|
| Brăila (700) | |
|
+20Nesebar mielutu zburator Andrey_tm COSTACHE MIHAIL allred Radu.B baiazid cfr500 Dr2005 Vlad TVlad Radu Tudor Adirmvl Adrian78 Kriszti219 Katalin4653 cata Amiralul membru inactiv stefan_br 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6320 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Brăila (700) Dum 11 Noi 2012, 20:44 | |
| |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6320 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Brăila (700) Joi 06 Dec 2012, 22:42 | |
|
Ultima editare efectuata de catre E1 4653 BR in Joi 06 Dec 2012, 22:57, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Brăila (700) Joi 06 Dec 2012, 22:54 | |
| 46 de poze într-un singur mesaj!
Te rog, limitează-te la 10 poze pe mesaj, pentru a fi mai uşor de urmărit! _________________ :TTT:
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 14:50 | |
| Cum adica? Nu se poate intra la linia 1 de la Galati de pe firul 2? Eu stiam ca da. |
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 15:01 | |
| - Vlad a scris:
- Cum adica? Nu se poate intra la linia 1 de la Galati de pe firul 2? Eu stiam ca da.
Uite sa te lamuresti:(astept concluzia) |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 15:11 | |
| Da. Asa e. Nu stiu de ce tineam minte ca se poate. E drept ca nu am mai fost de mult in gara la Braila. O prostie, intr-adevar, dar am vazut multe astfel de situatii in care o linie are iesire numai spre un fir, deci nu e caz singular.
In schimb are 2 diagonale pentru liniile de la 5 in sus deci pot trece 2 marfare, unul de la Faurei spre Galati si unul in sens invers, pe liniile 5 si 6 fara sa se incurce unul pe celalalt. |
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 16:59 | |
| - Vlad a scris:
- Da. Asa e. Nu stiu de ce tineam minte ca se poate. E drept ca nu am mai fost de mult in gara la Braila.
O prostie, intr-adevar, dar am vazut multe astfel de situatii in care o linie are iesire numai spre un fir, deci nu e caz singular.
In schimb are 2 diagonale pentru liniile de la 5 in sus deci pot trece 2 marfare, unul de la Faurei spre Galati si unul in sens invers, pe liniile 5 si 6 fara sa se incurce unul pe celalalt. Dar partea buna e ca nu sunt incrucisari asa mari pe la mine pe aici asa ca de la Baldovinesti HM trenurile vor intra pe diagonale sau bretela pe firul din stanga spre Braila si asfel trenurile vor sosi cam toate la linia 1, dar in cazuri de intarziere se vor astepta la semnal trenuri dupa cum siacum cand sosesc 2 trenuri la aceeasi ora se asteapta unul pe altul nu il baga pe linia 4 decat foarte rar(doar cand s-a lucrat la pasaj si era retrictie pentru linia 3 toate trenurile de calatori si marfarele de tranzit soseau/treceau pe 4)! |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6737 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 17:18 | |
| Cred ca ar fii foarte bine daca cineva ar muta discutiile dealtfel interesante despre infrastructura garii Braila la la un alt topic pentru o mai buna lecturare/cautare/vizionare. Multumesc ! |
| | | Radu.B
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 37 Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801 Reputatie : 4693 Data de inscriere : 08/10/2012
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 18:36 | |
| - E1 4653 BR a scris:
- Vlad a scris:
- Da. Asa e. Nu stiu de ce tineam minte ca se poate. E drept ca nu am mai fost de mult in gara la Braila.
O prostie, intr-adevar, dar am vazut multe astfel de situatii in care o linie are iesire numai spre un fir, deci nu e caz singular.
In schimb are 2 diagonale pentru liniile de la 5 in sus deci pot trece 2 marfare, unul de la Faurei spre Galati si unul in sens invers, pe liniile 5 si 6 fara sa se incurce unul pe celalalt. Dar partea buna e ca nu sunt incrucisari asa mari pe la mine pe aici asa ca de la Baldovinesti HM trenurile vor intra pe diagonale sau bretela pe firul din stanga spre Braila si asfel trenurile vor sosi cam toate la linia 1, dar in cazuri de intarziere se vor astepta la semnal trenuri dupa cum siacum cand sosesc 2 trenuri la aceeasi ora se asteapta unul pe altul nu il baga pe linia 4 decat foarte rar(doar cand s-a lucrat la pasaj si era retrictie pentru linia 3 toate trenurile de calatori si marfarele de tranzit soseau/treceau pe 4)! Tu ai citit postarea mea de pe cealalta pagina in legatura cu circulatia si gararea trenurilor de calatori prin Braila? Tu ai vreo idee despre ce inseamna coordonarea traficului feroviar in asa fel incat sa nu se creeze perturbatii in circulatia trenurilor? Pai, hai sa bagam toate trenurile la linia 1, daca e posibil sa garam chiar tren contra tren, ca nu-i problema, doar sa fie la linia 1, unde exista peron Si by the way: poza ta e irelevanta, exista un TDJ ce faciliteaza trecerea in abatere de pe firul 2 catre linia 1 abatuta fix sub podul rutier ce traverseaza calea ferata inainte de intrarea in Braila, asa ca te rog sa nu mai dezinformezi lumea degeaba. E drept ca e restrictie de 5 km/h peste acest TDJ, dar, in caz de extrema urgenta, se poate primi un tren ce vine pe firul 2 la linia 1 abatuta. Imi cer scuze de off-topic, are dreptate domnul Baiazid. Mesajele astea ar trebui mutate la un alt topic pentru a putea dezvlota mai bine subiectul si pentru a elibera acest topic de mesajele off |
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 19:26 | |
| - Radu.B a scris:
- E1 4653 BR a scris:
- Vlad a scris:
In schimb are 2 diagonale pentru liniile de la 5 in sus deci pot trece 2 marfare, unul de la Faurei spre Galati si unul in sens invers, pe liniile 5 si 6 fara sa se incurce unul pe celalalt. Dar partea buna e ca nu sunt incrucisari asa mari pe la mine pe aici asa ca de la Baldovinesti HM trenurile vor intra pe diagonale sau bretela pe firul din stanga spre Braila si asfel trenurile vor sosi cam toate la linia 1, dar in cazuri de intarziere se vor astepta la semnal trenuri dupa cum siacum cand sosesc 2 trenuri la aceeasi ora se asteapta unul pe altul nu il baga pe linia 4 decat foarte rar(doar cand s-a lucrat la pasaj si era retrictie pentru linia 3 toate trenurile de calatori si marfarele de tranzit soseau/treceau pe 4)! Tu ai citit postarea mea de pe cealalta pagina in legatura cu circulatia si gararea trenurilor de calatori prin Braila? Tu ai vreo idee despre ce inseamna coordonarea traficului feroviar in asa fel incat sa nu se creeze perturbatii in circulatia trenurilor? Pai, hai sa bagam toate trenurile la linia 1, daca e posibil sa garam chiar tren contra tren, ca nu-i problema, doar sa fie la linia 1, unde exista peron Si by the way: poza ta e irelevanta, exista un TDJ ce faciliteaza trecerea in abatere de pe firul 2 catre linia 1 abatuta fix sub podul rutier ce traverseaza calea ferata inainte de intrarea in Braila, asa ca te rog sa nu mai dezinformezi lumea degeaba. E drept ca e restrictie de 5 km/h peste acest TDJ, dar, in caz de extrema urgenta, se poate primi un tren ce vine pe firul 2 la linia 1 abatuta. Imi cer scuze de off-topic, are dreptate domnul Baiazid. Mesajele astea ar trebui mutate la un alt topic pentru a putea dezvlota mai bine subiectul si pentru a elibera acest topic de mesajele off A eu cred ca tu incerci sa intri in conflict cu mine pentru ca uite mai adaug 2 poze asfel incat sa te incriminez pe tine nu pe mine si sa vezi ca am dreptate ca nu tu de la Dedulesti stii Braila mai bine decat mine!(Sa-mi demonstrezi tu mie acum cum vine de la Galati pe linia 1 in Braila si fara varianta mea din Baldovinesti HM care oricum se desfiinteaza peste ceva vreme) |
| | | Radu.B
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 37 Localizare : Frunzanesti, linia secundara 801 Reputatie : 4693 Data de inscriere : 08/10/2012
| Subiect: abcdefghi Vin 07 Dec 2012, 21:20 | |
| E1 sau cum te-o chema, tu crezi ca, daca stau in Dedulesti (by the way, pentru informatia ta, doar halta de miscare se numeste Dedulesti, comuna e Mircea Voda) nu cunosc Braila? Crede-ma ca stiu foarte bine Braila, stiu schema statiei foarte bine. Atat ca nu stiu daca acel TDJ, desi apare in BAR ca restrictie de viteza 5 km/h, cu afectare diagonala acces fir 2 pe fir 1 si linia 1 abatuta, mai este fizic pe teren. Din pozele tale intr-adevar reiese ca nu mai exista acel TDJ. Dar oricum ar fi, sa zicem ca in aceasta privinta ai dreptate pana la proba contrarie. In cealalta privinta, respectiv circulatia si manevra trenurilor, mai ai multe de invatat si ar fi bine sa mai asculti si pe altii mai batrani decat tine si cu mult mai multa experienta in calea ferata. Observandu-ti mesajele postate pe acest forum am descoperit ca tu ai obiceiul sa distorsionezi lucrurile cu mult fata de realitate doar ca sa-ti dai importanta si nu prea accepti sfaturi sau pareri ale celor mai in varsta. La magistrala 700 majoritatea postarilor tale sunt, nu stiu cum sa scriu ca sa nu te deranjeze la orgoliu, bullshit, dar n-o sa stau acum sa te corectez la fiecare mesaj. Atat am avut de spus pe subiectul asta, imi cer scuze tuturor , dar mai ales adminilor si moderatorilor acestui forum pentru acest off-topic. Daca se considera ca am fost prea acid, accept orice sanctiune fara sa cracnesc, poate ca merit. In final va urez tuturor o seara cat mai placuta in continuare! |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 21:40 | |
| Nu stiu ce să zic. În schiţa pe care o am eu nu apare nici o legătură între linia 1 şi firul 2. Menţionez că schiţa e făcută acum câţiva ani de mine dupa ce am parcurs pe jos toata staţia din capătul X în Y. Dacă a existat o diagonală, aceasta a fost scoasa de mult... |
| Subiect: Re: Brăila (700) Vin 07 Dec 2012, 21:42 | |
| - Vlad a scris:
- Nu stiu ce să zic. În schiţa pe care o am eu nu apare nici o legătură între linia 1 şi firul 2. Menţionez că schiţa e făcută acum câţiva ani de mine dupa ce am parcurs pe jos toata staţia din capătul X în Y. Dacă a existat o diagonală, aceasta a fost scoasa de mult...
Te asigur ca nu a existat vreodata din cate stiu! |
| | | Radu.B
| Subiect: Re: Brăila (700) Sam 08 Dec 2012, 04:35 | |
| In fine, asta nu mai exista pe teren, dar, chiar si asa, trenurile ce vin dinspre Galati NU au ce cauta la linia 1 a garii din ratiuni strict tehnice, pe care le-am explicat intr-o postare anterioara. Nu vad care ar fi rostul acelei variante cu mersul pe firul din stanga al caii duble de la Baldovinesti pana la Braila, doar pentru a intra la linia 1 abatuta. Ca sa ce? Ca sa-l expediezi din gara cu 30 km/h la iesirea din abatere de pe linia 1 si cu 15 km/h la trecerea de pe firul 1 pe firul 2. Bine ca pustiul numit E1multe cifreBR nu are de-a face cu coordonarea traficului feroviar brailean, ca altfel era vai si amar Oricum, solutia cu linia 5 este doar temporara si e inevitabila. Ramane de vazut doar cand se vor termina lucrarile, tinand cont ca traim totusi in Romania :roll: :roll: |
| | | Vlad Administrator
| Subiect: Re: Brăila (700) Sam 08 Dec 2012, 07:34 | |
| Diagonala a existat undeva intre semnalele de parcurs dinspre Galati si acele diagonale spre liniile de la 5 in sus (era prima diagonala dupa semnale). Se vede dupa cum sunt asezati piticii de manevra. Probabil din cauza ca nu era folosita, a fost demontata, lucru petrecut inainte de 2004. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Brăila (700) | |
| |
| | | | Brăila (700) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |