Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC

In jos 
+90
riciu
marius664
IonutChircu
mielutu zburator
alexpopa
danlascau
Katalyn
dan tm
Razvan Tudor
stefan_br
Sabik
Lumunita Stana
cristy79
apmatei
Katalin4653
Vlad
Ciprian
Costin.B
Andrey_tm
gardianlinux
Radu Tudor
Saruman
AndreiStefan
AndreiCFRBucuresti
vanchorusebulgaria
DUAL
Spartan1948
Amiralul
eu
AMX 97-0548-4
Teodor
lifetec
spiderpc
cfr500
Radu.B
kido
orestte
EuroNight
Balto
NicuS
baiazid
IonutCFR2009
AlexD
Vitosa
Costin.H
vatmanul
alliens
AndiCFR
boldalexandru
KOSTYK
TVlad
Adirmvl
transferoviarcalatori
popovici
kristi kkk
Rarau
Caravelle_Zg
srazvi
Luna
Marius Iulian
Dr2005
razvan - trenuri
Jhonyla
rizelgeorgel2004
bogdan srl
cont dezactivat .
Adrian78
alinutz23
get.
stinky
alex.alexus.tm
cristi CFR
cont inactiv
membru inactiv
halmarius
buldozer2
Razvan
cortexedge
FeroFan97
jionutz
Norbi
MariusM
mureseanu_976
Felix
didinul
Nesebar
razwy
pisti91
COSTACHE MIHAIL
myster2008
94 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeMier 27 Noi 2013, 15:09

Am mers sambata la Oradea si in ambele sensuri am platit 19 lei. Inca nu au introdus taxarea locului?

Lamurit-am misterul: Stimati calatori, va informam ca incepand cu 1 decembrie 2013 calatorii care vor circula pe intreaga distanta Cluj Napoca - Oradea si retur vor achita obligatoriu si tariful de rezervare loc in valoare de 1,50 lei.
Sus In jos
vatmanul
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 647
Varsta : 38
Localizare : Oradea
Reputatie : 5110
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 10:29

"Calatorii care vor circula pe intreaga distanta"... Asta inseamna ca voi fi obligat sa-mi iau tichet de loc doar daca circul de la Oradea pana la Cluj sau invers? Deci daca circul de la Oradea pana la Ciucea nu-mi trebuie loc? Ori la ce se refera aceasta "intreaga distanta"? Ca daca circul pe orice distanta aflata intre Oradea si Cluj trebuie sa-mi iau loc? Atunci inseamna ca daca vreau sa plec cu TFC de la Oradea pana la Osorhei platesc 5 lei, anume 3,5 lei (noul tarif pe zona 1-10 km ca la CFR), plus tariful de loc, deci in total 5 lei pentru 9 km?
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 10:34

Pai mie mi se pare destul de clar : daca circuli pe INTREAGA distanta iti trebuie loc,daca mergi cum ai zis tu,pana la Ciucea,nu iti trebuie. Ei bine,sa vezi cati oameni or sa circule pana la Oradea Est,sau Baciu Triaj. Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 10:39

La fel ar trebui sa se gandeasca si cei din CFR si sa aplice o noua metoda de eliberare a biletelor cu loc si fara loc pentru distante mai mici de 20 km ce iti trebuie loc la IR de exemplu daca mergi cu IR-ul de la Buc la Buftea se poate merge si in picioare sau jos dar cu bilet fara loc la cat de goale sunt unele IR de pe Buc-Ploiesti.

Ce rost are sa platesti 12,50 lei pentru 14 minute cand se poate plati 8,5 lei si ai locuri libere pentru cei care merg pe distante mai mari si nu mai gasesc locuri din cauza celor care merg pana la Buftea.

Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 10:42

Pai cum,sa nu jumuleasca ei si ultimul leu de pe oameni ? Dar cum iti permiti sa te gandesti la asta ?Laughing

Problema o sa fie insa,pentru TFC,ca de multe ori trenurile cu plecare din Oradea sunt supra-aglomerate,si se sta in picioare. Sa vad eu cui o sa ii convina sa plateasca si un pret mai mare ( ca de la 1 se scumpesc biletele pe aceasta ruta), sa cumpere loc,si sa nici nu aiba unde sta.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8304
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 11:19

Cine nu vrea sa plateasca loc sa isi ia bilet pe bucati. Eu oricum sustin ideea ca ar trebui inclus costul locului in pretul biletelor la toti operatorii, loc obligatoriu la orice tren, iar daca se vand bilete fara loc sa se acorde despagubiri la statia de destinatie si celor care merg fara a avea loc, dar si restului calatorilor care au loc pentru ca au fost inghesuiti de cei fara loc. Ori se face transport civilizat, ori dube in care sa stai inghesuit care merg pe sine. Nu odata am patit sa nu am loc pe culoar nici sa merg la baie din cauza celor care isi iau bilet fara loc, un mare plus aici pentru vagoanele cuseta si de dormit acolo nu se dau bilete fara loc si e foarte bine.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 11:24

Spartane la TFC daca se vind toate biletele cu loc, urmatori calatori vor lua bilete fara loc. Nu are cum sa vanda bilete cu loc daca locurile s-au vandut deja si nu mai sunt libere.

La CFR se vand biletele cu loc, apoi vreo cateva zeci de bilete poate chiar sute fara loc, apoi nu se mai vand nici fara loc, poate Dr2005 sau altcineva stie mai multe explicati.

Am vazut cateva cazuri in vremurile bune ale CFR cand la Ploiesti Vest nu se mai vindeau bilete la un tren Acc 1745 spre Brasov, ca au primit casierle nush ce ordin sa nu mai vanda bilete ca trenul e supra-aglomerat inca de la plecarea din Buc.Nord, era 1 dec sau ajunul Craciunului nu mai tin minte exact si intr-adevar asa a fost, a plecat 1745 cu calatori si pe scara cu greu s-a facut loc sa se inchida usile, apoi in 2006 la P 13961 Buc.Nord-CT tren cu 16 vagoane si calatori de vreo 25 de vagoane anunta la statie ca nu se mai vand bilete decat pentru urmatorul tren un suplimentar venit gol de CT ca sa plece plin inapoi la CT cu 12 vag plus inca 4 atasate din Buc. Si atunci se vandusera peste 1.200 bilete la 13963 dupa ce 13961 plecase cu vreo 1.500 de insi.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 28 Noi 2013, 12:13

Asta nu e o solutie sa nu vinzi bilet. Nu e loc stau in picioare. Nu mai e loc nici asa si e cerere, ori pun vagoane ori mediat alt tren. De aceea a circulat rapidul partea a II-a cind a fost accidentul de la Augustin cu EA 0001.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8693
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeDum 01 Dec 2013, 20:28

Prima cursa TFC pe M700, Bucuresti Nord-Urziceni-Faurei-Galati astazi 1 Decembrie (era sa spun 1918) 2013.

INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 1425441_215669465279337_612864617_o
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeDum 01 Dec 2013, 20:46

Felicitari pentru poza , chiar ma gandeam , nimeni nu il prinde in poza pe acest tren minunat !
Ai vazut cumva care era si gradul de ocupare ?

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeDum 01 Dec 2013, 21:24

Probabil 10%...nu m-am uitat dupa calatori, eram atent cu aparatul sa scot poza bine Smile
Sus In jos
boldalexandru

Numarul mesajelor : 288
Reputatie : 5058
Data de inscriere : 05/11/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeLun 02 Dec 2013, 15:40

2409-10 vad ca e cel de la Oltenita
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3356
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8370
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 16:53

Miercuri 04.12 la plecare din Bucuresti REGIO avea doar 10 calatori. Iar azi REGIO Galati - Bucuresti la sosire in Bucuresti Nord 25-27 calatori. Trebuie sa creasca numarul de pasageri in perioada urmatoare ca altfel nu e de bine. Nu stiu cum este pe la Braila, Faurei... Eu am spus la mine la master ca s-a introdus acest tren dar mai trebuie reclama si repede.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8760
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 09 Ian 2014, 21:43

Ce compunere are R15203 Cluj Napoca-Oradea?
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitimeJoi 09 Ian 2014, 22:01

INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 1496485_226738914172392_1388734012_o

Duminica 5 ianuarie au avut 300 de calatori, a coborat lume din el 10 min, puteau sa vina lejer cu 2 rame cuplate. Cam asta e povestea, vineri si duminica a inceput sa fie omor iar in cursul saptamanii merge lejer si un DH2.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC   INFORMATII GENERALE DESPRE  TFG si TFC - Pagina 33 Icon_minitime

Sus In jos

INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
Sus 
Pagina 33 din 50Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Informatii generale despre Softrans
» Informatii generale despre RegioCalatori
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» Informaţii generale
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: TRANSFEROVIAR CALATORI-
Mergi direct la: