Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+61
Ionut31
Bebe
comradetymo
Johnny84
Laurentiu Ciobanu
Costin.B
vlad237
frank81
LokDiesel
Chemnitzer
sp59
Ony_x
Pandelea50
TGV 4515
bubu
MariusM
CalinIonMihai
Norbi
DAS 2011
pwilk47490
TVlad
riciu
Cipri Andrei Neculai
Adrian78
cardinal
Peter Fodor
SMDS
daniel_c
sytrus
cristi ar
razvan - trenuri
Lumunita Stana
cristi CFR
bobi
alinx3330
ldh80
CristianSM
lokomo69
AeroX
vanchorusebulgaria
TER200
cfr500
Vitosa
Adirmvl
alex.alexus.tm
rizelgeorgel2004
AndreiCFRbv
Luna
didinul
ravers75
ciprian71
marius664
dan tm
get.
Veaceslav_MD
@ndrey
Nesebar
Katalyn
Dr2005
DUAL
IonutCFR2009
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 36 ... 56  Urmatorul
AutorMesaj
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 15:24

Vitosa : tu ești ceferist? Sau ai fost?

Trenurile în România vor avea viteze peste 100 km/h pe majoritatea liniilor, după ce vor fi concediați toți incapabili și leneșii din companiile publice feroviare.
Europa își dorește un transport ecologic, iar România îl va avea mai repede decât cred unii. Știu că Uniunea Europeană ne va obliga să dezvoltăm foarte repede caile ferate.

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 17:02

Pai la unguri, cehi, slovaci se circula cu 100 km/h la trenurile de containere mașini cazane goale și cred ca trenurile auto care pleacă la export merg cu 120km/h
Dragos da tu de nu  incerci sa le explici idioților aia de fac trase ca locomotivele izolate pot sa circule în trase de trenuri de călători cum era înainte mai ales ca acuma sunt și locomotive moderne cu viteza impusa frânare recuperativa atunci de ce mai publica traseele în livrete?
Apropo în Ungaria locomotivele izolate de marfa circula cu 120
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 18:01

razvan - trenuri a scris:

Trenurile în România vor avea viteze peste 100 km/h pe majoritatea liniilor, după ce vor fi concediați toți incapabili și leneșii din companiile publice feroviare.
Europa își dorește un transport ecologic, iar România îl va avea mai repede decât cred unii. Știu că Uniunea Europeană ne va obliga să dezvoltăm foarte repede caile ferate.

Șo pe ei pe mama lor. Tare mult îmi doresc să prind și ziua aia în care se va întâmpla ce spui tu aici. Însă ca tine am auzit mulți viteji, domne că facem că dregem, că îl zbor pe x. Vrăjeli de buftea. În realitate toți cum s-au văzut la guvernare și-au văzut de interesul lor.
Dar aș fi totuși curios toate astea când se vor întâmpla, când o fi usr-u la guvernare? What a Face
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 22:34

Cine e ala Matieu?
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 22:51

dan tm a scris:
Cine e ala Matieu?
https://m.facebook.com/profile.php?id=100008197334382
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeLun 30 Dec 2019, 23:25

https://en.wikipedia.org/wiki/Mathieu_Grosch

In afara de voce si talent ce-l mai recomanda pe nea Caisa, asta? Diploma de la Facultatea de Litere?

Gresesc daca spun ca asta e Trudeau-ul transportului din UE?  abur

A, da, sa nu uit: vrem o tara ca afara! lol!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeMar 31 Dec 2019, 02:18

Noua Comisie Europeană probabil va numi noi coordonatori pentru coridoare. Problema e că şi cei noi vor fi tot politicieni, Comisia practic e un guvern politic european.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeMar 31 Dec 2019, 05:01

Unii inca mai cred in Mos Craciun, Zana maseluta si alte bazaconii copilaresti chiar daca au o varsta destul de mare.

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeMar 31 Dec 2019, 13:56

@Adirmvl până atunci să ne mulțumim cu o ,,Românie normală,, așa cum îi place lui Iohannis să spună când apare la tv What a Face
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeMar 31 Dec 2019, 20:41

Kapпaтй a scris:

Unii inca mai cred in Mos Craciun, Zana maseluta si alte bazaconii copilaresti chiar daca au o varsta destul de mare.

Când nu mai ai un suflet tânăr, ai îmbătrânit.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 02 Ian 2020, 08:27

Povestile de adormit copiii nu tin de foame, sa mai crezi aiurea ca o sa fie Romania cum e Germania, e de domeniul SF deja. Am crezut si eu cand intram in UE ca va fi schimbarea de pe lume, in afara de libera circulatie prin Europa nu avem nimic, nici autostrazi, nici cai ferate, nici spitale, nici invatamant, navigatie e aproape de 0, carne de porc importam necesar de 90% si multe si mai cate, suntem vai si amar.
Daca nu vezi realitatea si inca crezi in vise si basme e grav.

V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6763
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 02 Ian 2020, 12:24

Chiar e SF ce e in Germania pentru ca niciodata nu vom ajunge la un nivel comparabil.
Noi suntem mici si prosti si trebuie sa ramanem asa. Asta doreste statul roman. Deci in ce conditii sa mai fii nationalist sau patriot cand tara te vrea prost? Atatea indemnuri agitate tip useriste intre noi, mergi la vot sa scapam de PSD, cate si mai cate, ca sa ce? Ca sa nimic.

Avem atatea linii de reparat si vagoane de activat. Asta de ce nu facem macar? De ce nu rezolvam mai intai ce avem inainte sa dorim nu stiu ce fantezii? Macar atat. Cu cine? Oamenii de buna credinta sunt dati la o parte ca sa conduca niste nulitati si ticalosi.

Trenurile curate la noi sunt in mare parte doar alea pentru Constanta si Brasov, in rest dupa cum dai cu zarurile. Tramvaie Desiro la rang IR cu oferte comerciale distruse ca sa aiba mai mult loc studentzeii care-i plac tare mult lui Dorosmart si echipei lui de reptile spurcate. Oferte comerciale doar in zilele de duminica. Razz
Cui naiba ii place sa vada un Desiro graffitat? Cum sa-ti placa sa te urci in asa ceva si sa aiba tarif InterRegio? Pentru cineva care merge cu trenul o data la 5-10 ani? De tapiteria de pe scaune nu mai spun si mai sunt si destui nasi indiferenti la atitudini necivilizate (e drept ca pe unele rute mai sunt maimute cocotiere).

Dupa coridor asteptam degeaba. Si cand va fi gata deja transportul de calatori pe lung parcurs o sa fie dominat de avionul low cost.
Si pentru ce? Doar un 160 km/h? In timp ce la altii asta e viteza minima, nu maxima.

Nu viseaza nimeni Siemens Velaro in Gara de Nord de la linia 1 la linia 14, dar sa rezolvam macar ce avem si se degradeaza. Nici macar atat.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 02 Ian 2020, 17:59

Nu ai cu cine, aici populatia e crescuta in prostie, aici biserica inca spala mult creier care nu mai judeca, aici inca este ideea aia "aoleu ce zice lumea" si multe altele.
Cine a fost afara a vazut o viata libera, sigura, frumoasa, o societate care iti ofera multe oportunitati, o societate care te ajuta sa te dezvolti ca individ si care investeste in tot ce inseamna institutie de stat.
In schimb la noi ce e? aoleu mama nu face aia, aoleu tata pai ce zice lumea, aoleu pai o sa vorbeasca lumea, pai nu pot face la stanga pai nu pot face la dreapta ca nu ma ajuta nimeni, pe ce drum sa o apuce individul, si daca o apuca pe un drum tot nu e lasat liber de gura lumii si ideiile comuniste si invechite.

Suntem foarte departe de lumea civilizata!

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 02 Ian 2020, 20:38

Și așa o să rămânem încă mult și bine, departe rău !
Doar vedem bine după 1989 ce se întâmplă la nivel de politic care le sunt interesele. Indiferent că sunt psd pnl alde pmp usr sau eu mai știu ce alți flămânzi care aspiră la ciolan.  Doar că unii indivizi sunt ei mai spălați pe creier, nu văd  sau pun botul la orice.
Sus In jos
sytrus

sytrus

Numarul mesajelor : 124
Reputatie : 4573
Data de inscriere : 22/09/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 02 Ian 2020, 20:55

Stie careva...ce se intampla cu linia Ciumeghiu-Holod-Vascau?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 16 din 56Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 36 ... 56  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: