|
| 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
+66laurentzu cristi ar Adisoft1991s baiazid Norbi kristi kkk riciu Razvan Tudor AeroX IonutChircu dexter23 Costin.B mielutu zburator matei vulcan liviulav33 marius664 gabrielcr florin198620 dan tm Katalyn MRBFCRB Andrey_tm Balto Luca tgv cristy79 florin19862020 Lumunita Stana Sergiu rmn Katalin4653 gabriytel Adrian78 vatmanul Adirmvl ruszmircearobert dorru yeu1 ldh80 ttavi NIKU24 red floare razvan - trenuri Teodor Dr2005 Vitosa Czirjak Arpad DUAL ATM ANDU2100HP Axwell21 Radu Tudor Costin.H mihaiuc alliens TVlad adycfrbucuresti Mircea Hirjau Vlad rizelgeorgel2004 cristi CFR dan ciprian Nesebar marius_catalin84 loryjonel COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 myster2008 70 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 20:06 | |
| Pe Targoviste-Bucuresti si retur aceeasi mizerie - trenuri multe si proaste, marea destinatie high-class Targoviste cu 5 (cinci) perechi de asa-zise Inter-Regio pe 80 de km ( ), in rest trenuri la ore aiurea, trei trenuri pe ora si apoi sase ore nimic... Deci poftiti la dube sau cu blatu la IR! |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 20:39 | |
| - Karpaty a scris:
- cristy79 a scris:
- Sunt calatori pe aceasta sectie? Mi se pare ca sunt foarte multe trenuri si nu stiu in ce masura sunt si justificate...
De unde acum 3 luni nu circula nimic si erau doar cateva trenuri Targoviste-Bucuresti, acum se bat 2 firme care sa ofere mai multe trenuri cand mult mai simplu era una din firme sa plece pe o alta ruta unde de exemplu acum nu circula nimic. Oameni traiesc in toata tara, in multe zone exista sectii de cale ferata fara tren de calatori, si acei oameni ar vrea sa aibe un mijloc de transport, dar nu, ei se bat pe o ruta care sa ofere mai multe trenuri unu dupa altu de parca este tramvai, ai ajuns in statie si a plecat, nu e problema, te asezi pe banca frumos, fumezi o tigare si bei o cafea ca vine imediat altul si pe alte sectii nu trece nimic.
Unde nu e cap e vai de picioare! Pai asa este normal, in tarile civilizate, trenurile locale circula din 15 in 15 minute. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 20:48 | |
| Targoviste-Bucuresti ai trenuri dimineata pentru naveta sa ajungi la munca pana in 8 de exemplu, sti cum vine trenul 9102 in Bucuresti, cocosat cu oameni in picioare la greu. Apoi ai 9104 si 9432 care ajung la 7 jumate respectiv 9, deci ore foarte ok. Ar mai fi si 9112 la 12 cu osire la 13:41 atat ca in prezent nu circula sambata si duminica dar vad ca la noul mers nu are specificat ca nu ar circula sambata si duminica. Deci sunt si lucruri bune la CFR, daca nici pe Bucuresti-Tirgoviste-Bucuresti nu sunt trenuri.................... |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:08 | |
| Trebuie puse trenuri mai dese si cadentate din ora in ora Targoviste - Bucuresti, automotor Desiro CFR si din 30 in 30 min automotor AMX TFC pe sectia Pietrosita-Targoviste. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:16 | |
| "Clientul va fi întotdeauna nemulţumit de produsele şi serviciile pe care i le oferi" (Legile lui Murphy).
Vesnic sunteti nemultumiti, trenurile nu sunt tramvaie sa vina unu dupa altu, in plus de asta pana acum 2 luni nu circula nimic, acum sunt 10 trenuri si tot nu va convine. Pentru ce va trebuie trenuri unu dupa altu in conditiile in care la mersul actual trenurile sunt goale, deci circula degeaba unele din ele, de ce si pentru ce/cine tot cereti atatea trenuri cand practic NU exista calatori pentru ele? |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:23 | |
| Calatorul trebuie sa stie ca are tren in directia X la si un sfert si fara un sfert, sau din ora in ora la fix (am dat un exemplu), Pe principiul asta merg dubarii de ani de zile si de asta au succes, nu cu trenuri puse la niste ore dupa cum le convine celor de la infrastructura. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:28 | |
| Eu ma refeream din contra ca sunt prea multe trenuri puse haotic la ore aiurea. Nu ma refer la cele de navetisti. De exemplu: ce mare destinatie high-class este Targoviste de sunt nu mai putin de 5 perechi de asa-zise IR-uri pe 80 de km??? Chiar e nevoie de asa ceva??? Iar daca vreau sa plec in week-end dimineata din Bucuresti spre Targoviste pur si simplu nu am cu ce: decat cu trenul de 5.30 (multumesc dar nu o sa ma scol la 4 ca asa are chef CFR) apoi mai e o prosteala de IR de 25 de lei (aberant si nesimtit, chiar nu m-am tampit la cap sa dau atatia bani la tramvaiul lor) apoi pana la 14.40 pur si simplu nu mai exista nimic - deci mars la dube, ca trebuie sa traiasca si ele nu? Asta ma doare pe mine si dupa cate inteleg nici de la noul mers nu se schimba nimic, nu? E normal asa ceva? Sa nu ai tren atatea ore si sa fii alungat catre dube? Pe Campulung s-a rezolvat, pe Pitesti/Curtea de Arges la fel - aici cand? |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:33 | |
| - cristy79 a scris:
Iar daca vreau sa plec in week-end dimineata din Bucuresti spre Targoviste pur si simplu nu am cu ce: decat cu trenul de 5.30 (multumesc dar nu o sa ma scol la 4 ca asa are chef CFR) apoi mai e o prosteala de IR de 25 de lei (aberant si nesimtit, chiar nu m-am tampit la cap sa dau atatia bani la tramvaiul lor) apoi pana la 14.40 pur si simplu nu mai exista nimic - deci mars la dube, ca trebuie sa traiasca si ele nu?
Asta ma doare pe mine si dupa cate inteleg nici de la noul mers nu se schimba nimic, nu? E normal asa ceva? Sa nu ai tren atatea ore si sa fii alungat catre dube?
Pe Campulung s-a rezolvat, pe Pitesti/Curtea de Arges la fel - aici cand? Pai stai putin, daca nu vrei pe 9101 atunci mergi cu 9103, exista o gama variata de trenuri, pentru cine vrea sa plateasca mai putin dar si pentru cine are bani si le convine pretul de IR deci gama este diversificata. Eu asta am zis, daca nici pe Bucuresti-Targoviste nu sunt trenuri si va vaitati ca nu aveti cu ce merge atunci ce sa mai zicem de alte rute unde trece un tren pe zi sau maxim doua? |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:37 | |
| De la noul mers, ar fi tren Bucuresti-Targoviste la 05:30 regio CFR, apoi 10:24 IR TFC (probabil cu tarif apropiat de regio) apoi 12:30 regio CFR... ramane totusi intervalul 05:30 - 10:24 neacoperit sau acoperit cu IR de la CFR care-i scump. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:39 | |
| Am spus ca am nevoie sa plec dimineata, iar R 9103 pleaca la 14.40. Nu e vorba de mine strict aici , dar ca principiu... Chiar nu inteleg de ce e asa oropsita ruta asta, de are un asa mers haotic si aberant. E asa greu sa se faca un mers cadentat pe o ruta de doar 80 de km??? Este posibil ca trenurile TFC sa nu circule, asa cum au mai luat trase si nu le-au folosit. Deci vor ramane doar minunatele tramvaie de 25 de lei de la CFR. Exclus sa merg cu asa ceva - deci sa traiasca dubele... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:40 | |
| Nu e deloc bine ce se intampla pe segmentul Targoviste-Pietrosita, 2 operatori unul de stat cu o pereche jumate si un privat cu 8 perechi. Salutam revenirea trenului pe ruta asta dar la cate sunt ai zice ca Grup Atyc, Agrar si Mondotrans au ramas fara licenta.
In plus de asta trasele/orarul nu corespunde cum trebuie, la Targoviste inca sunt probleme si vor fi si de la noul mers intre conexiunile trenurile care vin de la Bucuresti si cele care pleaca spre Pietrosita la fel si pe retur, pai cum sa vina lumea inapoi la tren ?
Ar fi fost bine ca de la noul mers sa ramana TFC cu traficul de naveta si 2 perechi spre Bucuresti si CFR sa opreasca doar la Tepes Voda, Fieni si Pucioasa scurtezi timpul caci tarifele sunt ok.
In plus am informati ca trenurile circula aproape goale, pana la proba contrarie merg pe aceasta sursa, in poza cu cele 2 trenuri la cruce in Fieni imi spunea varamiu ca din sageata albastra nu a coborat si nu a urcat nimeni.
Neaparat trenurile trebuiau sa fie directe Pietrosita-Bucuresti atat TFC cat si CFR in conformitate cu legislatia in vigoare cu opriri in 70% tarif de Regio sau IR cu oferta sau legaturi intre cele ce vin de la Pietrosita si cele ce pleaca spre Bucuresti.
O sa vad sambata ce calatori o sa gasesc in trenul cu care voi merge de la Pietrosita la Targoviste, bine ar fi sa vad cel putin 15 calatori intre 2 stati. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:48 | |
| Exact, trebuie sa existe legatura cu Bucurestiul sau tren direct cu tarife normale la cap sa atraga lumea la tren.
Cea mai buna dovada este pe Bucuresti-Campulung unde majoritatea calatorilor urcati in Bucuresti au mers cap-coada pana la Campulung iar peronul garii de acolo era plin de oameni cu bagaje si trolere mari care sigur nu mergeau pana la Golesti ci pana in Capitala.
Dupa parerea mea trenurile IR de Targoviste cu legaturi catre Pietrosita trebuie tarifate REGIO si atunci chiar ai facut o treaba cu cap, ai atras si calatorii spre Targoviste si cei ce merg mai departe, catre Pucioasa, Fieni etc. |
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Joi 05 Noi 2015, 21:58 | |
| Sunt sectii unde nu a trecut un tren de 3 ani(Radauti/Husi si altele) iar voi faceti mofturi ca ala de 5 e prea devreme si ala de 14 prea tarziu.
Eu raman la parearea mea cum ca pe 904 sunt deja prea multe trenuri si o gama variata, atat ca si durata de calatorie cat si la pret, exista trenuri pentru fiecare buzunar. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Vin 06 Noi 2015, 23:42 | |
| In seara asta am fost cu R 15175 Tgv-Pietrosita de la Tgv la Fieni. Caldura multa, curatenie, timpi respectati. drumul a fost silentios datorita stari bune a caii ferate, totul a fost frumos si ok. Ma asteptam sa fiu singur cuc in tren la ora 21:50 avand plecarea dar nu a fost asa. Am plecat cu 7 calatori din Tgv, 3 au coborat la Doicesti Halta, unul la Vulcana Pandele, altul la Pucioasa si eu cu inca unul la Fieni. La Romlux au urcat 2 tineri care au coborat la Doicesti, deci in total 9 calatori la ultimul tren. Nu sunt calatori nici la CFR si nici la TFC pe ruta asta, se da pliante la calatori dar nu e suficient insa experienta celor de la TFC m-au asigurat ca vor veni treptat calatori la tren odata ce afla de orar conditi si tarife. E greu la inceput si sper ca va fi bine in curand. La Targoviste din R 9107 au coborat maxim 35 calatori majoritatea tineret posibili studenti. free upload image |
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita Dum 08 Noi 2015, 15:21 | |
| ar trebui ca CR Calatori sa aiba in vedere renuntarea la tarifarea la pret de IR a trenurilor pe relatia Bucuresti-Tirgoviste ....Daca la inceput, cand s-au introdus Desiro pe aceasta ruta distanta de 80 km era parcursa in aroximativ 1h si 15 minute acum s-a ajuns la 1h si 38 minute (pe sensul spre Tirgoviste,asta cand nu se intarzie), in conditiile in care sunt trenuri Regio formate cu Desiro care fac 1h si 41 de minute (pe sens invers ce-i drept), ceea ce pare jaf pe fata....Am mers de mai multe ori cu aceste REGIO si de fiecare data a fost plin trenul (asta nu inseamna ca toti aveau bilet ), chiar si cand erau formate din 2 automotoare, in timp ce la IR rar depasea 50% si atunci multi mergeau cu nasu' |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
| |
| | | | 104 : Titu - Targoviste - Pietrosita | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |