|
| Trenuri internaţionale | |
|
+134MetalRider Cont.dezactivat trancefan83 cristi_tgv billy752-istu Jhonyla alex.barac.5 florin.lifticariu TVlad AndreiCFRBucuresti AndreiCFRbv Adisoft1991s Mihai531 ionutz72 Katalin4653 Silviu Sintea Balto mariuscfrbucuresti calator Spartan1948 cardinal bogdan.perejuc Sabik adytm BL82 KOSTYK fstef EuroNight liviulav33 Sergiu rmn alliens huiu_goe baiazid allred lecter roseanu Warrior12 ANDU2100HP Adirmvl Rarau nokia2010 danf Andrey_tm Raduku09 Radu Tudor stefan_br andreiutzu Amiralul alex1987 cstefan popovici pety bvio88 bostanescu gigel DPS 060-EA078 AlexD manuela Dr2005 kasapis2007 laur 133 traian nenuandrei AndiCFR 040EC100 flo_ultras48 TonyGFR razwy Vitosa cont dezactivat . Laur FeroFan97 iDorin vanchorusebulgaria mihaiuc razvan - trenuri alexandruh DUAL Hurricane KQQ Vlad redeme petcu.adrian alex.alexus.tm Mihai-Aurel Desiro256 The Legend LanceR ravers75 riciu Adrian78 Bogdan-CFR bogdan srl Marius Iulian Saruman silviu83 rizelgeorgel2004 decward 92Dragos membru inactiv 63-1143-5 ldh80 didinul Cobra lovekomotive Razvan mi.tudor kaan saint mureseanu_976 kristi kkk ionutz85 ultras 19jimmy84 ATM COSTACHE MIHAIL Norbi tudor_vl EA1clony106 pannonia express marius_catalin84 marius_m Nesebar Caravelle_Zg biokosmy andreikiki vrabieionut srazvi Ionutz Codrut1985 mtk cristi ar MariusM myster2008 138 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Lun Apr 02, 2012 10:30 pm | |
| - Marius 926 a scris:
- manuela a scris:
- e varza murata compunerea ,ghiveci calugaresc-grupe si grupusoare.jenant.
cand are 3 vag nu e bine cand are 12 iar nu e bine, ptr tine conteaza coloritul lor? chiar nu te inteleg!!! Banuiesc ca vrea trenuri directe fara alte grupe si sa aibe cel putin 5 vagoane un tren . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Lun Apr 02, 2012 10:33 pm | |
| Scuze, are 9 vag, eram cu gandul la 1636 postat de paall la alt topic |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Lun Apr 02, 2012 10:33 pm | |
| - Marius 926 a scris:
- manuela a scris:
- e varza murata compunerea ,ghiveci calugaresc-grupe si grupusoare.jenant.
cand are 3 vag nu e bine cand are 12 iar nu e bine, ptr tine conteaza coloritul lor? chiar nu te inteleg!!! Nici nu te chinui sa intelegi ) .. Dumnezeu era sub vapori de alcool la unele creatii.Eu personal sunt adeptul grupelor pentru respectivele trenuri care oricum opresc in gari gen Simeria/Brasov pentru revizii tehnice. |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6349 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:07 am | |
| - Dr2005 a scris:
- srazvi a scris:
- Da, 1527 duce pe 1346 in extrasezon pana la Brasov, in rest e doar 1527 cand e Dacia. Puteau baga prin Sibiu Muntenia, ca prin 2000 acolo era si la ce timpi avem pe Brasov-Sighisoara-Vint nu cred ca mai e diferenta
E 30 de minute diferenţă. Prin Sibiu durează mai mult. Nu as calcula asa, IC face Brasov-Simeria cat 1621 . Bine ca trebuie de 2 ori schimbata locomotiva e un mic impediment, dar asa scoti IR Sibiu-Budapesta si lasi Muntenia prin Sibiu. Stiu, e absurd, gandesc sa iasa CFR cu mai putine pierderi ceea ce ei nu o fac ca sunt robinet de bani de la noi contribuabilii :roll: |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:14 am | |
| Normal ar fi si Dacia sa treaca prin Sibiu pentru ca nu se compara Sibiu cu oraselele de pe 300 si ar genera un flux mai mare de calatori .
Si IC 521 ar fi bine sa fie anulat iar pentru Buc-Arad se poate prelungii IC Buc-Timisoara la Arad si face mult mai putin fata de ruta prin Sighisoara macar pana termina lucrarile pe 300 si 200 adica peste 10 ani . |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6349 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:24 am | |
| IC-ul ala era Traianus, de la Blaj incolo avea in spate pe IC-ul de la Cluj . Asa ca le-au combinat :roll: . Au tot combinat ei pe trenuri, dar la linie nu s-a lucrat la intretinere si au tot crescut timpii . Acum Pannonia ar putea s-o bage spre Bucuresti prin Timisoara, dar mai bine o limiteaza la Brasov cu 5-6 calatori :roll: . Apropo Orient Express-ul cand mai vine pe la noi de ce circula pe la Sighisoara cand el era prin Sibiu? |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:32 am | |
| - karpaty a scris:
- Normal ar fi si Dacia sa treaca prin Sibiu pentru ca nu se compara Sibiu cu oraselele de pe 300 si ar genera un flux mai mare de calatori .
Si IC 521 ar fi bine sa fie anulat iar pentru Buc-Arad se poate prelungii IC Buc-Timisoara la Arad si face mult mai putin fata de ruta prin Sighisoara macar pana termina lucrarile pe 300 si 200 adica peste 10 ani . De ce sa-l anuleze ca oricum merge combinat pana in Teius , iar din Bucuresti pleaca plin .. mai ales ca trenul pensionarilor... fiind preferat de acestia ca e tren pe zi.minim 30 pensionari/tren in fiecare zi.1824 circula destul de gol de la Petrosani-Cluj si Panonia.. 521 1621,1346 is destul de pline. |
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:34 am | |
| - DUAL a scris:
- karpaty a scris:
- Normal ar fi si Dacia sa treaca prin Sibiu pentru ca nu se compara Sibiu cu oraselele de pe 300 si ar genera un flux mai mare de calatori .
Si IC 521 ar fi bine sa fie anulat iar pentru Buc-Arad se poate prelungii IC Buc-Timisoara la Arad si face mult mai putin fata de ruta prin Sighisoara macar pana termina lucrarile pe 300 si 200 adica peste 10 ani . De ce sa-l anuleze ca oricum merge combinat pana in Teius , iar din Bucuresti pleaca plin .. mai ales ca trenul pensionarilor... fiind preferat de acestia ca e tren pe zi.minim 30 pensionari/tren in fiecare zi.1824 circula destul de gol de la Petrosani-Cluj si Panonia.. 521 1621,1346 is destul de pline. Pentru ca face groaznic de mult intre Buc si Arad , cat face un IR deci ce rost are sa dai caruta de bani pentru un timp foarte mare , mai bine anulat si gata iar IC arad-Buc sa fie prin Timisoara . |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 1:36 am | |
| - karpaty a scris:
- DUAL a scris:
- karpaty a scris:
Si IC 521 ar fi bine sa fie anulat iar pentru Buc-Arad se poate prelungii IC Buc-Timisoara la Arad si face mult mai putin fata de ruta prin Sighisoara macar pana termina lucrarile pe 300 si 200 adica peste 10 ani . De ce sa-l anuleze ca oricum merge combinat pana in Teius , iar din Bucuresti pleaca plin .. mai ales ca trenul pensionarilor... fiind preferat de acestia ca e tren pe zi.minim 30 pensionari/tren in fiecare zi.1824 circula destul de gol de la Petrosani-Cluj si Panonia.. 521 1621,1346 is destul de pline. Pentru ca face groaznic de mult intre Buc si Arad , cat face un IR deci ce rost are sa dai caruta de bani pentru un timp foarte mare , mai bine anulat si gata iar IC arad-Buc sa fie prin Timisoara . Spre deosebire de IR are clasa 1 si vagon restaurant care la 1621 circula cam facultativ .. e un fel de uite-l nu-i.Asta trebe sa intelegi ca IC urile ofera servicii suplimentare si ar trebuii sa aiba confort sporit.Evident nu ar trebuii sa opreasca (vorbesc de 521) la Blaj si Simeria. Sau sa circule prin Sibiu si sa opreasca doar in Sibiu si Fagaras. |
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 2:03 am | |
| Pai doar pensionari mai merg cu el ca au reducere , da cine e ne*un sa dea 143 de lei din Buc la Arad sa faci si aproape 11 ore iar la IR dai 104 si faci mai putin cu 20 de minute , adevarat ca nu conteaza 20 de minute la 11 ore ce mai conteaza 20 de minute dar asa ca imagine e IC si face cat face plus ca te cheleste de bani , sa fim seriosi totusi , trenurile sunt foarte scumpe si doar cine are reducere mai merge cu ele in ziua de azi foarte putini sunt care platesc bilet intreg la IR si IC cand cu pretul pe care il dai la IC te poti duce si intoarce cu autocar , daca acest IC ar fi trecut prin Timisoara ar face si mai putin adica cel ce pleaca la 15:45 ajunge la 23:58 in Timisoara si la Arad ar putea sa fie la 1 pe cand acum 521 pleaca la 13:15 si ajunge la 0 plus ca biletul prin Timisoara ar fi 118,50 deci si mai mic tariful dar si timpul mai mic . |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| | | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mar Apr 03, 2012 11:41 am | |
| Crezi tu ca sunt foarte putini care platesc pretul intreg la IR .. chiar crezi ca toti au reduceri ?Sunt destui care merg cu IR in speta iti spun eu ca pleca lume multa din Hunedoara in Ianuarie si n-avea pic de reducere.Evident ca nu mergi cu IC cand ai IR la 12,dar exista oameni care se urca si in IC ,oameni care isi doresc un confort sporit,oameni care nu merg cu autocarul pentru ca nu incap sau ca nu le place in autocar,sau ca are orar tampit de circulatie .Spre exemplu in Hunedoara pe Hunedoara-Bucuresti pleaca la 8 seara si ajunge la 4,5 dimineata , asa ca ce faci tu de la 4 dimineata pana la 7,8 ?Asa mai bine iei Isteru si ajungi la 11 si toata lumea e fericita..Isteru are zile in care e plin,si zile in care e cu 12 calatori,depinde de zi. Ce spui tu ar insemna o cearta suplimentara intre depouri pentru ca atunci ar insemna ca trenul ar fi facut de Arad si chestii din astea insemnificative,dar care ridica o gramada de certuri in nivel intern,plus ca IC 521 are un avantaj majorcircula combinat multa distanta si ofera o legatura in plus,asa ca oricat de gol ar fi are o rentabilitate ridicata datorita combinarii cu 531.Probabil tocmai deaia il tin combinat pana in Teius. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mier Apr 04, 2012 10:29 am | |
| Am vazut in ultima perioada ca Isterul in anumite zile cand vine de la Budapesta are primul vagon unul de clasa 2-a 21-86/76 apoi dormitorul, cuseta, restaurantul, si la urma un vagon de clasa a 2-a 21-86/76, in loc sa le aibe pe amandoua de clasa la urma trenului.
La fel am vazut de 2 ori si pe Muntenia cand vine de la Budapesta unul din cele 2 vagoane de clasa a 2-a in loc sa fie la coada trenului este primul.
Au bagat acele vagoane la plesneala in fata dupa locomotiva ori in anumite zile din cauza fluxului mic de calatori unul din vagoane circula de/la Curtici ?? Stiam ca internationalele noastre la Curtici sau Lokoshaza primesc vagoane unguresti pana la Budapesta, de aceea cred ca acel vagon pus in fata o fi din cauza nr mic de calatori pe relatie directa Buc/Brasov/Arad-Budapesta si alti pe teritoriul tarii pana la Curtici.
|
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mier Apr 04, 2012 12:58 pm | |
| Muntenia are vagonul vinerea iar Duminica se intoarce,circula strict intern si deaia e asa,deci are 3 vagoane , ca 2 ajung la Budapesta.La Arad vagonul este lasat in gara,iar apoi in Arad este atastat dupa locomotiva. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20632 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25576 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale Mier Apr 04, 2012 1:13 pm | |
| De fapt, vagonul e lăsat la Curtici şi recuperat tot de acolo. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trenuri internaţionale | |
| |
| | | | Trenuri internaţionale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |