Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...

In jos 
+67
Razvan Tudor
mielutu zburator
NicuS
tcm
Cont.dezactivat
LanceR
dan tm
cristy79
baiazid
Simply18
c o r v i n
mureseanu_976
AndreiStefan
George
cristi CFR
TVlad
marcelbanu
Katalin4653
Radu Tudor
Adisoft1991s
Spartan1948
frank81
cortexedge
lapsanszkitamas
yanis
DUAL
Nesebar
Norbi
tudor_vl
Andrey_tm
membru inactiv
Adirmvl
Cont dezactivat
Nk11
Costin.H
Grigor
ionutz72
Vitosa
IonutCFR2009
AndiCFR
Luna
Dr2005
laur 133
Alex Avram
Cobra
cont dezactivat .
TonyGFR
sp59
Teodor
danlascau
cont inactiv
060-EA078
AlexD
The Legend
Adrian78
cristyadaX
dan ciprian
Vlad
Lde 2100
stinky
Malaxa-77
Codrut1985
alex.alexus.tm
andreikiki
lovekomotive
MariusM
COSTACHE MIHAIL
71 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6380
Data de inscriere : 24/10/2010

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 12:17

Pe mine m-a frustrat chestia aia a lui cu "compania de stat" Laughing . Pana acum n-am mai patit-o cu mecanici, decat cu un controlor, in Constanta. Era la 1871 si incepe totusi calm: "Stii ca nu ai voie sa fotografiezi?" si i-am zis eu: "Eu stiu ca e voie de la peron". A lasat-o mai moale apoi...
Si tot in Campina am dat de un fost mecanic (actualmente paznic la remiza de locomotive) care la fel s-a luat de mine dar s-a dovedit apoi un om binevoitor si mi-a povestit cate ceva despre viata lui de mecanic la CFR.
Si apropo, ca multi colegi s-au plans de gara Ploiesti Sud. Eu am fost de ~6-7 ori acolo, si nu s-a luat nimeni de mine. Chiar un ciocanar mi-a spus ca fotografiatul e permis, atata timp cat nu umbli ca un zapacit printre linii, asa punand circulatia in pericol, sau nu umbli in preajma remizei de vagoane sau a depoului de locomotive.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeMar 20 Mar 2012, 21:06

Eram in perioada 19-28 februarie(perioada cand R 8011/8016 BUCURESTI OBOR-FETESTI SI RETUR au fost anulate din motive cunoscute).....
Si sa incep sa va spun ce s-a intamplat in toata aceasta perioada:
1.toti navetistii de la toate 3 licee se duceau sa ceara explicatii de ce s-a anulat trenul spre OBOR deoarece ala era calea de intoarcere pentru ei!
2.Casieritele(sa le spun asa)le-au bagat o explicatie de i-a ,,omorat''deoarece nu trebuie sa stie nimeni de ce s-a anulat acest tren
3.Ia-ta raspunsul din partea lor:DAR CE TREBUIE SA VA DAM NOI EXPLICATII VOUA?(am auzit acest raspuns deoarece eram cu un coleg de clasa din STEFAN CEL MARE,a doua statie spre Ciulnita)!
4.Cand am auzit asemenea raspuns am zis in gandul meu:ba dar.........mai sunt si astea!in loc sa lamureasca oamenii cum trebuie sa stie cum si cum le da cu flit de parca ar fi ultimii pro**i! scratch
5.Pe tema asta am venit acasa si m-am apucat sa scriu o petitie CFR CALATORI care mi-a venit raspunsul deabia dupa 15 martie.........
6.Pe la sfarsitul lunii februarie apare unica explicatie pe care o astepta toata lumea,inclusiv eu care nu eram navetist:
PE BAZA LEGII.../3373 TRENURILE 8011/8016(BUCURESTI OBOR-FETESTI SI RETUR)VOR FI ANULATE PANA LA PUNEREA IN FUNCTIUNE A NOILOR DISPOZITIVE
7.Pe 28 februarie a sosit ,,BUCURIA MARE'' pentru navetisi:si anume:
S-A REINTRODUS IN CIRCULATIE TRENUL SPRE CASA!Si atuncea nebunie mare la abonamente etc!
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 22 Mar 2012, 11:57

Eu cred ca de fapt se tem de aparatele foto.La CFR se fura mult. Sa va zic o intamplare...niste CFR-isti scurgeau din niste Z-uri motorina ramasa ,si tiganii i-au filmat amenintandu-i ca-i posteaza pe youtube daca nu-i lasa sa fure fier.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 22 Mar 2012, 21:01

laur 133 a scris:
Eu cred ca de fapt se tem de aparatele foto.La CFR se fura mult. Sa va zic o intamplare...niste CFR-isti scurgeau din niste Z-uri motorina ramasa ,si tiganii i-au filmat amenintandu-i ca-i posteaza pe youtube daca nu-i lasa sa fure fier.

Da, lasa-ma sa te las. Laughing Si eu am surprins doi mecanici furand motorina cu bidoanele dintr-un Sulzer. Am vrut sa-i pozez, dar nu aveam cum, ei m-au luat in vizor dinainte sa-mi dau eu seama ce fac ei de fapt.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren

MesajSubiect: SOFER NE**N SI INCOMPETENT   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeMar 03 Apr 2012, 14:03

MARTI,03 04 12 cand ma intoarceam de la o activitate cu scoala,si ma duc acasa, ajungand la ultima trecere de pietoni de pe traseu stau un timp ma uit in amandoua partile daca vine vreo masina,ca la cati ne**ni sunt in oras ma astept la orice.
Intru pe trecerea de pietoni deoarce am vazut ca sotul unei profesoare din liceu de la mine a iesit din parcare si ma gandeam ca o sa franeze.....SUPRIZA:vine un smecher incompetent cu un AUDI si vrea sa il depaseasca pe cel care a iesit din parcare...
Eu in momentul ala eram facut pe mine tot....... Razz nu-i de gluma dar asa e....noroc ca m-a vazut ca m-am oprit pe celelalt sens si in sfarsit a franat! Embarassed
In prima faza m-am oprit deoarece am zis ca neb**ul efectueaza depasirea pe linia dubla continua!Deci va dati seama cat de pr**t e si cum a obtinut permisul de conducere daca face asemenea faze in trafic.......
Dupa ce am trecut eu pe trecere asa a si facut!daca era politia prin jur cred ca il lasa fara permis instantaneu! Evil or Very Mad
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeMar 03 Apr 2012, 15:22

Nu, dacă era Poliţia în zonă se făceau şi ei cu o mică şpagă, că doar e săraci şi ei.

Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeMar 03 Apr 2012, 20:57

Dr2005 a scris:
Nu, dacă era Poliţia în zonă se făceau şi ei cu o mică şpagă, că doar e săraci şi ei.
Pana la urma ai si tu dreptate!Ca la minte unora nici daca dadea peste mine nu ii facea nimic Embarassed
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 19 Apr 2012, 04:37

Acum fiind in tren, a stat putin nasu in spatele meu, uitandu-se la tableta mea, credeam ca se uita unde am bagat-o in priza, fiind intr-un vagon fara prize si vazand cablul, dar dupa ce a plecat mi-am dat seama: forumtrenuri.com la care ma uitam e de vina, vazuse pozele cu trenuri. Bine ca nu m-am uitat la topicul despre vagoane 20-76 ca poate mai luam si amenda pentru pozat in tren fara sa fi pozat. Smile)
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 19 Apr 2012, 13:45

Luna a scris:
Acum fiind in tren, a stat putin nasu in spatele meu, uitandu-se la tableta mea, credeam ca se uita unde am bagat-o in priza, fiind intr-un vagon fara prize si vazand cablul, dar dupa ce a plecat mi-am dat seama: forumtrenuri.com la care ma uitam e de vina, vazuse pozele cu trenuri. Bine ca nu m-am uitat la topicul despre vagoane 20-76 ca poate mai luam si amenda pentru pozat in tren fara sa fi pozat. Smile)

Asta asa e....ca la unii li se pare ca faci misto de ei si iei o amenda pe degeaba......daca mai ai si o camera la tine si te pune sa le-o arati , ai dat de belea! Crying or Very sad Sad
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 19 Apr 2012, 19:28

Nu mai glumiţi, oameni buni, nu se poate da amendă pentru fotografierea din tren. De fapt, naşul poate, cel mult, să vândă bilete cu suprataxă. Amenzi pot da doar cadrele Miliţiei şi Jandarmeriei.

Luna

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 01:45

Am glumit la faza cu amenda, cel mult putea sa ma ia la intrebari si/sau alte cele de genu, dar amenda era abuz in serviciu daca chiar dadea, fie si politia, pentru ca eu nu am facut nici o poza, ca rar fac poze in/la trenuri, pentru ca nu sunt pasionat feroviar. Tot ce am facut in tren a fost sa ma uit la poze cu trenuri facute de voi, pe site, nu stiu cum ar fi putut sa ma amendeze pentru ca accesez din tren de pe tableta mea proprietate personala forumul asta sau orice alt site. Nu am avut camera foto la indemana, ci adanc in rucsac si nici poze feroviare pe ea/in tableta. Am scris insa mesaju de mai sus ca mi s-a parut o intamplare ciudata in legatura cu transportul feroviar.

Oricum tinand cont ca nasul parea destul de amabil, tinand cont ca a raspuns cu politete altadata cand l-am intrebat daca e functional vagonu restaurant, cel mai probabil era doar curios pe ce site despre trenuri ma uit eu (aka poate am facut fara sa vreau reclama pozitiva/negativa forumului in ochii nasului).
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 02:13

Sunt controlori amabili care nu zic nimic chiar de si faci poze la trenuri, cum am patit in Bacau, cand stateam cu aparatul in mana si asteptam sa fac poza dar fiind in cadru asteptam, si chiar m-a intrebat ce ma retine sa fac fotografia, si simplu i-am zis: "Dumneavoastra, momentan sunteti in cadru" sau sunt altii care iti spun, ".....pai da, domeniu public dar "nepozabil" si "neutilizabil" ", exact asa mi se adresase un alt controlor, vorbind despre faptul ca treceam cu trenul pe langa o remiza si eu eram cu aparatul in mana indreptat spre mediul exterior, paralel cu trenul....Ati mai auzit de Domeniu public in care nu poti fotografia? Dar de domeniul public al CFR Calatori care nu poate fi utilizat? Ma intreb cum de ma aflam in tren atunci daca era inutilizabil Smile).
Mai auzi pe cate unul, stii ca n-ai voie sa faci poze, cine te lasa? Data viitoare chem TF-ul! Atunci trece cu vederea sau cum?Smile)=)) Superb, si ce e mai frumos e ca atunci cand intrebi de ce, toti se blocheaza. Am avut cazuri in care mecanic de locomotiva a sunat la 112 ca faceam poza de la peron, cea mai haioasa treaba in ziua aia, va dati seama, eram suspect de gripa in ziua aia cu aparatul in mana:)), bine ca aveam in mana sapuniera ca daca scoteam aparatul mare din ghiozdan eram ceva terorist de-a lu' Bin Laden, eu stiu....De acum ma apuc sa vorbesc in engleza cand incep sa urle vreunul la mine, sau spaniola, depinde de cum ma simt, sa vad ce fata or face atunci cand vad ca nu-i inteleg. Dar cred ca e cel mai haios mod de a trata oamenii artagosi...
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:18

Astazi cand intram cu IR 1643 in abatere la linia 4 in Sinaia vagonul in care ma aflam ( penultimul de la coada,vagonul 6) s-a zguduit puternic cand trecea peste macaz. Lumea care dormea s-a trezit brusc iar un rucsac care se afla la locurile de bagaje de sus a cazut. O fi fost probleme cu boghiurile? Mentionez ca a mai facut "figuri" de vreo 2 ori vagonul..
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeDum 22 Apr 2012, 22:46

Acum 2 ani am patit si eu ceva asemanator, eram in 1821 sau 1822, nu mai retin exact care din ele, din ce imi amintesc eram in tren de cel putin o ora, citeam articole pe internet, cand deodata a pus o frana/zdruncinatura deosebit de puternica, cand aproape toate bagajele din partea opusa sensului de mers au cazut jos, unele lovind oamenii. Apoi dupa o stationare de maxim 20-30 de minute trenul a mers inapoi cam 200-300 de metrii (fara sa fi asa in mod obisnuit in program, nu e vreo rebrusare sau ceva pe acolo), nasul facand semne mecanicului cu lanterna de la ultimul vagon, apoi dupa inca o pauza de 1-2 minute trenul si-a continuat mersul lui normal. Nu mai retin/nu mi-a venit ideea pe moment sa ma uit daca era vreun macaz pe acolo sau ceva de genu, zona neutra nu cred sa fi fost de vina pentru o zdruncinatura de genu, singura idee care mi-a venit a fost sa fi vazut ceva mecanicu in fata, vreun obstacol/om/animal sau sa fi intrat pe linie gresita. De precizat ar fi ca pe atunci trenul era format din vagon de dormit, cusete, vagoane seria 20-49 nr. sub 100 si vagonul de clasa 1 seria 19-55. Trenu nu a ajuns la destinatie cu doar cateva minute intarziere, cam cat ajungea/ajunge de obicei, era luna iunie. De atunci am invatat sa am mai mare grije cum pun bagajele in special cele ce s-ar putea deteriora la cadere sau cele ce ar putea lovii oamenii la cadere.

Edit: Sunt curios care ar putea fi cauzele a cea ce s-a intamplat.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 15:45

Poate a fost frânat de un inductor, care a surprins trenul circulând cu viteza prea mare in zona respectiva.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...   INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII... - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

INTAMPLARI, PATANII, PERIPETII...
Sus 
Pagina 4 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: