|
| Racorduri si ramificatii de cale ferata | |
|
+37gabrielcr Andrey_tm Petre_IFTE liviulav33 ANDU2100HP Bobby_TM Teodor DUAL frank81 Cont dezactivat TVlad NicuS bogdan srl cardinal cristi CFR Adrian78 Nesebar Sergiu rmn cont dezactivat . iuli.hard DPS electrica912 Vitosa myster2008 halmarius ldh80 sorinucu Caravelle_Zg IonutCFR2009 srazvi Costin.H Horea Vlad didi cortexedge Ionutz avram 41 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6348 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mar 30 Mar 2010, 16:36 | |
| Am mers ieri cum ziceam cu Pisti pe linia folosita tot mai rar de Lukoil, linia e buna, doar ca macazul ce asigura racordul spre linia ce intersecta strada Cocorilor e taiat iar linia e scoasa : |
| | | sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5820 Data de inscriere : 26/01/2010
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mier 21 Iul 2010, 17:26 | |
| Am realizat o schema cu racordurile dintre Ploiesti Vest - Ploiesti Triaj - Ploiesti Sud |
| | | sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5820 Data de inscriere : 26/01/2010
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mier 21 Iul 2010, 22:11 | |
| Am realizat o schema cu racordurile dintre Ploiesti Nord - Dambu - Ploiesti Sud - Ploiesti Est |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9363 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mier 18 Aug 2010, 16:55 | |
| Ramificatia catre Cugir _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12289 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Racorduri si ramificatii de cale ferata Dum 14 Noi 2010, 13:33 | |
| 1. Regionala Iasi -racorduri la intrarea in statiile: Suceava, Pascani, Nicolina, Bacau
2. Regionala Galati -Tecuci Ram. Frunzeasca- Tecuci Nord hc.- Tecuci Ram. Cozmesti -Ram. General Eremia Grigorescu- Marasesti Ram. Putna -Adjud Grupa Nord- Adjud Triaj -Faurei-Nisipurile ("bucla") -Faurei Ram. Ciresu- Faurei Ram. Gaiseanca -Faurei- Poligonul Experimental Feroviar -Ramif. Tunel- Galati Marfuri -Sendreni- Barbosi Triaj- Ram. Barbosi Triaj Racord la intrarea in statia Buzau.
3. Regionala Constanta -Fetesti-Ramif. Borcea -Dunarea RAM 2- Cernavoda Pod (linia de pe podul vechi) -Ram. Medgidia Triaj- Medgidia Triaj- Medgidia -Ram. Medgidia Triaj- Ram. Medgidia Est- Medgidia Est -Palas- Constanta Ram.3- Constanta Port -Constanta Port- Palas (prin tunelul portului; linie inchisa in 1992)] -Constanta Ram.3- Constanta Ram.2 -Constanta Ram.3- Constanta Ram.Vii -Agigea Ecluza HM- port Constanta Sud-Agigea Racorduri la intrarea in statiile: Ciulnita, Slobozia Veche, Urziceni si probabil Tandarei.
4.Regionala Bucuresti -Ploiesti Sud- Ploiesti Vest -Ploiesti Sud- Ploiesti Triaj -PLoiesti Vest- Ploiesti Triaj -Ploiesti Vest- Ghighiu -Ploiesti Sud- Ghighiu -Ghiughiu- Corlatesti- -Corlatesti- Ploiesti Est -Ploiesti Sud- Ploiesti Est Post 1 -Ploiesti Vest- Crang -Brazi- Ploiesti Triaj -Brazi- Ghighiu
-Bucuresti Nord- Bucuresti Grivita -Bucuresti Nord- Bucuresti Nord Grupa AT -Bucuresti Nord- Bucuresti Triaj- Chitila -Ram. Pod Grivita- Pajura HM-Chitila -Ram.Pod Grivita- Bucuresti Triaj -Bucurestii Noi- Ram.Bucurestii Noi- Bucuresti Triaj -Bucurestii Noi- Bucuresti Triaj -Chiajna- Ram. Bucurestii Noi- Chitila -Ram. Bucurestii Noi- Mogosoaia -Ramif.Buciumeni- Mogosoaia -Pantelimon- Constantin David -Pantelimon- Ram. Constantin David -Constantin David- Ram. Pasarea -Bucuresti Vest- Cotroceni- Bucuresti Progresu (intre ultimele doua statii, linia nu mai este folosita) -Linia de centura: Jilava- Varteju- Bucuresti Vest- Chiajna- Ram. Bucurestii Noi- Mogosoaia- Otopeni- Constantin David- Ram. Constantin David- Titan (Grupa Marfuri)- Ram. Titan- Popesti Leordeni- Berceni- Jilava
-Targoviste Nord- Aninoasa Racorduri la intrarea in statiile: Ploiesti Vest, Chitila, Chiajna, Bucuresti Vest, Titan, Pantelimon, Titu.
5. Regionala Craiova -Ram Pod Arges- Bradu de Sus ("triunghiul Pitesti") Racorduri la intrarea in statiile: Craiova, Filiasi, Targu-Jiu, Videle.
6. Regionala Timisoara -Lugoj- Textila Post Ajutor Miscare (linie desfiintata) -Timisoara Nord- Ronat Triaj- Ronat Triaj Grupa D -Ram. Pod Micalaca- Glogovat -Ram. Petrosani Triaj- Petrosani Triaj- Petrosani -Simeria Triaj- Ramif. Simeria Triaj Racorduri la intrarea in statiile: Caransebes, Timisoara Sud, Timisoara Nord.
7. Regionala Cluj -Oradea Vest- Episcopia Bihorului -Ram. Jucu- Ram.Cojocna -Cadea hc.- Sacuieni Bihor h. -Ram. CCH- Dej Triaj -Holod Vest- Ram. Holod Racorduri la intrarea in statiile: Carei, Baia Mare, Ram.Botiz, jibou si Abrami (ultima desfiintata).
8.Regionala Brasov -Darste- Ram. 1 Brasov- Brasov Triaj -Brasov- Ram.2 Brasov- Brasov Triaj -Ram. 1 Brasov- Ram.2 Brasov -Brasov Triaj- Harman -Sibiu Grupa Selimbar- Sibiu Triaj- Sibiu -Coslariu Gara Podu Mures- Coslariu -Coslariu- Triaj Coslariu- Ramif. Coslariu
Ultima editare efectuata de catre ldh80 in Dum 14 Noi 2010, 16:10, editata de 1 ori |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5554 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Dum 14 Noi 2010, 13:54 | |
| Ma vad nevoit sa intervin poate putin off topic dar in toate materialele postate de tine am constatat greseli de ortografie ale unor denumiri de localitati or tipuri de echipamente(boghiuri), sper sa nu fiu inteles gresit ca as avea ceva cu stilul asta de a posta in devalmasie informatii preluate din carti articole s.a.m.d. O greseala intalnita de mine in materialul legat de Caile Ferate Moldovenesti este urmatoarea boghiul folosit la vagoanele de marfa nu are denumirea Diamont ci Diamond fiind la origine un boghiu realizat in SUA acum peste 100 de ani. De asemenea triajul nu se numeste Galdiu ci in cel mai rau caz Galtiu dupa numele satului aflat in vecinatate, desi dupa stiinta mea triajul nu sa nu numit niciodata asa el aflânduse pe teritoriul Coslariului asa figureaza la CFR Coșlariu Triaj. In speranta ca nu vei considera aceste observatii ca un afront te rog sa modifici in cosecinta materialele respective, deoarece internetul e plin de informatii gresite de ex celebra enciclopedie Wikipedia care la capitolul feroviar mai ales la cel legat de Ro e plina de greseli si informatii eronate care informatii se propaga in masa de surferi mult mai usor decat cele pe suport normal(hartie)! |
| | | myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7078 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mar 18 Ian 2011, 15:01 | |
| |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Lun 26 Dec 2011, 21:48 | |
| Racordul spre M900 Giulesti, linia vine din triajul desfiintat (Bucuresti), o poza document din arhiva lui Gigi Bostanescu |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mier 18 Ian 2012, 17:06 | |
| Racordul Timisoara Sud a fost desfiintat/
Am vazut o harta veche cu un racord la Urziceni pentru evitarea statiei si circulatia directa Manasia -Alexeni.
Azi m-am uitat pe wikipedia si am urmatoarea intrebare: a fost la Carei sau mai este, un racord pentru evitarea statiei si circulatia directa de la SAtu Mare/Jibou spre frontiera?
Ce mai e cu statiile Camin si Berveni care erau trecute mai demult in mersul de tren? |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13809 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Joi 19 Ian 2012, 00:18 | |
| A existat, insa nu stiu daca se putea ajunge si de la Jibou, ci doar de la Satu Mare. |
| | | electrica912
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 27 Localizare : Pascani Reputatie : 5604 Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Mar 07 Feb 2012, 18:48 | |
| Racordul Pascani M500-606: Racord by electrica912, on Flickr |
| | | electrica912
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 27 Localizare : Pascani Reputatie : 5604 Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Dum 04 Mar 2012, 18:37 | |
| Racord by electrica912, on Flickr |
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Lun 05 Mar 2012, 09:04 | |
| Am fost la Carei si nu am vayut racord Satu Mare -Frontiera. Doar daca nu l-am sarit cind m-am uitat dupa linia de Sarmasag |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13809 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Lun 05 Mar 2012, 10:56 | |
| Probabil ca, fiind desfiintat de ceva vreme, e mai greu de observat. Mai ales daca e si zapada.
Racordul incepea inainte de trecerea la nivel cu drumul judetean 108M Tasnad - Carei - Frontiera (cum vii dinspre Satu Mare), drum care merge paralel cu C.F. pana la frontiera si avea 2 treceri la nivel peste acel racord.
Trecerea la nivel despre care vorbesc avea 3 linii (cea spre Satu Mare, cea spre Sarmasag si racordul SM-Frontiera). Acum are doar 2.
Concluzie: Racordul se unea cu linia 402 cam in zona unde aceasta se desparte de linia 412. |
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata Lun 05 Mar 2012, 11:31 | |
| Tocmai incercam sa imi dau seama care e linia de Sarmasag si care sint industriale acolo, pentru o poza, inseamna ca atunci mi-a scapat. Scuze pentru informatia gresita.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Racorduri si ramificatii de cale ferata | |
| |
| | | | Racorduri si ramificatii de cale ferata | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |