In sfarsit !!! Trenurile de Pietrosita au fost anulate si asa trebuie sa ramana de la CFR, daca vine un privat bine, daca nu nu!
CFR trebuie sa se retraga si de pe Turnu Magurele, Corabia, Campulung, Tg Neamt, si Timisoara-Giarmata-Remetea Mica, astea trebuie sa fie deservite de privat daca vrea, daca nu asta e, aceeasi soarta ca si Husi de exemplu.
Ultima editare efectuata de catre Kapпaтй in Sam 10 Feb 2018, 01:06, editata de 1 ori
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 00:08
La cati blatisti au fost depistati azi pe M900, cred ca si aceasta ar trebui sa treaca la un OTF privat. CFR Calatori este incapabila sa mai gestioneze rutele, din cauza personalului corupt si incompetent, care contribuie in final la aceste anulari de trenuri.
Ultima editare efectuata de catre IonutCFR2009 in Sam 10 Feb 2018, 00:11, editata de 1 ori
NIKU24
Numarul mesajelor : 207 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4419 Data de inscriere : 27/05/2013
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 00:10
Kapпaтй a scris:
In sfarsit !!! Trenurile de Pietrosita au fost anulate si asa trebuie sa ramana de la CFR, daca vine un privat bine, daca nu nu!
CFR trebuie sa se retraga si de pe Turnu Magurele, Corabia, Campulung, Tg Neamt, si Timisoara-Giarmata-Remetea Mica, astea trebuie sa fie deservite de privat daca vrea, daca nu asta e, aceeasi soarta ca si Husi de exemplu.
Pe Campulung cred ca nu renunta asa de usor.
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 01:08
NIKU24 a scris:
Kapпaтй a scris:
Nu azi, nu maine dar intr-o zi tot se va intampla. Au mai renuntat o data apoi a venit privatul, nici privatul nu avea viata excelenta ca daca era asa super nu renunta.
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 01:20
IonutCFR2009 a scris:
La cati blatisti au fost depistati azi pe M900, cred ca si aceasta ar trebui sa treaca la un OTF privat. CFR Calatori este incapabila sa mai gestioneze rutele, din cauza personalului corupt si incompetent, care contribuie in final la aceste anulari de trenuri.
De ce vorbesti daca nu cunosti? Sunt rute unde personalul de tren nu are ce sa faca in fata calatorului, doar cu politia+jandarmi+inspectori pot trata pe toata lumea, in rest si controlul civil a fost batut in tren, iar daca sunteti voi asa viteji de ce nu mergeti sa va bateti cu diferite persoane certate cu legea? Repede personalul corupt, personalul nu e corupt dar un om in fata a xx persoane care nu vor sa plateasca nu are ce face.
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 09:29
Intr-un fel ma bucur pentru cfr-isti ca nu mai au propriul lor tren dar in special pentru dna IDM care acum cativa ani trimitea calatori de la casa de bilete din Pietrosita direct in tren sa plateasca la nas 2 lei in loc de 4-5 lei cat era biletul iar CFR se ducea tot mai sigur pe un drum fara sfarsit in care e acum. Curios faptul ca la cativa ani distanta dna blonda e si acum IDM dar la alta statie si face naveta cu trenurile la care ea dar si alti cfr-isti au contribuit la scoaterea lor si nu odata caci acum e a 3a oara cand CFR Calatori pleaca de pe Pietrosita. Cu ce o mai face tanti naveta de la Doicesti la Tepes Voda cu duba cu bilete de duba pe care apoi le va deconta la CFR ? Asa a ajuns CFR-ul ca pe o ruta cu trenuri si mers destul de bun ( ma refer atat la viteza cat si la mers ) sa deconteze angajatii CFr bilete de duba pentru naveta de acasa la locul de munca si inapoi.
@Karpaty dar de ce nu se mai fac acțiuni cu poliție si jandarmi in gări sau chiar pe camp cum se făceau odată sa-i învețe minte ori isi cumpara abonamente ori se duc la dube iar CFR mai castiga cateva vagoane care pot sa le pună acolo unde e nevoie si de unde iese banul.
L-am vazut pe 1597 la plecarea din Buc.Nord 4 vagoane 22-76/96 pline avea si supracontrol care supracontrol mai mult ca sigur tăia un bilet tarif in tren pana la Videle dar care lua bani de la 3 insi pentru un astfel de bilet, surpriză daca împarți biletul tarif in tren la 3 insi vine fix suma de la casa de bilete deci nu castiga si nu pierde nimeni, toata lumea e fericită ca are cu merge sau alți ca au servici.
S-au facut 2 ani de cand conducerea CFR a mers la Constanța cu pasionați nimic absolut nimic nu s-a schimbat, purtătorul de cuvant sta pe FB si se ceartă cu toata lumea, dând vina pe Guvern si pe tara asta dar la capitolul angajați corupti numai cuvinte de lauda si cazul cu Tatiana Bauman. Acum tu vi si spui ca asta e situația ca sefii de tren si chiar inspectorii sunt in pericol pe anumite trenuri/rute dar nimeni nu misca un deget sa faca ceva. Ce a facut conducerea CFR ? A pus câțiva maimutoi ( asa zisi pseudopasionati cu buletin de Bucuresti ) sa facă pe detectivi prin trenuri urmarind doar pe anumiti sefii de tren in vreme ce altii sunt văzuți bine si favorizati.
Mi-e scarba de tot ce inseamna conducerea CFR si de toate jocurile lor murdare in care incearca sa se spele pe mâini căutând vinovați in loc sa caute soluții.
In fiecare weekend au porția asigurată de înjurături si le umple frigiderul pentru încă o saptamana cele câteva zeci de biciclisti care merg cu trenul, din aprilie vor fi câteva sute care ii vor înjura direct pentru măsurile care le-au luat impotriva biciclistilor. In tot acest timp nașii isi rotunjesc veniturile, CFR nu încasează nimic iar vagoanele de biciclete zac prin Grivița sau sunt puse la trenuri aiurea ținând locul altor vagoane. O sa ajungă sa se circule la Regio cu 71-31 Dormitor pe post de vagon de clasă a 2a.
Cât timp CFR-ul e de stat nu are nicio sansa sa mai iasă din mocirla in care e acum.
Revenind la Pietrosita cum am mai spus si mai sus CFR Călători se retrage pentrua 3a oară de pe aceasta rută de data asta pare ca va fi definitiv. Le urez tot ce "e mai bun" tuturor care au contribuit la scoaterea trenurilor de pe aceasta rută de-a lungul anilor sper ca acum le va fi mai usor sa facă navetă cu dubă ca, gratis cu trenul nu le-au placut.
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 10:32
Degeaba katalyn, nu ai cu cine, tot ce au invatat stiu sa faca... S-a vazut clar intentia CFR Calatori cand a revenit subit pe aceasta ruta, au vrut sa dea in cap privatului, ca nu cumva ulterior sa vada cei de sus cum au reusit privatii si ei nu ( a se vedea cazul liniei 801 Titan Sud-Oltenita). Cat priveste soarta liniei Targoviste-Pietrosita, viitorul se arata sumbru mai ales ca Cimentul Fieni, si-a redus masiv activitatea, in consecinta linia va fi napadita de buruieni si rugina, daca intre timp nu va lua calea centrelor de colectare fier vechi, la fel cum au ajuns si alte linii aflate „in conservare” la CFR SA.
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 10:46
In Romania se construieste destul de mult, de asta spuneam ca cei care muncesc afara ajuta economia țării dar Dr2005 face pe desteptul ca le stie el pe toate, el doar traieste cu impresia ca stie plus ca a gasit fraierii care sa pună botul la teoriile lui. E iarna e normal sa-si reducă activitatea stai sa vezi peste 2 luni cum apare iar DBCR si VTR cu navete la Fieni. La cate camioane vedeam la Romcim asteptând sa fie încărcate iti spun eu ca nici in următorii 10 ani nu se închide, de ce sa închizi si sa tai la fier vechi ceva ce produce ?
Pentru călători ar fi fost suficient ca trenurile IR Buc-Târgoviste sa fi fost prelungite la Pietrosita cu opriri doar la Pucioasa, Fieni si Țepeș Vodă cu siguranta era bine pentru toata lumea cu doar 3 opriri se scoatea un timp foarte bun dar ne lovim iar de teoriile lui Dr2005 ca trenurile au fost puse si pentru angajatii CFR de aia trebuie sa opreasca peste tot.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 15:21
Kapпaтй a scris:
NIKU24 a scris:
Kapпaтй a scris:
Nu azi, nu maine dar intr-o zi tot se va intampla. Au mai renuntat o data apoi a venit privatul, nici privatul nu avea viata excelenta ca daca era asa super nu renunta.
Acum au ocazia să pună 2 automotoare de la Câmpulung, că nu mai e cel de Curtea de Argeş. S-ar putea să le convină situaţia asta.
_________________ :TTT:
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 19:06
Celebra restrictie de 15 km/h care are cel putin 20-22 ani poate chiar si mai mult, eu de cand eram copil stiu ca la intrare in Pietrosita trenul mergea incet. Cand pleaca trenul din Pietrosita accelereaza pana pe la 50-60 km/h apoi dupa 1 minut apare restrictia. S-a tot incercat consolidarea malului dar restrictia a ramas.
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Sam 10 Feb 2018, 20:04
Dr2005 a scris:
Kapпaтй a scris:
Acum au ocazia să pună 2 automotoare de la Câmpulung, că nu mai e cel de Curtea de Argeş. S-ar putea să le convină situaţia asta.
Care AM de la Curtea de Argeș? Alea sunt doar prelungiri ale trenurilor IR Pitesti - București, trenuri care vor exista bine mersi. Nu se va obtine nimic.
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
Celebra restrictie de 15 km/h care are cel putin 20-22 ani poate chiar si mai mult, eu de cand eram copil stiu ca la intrare in Pietrosita trenul mergea incet. Cand pleaca trenul din Pietrosita accelereaza pana pe la 50-60 km/h apoi dupa 1 minut apare restrictia. S-a tot incercat consolidarea malului dar restrictia a ramas.
Cred ca tot 5 minute si tine toata parcurgerea ei. Si parca mai era una la o trecere de nivel, am uitat exact in apropierea carei halte. Dar una peste alta, se circula binisor cu pana la 80 km/h. Daca s-ar mai taia din cateva opriri din care nu se urca/coboara nimeni chiar s-ar face un beneficiu mai mare. Sunt magistrale de cale ferata mult mai pline de restrictii pentru care 80-ul ala e un lux uneori.