Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita

In jos 
+66
laurentzu
cristi ar
Adisoft1991s
baiazid
Norbi
kristi kkk
riciu
Razvan Tudor
AeroX
IonutChircu
dexter23
Costin.B
mielutu zburator
matei vulcan
liviulav33
marius664
gabrielcr
florin198620
dan tm
Katalyn
MRBFCRB
Andrey_tm
Balto
Luca tgv
cristy79
florin19862020
Lumunita Stana
Sergiu rmn
Katalin4653
gabriytel
Adrian78
vatmanul
Adirmvl
ruszmircearobert
dorru
yeu1
ldh80
ttavi
NIKU24
red floare
razvan - trenuri
Teodor
Dr2005
Vitosa
Czirjak Arpad
DUAL
ATM
ANDU2100HP
Axwell21
Radu Tudor
Costin.H
mihaiuc
alliens
TVlad
adycfrbucuresti
Mircea Hirjau
Vlad
rizelgeorgel2004
cristi CFR
dan ciprian
Nesebar
marius_catalin84
loryjonel
COSTACHE MIHAIL
IonutCFR2009
myster2008
70 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 47 ... 58  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeDum 08 Noi 2015, 15:28

E bine ca ai scris asta sa citeasca si cei ce inca spun ca vezi Doamne automotoarele astea botezate IR gem de calatori si nu ii vad eu What a Face What a Face

Bineinteles ca ar fi masura cea mai fireasca, dar tot ce e firesc la noi in tara dureaza ani de zile. Ani de zile a durat sa se reintoarca CFR pe Campulung/Curtea de Arges la tarife de REGIO, ani de zile sa se tarifeze REGIO unele IR de pe ruta Pitesti/Bucuresti si retur. Probabil se apropie si momentul de gratie cand vor disparea aceste mega-escrocherii - raiul blatistilor si pomanagiilor (si eu cred ca si niscaiva dubari si-au bagat coada aici).

Cel putin cele de Pietrosita si retur ar trebui tarifate REGIO pe toata distanta.

Am facut nenumarate mailuri si pt asta, ultima data mi-au spus ca se analizeaza propunerea... Twisted Evil
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeDum 08 Noi 2015, 17:36

E a nu stiu cata oara cand va spun ca nu au cum sa le faca Regio ca asa vrem noi. Daca maine le-ar baga tarife de Regio pe Pietrosita-Bucuresti dupa primele 2 saptamani automotoarele ar merge pline si nu se pot suplimenta stiti cu toti ca e criza de Desiro.

Cea mai buna solutie este sa ramana IR dar cu tarife modificate nici de Regio dar nici de IR iar intre Tgv-Pietrosita in prezent atat CFR cat si TFC opreste degeaba in stati precum Aninoasa, Sateni h, Doicesti, Doicesti h, Vulcana Pandele, Scarlenta h, Trainica h si Motaieni h. Se pierde timp aiurea cu aceste opriri inutile s-ar putea reduce din ele sa se incadreze in cei 70% si s-ar mai scurta si timpul.

Lumea vorbeste pe ruta asta ca de la noul mers CFR se va retrage de pe Tgv-Pietrosita ca o fi adevarat sau fals vom vedea in decembrie sau in ianuarie cand incepe sezonul modificarilor/anularilor de trenuri.

Maine dimineata o sa postez detaliile de vineri si sambata cu informati si poze despre ce am vazut cand am fost la Pietrosita.

Ce pot sa va spun pana atunci decat ca treaba e nasoala rau, sper sa vina calatori la tren altfel nu vad bine situatia de pe Tgv-Pietrosita.

Maine dimineata la 08:00 intrati aici sa vedeti care este situatia pe aceasta sectie.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeDum 08 Noi 2015, 18:25

De acord, dar nu este la fel situatia pe Pitesti-Bucuresti? Si acolo 3 asa-zise IR sunt deja tarifate REGIO de la 1 Nov. Si 2 pe retur. Si sunt trenurile la orele cele mai bune. Acolo nu vor trebui suplimentate?

Chiar isi inchipuia CFR ca va inghiti cineva galusca cu tramvaiul Desiro care este IR pana la Targoviste si acolo se da de 3 ori peste cap si devine Regio spre Pietrosita si invers? Hai sa fim seriosi...

Nu cred sa fie asa mare asalt de sute de oameni la care sa nu poata face fata. Se poate tarifa Regio o singura pereche pt inceput si vad cum merg lucrurile.

Peste tot s-a putut, pe Pitesti, Campulung, Curtea de Arges etc - numai aici pe acesti blestemati 80 de km nu se poate...
Repet, in week-end nu exista tren la pret normal la cap de dimineata pe Buc-Tgv intre orele 5.30 si 14.40. Cum e posibil asa ceva?

Cum au ajuns la vorba mea pentru destinatiile de mai sus - asa o sa se intample si aici, e doar chestiune de timp  What a Face

Iar cat despre pericolul ca vor merge oamenii in picioare - nu am vazut sa le pese foarte mult de asta cand IR 1634 avea 4 vagoane de clasa a II-a si unul de clasa I, si calatori de 7...Twisted Evil  Plus ca e o distanta mica,  s-ar merge maxim o ora, nu cred ca va fi asa gaura in cer (da, poate e cinic... dar important e sa aiba calatori, nu?). Ma tem ca altele sunt motivele, nu ca le e lor teama ca se va calca lumea in picioare la ele... Sad
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeDum 08 Noi 2015, 18:47

Nu se da peste cap si devine Regio, chiar e Regio si daca te uiti la mers o sa vezi ca sunt opriri si la 1-2 km.

Aici CFR ar trebui sa faca cum a facut pe Campulung Muscel, prelungite IR-urile pana la Pietrosita oprite doar Pucioasa, Fieni, Tepes Voda si Pietrosita si bagata oferta si totul se rezolva.

Nu cred ca pe Tgv-Pietrosita sunt mai mult de 10 angajati CFR care au nevoie de aceste trenuri sa opreasca peste tot.

Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 08:49

Vineri seara am mers din Targoviste la Fieni cu R 15175 Tgv-Pietrosita si ma asteptam sa fiu singur cuc in tren.

Am ajuns la Gara cu transportul in comun din Targoviste la ora 21:08, am scos mancarea si m-am pus pe treaba, un politist de la TF a dat buna seara si ma intreba cu ce tren sunt vazuse pe umarul stang un fel de emblema de la geaca luata de la Decathlon si credea ca sunt de la vreo firma de paza. La 21:40 vine R 9107 Buc.Nord-Targoviste cu 6 vagoane 19/21-80 SI 20-55 din care nu coboara decat un politist, un supracontrol care face mai mereu pe IR pe M1000 si vreo 35 de calatori marea majoritate dintre ei erau tineri cu bagaje posibili studenti sau elevi.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2075
image hosting over 5mb

Am plecat cu R 15175 din Targoviste cu 7 calatori ( unul venise cu 9107 de la Targoviste ) la Romlux h s-au mai urcat 2 tineri care au coborat la Doicesti. Din cei 7 unul a coborat la Vulcana Pandele, si 4 la Pucioasa iar eu si cu cel venit de la Bucuresti am coborat la Fieni. Pe traseu nu a mai urcat nimeni.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2081
post a picture

A doua zi am plecat cu matusa de la Fieni la Pietrosita, aveam Mondotransul la 07:15 cu 2 lei/fes noi am luat trenul de 07:30 cu 3,5 lei/fes, caldura, curatenie totul bine, am avut bagaje in autocar ar fi fost destul de incomod la tren a fost ok.

Poze din Fieni la Ora 07:25

LDE 69-0064 la manevre pregatind trenul de E-uri goale al DBSR spre Malina via Targoviste-I.L.C-PL.Sud.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2086
online photo sharing

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2088
post a picture

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2089
image free hosting

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2092
upload pics

R 15161 Tgv-Pietrosita, in tren la Fieni eras 3 cucoane, una a coborat la Tepes Voda si cele 2 impreuna cu mine si matusa la Pietrosita.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2099
img host
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 08:50

Linia ingusta pentru mocanita de piatra Moroieni-Piestrosita-Fieni, mai nouc circula si sambata, cand am fost ultimile 2 dati circula doar pana vinerea la 15.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2107
image url upload

Probabil ca aici vor face punct de alimentare al automotoarelor

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2110
image hosting over 10mb

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2111
free image host

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2112
free picture upload

R 15166 Pietrosita-Targoviste pregatit de plecare.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2114
image hosting over 2mb

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2118
image hosting free no registration

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2119
forum image hosting

Pucioasa

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2120
photo hosting

Cruce cu R 15165 spre Pietrosita. Au urcat 2 calatori, au coborat 7 iar in tren erau undeva la maxim 10 insi dupa plecarea din statie.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2121
image hosting no register

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2122
upload png

Vulcana Pandele

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2123
post img

Doicesti halta

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2126
imgur

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2127
upload a gif

Aninoasa

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2128
image free hosting

Teis

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2129
screenshot software

Intre Teis si Romlux

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2130
image hosting websites

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2131
image hosting 15mb

Romlux halta

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2133
click image upload

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2134
image upload no compression

La Romlux ne-am intalnit cu marfarul care dimineata la 07:25 il pregateau de formare la Fieni.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2135
screen capture windows
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 08:50

Intre Romlux si Targoviste, ajungem timpuriu si suntem tinuti la semnal 2 minute, la Aninoasa IDM-ul a dat plecarea dupa 3 minute de stationare tot pe motivul ca am ajuns timpuriu.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2138
image hosting over 10mb

Targoviste

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2139
pic host

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2142
screen capture software

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2143
image hosting free no registration

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2145
image upload

Am ajuns la 14:05 iar duba spre Ploiesti aveam la 14:30 asa ca am plecat cu cea de 15:30 pentru ca mi-era greu sa ajuns in timp util cu o saocsa si un rucsac pana la Enachita Vacarescu pe jos caci transportul in comun in week-end e un fel de n-ar mai fi.

M-am dus la autogara Milenium la 4 minute de gara de unde pleaca dube si autocare spre Bucuresti.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2152
image free hosting

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2153
upload image online

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2154
free upload pictures

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2155
image upload no size limit

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2156
upload img

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2157
free image upload

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2167
upload gifs

La 14:30 pleaca spre Bucuresti acest autocar foarte galagios.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2170
upload img

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2171
upload images free

Tarifele sunt de 15 lei, elevi si studenti nu au reducere in schimb am gasit acest afis pus in vreo 3 locuri in autogara

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2169
image ru

O ceafa lata cu un mercedes E270 mnasina de mafioti era ori unul din patroni ori dispecer, a semnat la 2 soferi si a plecat.

Programul transportului in comun la statia Pavcom la autogara Milenium

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2158
upload img

Am plecat cu duba de pe traseul 5 de 14:40, acelasi WV de 16 locuri sau cate o avea cu toate locurile ocupate si vreo 5 insi in picioare, la prima statie dupa gara a trebuit sa ne dam jos toti 5 care eram in picioare sa coboare 2 persoane, tare incomode mai sunt aceste dube, eu as fi bagat Bmc Probus sau Isuzu ori Autosan nu chichinetele astea de cutii de chibrituri.

Cu 9 minute inainte pleca R 15167 spre Pietrosita nu stiu daca avea 2 calatori.

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Fotografie2165
upload pics

Cu trenul R 15166 ( 12:58-14:05 )cu care am calatorit de la Pietrosita la Targoviste treburile au stat cam asa :

Am plecat din Pietrosita doar eu si inca o cucoana care a coborat la Targoviste.
La Tepes Voda au urcat 2 babe foarte tupeiste mergeau pana la Targoviste si nu mai aveau marunt, vroiau sa plateasca 10 lei in loc de 11 lei "Haide domne lasa asa" adica sa puna nasul 1 leu din buzunarul lui ca sa nu mai schimbe ele inca 10 lei, na ce sa le ceri la romanii prost educati, pana la urma s-au conformat, ele inca mai visau la vremurile cand cu CFR se mergea cu nasul, dupa parerea lor vezi Doamne asa e la inceput pe urma se va merge iar cu nasul, seful de tren le-a asigurat ca cine nu plateste bilet coboara jos. Apoi le-am scris mersul pe o hartie si le-am dat ca sa mai foloseasca trenul si altadata.
La Fieni s-au urcat 7 persoane si 5 copii cu varste intre 4 si 7 ani. Din astia 7 un domn cu fisu de 7 ani mergeau pana la Romlux, aveau una de 100 lei pentru 6,75 lei dar a avut bani sa dea rest la 100 lei, am incercat sa-i dau mersul a spus ca merge cu trenul acum de curiozitate pe la Aninoasa multumit de conditi si de mers m-a intrebat unde poate gasi mersul trenurilor, i-am aratat pe telefon si i-am trimis prin bluetooth 2 poze cu mersul trenurilor pe 904.
La Pucioasa s-au urcat 12 insi si 5 copii tot asa cu varste sub 7 ani care au coborat la Teis si Targoviste.

Restul statilor nu a urcat si coborat nimeni decat la Vulcana coborase unul care se urcase din Fieni. Din cei 17 care au urcat din Fieni si Pucioasa 6 din ei erau numai fete si toate eleve/studente.

Pe tot drumul de la Pietrosita la Targoviste pe unde mergeam paralel cu DN-ul am vazut doar 3 dube toti se uitau spre tren inclusiv soferi, chiar si ceilalti participanti la trafic uni dintre ei se uitau ca la felul 14 nu mai vazuse tren pe ruta asta, inca sunt oameni care abia au aflat ca a revenit trenul pe ruta asta desi circula de 1 luna de zile CFR si aproape o luna TFC.

Pietrosita-Targoviste la Mondotrans e 6 lei, la Atyc e 7 lei, Fieni-Targoviste 5 lei la Mondotrans si 6 lei la Atyc, trenul e 5,5 lei din Pietrosita si 4,5 lei din Fieni elevi si studenti avand reducere 50% 2,75 lei respectiv 2,25 lei.

Nu au calatori nici trenurile TFC si nici acea perehe si jumatate de la CFR pentru ca tarifele sunt apropiate de cele de la dube, pentru ca trenul a lipsit cativa ani, pentru ca lumea vede trenul ca pe ceva injositor, pentru ca orarul nu corespunde la statia Targoviste cu trenurile de legatura spre Bucuresti pentru ca Romania birocratie si prostie cat casa. Din experienta celor de la TFC o sa vina si calatori cat sa mentina cateva perechi si sa nu le anuleze.

Mecanici si nasi de pe trenurile 15175, 15166/15167 erau din zona Targoviste, dar la trenul R 15164 era o nasa care o vad mereu pe Slanic si Maneciu, duminica trecuta am prinso la 15056 Buzau-Buc.Nord.

Cine are chef de plimbare pe aceasta sectie ori se duce acum cat inca mai e frunza in pomi, miliarde de culori, culorile toamnei ori se duce cand va da prima zapada la Pietrosita o sa zici ca esti intr-o zona la fel ca cele din Maramures cu hornurile pline de fum, miros de cetina de brad sau rumegus, aer curat de munte, tarifele sunt ok, conditile la fel, caldura nu lipseste din tren stiti cu toti ca aceste automotoare DH2 sunt foarte calduroase, am mers vineri seara la maneca scurta.

Sa ma scuze Dr2005 ca nu fac reclama acelei perechi si jumatate de la CFR dar cand ai 1 tren spre Pietrosita si 2 spre Targoviste iar TFC 8 perechi e o diferenta de la cer la pamant.

CFR ar face bine sa adopte stilul de pe 905 sau 906 sa scoata aceste Regio si sa le bage IR cu tarife promo si opriri doar la Pietrosita, Tepes Voda, Fieni si Pucioasa hai poate si o Vulcana sau Doicesti si atat nimic mai mult se scuteste niste timpi care ar putea mai aduce ceva calatori la tren.

Asta e situatia din 2015 trenul e cu mult peste duba, la tren poti veni cu bagaje, cu copii la duba esti legat de un scaun pentru care platesti fiecare loc.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 09:45

Ce este in cladirea aia mare cu cupola? si ce a vrut sa fie initial?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 09:51

Cupola de la Pavcom, un fel de Romexpo la scara mult mai mica, Sunt ceva magazine in interiorul cupolei si un Carefour-Market, magazine de mobila, biciclete etc iar tot acolo e " la rusi" cu tarabele lor la vanzare unde gasesti orice de la mancare pana la instalati sau haine, jos la subsol e un fel de en-gro cu multe legume, fructe si magazine de haine si incaltaminte. Cine sta la tara vine si se imbraca de acolo, cei care au bani de mall vin pana la Ploiesti la Shoping City sau la Bucuresti iar in centru exista de cativa ani un magazin "Mondial" unde gasesti haine bune de firma aduse din Turcia.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 13:54

Cladirea Pavcom a fost finalizata la inceputul anilor 90 (finisajele interioare). Daca nu se schimba regimul comunist, urma sa devina un fel de Mall comunist (magazine food si cantine cu autoservire) unde comercializarea urma a fi facuta numai pe cartela. Regimul nu mai dorea mentinerea a zeci de magazine Alimentara pline cu creveti si conserve, se dorea desfiintarea lor pentru a controla cat mai bine marfurile care intrau si ieseau in sistemul de aprovizionare-desfacere din tara. Probabil si zecile de cozi care se formau in cursul zilei la celebrele magazine Alimentara, deranjau foarte mult retina autoritatilor. La subsolul acestei cladiri se gasesc zeci de spatii compartimentate, unele dotate cu agregate frigorifice, unde urma sa fie facuta depozitarea marfurilor, spatii care dupa ’89 chiar si-au gasit aceasta destinatie, acolo fiind asa zisele en-gros-uri ale orasului.
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Reputatie : 6220
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 15:58

IonutCFR2009 a scris:
Cladirea Pavcom a fost finalizata la inceputul anilor 90 (finisajele interioare). Daca nu se schimba regimul comunist, urma sa devina un fel de Mall comunist (magazine food si cantine cu autoservire) unde comercializarea urma a fi facuta numai pe cartela. Regimul nu mai dorea mentinerea a zeci de magazine Alimentara pline cu creveti si conserve, se dorea desfiintarea lor pentru a controla cat mai bine marfurile care intrau si ieseau in sistemul de aprovizionare-desfacere din tara. Probabil si zecile de cozi care se formau in cursul zilei la celebrele magazine Alimentara, deranjau foarte mult retina autoritatilor. La subsolul acestei cladiri se gasesc zeci de spatii compartimentate, unele dotate cu agregate frigorifice, unde urma sa fie facuta depozitarea marfurilor, spatii care dupa ’89 chiar si-au gasit aceasta destinatie, acolo fiind asa zisele en-gros-uri ale orasului.

Cam cum sunt "circurile foamei" din Bucuresti, ajunse intre timp mall-uri Very Happy
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 18:49

IonutCFR2009 a scris:
Cladirea Pavcom a fost finalizata la inceputul anilor 90 (finisajele interioare). Daca nu se schimba regimul comunist, urma sa devina un fel de Mall comunist (magazine food si cantine cu autoservire) unde comercializarea urma a fi facuta numai pe cartela.
Circul foamei. A fost unul în aceeaşi situaţie şi în Bucureşti - cel din Pantelimon. Restul au rămas neterminate şi au ajuns mall-uri, unul a ajuns facultate privată, unul a fost demolat.

yeu1

Numarul mesajelor : 59
Localizare : Targoviste
Reputatie : 4901
Data de inscriere : 22/08/2011

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeLun 09 Noi 2015, 21:17

O poza din unghiul celalalt cu cladirea Pavcom, facuta prin primavara cand era decopertat Micro 6-le. Scuze de offtopic Smile
104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 2wd36du
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeMar 10 Noi 2015, 21:27

Circul Foamei din Pantelimon - Delfinului a ramas intact, dar cel de la Piata Unirii nu stiu ce vrea sa faca cu el, l-au modificat foarte mult si de ani de zile este inchis.

De cati ani zace acel vagon de marfa in Pietrosita??

Felicitari Katalyn pentru reportaj!!
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5430
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitimeMier 11 Noi 2015, 00:05

cristy79 a scris:

Repet, in week-end nu exista tren la pret normal la cap de dimineata pe Buc-Tgv intre orele 5.30 si 14.40. Cum e posibil asa ceva?

(

din pacate asa, CFR probabil se gandeste la dubari, nu la propriul interes....am vrut sa merg cu trenul dela Bucuresti la Tirgoviste sambata diminieata in loc de masina personala, si am renuntat cand am vazut ca nu exista nici un regio... la 2 adulti si 2 copii mi s-a parut mult sa platesc la IR mai ales ca timpul deparcurgere a distantei este execrabil, asa ca am ales pana la urma masina...vadca intre timp nu s-a schimbat nimic, tot acelasi mers gandit de specialist a ramas
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita   104 : Titu - Targoviste - Pietrosita - Pagina 37 Icon_minitime

Sus In jos

104 : Titu - Targoviste - Pietrosita
Sus 
Pagina 37 din 58Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 47 ... 58  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova
» Titu (901)
» Cu trenul pana la Pitesti(13.01.2013)
» LINIA DE MOCANITA FIENI-PIETROSITA-MOROENI
» Locomotive clasa 87 (L45H)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: