|
| 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
+66laurentzu cristi ar Adisoft1991s baiazid Norbi kristi kkk riciu Razvan Tudor AeroX IonutChircu dexter23 Costin.B mielutu zburator matei vulcan liviulav33 marius664 gabrielcr florin198620 dan tm Katalyn MRBFCRB Andrey_tm Balto Luca tgv cristy79 florin19862020 Lumunita Stana Sergiu rmn Katalin4653 gabriytel Adrian78 vatmanul Adirmvl ruszmircearobert dorru yeu1 ldh80 ttavi NIKU24 red floare razvan - trenuri Teodor Dr2005 Vitosa Czirjak Arpad DUAL ATM ANDU2100HP Axwell21 Radu Tudor Costin.H mihaiuc alliens TVlad adycfrbucuresti Mircea Hirjau Vlad rizelgeorgel2004 cristi CFR dan ciprian Nesebar marius_catalin84 loryjonel COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 myster2008 70 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 06:10 | |
| Asta cu judecata mi se pare ridicol, intr-o tara crestin-ortodoxa gay au drepturi, pai numai daca te uiti urat la ei sau sa le mai zici ceva si te dau carpele alea in judecata. Toata lumea are drepturi mai nou.
Asta cu datul in judecata de multe ori e pierdere de timp sau de bani.
In urma cu 3 ani eram in dreapta in masina unui prieten si a intrat unul cu fier forjat pe partea dreapta, i-a zgariato toata. Pisoiul respectiv era sofer la un mare magazin de materiale de constructii, pe loc si-a recunoscut vina, insa a doua zi instruit de fratiso era alt om. Prietenul asta prost al meu l-a dat in judecata si a castigat experienta, cu tot cu probe si martor a castigat fix 2.000 lei din care 1.200 lei il costa reparatia la masina, dar pe avocata ca a platit-o 3 ani de zile de pomana, mult mai mult decat 800 lei diferenta, cine-i mai pune la scoteala ?
E atat de prost ca se imbraca de la mall, se duce la club de 2 ori pe luna si joaca la pacanele 300 lei pe luna si nu a fost in stare sa-si repare singur masina si sa-i aplice o corectie celui care i-a zgariat-o. I-am spus de prima data sa aplice legea strazii, azi avea masina facuta si bani in buzunar, asa a cotizat la bugetul statului si la buzunarul avocatei de pomana. Eu o plateam in natura pe aia care cica a facut scoala si banii i dadeam dupa castigarea procesului, asa e cand esti mic si prost si nu asculti de altii mai batrani.
Asa ca asta cu judecata, cu joaca de-a datul in judecata mi se pare o prostie, prima data cand aud ma bufneste rasul si cand le zic de legea strazii la inceput toti se feresc apoi imi dau dreptate. Pai am un vecin, e taximetrist, ala pe loc il punea pe pisoi sa-i repare masina, pentru ala nu exista lege frate, pe loc pisoiul se facea de bani, am vazut 3 astfel de cazuri, practic omul asta are o vrajeala in el de nu ai ce sa comentezi, pentru 3 cm de zgarietura pe bara din fata de la Bora l-a facut pe respectivul in 10 minute sa-i aduca 300 lei. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 17:22 | |
| Daca toata lumea ar aplica legea strazii, si mai ales daca ai fi tu cel caruia i se aplica, cred ca ti-ai mai revizui ideile. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 17:47 | |
| Bun, deci de mâine ar trebui să mă apuc să sparg roţile autobuzelor de la RATB? Că circulă ilegal şi îmi blochează mie banda... După aia să sparg câteva chioşcuri ca să îmi recuperez banii plătiţi atâţia ani pe abonamente, că nici tarifele nu sunt aprobate prin HCGMB. Ce dracu', dreptate cu pumnul (şi sabia) se făcea acum 2000 de ani, nu suntem barbari. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 19:57 | |
| Sunt cazuri si cazuri, cine are ochelari de cal cu ei sa ramana. Eu am dat exemplul cum ar fi putut rezolva problema repararii masinii vecinului meu, dar a fost prost si a pierdut.
Stati legati la ochi, de aia a ajuns tara asta cum a ajuns, refuzati sa vedeti realitatea cand trebuie dar va bazati pe niste legi care nu-s de partea celui care trebuie. Bravo, cu asa mentalitate nu degeaba suntem ultimii din Europa.
Daca ati fost voi in locul vecinului meu cum ati fi procedat ? Ca din gura toata lumea stie sa dea, din fata calculatorului toti suntem corecti si legali dar daca cineva va fura cum ati reactiona ? Te duci sa-l dai in judecata sa pierzi timp si bani cand poti rezolva pe loc ?
|
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 20:01 | |
| Raul nu se stinge cu rau niciodata, ci doar se aprinde. Nu zice nimeni ca trebuie sa te lasi calcat in picioare, dar orice actiune o iei, trebuie sa te intrebi: daca altul mi-ar face asta, cum ar fi si sa vezi daca chiar merita. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 20:02 | |
| Sunt cazuri si cazuri, cine are ochelari de cal cu ei sa ramana. Eu am dat exemplul cum ar fi putut rezolva problema repararii masinii vecinului meu, dar a fost prost si a pierdut. Stati legati la ochi, de aia a ajuns tara asta cum a ajuns, refuzati sa vedeti realitatea cand trebuie dar va bazati pe niste legi care nu-s de partea celui care trebuie. Bravo, cu asa mentalitate nu degeaba suntem ultimii din Europa. Daca ati fost voi in locul vecinului meu cum ati fi procedat ? Ca din gura toata lumea stie sa dea, din fata calculatorului toti suntem corecti si legali dar daca cineva va fura cum ati reactiona ? Te duci sa-l dai in judecata sa pierzi timp si bani cand poti rezolva pe loc ? Mai stiu eu cateva specimene pe aici care merg cu nasul la greu si vin si posteaza ca vai, ei sunt cei mai corecti si merg doar cu bilete. Hai s-o lasam asa ca degeneram aiurea. Voi sunteti corecti, numai voi. Am avut un coleg, fratiso e preot in Bucuresti, cel mai corect, tinea post, se dadea cel mai corect dar barfea de rupea pamantul, ba mai mult, el avea dreptul sa se indoiasca de mine dar eu nu aveam voie sa ma indoiesc de el. Asa si cu voi acuma, bine ca sunteti voi regulamentari si corecti. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 20:22 | |
| Pe mine m-a lovit cineva in benzinarie in Brasov, bara zgariata, capota un pic impinsa inauntru si grila zgariata. I-am luat asigurarea, trebuia sa mi-o repar intr-un service, pana la urma am vorbit cu un inspector si m-a invatat sa cer sa mi-o repar in regie propie si am primit 1800 de lei, iar eu mi-o repar lejer cu 700 de lei, deci ? |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Dec 2015, 21:06 | |
| Sunt momente când îți vine să încerci să impui legea proprie! Singurul accident auto pe care l-am făcut în aproape 19 ani de șoferie a fost când, orbit de o mașină din sens invers, am lovit noaptea o căruță nesemnalizată! Milițianul din Brânceni(Teleorman) a considerat că nu am respectat distanța regulamentară față de vehicolul din față cu toate că nu se vedea și m-a amendat! Am contestat procesul verbal și am câștigat! Apoi am dat căruțașul în judecată să recuperez paguba. Am obținut și această decizie la două instanțe! Degeaba, nu am putut recupera nimic de la căruțaș! Am umblat pe la diverse instituții dar degeaba! Am rămas cu pagubă de 3000 lei, capotă, spoiller, mască, radiator, radiator de aer condiționat, faruri și încă ceva consumabile! Nu e normal să treci peste lege dar se întâmplă să mori cu dreptatea în mână! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Vin 25 Dec 2015, 00:59 | |
| Depinde de cazuri si de imprejurari dar sunt persoane mai babalai de felul lor care nu au treaba cu viata si cu realitatea ce ii inconjoara, nu fac un pas la dreapta sau la stanga pana nu consulta legea, astia sunt cam picati in freza. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 13:46 | |
| Azi perechile de trenuri CFR Targoviste-Pietrosita si retur au fost anulate. |
| | | Luca tgv
Numarul mesajelor : 282 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4112 Data de inscriere : 06/06/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 17:00 | |
| - Karpaty a scris:
- Azi perechile de trenuri CFR Targoviste-Pietrosita si retur au fost anulate.
De ce? Doar azi sau pentru totdeauna? |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 17:07 | |
| Temperatura scazuta e inamicul la Desiro. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 17:45 | |
| - Karpaty a scris:
- Temperatura scazuta e inamicul la Desiro.
Și cea ridicată și viscolul și zăpada și liniile și uleiul și antigelul (sau apa)... cam tot e inamicul acestor AM-uri mult prea sensibile pentru duritățile liniilor ferate românești. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 19:16 | |
| - Karpaty a scris:
- Azi perechile de trenuri CFR Targoviste-Pietrosita si retur au fost anulate.
Doar o parte din ele... Cursele de dimineata au circulat ok cu AM Desiro 2114, insa din cauza anularii IR 1783/1883, la IR 1886 cu plecare la 13:22 din Targoviste a fost repartizat AM Desiro 2114 si in acest fel nu s-a mai putut asigura compunere pentru trenurile Targoviste-Pietrosita si retur de dupa-amiaza (9449, 9450, 9453, 9454) |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 21 Ian 2016, 19:27 | |
| Da, nu m-am exprimat eu cum trebuie, e vorba de astea de dupa pranz. (9449, 9450, 9453, 9454) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
| |
| | | | 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |