Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Info trafic - trenurile întârziate

In jos 
+92
cristy79
Bobby_TM
Sergiu rmn
Lafont
seby1998
gardianlinux
Shinkasen
marius_catalin84
TonyGFR
ALEXCFR
92Dragos
EuroDance
Rarau
19jimmy84
dandel
AndreiStefan
Capsuneanu
manuela
63-1143-5
Teodor
riciu
Tomi13leu
polione
razvan - trenuri
DPS
vanchorusebulgaria
Ioan Merticariu
redeme
pannonia express
eu
costi_dumitru
cristi CFR
myster2008
Raduku09
cstefan
Andrey_tm
cfr500
tzifrea
baiazid
cont dezactivat .
iuli.hard
lifetec
Jhonyla
Katalin4653
Adrian78
kristi kkk
Ionutz
ionutz85
George33
Radu.B
ionutz72
andreikiki
Adisoft1991s
Luna
AndiCFR
Vitosa
TVlad
rizelgeorgel2004
NicuS
maris.constantin
EuroNight
user dezactivat...
stefan_br
Norbi
frank81
The Legend
Ryan Anderson
kasapis2007
Warrior12
Spartan1948
cardinal
Razvan Tudor
membru inactiv
AlexD
Gabry Gabriel
Alex Avram
Cont dezactivat
Goanga
@ndrey
IonutCFR2009
halmarius
COSTACHE MIHAIL
Vlad
allred
Adirmvl
Nesebar
traian
Hurricane
Dr2005
roseanu
DUAL
nenuandrei
96 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

Info trafic - trenurile întârziate Empty
MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeVin 14 Sept 2012, 00:19

Intarzieri
Info trafic - trenurile întârziate Img3235r

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeVin 14 Sept 2012, 09:37

Ohoo se ingrasa gluma la IC 347 de la 100 minute - 120 acum 210.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeVin 14 Sept 2012, 09:56

De la unguri vine intarziat in halul ala .. nu de la austrieci si nu de la Arad,si inca da si mersul peste cap la Arad,ca si acolo se circula pe un fir
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeSam 22 Sept 2012, 16:35

Intarzieri in Gara de Nord Ieri
Info trafic - trenurile întârziate Img3261j

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 151
Varsta : 51
Localizare : Podul Grant
Reputatie : 4631
Data de inscriere : 15/08/2012

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeSam 29 Sept 2012, 22:04

DUAL a scris:
De la unguri vine intarziat in halul ala .. nu de la austrieci si nu de la Arad,si inca da si mersul peste cap la Arad,ca si acolo se circula pe un fir

Stii cumva daca se lucreaza intre Budapesta si Lokoshaza , nu inteleg cum poate veni totusi asa de intarziat de acolo .
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeSam 29 Sept 2012, 22:58

roseanu a scris:

Stii cumva daca se lucreaza intre Budapesta si Lokoshaza , nu inteleg cum poate veni totusi asa de intarziat de acolo .
1.Da , se lucreaza si'n ungaria la coridorul IV.Dupa cum ziceam de unele trenuri internationale,care vor fi radicalizate la noi,ca lucreaza si ungurii .. Masina SW face si la unguri treaba si la noi ..
2.Dacia in Romanica are regn de ICN la hunguri e un fel de regio express,cu mersul lor cadentat de treci slanina,in momentul in care intarzie mai intarzie un pic sa circule cu alt tren legat ... Deci sa moara MAV.AMIN!Uneori intarzie oricum ca nu are regim si asteapta degeaba,tot sa moara MAV!Amin!
3.Un singur tren circula cat de cat OK pe la ei ,Isterul are si la ei regim IC,deci maxim 30 de minute intarziere spre noi ... dar nici asta nu-i o regula.

Eu de as fi roseanu as face scandal mare de tot,cum fac ei cand intarzie vre-un tren de-al lor de la noi .... Si daca zici ,pai ce putem sa comentam noi nush ce? PAI PUTEM! ca le platim TUI,si doar daca CFR vrea sa scoata Dacia ,atunci se scoate altfel nu o sa poata impune nici una dintre cele 2 tari scoaterea lui.
Oricum OBB oameni de oameni ,trenul circula la ei ca ~IR ,dar la opririle care le are in Austria e IC.
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeSam 29 Sept 2012, 23:53

DUAL a scris:
.Da , se lucreaza si'n ungaria la coridorul IV.Dupa cum ziceam de unele trenuri internationale,care vor fi radicalizate la noi,ca lucreaza si ungurii .. Masina SW face si la unguri treaba si la noi ..
2.Dacia in Romanica are regn de ICN la hunguri e un fel de regio express,cu mersul lor cadentat de treci slanina,in momentul in care intarzie mai intarzie un pic sa circule cu alt tren legat ... Deci sa moara MAV.AMIN!Uneori intarzie oricum ca nu are regim si asteapta degeaba,tot sa moara MAV!Amin!
3.Oricum OBB oameni de oameni ,trenul circula la ei ca ~IR ,dar la opririle care le are in Austria e IC.

1. Se lucreaza din acest an si intre Gyoma si Mezoberey vreo 20 km , tronsonul facand parte din tronsonul Gyoma-Bekescsaba (37km) , lucrarile se vor termina integral in 2014.
2. Poate ai vrut sa zici Muntenia (IR1346-1347) . Dacia este EN346/347 care merge la Viena in sezon si n-are probleme de acest gen.
3.In Austria IC-ul e un fel de IR la noi (facand abstractie bineinteles atat de viteza maxima cat mai ales cea comerciala) , opreste in destul de multe localitati dar cel putin isi permit pentru ca au rang superior precum Railjet OBB sau privatul Westbahn . Si mai au cateva bucati ICE care opresc mult mai putin , unele joint cu DB altele doar OBB .
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 13:24

1. Da .Sa speram
2. Dacia este inca in sezon Wink ,poimaine e ultima lui zi de circulatie.A facut intarzieri masive Dacia anul asta la intoarcere cel putin a fost dezastru... De la 30 la 240 de minute intarziere.Din 3 intra Muntenia.
Ok tu zici ca nu are probleme ,verifica cel putin tabelele cu mersul trenurilor.Apoi am sa-ti arat asta:
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/vt?v=10341&d=12.09.30&language=2&ed=5065BBE9 .. Atentie la timpii "factual" dati de MAV... Dupa cum vezi ei zic ca vine intarziat din granita ,ceea ce ok e din cauza lor,ca si ataseaza By si pana fac aia granita ,recupereaza din Budapesta,si apoi IAR FACE INTARZIERE? Cine e de vina ? Plus ca Hegyeshalom-Viena care e din granita pana la Viena face 1 ora si 20 minute pe cand RJ cu 1 oprire in plus face 55 de minute.Dar asta e ,Vmax la noi e 140 ... din cauza cusetei.La intoarcere e mai nasol ,ca in granita nu are cum sa recupereze...Asa ca sa vezi ca si pe la altii se intalnesc intarzieri de tren nu doar pe M800.cei drept alte motive,dar acolo sunt altfel oamenii....
3. DACIA are mai putine opriri ca RJ Wink in Austria,dar are viteza comecriala mai mica ca RJ datorita cusetei de 140... Oricum in momentul in care apar coridoarele HSR OBB o sa piarda enorm cu RJ ... dar eu cred ca ,extinderea spre noi o sa ni le bage noua pe gat .. Se va intampla ce se intampla acum cu Dacia si RJ ... o sa vina SNCF si DB cu viteze peste RJ si se duce treaba ... Si noi daca acum aducem o cuseta de 200 , putem concura lejer cu RJ,pentru ca restul trenului e apt(exceptand WRmz ul care e de 160) si care oricum poate fi lasat la Budapesta ca nu e folosit inspre Wien..

Mesajul de aseara a fost vag,asa ca l-am sters.
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 14:30

DUAL a scris:

2. Dacia este inca in sezon Wink ,poimaine e ultima lui zi de circulatie.A facut intarzieri masive Dacia anul asta la intoarcere cel putin a fost dezastru... De la 30 la 240 de minute intarziere.Din 3 intra Muntenia.
Ok tu zici ca nu are probleme ,verifica cel putin tabelele cu mersul trenurilor.Apoi am sa-ti arat asta:
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/vt?v=10341&d=12.09.30&language=2&ed=5065BBE9 ..
3. DACIA are mai putine opriri ca RJ Wink in Austria,dar are viteza comecriala mai mica ca RJ datorita cusetei de 140... Oricum in momentul in care apar coridoarele HSR OBB o sa piarda enorm cu RJ ... dar eu cred ca ,extinderea spre noi o sa ni le bage noua pe gat .. Se va intampla ce se intampla acum cu Dacia si RJ ... o sa vina SNCF si DB cu viteze peste RJ si se duce treaba ... Si noi daca acum aducem o cuseta de 200 , putem concura lejer cu RJ,pentru ca restul trenului e apt(exceptand WRmz ul care e de 160) si care oricum poate fi lasat la Budapesta ca nu e folosit inspre Wien..

Mesajul de aseara a fost vag,asa ca l-am sters.

2.Eu cand am spus ca nu are probleme m-am referit la afirmatia ta si nimic altceva , deoarece tu ai spus ca Dacia opreste peste tot si are mers de REX in Ungaria si eu doar te-am corectat in context spunandu-ti ca ala care opreste peste tot e Muntenia si cam asta a fost tot . Evident ca stiu ca tu stii ca e asa insa doar te-am corectat ca mai citesc si altii, sper ca nu te superi din acest motiv.

3.Pai de ce sa piarda OBB cu Railjet ? Viteza de operare pe HSR in Austria va fi in viitorul apropiat de maximum 230 pentru toate trenurile iar in Germania pe multe rute va ramane 250 iar in acest caz diferenta de timpi cu orice alt tip de tren nu este esentiala. Daca fabulam macar partial si vorbim si despre o extindere in urmatorii 10 ani a HSR spre sud-est (pe teritoriul Ungariei, Bulgariei, Romaniei, Serbiei,Greciei eu pariez de pe acum pe o viteza maxima de operare cuprinsa intre 200-230km/h functie de tronsoane cu ridicare la 250km/h in viitorul indepartat) se pare ca Railjet se incadreaza de minune .

Nu , nu cred ca vom mai avea tren direct pana la Viena in viitor, ungurii doresc sa transforme Budapesta in capat de linie al trenurilor care vin din sud-est iar austriecii vor sa controleze cam tot ce pleaca de la ei impreuna cu cei de la DB.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 14:42

La culoarele HSR vorbim de viteze comerciale de 300 km/h si peste.Problema e destul de simpla,nu poti atinge viteze peste 250 cu clasica compunere loco+vagon+loco.Ce are OBB'ul acum nu poate trece de 250 km/h.Cam atat poate configuratia RJ ului maxim in conditii de siguranta evident.Ce spui tu acum sunt culoare TEN doar,culoarele HSR sunt sub constructie si planificare in Austria,si la ei doar prin 2015 daca om vedea ceva ceva practic.Ideea e ca toate trenurile astea ce vor circula pe HSR AGV,ICE3 etc ,sunt rame electrice in esenta ,cu toate sau majoritatea osiilor fiind motoare.In Franta si Spania viteza comerciala,deci mare atentie comerciala,deja a crescut la 320 respectiv 310 km/h!!!Pe viitor cu noile tehnologii fibra de carbon,posibil roti din fibra,chestii care le-am citit si eu si sunt experimentale,posibil sa se impinga bariera spre 400 km/h.Si la nivelul asta RJ ul o sa arate ca un sulzer cu 2x21-47 fata de 473-2004 cu 2x22-96 spre exemplu,fata de ce e prin mai la vest de ei.Pur si simplu vor vinde ramele cred eu,la romani,craoti,iugoslavi,etc.Dar mai au cativa ani de muls de pe ele,si de asta trage tare acum OBB, sa si scoata banii investiti.In momentul in care vor fi gata HSR si la ei si vine cavaleria peste ei va fi grav.
Am putea sa detaliem chestiile astea de ce in primul rand siguranta,e mai ok modelul TGV si ICE fata de RJ,dar facem offtopic grav aici,putem continua discutia in Discutii Libere.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 18:00

Cuşetele noastre de Viena sunt de 160 km/h, nu de 140.
Info trafic - trenurile întârziate Tn_61%2053%2040-70%20004-1-R347%28WienWbf.-BucN%29-Bv-004

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 18:04

A circulat si cu 44-31... da ma rog , restul sunt apte 200 ,mai putin WRmz
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6259
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 18:56

Dual, in perioada 2008-2009 vagoanele 88-96 care alergau cu 200 km/h au fost limitate la viteza maxima de circulatie de 160km/h insa inmatricularea lor nu a fost modificata. De ce? Din cauza boghiurilor. Am mai scris pe aici pe forum ca daca se vrea se face tren de 200 km/h de la Bucuresti la Viena, dar deja asta e SF.
Din pacate nu se va realiza, mai degraba vom vedea RJ la Arad in urmatorii ani.

OBB-ul nu isi va vinde flota de RJ-uri devreme, eu vad aceste trenuri la OBB si peste 10-15 ani. Ne place nu nu place acesta este viitorul in transporturi, trenuri tip ICE/TGV/RJ. De la anu' vom putea merge de la Viena la Praga cu RJ.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 22:39

Eu suspectez ca are probleme cu frana magnetica ,sau nu a mai fost revizuita la reparatii.. Si conform cu ce e pe dincolo nu poti circula cu 200 fara frana EM activa.E doar o banuiala,iar altceva nu are ce problema sa impiedice Vmax .Cat despre Dacia cu 200 la noi e SF,si pana la Budapesta keleti iar SF pe non ETCS.Dar de acolo se poate cu 84-90(sau 88-96 revizuit) si o cuseta apta de 200.Pe dormitorul AVA ar trebuii sa renunte la porcaria cu Dormitor DELUX si sa ofere acea comodidate GRATUIT!CA E IC si platesti o SACOSA DE BANI.
Si 21-76/86 e apt 200,dar ii lipseste patina deci no200 for it ^^.Platformele sunt identice,dar lipseste tensiunea multipla de alimentare si patina(oricum la noi nu circulam cu 140,dapai200 ) care ar fi dus pretul vagonului mai sus,si reviziile mai scumpe.

Ultima editare efectuata de catre DUAL in Dum 30 Sept 2012, 22:47, editata de 1 ori
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitimeDum 30 Sept 2012, 22:44

DUAL a scris:
Cat despre Dacia cu 200 la noi e SF,si pana la Budapesta keleti iar SF pe non ETCS.Dar de acolo se poate cu 84-90(sau 88-96 revizuit) si o cuseta apta de 200.Pe dormitorul AVA ar trebuii sa renunte la porcaria cu Dormitor DELUX si sa ofere acea comodidate GRATUIT!CA E IC si platesti o SACOSA DE BANI.

E S.F. si de la Budapesta la Viena, actuala linie are viteza constructiva de 160km/h cu ETCS sau fara. Pana nu intra la upgrade asa ramane.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Info trafic - trenurile întârziate   Info trafic - trenurile întârziate Icon_minitime

Sus In jos

Info trafic - trenurile întârziate
Sus 
Pagina 1 din 67Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Info trafic - trenurile intarziate [3]
» Info trafic - trenurile întârziate
» Info trafic - trenurile întârziate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: