| 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
|
+70Bebe Cipri Andrei Neculai Laurentiu Ciobanu Adrian78 andreiutzu CalinIonMihai cristi ar esCapeTUfres123 aris86 florrinel calatorprinromania Katalyn allred marius664 DUAL ets2oltromânia IonutChircu mihaitzateo cristy79 LanceR kristi kkk dan tm alex.alexus.tm riciu rich1974 allecs Jhonyla florin.lifticariu mielutu zburator NIKU24 Teodor mishu88 gvd Nk11 MRBFCRB Adirmvl Grigor Luca tgv gtavicecity Radu cristi_tgv 19jimmy84 Katalin4653 Rarau AeroX Vlad ldh80 TVlad Dr2005 didinul IonutCFR2009 sorin alliens Radu Tudor Vitosa dexter23 razvan - trenuri rizelgeorgel2004 ANDU2100HP ana imfinity tiberio brandiburu DPS decward Nesebar mardaryroby COSTACHE MIHAIL Semaca MariusM myster2008 74 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 12 Apr 2021, 23:36 | |
| La Lainici au lucrat aia vreo 2 saptamani sa schimbe traversele la linia 2 directa deci se poate si mai rau.. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 13 Apr 2021, 17:24 | |
| - dan tm a scris:
- Judetele nu preiau transportul feroviar pentru ca nu vor sa isi bata capul cu reglementarile aiurite de la CFR.
Ca poate si CFR ar trebui sa renunte la numite fuduleli, dar le pica veniturile.
Asa ca mai bine se ocupa de transportul cu autobuze unde nu isi bat capul cu nimic. Prestatorul se intereseaza de tot, judetele cel mult asfalteaza drumurile judetene.
Ca nu cred sa vina judetul Timis si sa se bage in liniile dese din judet si apoi sa vina curtea de conturi sa-i acuze ca au bagat bani in linii si transport care nu era al lor si sa infunde unii puscaria. Asa isi baga picioarele in linii. Nu vor să dea banu', de fapt. Să faci un CSP înseamnă multă muncă, inclusiv aviz de la Consiliul Concurenţei şi publicare în JOUE cu un an înainte. Pe când la rutier nu dau nimic, nici măcar nu verifică cursele şi nici nu trebuie operatorii să pună pe masă convenţiile cu diferitele autorităţi pentru facilităţile legale de călătorie (elevi, studenţi, pensionari etc., de aia mulţi încalcă legea) şi, mai important, CJ-urile nu compensează deloc aceste servicii (care nu merg doar pe DJ-uri, ci şi pe DN-uri). _________________ :TTT:
|
|
| |
CalinIonMihai
Numarul mesajelor : 421 Reputatie : 1781 Data de inscriere : 25/03/2021
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 20 Apr 2021, 17:19 | |
| Plaiu Vulcanesti Oare a fost ceva in aceasta zona? ceva linii industriale? Cam asa pare. Poate stie cineva. |
|
| |
andreiutzu
Numarul mesajelor : 168 Reputatie : 5119 Data de inscriere : 05/05/2011
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mier 05 Mai 2021, 15:12 | |
| in zona a fost un depozit al celor de la petrom pentru butelii poate sa fi fost o linie care intra in depozit si poate ceva pentru depozitul de legume fructe ale fostei statiuni didactice. |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6765 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Dum 09 Mai 2021, 13:02 | |
| |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 11 Mai 2021, 13:42 | |
| Frumoasa vremea, interesanta filmarea! Felicitiari pentru efort. S-au extins putin cu lucrarile catre Chitila. Acum doua saptamini cind am fost eu nu incepusera nimic. Se misca greu, cica au "tren de lucru"... |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 11 Mai 2021, 16:53 | |
| Trenul ala ar trebui sa lucreze noaptea cand nu sunt trenuri de calatori dar nahh asa e in Romania.. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 11 Mai 2021, 18:51 | |
| Dacă găseşti bani pentru mărit bugetul de salarii cu 25% ca să se dea sporul de noapte prevăzut de Codul Muncii... _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 11 Mai 2021, 19:01 | |
| Pai si cand a fost trenul de lucru de la Swietelski ala lucra si noaptea ca deh la cat era chiria.. |
|
| |
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6765 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mar 11 Mai 2021, 19:46 | |
| Tin minte ca acum vreo doi ani (parca) vazusem ca faceau burare intre Leordeni si Golesti pe firul 1 in timpul noptii (cand treceam cu sezonierul Mangalia - Sibiu pe firul din stanga, in sensul spre Pitesti). Bine ca s-au apucat si asa sa lucreze pentru firul asta care este o pata neagra pe aceasta sectie. Nu credeam ca voi vedea lucrari in regie proprie pentru asa ceva. Intre Sabareni si Ciocanesti nu cred ca se mai circula de vreo luna pe firul de 50, probabil se apuca curand sa-i scoata traversele vechi. Acolo e si mai mult de lucru, e distanta mai mare pana la Ciocanesti. Din ce vad au de gand sa refoloseasca sina veche (daca promit ei 120 km/h pe ea nu stiu ce sa zic). La cum au indoit-o cand au demontat-o nu stiu cum de vor reusi s-o indrepte O sa mai fac o filmare similara (si mai buna calitativ) ca cea de mai sus si peste vreo 6-9 luni de zile ca sa vedem ce se va mai schimba. De fapt doar acest santier de la Sabareni m-a stimulat cumva sa filmez integral Bucuresti-Pitesti de la ultimul vagon. |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mier 12 Mai 2021, 00:43 | |
| - Adrian78 a scris:
- Pai si cand a fost trenul de lucru de la Swietelski ala lucra si noaptea ca deh la cat era chiria..
Păi acolo a lucrat firma aia. CFR a plătit cât scrie în contract şi ăia au lucrat când au vrut ca să termine la timp. - AeroX a scris:
- La cum au indoit-o cand au demontat-o nu stiu cum de vor reusi s-o indrepte
Şina e elastică, se poate uşor pune la loc. Ca să o îndoi şi să rămână îndoită ai nevoie de forţe foarte mari, există utilaje speciale pentru curbat şină. _________________ :TTT:
|
|
| |
AeroX V.I.P Member
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Mier 12 Mai 2021, 14:09 | |
| - Dr2005 a scris:
- AeroX a scris:
- La cum au indoit-o cand au demontat-o nu stiu cum de vor reusi s-o indrepte
Şina e elastică, se poate uşor pune la loc. Ca să o îndoi şi să rămână îndoită ai nevoie de forţe foarte mari, există utilaje speciale pentru curbat şină. Pai evident ca este elastica, dar oricum asa cum declarase directorul Pintea si la "Romania, te iubesc" nu au mai cumparat sina noua de ani buni (pentru mentenanta/intretinere de linii). Ramane de vazut cat de buna va fi si cea refolosita (semibuna, cum ii ziceau ei). |
|
| |
rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6181 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Vin 09 Iul 2021, 19:44 | |
| Exista ceva noutati despre reabilitarea liniei Chitila - Ciocanesti? |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 09 Aug 2021, 14:53 | |
| - Citat :
Ceva noutati pe Chitila - Sabareni - Ciocanesti?
Da: de la ultima mea vizita (de acum trei luni) au reusit sa instaleze traverse noi pe tronsonul dintre Chitila si Sabareni. Mai departe spre Ciocanesti nu stiu care e situatia; presupun ca intr-acolo lucreaza din moment ce inca exista traverse noi stivuite la Sabareni. Mi se pare extrem extrem de proasta viteza de lucru. Sabareni: Intre Sabareni si Chitila, vedere spre inceputul tronsonului, catre Chitila: Din acelasi loc, catre Sabareni: Spre surprinderea mea, sina nu e noua ci face parte probabil din lotul celebru de 65kg/m comandat in anii '80 din URSS. Auzisem ca nu e de cea mai buna calitate si din motivul asta a ajuns atunci pe "magistrale" gen Bucuresti - Urziceni: |
|
| |
AeroX V.I.P Member
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova Lun 09 Aug 2021, 16:30 | |
| Da, se refolosesc sinele. Eu am si spus anterior ca asa se va proceda. Probabil ca bugetul nu permite mai mult de atat. Intre Sabareni si Ciocanesti a mai ramas circa 1 km de linie ce trebuie demontat pentru noile traverse (in apropiere de Sabareni). Cred ca de saptamana asta ar fi gata tot tronsonul Chitila - Ciocanesti cu asezarea noilor traverse. Apoi urmeaza inca cel putin vreo doua luni (cred eu) pentru a fi montate macazuri noi pe alte traverse de beton (doar au promis 120 km/h pe acest fir si cu sina veche), apoi prinderea sinelor, indreptarea, balastarea, burare, profilare si ce mai trebuie, etc. Pentru ritmul lucrarilor in Romania eu zic ca e okay. Nu pentru alte tari, dar decat sa nu se fi facut deloc... Dupa ce se aproba PNRR (daca) ar urma reabilitarea intregii linii (poate pe ambele fire, cred). Ah, dupa aia ar aduce si trenuri pe hidrogen. Asa ne promite ministrul Drula, daca va mai fi ministru atunci, insa mai bine incepeau electrificarea mai repede, ar fi imbunatatit considerabil potentialul liniei. Dar probabil ca daca nu se reinvie proiectul liniei Valcele - Ramnicu Valcea nu vor mai vedea rostul electrificarii asa mult in viitorul apropiat, insa eu cred ca pentru a se fi (re)introdus unele trenuri de lung parcurs sau pentru diversi operatori de marfa ar fi meritat electrificarea pentru a nu se mai schimba mijlocul de remorcare in Chitila. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
| |
|
| |
| 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova | |
|