Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Info trafic - trenurile intarziate [3]

In jos 
+52
mtk
marius_catalin84
c o r v i n
DUAL
Amiralul
t1972
DPS
AndreiSita98
matei vulcan
@ndrey
CRT
AndreiCFRbv
CristianSM
dandel
billy752-istu
TVlad
ALEXCFR
florin94
get.
Theo A.
Rarau
bobi
Ikarus99
alliens
cristy79
cardinal
Cipri Andrei Neculai
AeroX
miguel1975
ets2oltromânia
Capsuneanu
Jhonyla
Nesebar
dan tm
Andrey_tm
alex1987
Petre_IFTE
bubu
TER200
mielutu zburator
Vitosa
Dr2005
alinx3330
Katalyn
IonutCFR2009
laurentzu
Luna
Adrian78
marius664
cristi ar
Adirmvl
aris86
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeVin Apr 12, 2019 6:48 am

Nu cred ca mai exista asa ceva in Europa ca la CFR Călători. O companie de stat cu paza si politie in gara sa nu poata stapani acest fenomen in cea mai bine pazita gara din tara. Ar trebui întrebati acei nesimtiti care vor in 2019 sa mearga cu nașul si sa treacă peste au supracontrol ce vor ei de fapt sa meargă gratis sau cum ? Cand am spus unor englezi ca la noi se merge cu nașul mi-a spus "Cum poate merge autobuzul/trenul ala fara sa plătești biletul, cine acopera cheltuielile daca nu plătești biletul" au facut o faţa.

Se cunoaste de atatia ani de zile de situatia de pe Buc-Videle si in gara NR 1 a tari o armata de oameni nu poate extirpa acest fenomen aici e rea-vointa si nepasara din partea conduceri CFR Călători care se cacau pe ei ca nu angajati lor ar fi de vina pentru mersul cu nașul. Asa e cand ești femeie si ajungi pe o pozitie de bărbat si nu sti ce ai de facut dar tu vrei sa arati ca poti mai mult si faci totul praf.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeVin Apr 12, 2019 12:44 pm

Si azi noapte in Craiova un boschetar dormea pe o banca si sa mai si pisat pe el
Deci deja gara aia miroase a cocina si mai are si paza si politie nonstop..
Bina ca CFR au gasit bani sa puna cate doi paznici in fiecare gara si mai avem si politie TF care freaca ridichea
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeVin Apr 12, 2019 4:27 pm

Adrian78 a scris:
Si azi noapte in Craiova un boschetar dormea pe o banca si sa mai si pisat pe el
Deci deja gara aia miroase a cocina si mai are si paza si politie nonstop..
Bina ca CFR au gasit bani sa puna cate doi paznici in fiecare gara si mai avem si politie TF care freaca ridichea

Idem la Pitesti! Cu tot cu politie si paza.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeVin Apr 12, 2019 6:49 pm

Am stat de doua ori in Craiova de la 1696 pentru Calafat. M am intins pe o banca cu rucsacu sub  cap si au venit  cei de la paza sa mi spuna ca nu e voie sa dorm, desi nu dormeam dar bancile nu aveau spatar. In schimb in boxele alea de la etaj (  unde ar trebui sa fie spatii inchiriate)  dormeau niste boschetari cuplapuma si chiar un catel.

Alta data in lasi asteptam sa plec noaptea spre Ploiesti, a intrat un boschetar in sala de asteptare si au venit badigarzii si l- au scos cu forta. L- au luat de mîini si l- au tîrît afară.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeVin Apr 12, 2019 8:00 pm

dan tm a scris:
Am stat de doua ori in Craiova de la 1696 pentru Calafat. M am intins pe o banca cu rucsacu sub  cap si au venit  cei de la paza sa mi spuna ca nu e voie sa dorm, desi nu dormeam dar bancile nu aveau spatar. In schimb in boxele alea de la etaj (  unde ar trebui sa fie spatii inchiriate)  dormeau niste boschetari cuplapuma si chiar un catel.  

Alta data in lasi asteptam sa plec noaptea spre Ploiesti, a intrat un boschetar in sala de asteptare si au venit badigarzii si l- au scos cu forta. L- au luat de mîini si l- au tîrît afară.

Cred că la Cluj e cea mai curata gara plus că are un fel de separeu unde e sala de așteptare..
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeDum Apr 14, 2019 1:41 pm

Ieri IR 1581 Buc-CTA a plecat cu o intarziere de 125 minute ( 2 ore si 5 minute ) din buricul CFR-ului care nu e in stare sa aiba mai mult de 6 vagoane de rezerva in caz de incidente, accidente sau alte intarzieri. Primul tren al zilei spre CTA al 5-lea oras ca marime din Romania a plecat la 09:15 iar ultimul a fost la 20:15 timp de 13 ore fara tren pe aceasta ruta.

Sa mai zicem ca in spate la 09:30 a plecat si 1681 ? Si ca diferenta dintre 1581 si 1681 la destinatie a fost de doar 10 minute ? Daca stiau ca 1822 vine intarziat si nu au 3 vagoane pentru 1581 de ce nu au trimis vagoanele lui 1681 pe 1581 si la 1681 bagate cele de la 1822 ? Cum naiba toti destepti au ajuns sa lucreze la CFR Calatori care o fi procedura de angajare ? cate sute de Euro se mai dau pentru un post de plimbat hartii ?

Bine ca avem zeci de trenuri care cara aer pe n rute iar ruta asta e lasata la voia intamplari daca vine 1822 bine daca nu da-i dracu ce le trebuie lor litoral acuma primavara.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeDum Apr 14, 2019 6:57 pm

te miri de cite aprobari o fi nevoie ca sa faca miscarea zisa de tine. Mai bine nu se baga.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeDum Apr 14, 2019 10:05 pm

Pai 1681 ar fi trebuit sa fie sambata cu 4 vagoane care oricum stau in Grivita de la 22:00 la 08:50 iar 1581 e cu 3 vagoane zilnic din cele de clasa de la 1822 format la peron. Dar sunt zile cand 1822 vine tarziu si Grivita da din rezerva pe care o are de doar 3-4 maxim 6 vagoane. Era atat de greu sa bage masina peste G1681 si sa-l trimita la CTA ca 1581 cu o intarziere mult mai mica. La CTA 1682 venea cu vagoanele lui de baza schimbau decat locomotiva care oricum o schimba si duc trenurile in grupa tehnica. Dar le trebuie zeci de telefoane sute de hartii plus ca era la ora 07 cand se schimba tura ala de la tura de noapte paseaza problema celui care intra la 7 si tot asa. Imi aduc aminte cand am sunat la Centrala Operator Circulatie in iarna lui 2012 si operatorul de la tura de zi a zis ca sa revin dupa 19.30 cu alt telefon ca el pleacaa 19 si nu-l mai intereseaza ce se intampla dupa ce iese din tura.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8303
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeDum Apr 14, 2019 11:03 pm

Adrian78 a scris:

Daca s-ar pune turnicheti iară nu ar fi bine așa de ce sa nu plătească toată lumea bilet daca e supracontrol .Toți oameni sunt de vina dacă aveau toți bilete nu ieșea circ
Din contra, ar fi cel mai bine sa se puna turnicheti in garile mari.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 12:45 am

Da turnicheti in marile gari sa-si ia smecheri bilete pana la prima statie adica fix zona 1-10 km vreo 3,4 lei si inca 5 la nas vin vreo 8,4 lei cam exact cat ar face biletul din statia A pana in statia B dar cum sa lase navetisti nostri nasi fara bani de rate, fara bani de tigari mai ales ca cu multi se cunosc sau sunt chiar prieteni. Nasi ar trebui plimbati cate o saptamana prin tara sa nu faca in zona lor. Jony e prietenul meu cel mai bun am lucrat cu el e un om simplu dar la o adica sora-sa se lupta cu toti interlopi din jumatate de tara. in 2007 am mers de cateva ori cu el la Bucuresti la spital la taica-su mergeam mereu cu aceiasi nasi si la dus si la intors nu plateam nimic, nasa era vecina cu el iar nasul era titular cu nasica de ani de zile. Acum Jony e pus bine isi permite sa-si plateasca bilet la IR dus-intors Ploiesti Vest - munte/Brasov/litoral desi amandoi muncesc pe doar 1.400 RON in mana si mai au si un copil mic. Si au fost deranjati la maxim de studenti asta vara incat odata si-au luat bilete la clasa 1-a doar ca sa nu stea in picioare si ce sa vezi eu si cu brigada mea veneam de la Breaza de la gratar iar la Campina ne-am urcat la clasa 1-a in IR 1587 Brasov-CTA si am mers gratis chiar in acelasi vagon cu el si cu berea in mana dar in picioare.

Toata treaba e de sus de la conducere daca ar motiva nasi in vreun fel sa taie cat mai multe bilete si bonusul sa fie mult mai mare decat e in prezent poate n-ar mai fura toti, si controale mult mai dese cu inspectori si Militie dar de unde atata Politie TF ca nu stiu daca mai avem asa ceva.

La 1681/82/83/84 eu as pune cate un nas/angajat la fiecare usa la peron la toate cele 4 vagoane nu ai nevoie mai mult de cei 2 nasi plus inca 3 angajati verificate biletele la urcare pana la Bucuresti sa nu te mai deranjeze nimeni nasul sa fie doar pe post de informati. In felul asta blatul la aceste 4 trenuri ar fi 0 cu exceptia lui 1684 cu acea oprire suspecta la Medgidia.

Ati vazut cum la privati cum mai urca un calator cum vine nasul imediat la el si i taie bilet.

In UK sunt turnicheti in toate garile dar sunt perioade cand sunt la liber, am observat in perioada aglomerata pentru ca aici trenurile nu se retrag/formeaza din grupa ci vin din provincie stau la peron urca baieti cu saci strang tot, afiseaza linia cu doar 10-15 minute sau chiar mai putin dupa care trenul pleaca in tot acest timp trenul stationeaza maxim 40 minute la peron. La VirginTrains la fel se verifica la peron de catre staf sau direct turnicheti iar in tren nu te mai deranjeaza nimeni. Am incercat sa studiez piata lor si daca se poate merge pe blat din pacate cum ai dao la un moment dat tot te lovesti de o bariera si nu stiu cum ai putea sa iesi din incurcatura as zice ca chiar nu ai cum sa faci blatul. Plus ca englezi sunt rai sa te vada fara bilet ca sar imediat sa ajute nasul pana suna si vine Politia la noi blatisti sunt aparati de ceilalti platitori "lasa-l domne ca nu are si el bani" si bla bla. Ieri am pierdut 2 minute cu 2 negrese una la o statie alta la urmatoarea statie sa cumpere bilete. Soferul nu inchide usa si nu pleaca pana nu achita biletul, una din ele a coborat ca nu avea bani suficienti desi avea in mana 2 carduri bancare si merge sa platesti cu contactless probabil nu avea contactless altfel nu-mi explic.

S-a mai incercat la Ploiesti Sud cu paza in anul 2002 sau 2003 nu mai tin minte exact cu un bilet intrau in gara 5-6 insi, il scoteau printr-o crapatura de geam sau cei cu abonament il scoteau si il dadeau altuia sa intre si apoi tot asa se repeta figura iar in tren marcau banul la nasi pana au trimis echipe de agenti de securitate de la Acvila cu nasi pe tren acei baieti care nu iertau pe nimeni. Daca ati sti voi cati erau iertati de nasi dar nu treceau peste agenti, cati smecheri de 2bani erau dati jos din tren prin te miri ce halte, cati au fost batuti de agenti pe merit si fara sa le lase urme.

Turnicheti nu sunt o idee buna la noi in tara, romanul e inventiv si va gasi o metoda legala sau ilegala de a fenta sistemul, nu uitati ca suntem campioni la clonari de carduri in strainatate si nu vorbim de cifre cu doua zerouri in coada ci de sume la care toata familia noastra nu ar faceo intr-o viata de munca corecta.

Hai sa inlocuim turnicheti la care visam cu agenti de securitate si angajati CFR la toate peroanele si la toate trenurile cum a mai fost odata in Gara infecta din Nord, o sa creasca putin vanzarile si o parte din cei care merg cu nasul la IR pe 60-100-125 km intelegeti ce rute bat o sa migreze la privati avand mers si conditi aproape de IR dar la tarif de Regio, o sa traga linie si o sa zica ca nu e bine apoi iar dispar verificarile si apar ca ciupercile blatisti. Echipe serioase la Regio cu cel putin 4 inspectori si 2 militieni sa poata face tot trenul intre 2 stati chiar si cu scuza ca am urcat din halta x si tot e ok tot incaseaza niste bani compania, echipe care sa penduleze pe M1000, M900 si care mai sunt cu trenuri multe Regio.

Apropo de blatisti vazusem martea trecuta aici in Uk intr-o halta de pe o ruta secundara un grup de 4 pakistanezi tineri fiind vroiau sa urce intr-un tren ( automotor diesel din 3 vagoane ) probabil mergeau doar 1-2 stati si la halta de unde vroiau sa urce nu erau turnicheti cand au vazut 2 politisti in tren nu au mai urcat au coborat imediat fara sa-i vada politisti. Dupa ce am vazut figura asta am pendulat de vreo 2 ori pe bucata aia de stati nasul venea o singura data sau chiar deloc, era o ruta noua pentru mine nu stiu cum e in fiecare zi pe acolo eu va zic doar ce am vazut atunci la momentul ala.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 1:45 am

Katalyn a scris:
Da turnicheti in marile gari sa-si ia smecheri bilete pana la prima statie adica fix zona 1-10 km vreo 3,4 lei si inca 5 la nas vin vreo 8,4 lei cam exact cat ar face biletul din statia A pana in statia B
În Olanda sunt turnichete (nu turnicheţi) cam peste tot... e logic că dacă ai biletul pentru o staţie mai apropiată de punctul de plecare, nu te mai lasă să ieşi până nu plăteşti diferenţa la tarif de tren. Însă la noi nu prea ar funcţiona sistemul ăsta, că oamenii pur şi simplu ar sări linia şi ar ieşi din staţie fără să treacă prin zona cu turnichete.

Katalyn a scris:
pentru ca aici trenurile nu se retrag/formeaza din grupa ci vin din provincie stau la peron urca baieti cu saci strang tot
Şi prin alte părţi se salubrizează trenurile la peron... mă uitam la RJ-urile Viena - Budapesta, în Kelety se suie 2 echipe de angajaţi, una dă cu un mop cu ceva soluţie de mochete, cealaltă goleşte coşurile. După care toţi se aşează pe fotoliile de la business class şi stau la taclale până se face ora la care urcă călătorii Smile) E drept, personalul de curăţenie de la ei nu lucrează un an de zile cu acelaşi echipament fără să îl spele şi nu e format din oameni plătiţi cu salariul minim, care nu au văzut săpun în viaţa lor.

Katalyn a scris:
merge sa platesti cu contactless probabil nu avea contactless altfel nu-mi explic.
Non-contactless nu merge? Contactless-ul nu mi se pare cine ştie ce, prin Belgia şi Olanda am văzut că oamenii refuză să îl folosească. Iar ar meu nu mai merge de câteva luni, nu ştiu de ce, cred că trebuie să schimb cardul.

Katalyn a scris:
Hai sa inlocuim turnicheti la care visam cu agenti de securitate si angajati CFR la toate peroanele si la toate trenurile cum a mai fost odata in Gara infecta din Nord
O, da, să facem cum era în Gara de Nord, adică omuleţii ăia care luau cei 5000 de lei vechi şi nu dădeau bilet. Cerşetorii şi tupeiştii oricum treceau pe lângă ei. În schimb, ca să mergi cu Regiotrans trebuia să marci 50 de bani, că nu te credeau ăia că există trenuri private.

cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8744
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 10:19 pm

1579, a trecut prin Cilibia... si a disparut de pe radar.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8744
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 10:20 pm

Nici 1731 nu e OK, tot la Cilibia Sad
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 10:58 pm

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/plan-rosu-de-interventie-dupa-un-accident-grav-cu-mai-multe-victime-un-microbuz-cu-pasageri-a-fost-lovit-de-un-tren-1113974

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12458
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitimeLun Apr 15, 2019 10:59 pm

cardinal a scris:
1579, a trecut prin Cilibia... si a disparut de pe radar.

A lovit un microbuz intre Cilibia si Rosetti. Sunt 3 morti si vreo 13 raniti. A fost declansat planul rosu de interventie SMURD.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3]    Info trafic - trenurile intarziate [3]  - Pagina 59 Icon_minitime

Sus In jos

Info trafic - trenurile intarziate [3]
Sus 
Pagina 59 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile intarziate [2]
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile întârziate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: