| Trenuri internaţionale | |
|
+134MetalRider Cont.dezactivat trancefan83 cristi_tgv billy752-istu Jhonyla alex.barac.5 florin.lifticariu TVlad AndreiCFRBucuresti AndreiCFRbv Adisoft1991s Mihai531 ionutz72 Katalin4653 Silviu Sintea Balto mariuscfrbucuresti calator Spartan1948 cardinal bogdan.perejuc Sabik adytm BL82 KOSTYK fstef EuroNight liviulav33 Sergiu rmn alliens huiu_goe baiazid allred lecter roseanu Warrior12 ANDU2100HP Adirmvl Rarau nokia2010 danf Andrey_tm Raduku09 Radu Tudor stefan_br andreiutzu Amiralul alex1987 cstefan popovici pety bvio88 bostanescu gigel DPS 060-EA078 AlexD manuela Dr2005 kasapis2007 laur 133 traian nenuandrei AndiCFR 040EC100 flo_ultras48 TonyGFR razwy Vitosa cont dezactivat . Laur FeroFan97 iDorin vanchorusebulgaria mihaiuc razvan - trenuri alexandruh DUAL Hurricane KQQ Vlad redeme petcu.adrian alex.alexus.tm Mihai-Aurel Desiro256 The Legend LanceR ravers75 riciu Adrian78 Bogdan-CFR bogdan srl Marius Iulian Saruman silviu83 rizelgeorgel2004 decward 92Dragos membru inactiv 63-1143-5 ldh80 didinul Cobra lovekomotive Razvan mi.tudor kaan saint mureseanu_976 kristi kkk ionutz85 ultras 19jimmy84 ATM COSTACHE MIHAIL Norbi tudor_vl EA1clony106 pannonia express marius_catalin84 marius_m Nesebar Caravelle_Zg biokosmy andreikiki vrabieionut srazvi Ionutz Codrut1985 mtk cristi ar MariusM myster2008 138 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
kaan
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 28 Localizare : Mangalia Reputatie : 5393 Data de inscriere : 23/07/2010
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Lun Sept 27, 2010 6:24 pm | |
| hai frate ce conditii vrey si u la acoperis? iti ploua in cap daca e asa? + ca pe trenurile de Romania nu a fost niciodata unu cu acoperis stramb. SI arata mai bine ca vechile noastre cusete..nu vorbesc de cele noi modernizate de astra recent. |
|
| |
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5669 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 6:39 pm | |
| Kaan,cred ca mureseanu prin ceea ce a scris nu vroia sa zica ca daca acoperisu-i stramb nu sunt conditii sau chestii de genu.Ci mai degraba subliniaza importanta cu care suntem tratati noi romanii fata de straini. |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8096 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 7:07 pm | |
| - kaan a scris:
- hai frate ce conditii vrey si u la acoperis? iti ploua in cap daca e asa? + ca pe trenurile de Romania nu a fost niciodata unu cu acoperis stramb. SI arata mai bine ca vechile noastre cusete..nu vorbesc de cele noi modernizate de astra recent.
- mi.tudor a scris:
- Kaan,cred ca mureseanu prin ceea ce a scris nu vroia sa zica ca daca acoperisu-i stramb nu sunt conditii sau chestii de genu.Ci mai degraba subliniaza importanta cu care suntem tratati noi romanii fata de straini.
Tocmai, austriecii ne trimit vagoanele mai vechi noua (ca si-asa nu avem linii de viteza superioara) si prefera sa trimita vagoanele mai bune catre Italia sau Germania (unde se circula cu minim 160). Iar acelea sunt mai noi ca productie sau mai intregi dpdv fizic. _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5783 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 8:06 pm | |
| Pai de exemplu un drum Köln-Viena costa 170 euro la vagon de dormit double pentru 13 ore de drum, pe cand un bilet Bucuresti-Viena in aceleasi conditii costa undeva la 110 pentru 18 ore de drum (unde trebuie 3 garnituri). Cred ca managerii de la ÖBB trimit vagoanele cele mai bune acolo unde preturile si conditiile de rulare sunt cele mai bune, ceea ce este absolut normal. Si Romania trimite vagoane de dormit mai bune la München decat la Sofia...
Acest vagon de dormit ÖBB de tip P (cel argintiu din ultima poza) se foloseste si pe alte rute gen Zurich - Innsbruck - Graz sau Zurich - Linz - Praga. Iar austriecii si elvetienii il apreciaza mai ales pentru spatiul interior foarte generos.
Altfel, pe Dacia, vagonul romanesc (de tip DWA modernizat) pare mai OK. Nu in ultimul rand, tot pe Dacia am vazut din ce in ce mai des vagoane mai noi ÖBB (de tip AB33), in timp ce vagonul Viena-Belgrad (care circula cu Dacia de la Viena la Budapesta) este un vagon mai vechi de tip MU. |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8096 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 9:31 pm | |
| - mitzaciobanu a scris:
- Altfel, pe Dacia, vagonul romanesc (de tip DWA modernizat) pare mai OK. Nu in ultimul rand, tot pe Dacia am vazut din ce in ce mai des vagoane mai noi ÖBB (de tip AB33), in timp ce vagonul Viena-Belgrad (care circula cu Dacia de la Viena la Budapesta) este un vagon mai vechi de tip MU.
Pe Dacia mai ajungeau cusetele austriece "modulare" (Bcmz 59-91.2) probabil din lipsa de vagoane : Photo M. Rinaldi La fel si vagoanele de dormit WLABmz (T2S reconstruit), probabil AB33 de care zici tu : Photo Tobias Kohler _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5783 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 10:38 pm | |
| Da mureseanu, la vagonul de mai sus ma refeream: parca arata mai bine decat cel argintiu (P), si interiorul este OK. Acum ca ai adus vorba de T2S, as putea sa mentionez ca ÖBB au urmatoarele tipuri de vagoane de dormit: - P destul de spatioase, dar cam vechi - T2S: nu foarte noi, si foarte inghesuite (pana la 17 compartimente!) - cele etajate: sunt mai noi, dar si acestea par oarecum inghesuite - MU: vechi, dar cu un sarm aparte - AB33(WLAMBz) si MUn: ar fi cele mai OK
Ar mai fi compartimentele deluxe, spatioase si echipate cu dus si toaleta, care sunt intr-adevar deosebite (in anumite vagoane T2S si in cele etajate), cu o atmosfera de tip "orient express" dar la niste preturi cam piperate... Altfel, cusetele 59-90 (cele albastre din postul de mai sus) sunt noi si moderne, si la preturi mai accesibile. Asa ca in anumite conditii recomand cuseta de 4 in locul vagonului de dormit pe trenurile echipate cu material ÖBB.
By the way, ce intelegi exact prin cusete "modulare"? Faptul ca banchetele de sus se pot deplasa pe inaltime (atunci cand banchetele din mijloc sunt pliate) astfel incat sa formeze o adevarata cuseta de 4 (cu loc suficient si pentru cuseta de sus)? |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Sept 28, 2010 10:59 pm | |
| - mitzaciobanu a scris:
- By the way, ce intelegi exact prin cusete "modulare"? Faptul ca banchetele de sus se pot deplasa pe inaltime (atunci cand banchetele din mijloc sunt pliate) astfel incat sa formeze o adevarata cuseta de 4 (cu loc suficient si pentru cuseta de sus)?
Nu neaparat, dar austriecii asa le zic pentru a le deosebi mai usor (probabil de la forma carcasei). Si e interesant cum de are perne de cauciuc la suspensii _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Sam Oct 02, 2010 6:45 pm | |
| 2.10.2010 in Buzau tren 382 Vag Bufet+Cls. 2 Urmatoarele vagoane |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Sam Oct 02, 2010 6:51 pm | |
| |
|
| |
Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5941 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Sam Oct 02, 2010 7:54 pm | |
| Din simpla curiozitate...oare sunt multi care merg in Rusia cu internationalul asta? Sau mai multi care merg intre orasele din tara?....Cred ca ar fii interesant sa vezi ruta Bucuresti-Moscova..... |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Oct 03, 2010 12:11 am | |
| - Razvan a scris:
- Din simpla curiozitate...oare sunt multi care merg in Rusia cu internationalul asta? Sau mai multi care merg intre orasele din tara?....Cred ca ar fii interesant sa vezi ruta Bucuresti-Moscova.....
Bilete in trafic intern nu se dau la acest tren , numai pe ruta internationala , si da sunt calatori din ce am vazut . |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6379 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Oct 03, 2010 11:33 am | |
| Vara trecuta am mers si eu cu el, dar nu in vagoanele de la RZD ci erau 3 vagoane de ale noastre 20-55 pt trafic intern care le lasau la granita, cred ca la Ungheni, ca are traseul deviat pe acolo de cand cu problemele dintre Suceava Nord-Vicsani. |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6197 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Oct 03, 2010 12:23 pm | |
| Cele trei vagoane 20-55 ale trenului R383\383,aveau ca destinatie statia Suceava; era grupa de trafic intern al acestui tren ele au circulat pana in momentul producerii acelor inundatii catastrofale care au distrus M500 intre Suceava si Vicsani odata cu devierea prin Ungheni,grupa de Suceava nu a mai circulat sa speram ca odata cu noul mers va circula din nou
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Dum Oct 03, 2010 12:54 pm | |
| Sa nu uitam ca prin Moldova trenul face mult mai putin deci ar fi bine sa ramana pe aici . |
|
| |
Cobra
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5445 Data de inscriere : 28/09/2010
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Sam Oct 23, 2010 11:54 pm | |
| Rapidul 346, parasind Gara de Nord - 23.10.2010: |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale | |
| |
|