|
| 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
+66laurentzu cristi ar Adisoft1991s baiazid Norbi kristi kkk riciu Razvan Tudor AeroX IonutChircu dexter23 Costin.B mielutu zburator matei vulcan liviulav33 marius664 gabrielcr florin198620 dan tm Katalyn MRBFCRB Andrey_tm Balto Luca tgv cristy79 florin19862020 Lumunita Stana Sergiu rmn Katalin4653 gabriytel Adrian78 vatmanul Adirmvl ruszmircearobert dorru yeu1 ldh80 ttavi NIKU24 red floare razvan - trenuri Teodor Dr2005 Vitosa Czirjak Arpad DUAL ATM ANDU2100HP Axwell21 Radu Tudor Costin.H mihaiuc alliens TVlad adycfrbucuresti Mircea Hirjau Vlad rizelgeorgel2004 cristi CFR dan ciprian Nesebar marius_catalin84 loryjonel COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 myster2008 70 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 23 Sept 2015, 16:42 | |
| Te rog sa-ti ti cascarabetele la tine la Braila ca dubele prima data in Moldova au aparut de se bucurau moldoveni ca la fete virgine. In zona Galati, Tecuci a aparut termenul de cascarabeta, la Focsani unde fiecare familie are cate o ruda in Italia se spunea simplu microbuz iar la cele de la transportul in comun din oras maxi taxi.
Pe Targoviste-Pietrosita e Grup Atyc Srl Targoviste firma care a inceput de la un magazin non-stop de pe strada Tudor Vladimirescu care are 4 autogari in Targoviste, pe langa firma asta mai sunt 4 curse Targoviste-Brasov cu Holding Atlassib Mondotrans Targoviste cu Irisbus Crosway sau Turquoaise si 2 curse Irimir Impex Craiova-Pitesti-Targoviste-Brasov iar pe bucata de la Pucioasa in sus spre Pietrosita pana la Glod si Sanatoriu Moroieni mai este si firma Agrar. La toate astea se mai adauga vreo 20 taxiuri autorizate care fac curse cu tarif de duba din Pucioasa si Fieni.
Am mai spus si o mai spun tarifele la dube sunt egale cu cele de la tren de castigat vor avea doar cei care stau langa statile CFR si cei cu reduceri elevi si studenti.
|
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 23 Sept 2015, 18:13 | |
| Remorcile de la CAP erau lux pe langa ce ofera acum Atyc-ul pe Targoviste-Pucioasa-Moroieni. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 23 Sept 2015, 18:43 | |
| Turquoaise, Cibro si sprinter ti se par chiar asa de proaste ? Ia sa vezi VSD ce autocare au pe Moroieni-Targoviste/Bucuresti pentru studenti Mercedes Toursimo cel mai lung model daca si alea mai sunt jafuri...
De cand nu mai circula trenul pe Targoviste-Pietrosita doar cu Atlassib Mondotrans am mers cu restul firmelor numai daca aveam vreo urgenta. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 23 Sept 2015, 19:22 | |
| Pe rutele locale e jale male şi la Atyc, dar şi la alte filme. Pe rutele interjudeţene e concurenţă mai mare şi nu se poate interveni cu plicul la Consiliul Judeţean, aşa că maşinile trebuie să îndeplinească nişte condiţii. Din păcate, legislaţia oricum e slabă, că aceleaşi condiţii sunt impuse şi pe rutele locale. Deci dacă eu vin cu un Citaro, pierd licitaţia, pentru că al meu e autobuz urban (categoria IV), pe când duba Sprinter e cel puţin categoria III, dacă nu chiar II sau I, chiar dacă climatizarea e doar de decor şi rugina e de 3 degete pe sub vopseaua dată în grabă. _________________ :TTT:
|
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Mier 23 Sept 2015, 21:06 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Turquoaise, Cibro si sprinter ti se par chiar asa de proaste ? Ia sa vezi VSD ce autocare au pe Moroieni-Targoviste/Bucuresti pentru studenti Mercedes Toursimo cel mai lung model daca si alea mai sunt jafuri...
De cand nu mai circula trenul pe Targoviste-Pietrosita doar cu Atlassib Mondotrans am mers cu restul firmelor numai daca aveam vreo urgenta. Pai au ajuns jafuri ca in loc de capacitatea normala cei de la Atyc merg pe principiul: avansati pe culoar, avansati, hai mai in spate... Unde domnu sofer sa mai mergem? Pe acoperis, in portbagaj... De ce nu mai puneti autobuzele alea mari ? (Se aud vocile calatorilor din fundul autobuzelor Cibro...) Asa ca sa vina trenurile alea promise de seful judetului sa revina la normalitate transportul judetean de calalatori. Poate apar si autobuzele alea mari si luxoase ale Atyc-ului care se ivesc pe trasee numai cand e inspectie de la Bucuresti.... |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 08:42 | |
| Asa e peste tot de vina e militia rutiera. Autobuzele mari circula in week-end nu stiu daca circula si in cursul saptamani posibil pentru elevi, eu doar in week-end-uri am ajuns la Pietrosita si Fieni in ultimi ani. Irisbus Crosway firma Holding Atlassib Mondotrans Targoviste pe ruta Targoviste-Pietrosita-Sinaia-Predeal-Brasov Autocar mercedes al celor de la Grup Atyc Srl Targoviste. upload images free Deputatul ala nu prea are treaba cu reitroducerea trenurilor a fost mai mult de fatada sa-si castige cativa simpatizanti ca intra CFR sau TFC sa intre una din doua ca m-am saturat de atatea promisiuni. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 08:53 | |
| Daca intra CFR mai mult de 3 perechi sigur nu baga apoi e posibil sa bage mortaciunile malaxa, asa ca mai bine aia din CFR sa se duca cu malaxa lor unde a intarcat draq iapa si sa vina TFC cu mai multe perechi, automotoare moderne si demne de 2015 nu ce ne baga CFR conditii din 1940. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 09:20 | |
| PMS este de 3 perechi. Nu o să bage nimeni mai mult de 3 perechi, decât dacă îşi anulează alte trenuri, circulă cu ele nesubvenţionate sau se modifică PMS.
E derept, cazul ideal ar fi mersul cadenţat cu 1 tren pe oră, pentru care ar fi perfecte Malaxele. Dar nu există PMS pentru aşa ceva (şi nici punct de alimentare la Târgovişte). _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 09:23 | |
| Nu ne trebuie malaxe, mai bine linia inchisa, pastreazale pentru tine in fata blocului. Ori TFC cu DH2 ori nimic. |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 09:40 | |
| Bine, atunci călătorie plăcută cu dubele de la Grup Atyc! _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 09:41 | |
| La mine nu e cazul. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 09:57 | |
| Karpaty, chiar dacă Malaxele sunt cum sunt, unii plâng după ele (vezi situația de la Jimbolia, Ionel, Radna, etc.) Sunt bune și alea până vine privatul. Uite, LVT-urile de Jimbolia circulă pline. Malaxele de Remetea au și ele călători, din ce spun colegii care au fost cu ele.
Ca toată lumea vreau evoluție. Nu mai vreau să călătoresc cu Malaxa 900 sau cu LVT. Dar în România trebuie să te mulțumești cu ce ai. |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 10:07 | |
| Andrei ai si tu dreptate intr-un fel dar eu am spus din punctul meu de vedere, daca nu imi convine ce imi ofera statul/CFR, am varianta personala, deci nu stau sa ma umilesc in conditii de 2 bani.
La faza cu multumitul nu prea e ok, nu e bine sa te multumesti cu ce primesti, mereu trebuie sa ceri mai mult, si de la tine si de la altii, pretentiile trebuie sa creasca mereu, doar asa evoluam, faza cu multumitul cu ce ai, nu e ok, aia inseamna stacnare, automat nu progresezi, ramai pe loc si asta se vede clar in cazul de fata, timpul a trecut si malaxa tot circula cand normal trebuiau sa fie casate si in locul lor sa fie automotoare noi si moderne vezi cazul PKP.
Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Joi 24 Sept 2015, 11:47, editata de 1 ori |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 11:44 | |
| - Dr2005 a scris:
- PMS este de 3 perechi. Nu o să bage nimeni mai mult de 3 perechi, decât dacă îşi anulează alte trenuri, circulă cu ele nesubvenţionate sau se modifică PMS.
E derept, cazul ideal ar fi mersul cadenţat cu 1 tren pe oră, pentru care ar fi perfecte Malaxele. Dar nu există PMS pentru aşa ceva (şi nici punct de alimentare la Târgovişte). Bagi malaxe la concurenta cu auto ? Pai malaxele 900 ca 700 nici vorba si asa mai sunt cateva in toata tara, pai tu zici de 900 pe linia asta care nu e tocmai ok ? Or sa mearga calatori odata de doua ori dar a treia oara o sa zica frate poate sa fie statia de autocar si la 2 km de casa si gara la 50 metri ca eu nu mai urc in tren, nici pentru acea mica reducere in cazul elevilor si al studentilor. Macar in duba/autocar poti vorbi la telefon poti scrie un sms pe cand in 900 Doamne fereste. - Dr2005 a scris:
- Bine, atunci călătorie plăcută cu dubele de la Grup Atyc!
Karpaty nu are ce cauta in zona asta si doi la mana sa zicem ca intra pe 904 cotetele o sa vina odata ca sa revada sectia cateva poze atat si nimic mai mult, in schimb cu DH2 de la TFC ar veni mai des Poti sa mergi pe ruta asta si cu Mondotrans nu cu Atyc, au Irisbus Crosway de ceva ani si arata ca noi, silentioase, curate, caldura, radio, liniste tot ce vrei, eu asa imi fac planul cand vreau sa ajung din Targoviste la Fieni sau la Pietrosita imi fac programul astfel incat sa merg cu una din cele 4 curse ale lui Mondotrans, dar cand vin de la Ploiesti ma duc numai cu 3023 pana la Sinaia, apoi stau in gara 1h20' si iau tot Mondotrans-ul desi cu 10 min inainte vine duba de Craiova, chiar si atunci cand prind Isuzu Turquoaise si tot sunt mai fericit decat in duba celor de la Irimir sau Atyc. Mersul autocarelor pe Targoviste-Pietrosita este foarte bun nu stiu cum ar putea CFR cu malaxe sau Desiro ori TFC cu DH2 sa readuca calatori inapoi la tren. 06:30 - Targoviste-Brasov, firma Mondotrans, autocar care pleaca aproape plin, tarif de 6 lei pana la Pietrosita, trenul ar fi 5,50 lei deci ?? 09:10 - Craiova-Targoviste-Brasov, firma Irimir Impex cu duba Iveco. 10:45 - Targoviste-Brasov, firma Mondotrans 12:00 - Targoviste-Brasov, firma Mondotrans 14:20 - Targoviste-Brasov-Onesti, firma Grup Atyc Srl, evaziune fiscala 100% cu Mercedes Vario sau WV LT45 ori mercedes sprinter 14:45 - Targoviste-Brasov, firma Mondotrans 16:10 - Craiova-Targoviste-Brasov, firma Irimir Impex. Pe retur cursa de 09:30 Brasov-Targoviste al Mondotrans e dublata pe tot traseul de duba lui Atyc Onesti-Brasov-Targoviste desi in licenta de transport al lui Atyc ora de plecare din Brasov e 09:00 iar ultima oara cand am mers in vara de la Cota 1000 pana la intrare in Glod am mers in spatele lui jegul de Vario de la Atyc dar la Glod l-am lasat in urma concurenta neloiala si militia inchide ochii iar calatori au de suferit la o anumita ore ai 2 operatori iar timp de 2-3-4 ore nu ai nicio alta cursa. Pe langa astea mai este Grup Atyc Srl curse intre Targoviste si Moroieni cu plecari la fiecare ora cu Isuzu, Cibro, Bmc, Mercedes sau autocar Mercedes. Nu stiu ce va face TFC pe 904 daca nu baga si IR Targoviste-Buc.Nord macar 2 curse pe zi asa doar pe Targoviste-Pietrosita nu stiu daca vor umple 30% automotoarele, citisem la topicul liniei 308 ca vin calatori la nas si cer bilete sa se vada ca e utilizat sa nu-l scoata pai aici soseaua e paralela cu cf si autocarele/dubele sunt gramada cele mai bune conditi le ofera Mondotrans sau sa ai noroc in week-end sa prinzi autocare Mercedes Tourismo ale lui Atyc in rest nu se merita, cel putin acum ca au inceput elevi scoala la orele la care pleaca/vin de la scoala e teroare am mers in iunie in picioare inghesuit cu o duba Atyc de la Pietrosita la Pucioasa la bariera intre Motaieni si Pucioasa am coborat sa prind LDE-ul si vagonul laborator apoi pe sensul celalalt era Isuzu Targoviste-Brasov al Mondotrans si am plecat la Sinaia. |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 24 Sept 2015, 12:06 | |
| Cel mai bine pentru calator/populatie este sa revina CFR cu trenurile Bucuresti-Pietrosita, o parere personala ar fi 9101, 9103 si 9105 sau 9107 iar pe retur 9104, 9108 si 9436(pana la Titu) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
| |
| | | | 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |