|
| M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) | |
|
+83mishu88 KOSTYK NIKU24 M.I.C.I. adibaiacos2003 AleXxX dan tm Ciprian.bucur.92 Nk11 mielutu zburator tzifrea LoveNOE marius664 Adirmvl bubu transferoviarcalatori baiazid Razvan Tudor Lumunita Stana alex.alexus.tm NightWishMaster NicuS redeme cfr500 DUAL phnegativ spsdc7 Jhonyla Radu.B razwy Luna roseanu Czirjak Arpad Cont dezactivat ANDU2100HP didinul Mihay Traveller sorin popovici Alex Ionut Dr2005 Katalin4653 razvan - trenuri manuela mishu_edm Vitosa flov1982 adycfrbucuresti paul93 riciu ravers75 mureseanu_976 Bogdan-CFR iuli.hard 63-1143-5 mihaiuc Adrian78 ldh80 ATM cata liviulav33 jionutz Nesebar g.popovici cristi CFR SULZERUL 0733 kristi kkk cortexedge membru inactiv didi Marius Iulian Nutzu TVlad stefan_br cardinal COSTACHE MIHAIL MariusM Vlad IonutCFR2009 marius_m Lde 2100 myster2008 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Mier 06 Iun 2012, 19:31 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Ce a vazut Sergiu ca se gara la linia 3 in Filesti, era probabil R 7361 Faurei-Galati - st.Filesti (05:51-05:52)
Nici pe departe!!!! Zilnic trec la ora cand doua trenuri fac conjunctie: Faurei --- Galati si Galati --- Tg-Mures! Pe linia1-curenta, Regio Faurei---Galati asteapta sa treaca IR Galati---Tg-Mures pe linia2 tot curenta. Ori rama de care aminteam se deplasa in mers de manevra dinspre Barbosi. Dar asta nu inseamna ca venea de la Barbosi. Ci a sosit de la depoul Galati pe curenta-2 pana sub viaduct unde s-a schimbat macazul de jonctiune iar apoi a mers inapoi in manevra garandu-se pe linia 3-abatuta lasand libere liniile curente 1 si 2! Iata si schita ansamblului feroviar Filesti/Galati: gif hosting |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6554 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Joi 07 Iun 2012, 20:12 | |
| Ca sa fiu mai explicit, azi compunerea trenului Inter-Regio Galati --- Tg.-Mures era: ,,Sulzer-INDA" DA-060 + 20-49 + 20-83 (,,railjet")! Userii din Tg-Mures care l-au prins azi, pot confirma spusele mele. Deci, pe linia 3-abatere- rama ex SNCF: Filesti -- Braila---Faurei. Linia-2 curenta: IR- Galati---Tg-Mures, iar pe linia 1, se afla in asteptare tot o rama ex SNCF: Buzau---Faurei---Galati! Asta la ora 5.55!!! |
| | | liviulav33 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1505 Varsta : 50 Localizare : Buzău Reputatie : 6969 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Joi 07 Iun 2012, 20:33 | |
| Onofrei Sergiu Gabriel '76,știi cumva, există în gara Galați vreo linie abătută pe ecartament rusesc? Mă gândeam la vreun tren de călători, în trafic local de frontieră pe viitor. |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Joi 07 Iun 2012, 20:45 | |
| - liviulav33 a scris:
- Onofrei Sergiu Gabriel '76,știi cumva, există în gara Galați vreo linie abătută pe ecartament rusesc? Mă gândeam la vreun tren de călători, în trafic local de frontieră pe viitor.
Da Liviu! Exista! Este linia ce merge paralel cu gardul ce desparte complexul feroviar de Menarom-PEC SA! Unde si azi stau garate cateva DA-uri adaptate pentru ecartament URSS. Linia este intercalata cu ecartament 1435 mm standard!!! |
Numarul mesajelor : 1505 Varsta : 50 Localizare : Buzău Reputatie : 6969 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Vin 08 Iun 2012, 17:45 | |
| Mulțumesc mult de informație,și chiar ar trebui trenul format dintr-un singur vagon al CFM-ului,cu tracțiune fie dintr-o locomotivă CFM,fie dintr-un sulzer adaptat și care să meargă, o singură stație până la Giurgiulești,așa cum este trenul la Ungheni. Și doar o stație și atât ! Nu văd rostul unui tren de călători în trafic de frontieră,care să meargă până la Reni,căci e mai complicat și cu un al doilea control pe o distanță așa mică. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8744 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Vin 08 Iun 2012, 20:28 | |
| chiar a fost, intr-un an, cand era comertul cu moldovenii in floare(echivalentul fazei cu rulmentii la turci de la noi) era din rame TE |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Sam 09 Iun 2012, 00:43 | |
| cardinal,eu nu-mi amintesc de niciun tren de călători,care să fi ieșit din țară pe la Galați.Când a fost asta ???Te referi cumva la traseul ce iese pe la Ungheni ? |
| | | cardinal
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Sam 09 Iun 2012, 03:22 | |
| cred ca prin 95, era atat de demult, ca nu imi amintesc decat ca era lumea mai naiva si mai buna dar l-am vazut cu ochii mei. |
| | | cardinal
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Sam 09 Iun 2012, 09:39 | |
| nu Ungheni, Galati Giurgiulesti. cred ca prin 92 dar a fost doar cateva luni, pana s-au vandut toti rulmentii nu era trecut in Mersul trenurilor. |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Lun 25 Iun 2012, 23:55 | |
| Noutati surprinse ieri in zona Barbosi-Galati! O locomotiva EA avand sigla ,,DB" se afla in manevre prin Barbosi dupa ce a sosit singurica de pe SM-704. Din spusele mecanicului, venea dinspre Independenta unde a dus cateva vagoane de marfa si urma sa plece cu tabla si marfa de la Combinatul Siderurgic ,,Arcelor-Mittal". Iar dupa jumatate de ora am surprins trenul respectiv (adeverindu-se spusele mecanicilor) plecand in viteza catre Braila. image host upload picture upload picture Un ,,Sulzer" tot cu sigla ,,DB" vine dinspre Combinatul Siderurgic cu produse pentru...cine stie...export sau in Tara!! image host Mai,...frumoasa zona de fotografiere dar...frate, impusca-ma, taie-ma, dar prefer astea decat TANTARII care erau aici cu miliardele!!! Deci sincer,...nu am putut sa merg mai departe...dat fiind ca spre seara este momentul lor de ,,afirmare"!!!Asa ca mi-am luat frumusel bicicleta si am plecat spre casa! hosting images free image hosting picture hosting upload pictures [/url] upload pictures Plecand catre casa, iarasi ma intalnesc cu un alt convoi....tot cu produse de la Combinatul Siderurgic, si tot catre Braila mergea. Aici am avut parte de cumpana vietii... era sa o patesc sub...rotile acestui tren...In imaginile de mai jos veti vedea de ce...Deci sa incepem cu partea frumoasa... Mecanicii din acest ,,Sulzer" au fost foarte incantati de acea ,,aratare" plina de noroi ivita dintre tufe cu un aparat foto si o bicicleta de coarne...Drept care au claxonat din fluierele clasice preluung si salutand veseli...desi inauntru cred ca era..jalee daca tinem cont ca remorca 37 de vagoane de marfa!!! photo upload free image hosting upload pictures free picture hosting ...Ei bine...aici am surprins momentul cand acel maner din sarma de 6 care actioneaza o supapa de aer de la frana din cate stiu,...m-a acrosat si m-a doborat la pamant. Trenul era in plina acceleratie si cred ca sa tot fi avut vreo 40km/h...Sincer,...va spun prima reactia a fost sa fandez rotile. Lucru esential in aceste momente nefericite este sa-ti pastrezi stapanirea de sine, sa nu intri in panica si sa incerci pe cat posibil sa-ti mentii reflexele si reactiile cat mai precise. Ceea ce am si facut, gratie rucsacului ce-l aveam in spate. Deci practic am vrut sa fotografiez cat mai de-aproape, cat mai apropiat de gabaritul -bine calculat- boghiurilor si elementelor proieminente ale acestora. Dar ca dobitoc ce sunt,...nu am calculat si acest maner, banal si omniprezent atat la vagoanele de marfa cat si unele vagoane de calatori mai vechi ( IVA in special). Manaerul asta nenorocit, m-a lovit puternic in umar, m-am rasucit instantaneu contra axului caii de rulare ( astfel incat sa ma departez prin rasucire de elementele in miscare ale trenului) m-am trantit la pamant dar rucsacul a facut sa nu ma lovesc puternic cu capul de traverse...In schimb (lucru invatat in Armata si aici mi-a ajutat enorm!!!) camera desi era in functiune ( tocmai vedeti fotografiile) am mascat-o cu propriul corp ferind-o de eventualele lovituri...Hilar, nu?? Eh,...altadata, trebuie sa beau doar o cutie de bere nu doua cum am facut azi. Invatatura de minte! Cu trenul nu e de joaca si culmea,...cand ma gandesc caci DEUNAZI, criticam pe niste cretini cu masinile care sfideaza trecerile la nivel....Ironia sortii... Macar daca pateam ceva, o pateam ca pasionat nu ca altceva!!! Bine,...acum dupa ce m-am ,,tavalit" nitel prin praful terasamantului, nu eram tampit sa intru in panica...In pozitia ,,in fund" ( chiar asa eram) am continuat fotografierea...Noroc ca nu m-a vazut nenea cu scuterul din fata care avea niste pesti de vanzare si tocmai ma intrebase daca sunt amator.... ( ce parastas ar fi iesit cu peste... )) )...Uh...bine ca a trecut!!! free image hosting photo upload photo hosting img upload |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6322 Data de inscriere : 30/12/2011
| | | | stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5848 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Mier 27 Iun 2012, 12:25 | |
| - Citat :
- Iata-l pe IR1731 cu vagoane Raijet in statia Faurei cu delfin 798 (cred ? titular pe acest tren 1731/1732 dupa ce l-am observat mai multe zile la rand).
798 nu este titulara pe acest tren, fiecare locomotiva de Brasov vine pe la noi in functie de turnusul pe care-l are! - Citat :
- Aceste vagoane Railjet au fost bagate pe acest tren odata cu introducerea lor 1971/1971.
Vagoanele "railjet" sunt pe trenul asta de mai multa vreme, la clasa 1 este un "railjet" aka 19-83 inca din decembrie 2011.Cele de clasa a2-a sunt introduse pe acest tren de la inceputul lunii mai si nu au legatura cu sezonierul de Constanta, care a primit si el acelasi tip de vagoane (din data de 23 iunie, data de la care a inceput sa circule). |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Vin 29 Iun 2012, 20:50 | |
| Azi am fost iar in zona Barbosi surprinzand din nou activitate. Un marfar de la CSG se indreapta cu produse pentru export in Portul Mineralier: upload picture image upload image hosting Imediat dupa trecerea ultimului vagon al marfarului, se iveste in viteza Regio de la Marasesti prin Buzau remorcat de o superba Bobica in culoare clasica. upload picture image hosting hosting images image upload Dupa ceva timp -nu mult- apare dupa un damb, scartaind din buzele de bandaj, Regio Galati---Tecuci-Mararsesti, pe SM-704. picture hosting upload photo upload picture upload pictures |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Vin 29 Iun 2012, 21:18 | |
| Regio: Galati --- Faurei--- Buzau cu o compunere cum nu am mai vazut pana acum: 20-55 + 19-55 + 20-54 + 20-54 remorcate de un EA clasic. img upload img upload free picture hosting free image hosting hosting images In Gara Barbosi, se pregateste sa plece Regio Galati --- Faurei ---Constanta in dubla tractiune: upload photo Imediat dupa el, vine si Regio, Galati --Tecuci---Marasesti: upload images Pe cand eram in viteza cu bicicleta, aud in urma vuiet de tren in viteza. Opresc, dau rucsacul jos, scot aparatul, escaladez doua conducte termo si...IR de la Bucuresti-Nord pentru Galati: hosting images picture hosting photo upload |
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) Vin 29 Iun 2012, 21:22 | |
| Felicitări pentru frumoasele poze realizate de tine !Oare tracțiunea trenurilor pe linia 704,nu se face cu locomotive LE ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) | |
| |
| | | | M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |