Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+61
Ionut31
Bebe
comradetymo
Johnny84
Laurentiu Ciobanu
Costin.B
vlad237
frank81
LokDiesel
Chemnitzer
sp59
Ony_x
Pandelea50
TGV 4515
bubu
MariusM
CalinIonMihai
Norbi
DAS 2011
pwilk47490
TVlad
riciu
Cipri Andrei Neculai
Adrian78
cardinal
Peter Fodor
SMDS
daniel_c
sytrus
cristi ar
razvan - trenuri
Lumunita Stana
cristi CFR
bobi
alinx3330
ldh80
CristianSM
lokomo69
AeroX
vanchorusebulgaria
TER200
cfr500
Vitosa
Adirmvl
alex.alexus.tm
rizelgeorgel2004
AndreiCFRbv
Luna
didinul
ravers75
ciprian71
marius664
dan tm
get.
Veaceslav_MD
@ndrey
Nesebar
Katalyn
Dr2005
DUAL
IonutCFR2009
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 39 ... 56  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeMier 18 Noi 2020, 17:34

Nu există pe nicăieri.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2020, 13:41

Dr2005 a scris:
Nu există pe nicăieri.

Toti judecatorii procurorii si grefierii au spor de calculator cu toate ca sunt judecatori care nu stiu sa aprinda un calculator ce sa mai vorbim sa lucreze la el

Ce cauta norma de hrana la salariu asta?
Parca norma de hrana se dadea doar la militari care erau in misiuni si nu puteau beneficia de mancarea de la popota cum de sa ajuns la aberatiile astea toti bircoratii primesc norma de hrana iar cei din privat primeam bonuri de masa pentru ca firma avea facilitati fiscale odata
O doamnă care candidează pentru PSD ia o indemnizație de vreo 9.000 de lei pe lună de la prefectură, bașca puțin sub o 1.000 de lei/ lună normă de hrană. Băi fraților, funcționarii prefecturii stau în tranșee, patrulează noaptea? De ce au toți angajații MAI normă de hrană, chiar dacă-s niște civili cu un job banal?
Pare puțin, știu, dar uite așa se strâng și dăm 10% din PIB-ul României pe cheltuieli salariale.
Intrați, bre, în toate sporurile astea: 50% pentru doctorate (plagiate), normă de îmbrăcăminte pentru ministrul de Interne, normă de hrană pentru niște amploiați care abia vin la birou, nșpe mii de sporuri...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 00:06

La Curtea de Apel din Bucureşti încă mai au monitoare CRT, deşi s-a renovat toată clădirea şi mobilierul.

Norma de hrană are aceeaşi ,,logică" ca tichetele de masă. Popote mai au câteva UM-uri, dar rişti o toxiinfecţie alimentară dacă mănânci de acolo. Valabil şi pentru alte instituţii, bufet propriu mai au doar Parlamentul şi MAI, în rest s-au privatizat şi trebuie să facă profit, deci nu mai poţi să vinzi mâncarea doar la preţul de producţie (de aia e 4 lei o ciorbă la Parlament, nu pentru că parlamentarii ar fi săraci, ci pentru că Senatul şi Camera Deputaţilor sunt instituţii publice şi nu au voie să facă profit, deci nu au voie să pună adaos comercial la mâncare). Nu mai vorbesc de societăţile comerciale, CFR Călători mai are bufet doar la Revizia Griviţa, de fapt avea, că am impresia că l-au închis de când cu virusul.

Normă de îmbărăcăminte se dă doar unde trebuie uniformă... iar banii ajung pentru o uniformă pe an, eventual două dacă ai şi de iarnă şi de vară. Îţi garantez că cu o cămaşă şi o pereche de pantaloni nu rezişti un an de zile la program 12/24, mai iei 3 - 4 uniforme din banii tăi, pe care nu ţi le decontează nimeni.

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 00:12

Norma asta de hrana la bugetari a aparut asa prin 2018 parca probabil cand nu mai aveau ce sporuri sa mai bage la bugetari ca s/au terminat toate
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 00:57

Dr2005 a scris:
La Curtea de Apel din Bucureşti încă mai au monitoare CRT, deşi s-a renovat toată clădirea şi mobilierul.
.
Stai tu relax ca si cand le vor schimba monitoarele tot or sa primeasca sporul...Si la CFR Calatori mai sunt statii in care sunt CRT-uri, acolo se primeste spor????
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 01:48

CFR Călători nu e nici instituţie publică, nici tribunal. Aşa că are CCM, deci se primeşte ce se negociază prin CCM.

alinx3330

Numarul mesajelor : 342
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 5492
Data de inscriere : 23/10/2010

MesajSubiect: hy   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 10:07

Adrian78 a scris:
Unde nu mai exista spor de calculator?

i au schimbat denumirea se cheama spor de birou Smile
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 11:23

alinx3330 a scris:
Adrian78 a scris:
Unde nu mai exista spor de calculator?

i au schimbat denumirea se cheama spor de birou Smile

Si de conditii vatamatoare
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 16:09

Cad una dupa alta. Daca s-ar continua asa in tiata tara am avea banii de investitii  fara imprumuturi ca alea sunt necesare

La Ecoland erau 7 angajați pe teren și 11 șefi în birouri. Șefii nu știu nici cum arată cei de pe teren!

Pai daca nu erau rude ca la CFR Calatori si Tarom

https://ziaristii.com/administratia-psd-udmr-fabrica-facuta-cu-bani-ue-care-2020-consumat-6-000-000-de-lei-si-produs-electricitate-de-56-105-lei/
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 20 Noi 2020, 19:50

Frate, ca veni vorba de sporul ala de calculator, monitor, ma rog. OK, ai o mizerie de monitor, adus pe vremea cand era bunica fta mare. Da' unul nou, mai mult decat decent, e la... 700 de lei? De exemplu asta: https://www.emag.ro/monitor-gaming-led-ips-lg-25-ultrawide-uwhd-2k-2-x-hdmi-flicker-safe-25um58-p-negru-25um58-p-aeu/pd/D7JZH3BBM/

Si acum intreb: a se calcula in cat timp s-ar acoperi sporul de calculator pentru un angajat? Sigur, intrebarea e retorica, doar nu m-am nascut ieri. Si doar nu pentru ca nu ii duce capul dau bani in loc sa rezolve problema.

Inca ceva... Nu cred ca e luna de cand am fost la control la oftalmomog. Am ochi de soim, dar am zis sa intreb de ochelari cu filtru de protectie pentru monitoare. Si mi-a zis, pe de o parte, ca parerile sunt impartite (lentile versus picaturi), dar si ca monitoarele din ultimele generatii nu prea mai afecteaza ochii, deci nu e neaparata protectia.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 18 Dec 2020, 12:14

Am nevoie de un pic de ajutor. Mă interesează o listă cu principalii producători de material rulant feroviar din lume.

Până acum am așa: Hitachi, Alstom, Siemens, Bombardier. Dacă mi-ați spune încă vreo trei nume de talie similară ar fi grozav.

Mulțumesc!
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 18 Dec 2020, 15:43

Adirmvl a scris:
Am nevoie de un pic de ajutor. Mă interesează o listă cu principalii producători de material rulant feroviar din lume.

Până acum am așa: Hitachi, Alstom, Siemens, Bombardier. Dacă mi-ați spune încă vreo trei nume de talie similară ar fi grozav.

Mulțumesc!

Stadler ,
CRRC https://www.crrcgc.cc/g5141.aspx
Talgo
CAF
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 18 Dec 2020, 17:47

Am mai pus Stadler si CRRC. Multumesc, tizule!
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 18 Dec 2020, 21:29

Pesa, Skoda mai exista?

Sau nu se pun?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitimeVin 18 Dec 2020, 21:56

Prea mici.

Pentru ce lucrez eu, cand clientul vrea comparatie cu competitorii, respectivele firme trebuie sa aiba o talie macar similara (aici ma refer la vanzari).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 22 din 56Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 39 ... 56  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: