| 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|
+112Katalyn marius664 Luca tgv Jurnal Feroviar cfr500 spiderpc florin.lifticariu dan tm AndiCFR mielutu zburator LanceR bubu adascalu redeme Spartan1948 alex.alexus.tm mariushal buldozer2 riciu Radu phnegativ FelixTheBear030 Amiralul Caravelle_Zg tudor_vl seby1998 19jimmy84 KOSTYK baiazid Radu.B nokia2010 dan_dinca Adirmvl Czirjak Arpad sogard_2003 liviulav33 popovici Kriszti219 Teodor George Balto costi_dumitru Razvan M.I.C.I. DAS 2011 WAYNEN The Legend mardaryroby Radu Tudor razvan - trenuri Rarau srazvi nenuandrei AMX 97-0548-4 kristi kkk Dr2005 060DA1076 tuborgtnp Mircea Tudor boldalexandru iuli.hard DUAL Nk11 misha kristu Luna eu 040EC100 traian didinul Norbi Vlad Polpot AndreiCFRBucuresti adycfrbucuresti mihaiuc Mircea Condilescu Marius ATM Mihay ldh80 Razvan Tudor decward alexandruh DPS Vitosa cristi ar AlexD bostanescu gigel 63-1143-5 Nesebar alexmorph3us cortexedge ionutz85 halmarius Adrian78 Boracik RazvanCFR Silver mishu88 cont dezactivat . Alex Avram IonutCFR2009 cristi CFR user dezactivat... jionutz raoul TVlad tudor_toma82 SULZERUL 0733 MariusM COSTACHE MIHAIL 116 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 17:12 | |
| TFC e firma privata, cine sa intervina? Pe M801 in urmatorii 5 ani fac ce vor ei, si 20 de trenuri pe zi daca prin absurd pot pune o sa puna. I se rupe TFCului ca un jmecheras de Oltenita are firma de microbuze. Atata timp cat TFC cotizeaza o groaza de bani la CFR, bani care CFRul nu i-ar fi facut in veci vecilor pe ruta asta ce sa se intample, ce sa intervina de la MT?
Si ca sa-ti demonstrez ca vorbesti in necunostinta de cauza(pentru a nu stiu cata oara) in momentul de fata NU exista concurenta intre transportul feroviar si cel auto pe Bucuresti-Oltenita si retur. Iti explic si babeste poate intelegi. Cu trenul faci 2h30min cu duba/rechinul/autobuzul faci maxim 1h ca sa nu spun mai putin. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 20:43 | |
| - AlexD a scris:
- TFC e firma privata, cine sa intervina? Pe M801 in urmatorii 5 ani fac ce vor ei, si 20 de trenuri pe zi daca prin absurd pot pune o sa puna.
I se rupe TFCului ca un jmecheras de Oltenita are firma de microbuze. Atata timp cat TFC cotizeaza o groaza de bani la CFR, bani care CFRul nu i-ar fi facut in veci vecilor pe ruta asta ce sa se intample, ce sa intervina de la MT?
Si ca sa-ti demonstrez ca vorbesti in necunostinta de cauza(pentru a nu stiu cata oara) in momentul de fata NU exista concurenta intre transportul feroviar si cel auto pe Bucuresti-Oltenita si retur. Iti explic si babeste poate intelegi. Cu trenul faci 2h30min cu duba/rechinul/autobuzul faci maxim 1h ca sa nu spun mai putin. Cu oamenii de tipul tau a pierdut CFR majoritatea calatoriilor, iar Romania nu este Germania unde trenurile au intaietate in fata autocarelor. In Romania in multe domenii, inclusiv transporturi este LEGEA JUNGLEI - cine poate rezista pe piata, cine nu moare. Eu cred ca stiu si m-am informat in majoritatea tarii ce firme de transport rutier circula intre diferite localitatii, ce tarife presteaza si timpul aproximativ de parcurs intre orase. CAND MERG IN TARA imi place sa ma informez si la concurenta auto de persoane in majoritatea autogariilor, sau chiar prin telefon si net. |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 21:28 | |
| - Citat :
- Foarte bine. Dar tare ma tem ca trebuie sa faceti
tot ce se poate pentru a putea primi acordul de la MT. Daca se intampla sa intervina altii pentru a stopa acest proces, vorba aceea este mare concurenta... Baga-ti un CV la TFC, poate te fac astia ceva bastan pe acolo. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 21:29 | |
| Razvan, la mine intotdeauna a contat timpul/confortul pana sa-mi iau permisul de conducere am circulat numai cu trenul intre anii 1985-2002 am bagat zeci de mii de km pe calea ferata si da, atunci erau timpi foarte buni de parcurs, confort(vagoane compartimentate 19/20-55), liniste, curatenie, legaturi intre trenuri si asa mai departe. Acum nu mai exista nimic iar fara suparare catre cei de la TFC ce fac ei momentan pe M801 se numeste traseu turistic, sa ma platesti si nu pot sa circul 60km in 2h30 min. Toata stima pentru ei ca nu au lasat linia sa moara dar si dupa asa zisele upgradeuri de 'viteza' tot o sa fie ca timpi de parcurs mai mari decat transportul auto, iar pentru 60km poti sa stai si in autocar/autobuz/minibus/duba. Singurul avantaj al TFCului este pretul biletului(momentan), iar pentru cine are timp de pierdut este minunat. |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Mier 11 Apr 2012, 21:34 | |
| Alexe, stai linistit ca linia e in mijlocul unor interese... cate alte linii cu potential adevarat turistic n-au fost inchise? Probabil pe multe din ele se circula cu viteze mai mari decat pe 801. Asa cum ai zis, singurul avantaj al trenului in general fata de auto este faptul ca preturile sunt flexibile, fata de cele de la auto, care au un tarif si atat, fara reduceri. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5319 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 21:36 | |
| Banuiesc ca a ajuns si al treilea automotor la Oltenita. Daca regio cu plecare la ora 4 din Oltenita are doua automotoare, ce tren pleaca inapoi din Titan cu doua automotoare? Din cate scrie in site-ul TFC calatorii sunt rugati sa urce de la Budesti in al doilea automotor, nu cumva din Budesti i se ataseaza al doilea automotor , iar de la Oltenita la Budesti circula tot un automotor? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 21:40 | |
| Nu , trenul pleaca din Oltenita cu 2 motoare , care pleaca din Buc cu 2 Motoare inca nu stiu dar bine ar fi sa fie cel de 14 sau 17 pentru ca cel de 8 sau 10 nu e asa aglomerat . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 21:40 | |
| Sunt 3 VT 624 pe Oltenita, arunca un ochi la topicul de vorba cu conducerea TFC |
|
| |
boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5055 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Mier 11 Apr 2012, 22:11 | |
| al treilea motor se intoarce la 10:34 la primul tren care vine in Oltenita |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 12 Apr 2012, 00:15 | |
| - cortexedge a scris:
-
- Citat :
- Foarte bine. Dar tare ma tem ca trebuie sa faceti
tot ce se poate pentru a putea primi acordul de la MT. Daca se intampla sa intervina altii pentru a stopa acest proces, vorba aceea este mare concurenta... Baga-ti un CV la TFC, poate te fac astia ceva bastan pe acolo. Fără experienţă... nu te angajază nici ca măturător de peroane. --- Timpul de parcurs e foarte p r o s t (că văd că se cenzurează şi cuvântul ăsta)... chiar şi în Bucureşti ajungi mai repede de la Bucureşti Sud Gr. C. la Titan Sud cu 103-ul, chiar dacă stai 10 minute la 103 şi laşi trenul să treacă. E clar că în condiţiile astea, până nu se reduce timpul la maxim 1h 30 min, nu o să meargă nimeni de la un cap la altul cu trenul. Dar avantajul e că linia ferată are alt traseu faţă de şosea, deci deserveşte alte localităţi. Cei din Plătăreşti, de exemplu, probabil sunt fericiţi. La fel şi cei din Budeşti. În schimb, cei din Căldăraru probabil sunt foc, că trenul trece prin satul lor şi halta e la 2 km după ieşirea din sat, în mijlocul câmpului. _________________ :TTT:
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 12 Apr 2012, 09:28 | |
| - Dr2005 a scris:
Timpul de parcurs e foarte p r o s t (că văd că se cenzurează şi cuvântul ăsta)... Uite Constitutia Romaniei sau Legea cum vreti sa-i spuneti. In Constitutia Romaniei, revizuita prin Legea 429/2003, aprobata prin Referendumul national din 18 – 19 octombrie 2003, art. 30 arata clar si concis faptul ca “Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile”. In acelasi articol, alineatul 2 prevede: “Cenzura de orice fel este interzisa”. Conform regulamentului am dreptul sa fiu pedepsit/bannat/suspendat si asa mai departe cu toate ca si aceste pedepse tot la capitolul cenzura se incadreaza, regulament care l-am luat la cunostinta dar cenzurat este ceva ilegal chiar si un cuvant banal cum e "p***t" nu e o jignire cum cred unii e o afirmatie a unui adevar. |
|
| |
Silver V.I.P Member
Numarul mesajelor : 671 Reputatie : 6022 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Joi 12 Apr 2012, 10:10 | |
| Internetul nu are legi. Cel putin pana se adopta ACTA/SOPA. Constitutia n-are nicio valoare aici. |
|
| |
boldalexandru
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Vin 13 Apr 2012, 09:22 | |
| azi pe la 09 a trecut un marfar catre Oltenita , probabil o fi tot dala local , nu prea ma pricep |
|
| |
nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6391 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Vin 13 Apr 2012, 17:09 | |
| O poza cu acel marfar ai?
|
|
| |
boldalexandru
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita Vin 13 Apr 2012, 18:06 | |
| imi pare rau dar poza nu am , dat fiind faptul ca doar l-am vazut pe geamul de la apartament , dabea ma trezisem |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
| |
|
| |
| 801 : Bucuresti Obor - Titan Sud Hm. - Oltenita | |
|