| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+52mtk marius_catalin84 c o r v i n DUAL Amiralul t1972 DPS AndreiSita98 matei vulcan @ndrey CRT AndreiCFRbv CristianSM dandel billy752-istu TVlad ALEXCFR florin94 get. Theo A. Rarau bobi Ikarus99 alliens cristy79 cardinal Cipri Andrei Neculai AeroX miguel1975 ets2oltromânia Capsuneanu Jhonyla Nesebar dan tm Andrey_tm alex1987 Petre_IFTE bubu TER200 mielutu zburator Vitosa Dr2005 alinx3330 Katalyn IonutCFR2009 laurentzu Luna Adrian78 marius664 cristi ar Adirmvl aris86 56 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AndreiSita98
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 26 Localizare : Constanta Reputatie : 2420 Data de inscriere : 03/06/2018
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 16 Dec 2018, 20:20 | |
| Cu BLA-ul pe Urziceni-Pogoanele când se rezolvă ? Văd că au mai scăzut întârzierile de când s-a rezolvat pe Făurei-Pogoanele. |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 16 Dec 2018, 21:17 | |
| - Dr2005 a scris:
- Tu ştii cum e poziţionată linia pe Valea Jiului? Dacă au căzut copaci pe linie, singura soluţie de a ajunge la ei e pe linie, că aceasta este mult deasupra nivelului drumului rutier. Dacă ai 2 trenuri blocate într-un anumit punct, trebuie să laşi drezina şi să mergi pe jos sau să chemi drezină din partea opusă (adică, de exemplu, pentru un deranjament la Valea Sadului să aduci drezină de la Petroşani, nu de la Tg. Jiu), presupunând că e una disponibilă acolo. Dacă nu a căzut nimic şi, totuşi, îţi decuplează substaţia, nu poţi decât să iei la mână (la propriu) fiecare stâlp din secţiunea scoasă de sub tensiune şi să verifici izolatorii. Dacă constaţi că acei copaci căzuţi au mai rupt şi o traversă sau au dărâmat un semnal sau chiar un stâlp de electrificare... Pe o vreme din asta se pot întâmpla multe.
Pe o vreme ca asta chiar se pot intampla multe, dar ma uit acum pe panou in Gara de Nord si vad intarziere de 10 ore (ZECE) la un tren, in conditiile in care vremea nu fost asa de severa. A picat catenara , bun , dar sa nu gasesti solutii timp de 10 ore??? Unde sunt locomotivele diesel, unde sunt echipele de interventie, unde este respectul fata de calator.Pai ne mai miram de ce nu merge lumea cu trenul? Sa faca 21 de ore de la Bucuresti la Timisoara?? Pai atat am facut eu cu avionul pana la Sydney, via Londra...Problema nu este vremea sau amplasamentul liniei, problema este lipsa acuta de personal si de dotari tehnice...Oare cat mai poate fi acoperita sub pres lipsa de finantare a sistemului feroviar? Pentru ca in astfel de situatii se vede dezastrul si colapsul care exista in sistemul nostru feroviar... |
|
| |
TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3653 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 16 Dec 2018, 21:25 | |
| Si daca astea de azi au avut intarzieri din cauza vremii, stai sa il vezi pe 1766 (Tm-Iasi) care inca nu a plecat din Timisoara ( are deja....8 ore intarziere, cauzate probabil de asteptarea garniturii care acum formeaza 1765...). |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6455 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 16 Dec 2018, 22:32 | |
| 607 minute staționare în Zam, cam mult prea mult. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Dum 16 Dec 2018, 23:58 | |
| Cu orele mecanicilor cum or fi făcut? Că dacă după ce au redeschis linia au mai stat 3 - 4 ore să găsească un mecanic şi să îl aducă acolo, atunci 10 ore de întârziere e chiar puţin. _________________ :TTT:
|
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 00:41 | |
| Aoleu, pai daca 10 ore sunt putine, atunci 2 ore inseamna ca a ajuns timpuriu...Asta tine de organizarea lor, motivele le-am scris mai sus .Tu crezi ca intereseaza pe prostul ala de plateste bilet cu ce ajunge mecanicul sau de orele lui? Orele pierdute ale pasagerilor conteaza oare pentru birocratii din minister si CFR? Daca te intereseaza asa de tare o parte din mecanici au fosti adusi cu masinile, unele chiar personale.Iar daca tu nu consideri 10 ore o intarziere demna de luat in seama, 19 ore cum ti se par? Ca atat a avut 472.Daca se mai chinuiau un pic il cuplau cu ala de venea din spate, si asa mai scuteau o locomotiva si cateva ore ale mecanicilor.Dar asa-i cand esti bazat si ai locomotive si vagoane cacalau...Iti permiti asemenea luxuri...Cel putin azi au fost mai multe trenuri catre Budapesta intr-un interval mai mic de timp.CFR ii mai tare astfel ca MAV si OBB... |
|
| |
TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3653 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 06:39 | |
| Marius664, bine punctat! Eu cand i-am zis lui DR2005 ca nu iese din logica functionarului de birou, mi-am luat out pentru 3 zile. Adevarul e ca sunt oameni care vad totul doar din punctul de vedere al hartogariei, uitand ca un serviciu de transport este dedicat in primul rand calatorilor, pe care nu prea ii intereseaza bucataria interna a respectivei companii. Din pacate, Romania inca se zbate in aceasta mentalitate ingropata in hartii/dispozitii/OUG/ si de asta avem oamebi ca actualul ministru al Transporturilor care da declaratii comice despre situatia de ieri.
De urmarit 1766! Are deja 13 ore intarziere si sta de 2 ore in Conop. Mi-e ca ajunge si asta odata cu cel de a doua zi! |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 07:40 | |
| Orele mecanicilor ar trebui să fie ultimul aspect de preocupare pentru unii. Acolo undeva pe lângă Deva a fost fir rupt lipsă tractiune diesel deși la un moment dat apăruse GM1363 dar pe unde să treacă când macazele erau înzăpezite și fără control dar și multă incompetență din partea factorilor decizionali. Deh au dat afară pălmașii și au angajat birocrați mulți. Birocrați însemnând trântori remunerați pe niște salarii frumușele și pe care nu-i interesează ce e pe teren. De fapt nici nu știu, cum nu știu nici cu ce se mănâncă calea ferată. Când vor desființa Regionalele la fiecare circa 80% însemnând personalul TESA atunci vor fi și bani pentru investiții. Până atunci însă, totul funcționează atât din inerție cât și în jos. Dr2005 dacă în prezent de când cu circulația desfășurată pe calculator se ivesc des probleme, macaze fără control, se vede pe schemă secțiune ocupată deși real nu e, și aici vorbesc pe timp de vară, d'apoi când se va trece pe ERTSM și iar reduci din personalul L să vezi distracție atunci ! |
|
| |
TER200
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 09:18 | |
| Va fi interesant azi pe segmentul Cluj-Iasi. 1766 are 14h20' intarziere. Va ajunge la destinatie dupa 1834 care a plecat cu 7h00 dupa el, si dupa 1838 (plecat si el inainte, dar care se pastreaza in limitele a 4h00 intarziere). Avand in vedere ca 1766 si 1834 vor ajunge simultan in Cluj, se va proceda la cuplarea lor pana la Iasi? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 10:33 | |
| - marius664 a scris:
- Daca te intereseaza asa de tare o parte din mecanici au fosti adusi cu masinile, unele chiar personale.
Asta nu mi se pare normal. La fel cum nu mi se pare normal ca înjurăturile să le ia CFR Călători, că nu CFR Călători are în administrare copacii de pe marginea liniei. În schimb, Romsilva şi Ministerul Mediului sunt bine mersi, în condiţiile în care blochează de ani buni orice tăiere de copaci... N-aveţi voi idee de cât timp se încearcă reglementarea legislativă a acestei situaţii. _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 17:03 | |
| 73-2 anulat acuma a sosit in Arad 75-2 deci 120 de minute Incompetenta e cuvantul de ordine la CFR la toate companiile si la toate nivelurile Din primavara se stiau de crengi si vegetatia ca ajung in gabarit dar la Cfr aceasi placa nu avem bani si oameni dar umflatii de directori si-au luat bonuuri si prime de obiectiv pe anu trecut de parca au circulat trenurile fara intarzieri ca in Japonia Solutia sa nu mai bombanim peste tot exista acuma alternative si partide eu m-am inscris deja ca vad ca mergem tot in mai rau si nu vreau copiii mei sa traiasca si peste 15 ani tot asa
|
|
| |
TER200
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 17:09 | |
| Exact! Eu cand m-am luat de DR2005 m-am luat tocmai de placa pe care o scoate mereu la inaintare: nu se poate face nimic pentru ca....Pai, fratele meu, hais a schimbam regulamentul, hai sa facem ceva sa se poata taia copacii aia, hai sa ne miscam sa avem avem vagoane mai multe care sa intre in revizie. Daca tot o tinem "langa" ca "nu se poate pentru ca asa e reglementarea nu stiu care", dar pe noi pica casa, inseamna ca avem o mare problema. Iar DR2005 a umplut forumul acesta de "nu se poate", de parca am fi o tara de roboti ruginiti. Si daca mai sunt ca el inca alte cateva sute prin ministerul ala, devine foarte clar de ce "nu se poate". Treziti-va, dragilor, din birocratia asta (in traducere: din tirania biroului), si veti vedea ca asa cum in afara se aplica proceduri clare si simplificate, la fel s-ar putea sa se aplice si aici. Imi iau iar "out" 3 zile? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24336 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 17:59 | |
| Tara merge asa pentru ca in tot sistemul bugetar sunt oameni adusi si plantati acolo doar sa ia bani si nu stiu sa faca nimic Doua cazuri auzite zilele astea Un birou dintro companie unde sunt mai multe doamne pe cine sa dea afara ca fiecare e pila lui cineva si aia care nu are pile si trebuie data afara face treaba la toate Al doilea un sef de depou iasa la pensie si nevastasa care lucra la depou iasa si ea la pensie pentru canu are ce sa mai faca deoarece colega ei care facea toata treaba este in medical iar ea nu stie sa faca nimic..Si exemple din astea sunt cu miile de la angajate care nu stiu sa apese click pe doua taste |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6455 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 18:09 | |
| - Adrian78 a scris:
- Tara merge asa pentru ca in tot sistemul bugetar sunt oameni adusi si plantati acolo doar sa ia bani si nu stiu sa faca nimic
Doua cazuri auzite zilele astea Un birou dintro companie unde sunt mai multe doamne pe cine sa dea afara ca fiecare e pila lui cineva si aia care nu are pile si trebuie data afara face treaba la toate Al doilea un sef de depou iasa la pensie si nevastasa care lucra la depou iasa si ea la pensie pentru canu are ce sa mai faca deoarece colega ei care facea toata treaba este in medical iar ea nu stie sa faca nimic..Si exemple din astea sunt cu miile de la angajate care nu stiu sa apese click pe doua taste sunt câteva exemple mici pentru care merita închisa șandramaua!!! |
|
| |
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6527 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Lun 17 Dec 2018, 19:18 | |
| https://expressdebanat.ro/11-trenuri-anulate-in-caras-severin-si-timis/ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
|
| |
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|