| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|
+90riciu marius664 IonutChircu mielutu zburator alexpopa danlascau Katalyn dan tm Razvan Tudor stefan_br Sabik Lumunita Stana cristy79 apmatei Katalin4653 Vlad Ciprian Costin.B Andrey_tm gardianlinux Radu Tudor Saruman AndreiStefan AndreiCFRBucuresti vanchorusebulgaria DUAL Spartan1948 Amiralul eu AMX 97-0548-4 Teodor lifetec spiderpc cfr500 Radu.B kido orestte EuroNight Balto NicuS baiazid IonutCFR2009 AlexD Vitosa Costin.H vatmanul alliens AndiCFR boldalexandru KOSTYK TVlad Adirmvl transferoviarcalatori popovici kristi kkk Rarau Caravelle_Zg srazvi Luna Marius Iulian Dr2005 razvan - trenuri Jhonyla rizelgeorgel2004 bogdan srl cont dezactivat . Adrian78 alinutz23 get. stinky alex.alexus.tm cristi CFR cont inactiv membru inactiv halmarius buldozer2 Razvan cortexedge FeroFan97 jionutz Norbi MariusM mureseanu_976 Felix didinul Nesebar razwy pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Mier 27 Noi 2013, 15:09 | |
| Am mers sambata la Oradea si in ambele sensuri am platit 19 lei. Inca nu au introdus taxarea locului?
Lamurit-am misterul: Stimati calatori, va informam ca incepand cu 1 decembrie 2013 calatorii care vor circula pe intreaga distanta Cluj Napoca - Oradea si retur vor achita obligatoriu si tariful de rezervare loc in valoare de 1,50 lei. |
|
| |
vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5110 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 10:29 | |
| "Calatorii care vor circula pe intreaga distanta"... Asta inseamna ca voi fi obligat sa-mi iau tichet de loc doar daca circul de la Oradea pana la Cluj sau invers? Deci daca circul de la Oradea pana la Ciucea nu-mi trebuie loc? Ori la ce se refera aceasta "intreaga distanta"? Ca daca circul pe orice distanta aflata intre Oradea si Cluj trebuie sa-mi iau loc? Atunci inseamna ca daca vreau sa plec cu TFC de la Oradea pana la Osorhei platesc 5 lei, anume 3,5 lei (noul tarif pe zona 1-10 km ca la CFR), plus tariful de loc, deci in total 5 lei pentru 9 km? |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 10:34 | |
| Pai mie mi se pare destul de clar : daca circuli pe INTREAGA distanta iti trebuie loc,daca mergi cum ai zis tu,pana la Ciucea,nu iti trebuie. Ei bine,sa vezi cati oameni or sa circule pana la Oradea Est,sau Baciu Triaj. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 10:39 | |
| La fel ar trebui sa se gandeasca si cei din CFR si sa aplice o noua metoda de eliberare a biletelor cu loc si fara loc pentru distante mai mici de 20 km ce iti trebuie loc la IR de exemplu daca mergi cu IR-ul de la Buc la Buftea se poate merge si in picioare sau jos dar cu bilet fara loc la cat de goale sunt unele IR de pe Buc-Ploiesti.
Ce rost are sa platesti 12,50 lei pentru 14 minute cand se poate plati 8,5 lei si ai locuri libere pentru cei care merg pe distante mai mari si nu mai gasesc locuri din cauza celor care merg pana la Buftea.
|
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 10:42 | |
| Pai cum,sa nu jumuleasca ei si ultimul leu de pe oameni ? Dar cum iti permiti sa te gandesti la asta ? Problema o sa fie insa,pentru TFC,ca de multe ori trenurile cu plecare din Oradea sunt supra-aglomerate,si se sta in picioare. Sa vad eu cui o sa ii convina sa plateasca si un pret mai mare ( ca de la 1 se scumpesc biletele pe aceasta ruta), sa cumpere loc,si sa nici nu aiba unde sta. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 11:19 | |
| Cine nu vrea sa plateasca loc sa isi ia bilet pe bucati. Eu oricum sustin ideea ca ar trebui inclus costul locului in pretul biletelor la toti operatorii, loc obligatoriu la orice tren, iar daca se vand bilete fara loc sa se acorde despagubiri la statia de destinatie si celor care merg fara a avea loc, dar si restului calatorilor care au loc pentru ca au fost inghesuiti de cei fara loc. Ori se face transport civilizat, ori dube in care sa stai inghesuit care merg pe sine. Nu odata am patit sa nu am loc pe culoar nici sa merg la baie din cauza celor care isi iau bilet fara loc, un mare plus aici pentru vagoanele cuseta si de dormit acolo nu se dau bilete fara loc si e foarte bine. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 11:24 | |
| Spartane la TFC daca se vind toate biletele cu loc, urmatori calatori vor lua bilete fara loc. Nu are cum sa vanda bilete cu loc daca locurile s-au vandut deja si nu mai sunt libere.
La CFR se vand biletele cu loc, apoi vreo cateva zeci de bilete poate chiar sute fara loc, apoi nu se mai vand nici fara loc, poate Dr2005 sau altcineva stie mai multe explicati.
Am vazut cateva cazuri in vremurile bune ale CFR cand la Ploiesti Vest nu se mai vindeau bilete la un tren Acc 1745 spre Brasov, ca au primit casierle nush ce ordin sa nu mai vanda bilete ca trenul e supra-aglomerat inca de la plecarea din Buc.Nord, era 1 dec sau ajunul Craciunului nu mai tin minte exact si intr-adevar asa a fost, a plecat 1745 cu calatori si pe scara cu greu s-a facut loc sa se inchida usile, apoi in 2006 la P 13961 Buc.Nord-CT tren cu 16 vagoane si calatori de vreo 25 de vagoane anunta la statie ca nu se mai vand bilete decat pentru urmatorul tren un suplimentar venit gol de CT ca sa plece plin inapoi la CT cu 12 vag plus inca 4 atasate din Buc. Si atunci se vandusera peste 1.200 bilete la 13963 dupa ce 13961 plecase cu vreo 1.500 de insi. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 28 Noi 2013, 12:13 | |
| Asta nu e o solutie sa nu vinzi bilet. Nu e loc stau in picioare. Nu mai e loc nici asa si e cerere, ori pun vagoane ori mediat alt tren. De aceea a circulat rapidul partea a II-a cind a fost accidentul de la Augustin cu EA 0001.
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 01 Dec 2013, 20:28 | |
| Prima cursa TFC pe M700, Bucuresti Nord-Urziceni-Faurei-Galati astazi 1 Decembrie (era sa spun 1918) 2013. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 01 Dec 2013, 20:46 | |
| Felicitari pentru poza , chiar ma gandeam , nimeni nu il prinde in poza pe acest tren minunat ! Ai vazut cumva care era si gradul de ocupare ? |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 01 Dec 2013, 21:24 | |
| Probabil 10%...nu m-am uitat dupa calatori, eram atent cu aparatul sa scot poza bine |
|
| |
boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5058 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Lun 02 Dec 2013, 15:40 | |
| 2409-10 vad ca e cel de la Oltenita |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Dum 08 Dec 2013, 16:53 | |
| Miercuri 04.12 la plecare din Bucuresti REGIO avea doar 10 calatori. Iar azi REGIO Galati - Bucuresti la sosire in Bucuresti Nord 25-27 calatori. Trebuie sa creasca numarul de pasageri in perioada urmatoare ca altfel nu e de bine. Nu stiu cum este pe la Braila, Faurei... Eu am spus la mine la master ca s-a introdus acest tren dar mai trebuie reclama si repede. |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8760 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 21:43 | |
| Ce compunere are R15203 Cluj Napoca-Oradea? |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC Joi 09 Ian 2014, 22:01 | |
| Duminica 5 ianuarie au avut 300 de calatori, a coborat lume din el 10 min, puteau sa vina lejer cu 2 rame cuplate. Cam asta e povestea, vineri si duminica a inceput sa fie omor iar in cursul saptamanii merge lejer si un DH2. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
| |
|
| |
| INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC | |
|