazul unei convenții cu Servtrans, altfel în direcția Pitești mai *urând văd un RE dinspre Corabia/Caracal, piteștenii având astfel și legături mai bune dinspre/spre Rîmnicu Vîlcea.
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele   108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

108 : Rosiori Nord - Turnu Magurele
Sus 
Pagina 13 din 57Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 35 ... 57  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Turnu Magurele - Segarcea Deal
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» Roşiori Nord (900)
» 107 : Rosiori Nord - Costesti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: