Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

CFM-Moldova

In jos 
+68
rich1974
Vale_ntin
marius664
TER200
Ikarus99
ciprian71
alex1987
teoiasi
DAS 2011
Veaceslav_MD
mielutu zburator
Teodor
Lineus646
riciu
lifetec
TVlad
LanceR
huiu_goe
delfinson
apmatei
spiderpc
alliens
Vitosa
Katalyn
dan tm
kristi kkk
cata
IonutCFR2009
@ndrey
marius_catalin84
baiazid
BlueLight
Re6/6
Volk
Goanga
Vlad
roseanu
trenulet
Sergiu rmn
Adirmvl
cfr500
alex.alexus.tm
mureseanu_976
didinul
EuroNight
popovici
razvan - trenuri
Dr2005
Adrian78
Semafor
mihaiuc
Codrut1985
pannonia express
Luna
DUAL
redeme
ldh80
Vlad-Ar
srazvi
COSTACHE MIHAIL
ultras
didi
Ionutz
ionutz72
Nesebar
Costin.H
cristi CFR
bogdan srl
72 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

CFM-Moldova - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 13:48

Şi salariile lor sunt de 4 - 5 ori mai mici decât ale noastre...
În schimb, la ei se câştigă foarte bine din... reparaţii auto. Pentru că toţi îşi aduc hârburi rulate din UE şi au nevoie să le repare, ceea ce spune mult despre calitatea serviciilor CFM... care CFM are nişte mersuri de tren mai rele decât cele ale CFR, aşa că cine are bani îşi ia maşină, cine nu are merge cu ,,rutiera" (adică duba... şi astea sunt mult mai varză decât cele ce circulă pe la noi).

popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 17:33

Dr2005 a scris:
adică duba... şi astea sunt mult mai varză decât cele ce circulă pe la noi

Apai cat de varza sa fie , eu am mers de curiozitate de curand cu o duba prin estul tarii si tineam geamul ca sa nu cada Laughing
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

Numarul mesajelor : 328
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti
Reputatie : 4921
Data de inscriere : 04/05/2012

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 21:38

Are cineva idee cand va fi introdusa grupa CFM Chisinau -Milano???
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 22:09

Grupa la ce Very Happy? ca noi trebe sa le-o ducem probabil pana la Budapesta ,sau va fi tren de sine statator prin alte state si nu Ungaria:D
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 22:27

Pai din cate am urmarit eu,am inteles ca vor introduce un nou tip de vagon "RITZ" pentru Bucuresti,iar 2 vagoane vor pleca impreuna cu ICN 346 pana la Wiena,si de acolo nu stiu mai departe .
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 22:36

EuroNight a scris:
Pai din cate am urmarit eu,am inteles ca vor introduce un nou tip de vagon "RITZ" pentru Bucuresti,iar 2 vagoane vor pleca impreuna cu ICN 346 pana la Wiena,si de acolo nu stiu mai departe .
Daca trimit cu 346 ,care e sezonier , si merge ca un trabant in Ungaria .. ii ia naiba .. mai bine trimiteau cu Isterul
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 22:46

Ai dreptate numai ca trenul de la Chisinau ajunge dimineata devreme....pierde destule ore oricum pana pleaca cu 346....si ma gandesc ca 346 este sezonier...
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 22:48

http://www.publika.md/300-de-euro-pentru-o-calatorie-tur-retur-cu-trenul-chisinau-milano_734761.html
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 23:25

EuroNight a scris:
Ai dreptate numai ca trenul de la Chisinau ajunge dimineata devreme....pierde destule ore oricum pana pleaca cu 346....si ma gandesc ca 346 este sezonier...
Puteau sa puna 2 legaturi cu Bucurestiul .. ideea e ca oricum eu nu stiu ce vagoane au ei inafara de alea ale lor praf ... Dacia este o prosteala data de CFR ,pt ca in celalate tari nu circula in Regim de EC/EN,iar in Ro ar trebuii suprimate opririle in Blaj,Simeria.
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeDum 17 Iun 2012, 23:43

DUAL a scris:
EuroNight a scris:
Puteau sa puna 2 legaturi cu Bucurestiul .. ideea e ca oricum eu nu stiu ce vagoane au ei inafara de alea ale lor praf ... Dacia este o prosteala data de CFR ,pt ca in celalate tari nu circula in Regim de EC/EN,iar in Ro ar trebuii suprimate opririle in Blaj,Simeria.
Ai perfecta dreptate in legatura cu Dacia,referitor la vagoane cred ca achizitioneaza vagoane noi,daca tot au inceput modernizarea parcului rulant,acum sa vedem la inceput de Iulie ca vagoanele CFM actuale nu au cum sa ajunga pana la Milano...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeLun 18 Iun 2012, 00:16

EuroNight a scris:
DUAL a scris:
EuroNight a scris:
Ai perfecta dreptate in legatura cu Dacia,referitor la vagoane cred ca achizitioneaza vagoane noi,daca tot au inceput modernizarea parcului rulant,acum sa vedem la inceput de Iulie ca vagoanele CFM actuale nu au cum sa ajunga pana la Milano...
Au , dar ar implica conventii la greu , si in cazul in care se defecteaza vre-un boghiu , ii paste moartea pana il vor putea schimba sub vagoanele lor.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeLun 18 Iun 2012, 00:53

DUAL a scris:
EuroNight a scris:

Hai că până la Viena ajunge cumva în două zile, dar cu ce va merge mai departe la Milano? Poate că trebuia inventat un tren pentru vagoanele astea, care să circule prin Cluj și să facă la Budapesta joncțiunea cu Dacia.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeLun 18 Iun 2012, 02:29

Buna idee domnle .. combinat cu Corona(oricum in CJ se trece pe LDE) eventual si modificate orarele sa coincida ... mereu am zis ca daca robotzii aia de la conducerea CFR ar asculta cateva pareri s-ar imbogatii maxim.
Sus In jos
EuroNight
V.I.P Member
V.I.P Member
EuroNight

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeLun 18 Iun 2012, 11:33

DUAL a scris:
Buna idee domnle .. combinat cu Corona(oricum in CJ se trece pe LDE) eventual si modificate orarele sa coincida ... mereu am zis ca daca robotzii aia de la conducerea CFR ar asculta cateva pareri s-ar imbogatii maxim.
Aici ai perfecta dreptate,dar stau sa ma gandesc ca ar fi bine eventual atasarea grupei CFM la IR Harghita ...eventual IR Harghita sa plece mai tarziu din Brasov iar grupa de Milano sa fie detasata in Ploiesti Sud ...
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitimeLun 18 Iun 2012, 11:52

Anul trecut era trenul de noapte EN 234 Budapest - Venezia SL, dar l-au anulat datorita neintelegerilor intre partea italiana (Trenitalia) si cea maghiara (H-START).
Mai bine ar cara vagoanele CFM cu Pannonia, prelungit inapoi din Bucuresti ca sa le poata prelua linistiti, si orarul lui cat si al EN-ului de Venezia sa fie modificate in asa fel incat sa fie trenuri de legatura. Daca nu, din Bucuresti sa fie preluate de Ister, iar dimineata in Budapest sa existe un tren de zi pentru Italia via Hodos - Sezana - Ljubljana - Zagreb)...

Daca varianta asta nu merge, atunci duse cu Dacia pana la Viena, acolo vagoanele ar trebui transferate de la Westbahnof la Meidling, de unde pleaca un EN 1235 Wien Meidling - Roma Termini, cu conditia ca la Venezia Mestre sa le decupleze din nou si sa le ataseze unui Regio sau ESC pentru Milano.

Iar in privinta vagoanelor apte RIC pentru acest serviciu, sunt 2 posibilitati : ori vor inchiria de la colegii rusi de la RZD (71-90 WLABmee) ceea ce-i mai putin probabil :

CFM-Moldova - Pagina 4 RZD_622071-90237-5

ori isi comanda de la PESA Bydgoczcz vagoane noi cum au procedat bielorusii pentru Amsterdam Centraal / Basel - Minsk

CFM-Moldova - Pagina 4 62_21_70-90_243-2

CFM-Moldova - Pagina 4 D%20350%20TITO%20Broz

Ultima editare efectuata de catre mureseanu_976 in Lun 18 Iun 2012, 12:01, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CFM-Moldova   CFM-Moldova - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

CFM-Moldova
Sus 
Pagina 4 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CFM-Moldova
» Vehiculele din Moldova