Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INFORMATII GENERALE

In jos 
+45
bubu
rizelgeorgel2004
Petre_IFTE
riciu
razvan - trenuri
ldh80
didinul
cardinal
cfr500
AndreiCFRbv
Norbi
ets2oltromânia
get.
lifetec
Maddox
cristi CFR
bobi
alinx3330
TVlad
@ndrey
billy752-istu
Capsuneanu
mielutu zburator
AeroX
ciprian71
Cipri Andrei Neculai
IonutCFR2009
cristi ar
Katalyn
CristyanC
cristy79
Adirmvl
Vitosa
alex.barac.5
dan tm
Dr2005
marius664
LanceR
alex1987
Nesebar
Costin.B
alliens
Adrian78
Luna
aris86
49 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 47  Urmatorul
AutorMesaj
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6767
Data de inscriere : 25/05/2012

INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 11:57

@Adirmvl, as zice eu ceva de cardul de fidelitate adevarat de la Dacos, de multitudinea de oferte, mai ales alea dementiale de tipul last minute. Mi-am facut card de curand (si inca unul zdravan, nu un bilet prapadit). E noul TrenPlus pentru mine intrucat din luna iunie, dragii mei colegi de forum, urmeaza surprize surprize, multe oferte comerciale de la CFR Calatori se reduc la 30%, iar altele chiar pot disparea definitiv. Nu credeti? Consultati site-ul CFR Calatori dupa 10 iunie.
Desigur ca gratuitatea studentilor nu are nicio vina niciodata si in nicio situatie. Am imprastiat eu doar frustrari personale...cum sa nu.
Practic acum sunt oferte echivalente cu anticipatia maxima de 21 de zile. Adica pentru multi n-o sa mai insemne nimic.
Cred ca de la noul mers vor fi eliminate complet (daca nu cumva si cu trenuri la pachet).

Nu ma intelegeti gresit, nu devin fan autocare, dar una era cand plateam 12 lei cu TrenPlus anul trecut la trenurile Pitesti - Bucuresti, alta e cand platesc minim 25, asa ca mai bine ma duc frumos unde e cel mai ieftin, culmea si mai rapid, avand in vedere si ce restrictii si santiere s-au instalat pe 901 din februarie incoace. Poate pentru Valea Prahovei (mai mult Regio Calatori) si litoral mai servesc tren, dar in rest chiar o sa reconsider serios optiunile de transport.

Nu inteleg de ce tot noi astia care platim bilete suntem pedepsiti sa platim mai mult (chiar si la operatori privati), iar niste putori cu ifose vesnic nevinovate si nemultumite au loc mai lejer in tren (cu toate ca nici ei nu incap de altii ca ei). De ce asa ceva? De ce trebuie sa le intretinem noi plimbarile lor la nesfarsit? Ce avea daca plateau si ei 50%?
Cum sa nu fie asta discriminare pe fata? Scumpiri mascate pentru prostii care platesc in timp ce pomenile au loc mai bine pentru ca numarul de vagoane nu tinde niciodata sa creasca. De ce in timpul conducerii Szentes nu s-a intamplat asa ceva desi nici atunci numarul de vagoane nu era prea breaz? Si mai ales de ce era profit atunci? Intrebari retorice, doar se stie ca pomenile aduc mai multi bani (cica), s-a vazut din plin cum a functionat reteta asta de distrugere a conditiilor de calatorie si de umilire a altor calatori care mai alegeau trenul ca mijloc de transport.
Nu credeam ca va ajunge CFR in halul asta...dar daca asta se vrea, sa le fie de bine...sa mearga numai cu pomenile la bord.

De aici incolo voi cauta oferte Regio la avioane low-cost si la autocare Smile si aparent exista din plin, in timp ce la CFR vor disparea toate.
Cica asa trebuie, asa e bine.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 12:13

Lista cu anulari e pe undeva pe forum, nu o gasesc.

https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/programul-de-circulatie-pentru-data-de-2-iunie-blaj/

lucrarile la linia 400 in zona Mierurea Ciuc au legatura cu trenurile astea?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 12:18

AeroX a scris:
De ce in timpul conducerii Szentes nu s-a intamplat asa ceva desi nici atunci numarul de vagoane nu era prea breaz? Si mai ales de ce era profit atunci?
Studiază şi valoarea compensaţiei din perioada aia... că profitul s-a făcut pe baza compensaţiei, nu pe baza bicicletelor. Când s-au tăiat compensaţiile cu cca. 20% la a doua rectificare bugetară, a trecut şi bugetul pe minus. Aşa că s-au căutat alte surse de venit, reducerea ofertelor comerciale a fost una dintre ele.

În rest, succes la mers cu autocarul pe A1, să ne spui cât mai e coloana la intrare în Bucureşti, anul trecut, de regulă, începea de pe la km 25.

marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6914
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 12:54

dan tm a scris:
Lista cu anulari e pe undeva pe forum, nu o gasesc.

https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/programul-de-circulatie-pentru-data-de-2-iunie-blaj/

lucrarile la linia 400 in zona Mierurea Ciuc au legatura cu trenurile astea?
Posibil...lista este in topicul cu mersul trenurilor 2018/2019, a fost postata de Katalyn.In legatura cu aceste anulari, care multi zic ca se datoreaza vizitei Papei, sa nu uitam ca si anul trecut de 1 si 2 iunie au fost trenuri anulate, fiind SL...Ca acum a picat in week-end, ghinion, cred ca are mai mult legatura cu plata zilei de 1 iunie(sau liberul aferent)  decat cu vizita Papei...

Dr2005 a scris:

În rest, succes la mers cu autocarul pe A1, să ne spui cât mai e coloana la intrare în Bucureşti, anul trecut, de regulă, începea de pe la km 25.
Eu trec prin zona o data pe luna cel putin, stii cate abuteiaje am prins???Te las sa ghicesti.Chiar tu spuneai mai deunazi ca daca ti se intampla intr-o zi asa, nu inseamna ca asa sunt toate zilele...ma rog discutia era despre altceva dar contextul este acelasi...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 13:03

Mie nu mi se întâmplă pentru că am bătut cu autobuzul şi bicicleta cam tot Ilfovul, deci şi cu maşina pot să fentez ambuteiajele... de pe A1 pot să ies spre Ciorogâla şi apoi Dârvari - Domneşti - Prel. Ghencea şi am ajuns acasă. Şi Dârvari - Domneşti - Clinceni - Măgurele - Aluniş - Jilava pentru cine vrea la Giurgiu... drumuri cu asfalt ca în palmă şi libere.
Şi există variante de şuntare şi pentru alte intrări în Bucureşti, doar că autocarele nu au traseu pe ele.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 21:23

De exemplu pentru evenimentul ce va avea loc duminică  2 iunie la Blaj trenurile ce vin de la Cluj/Dej regionala Cluj le va forma. Pe raza acelei regionale sunt o grămadă de trenuri R ce nu circulă în zilele de sâmbătă duminică și de sărbători legale. Așa că e lesne de dedus cam ce serii de vagoane vor compune aceste trenuri suplimentare pentru Blaj care tot duminică seara se vor intoarce și inapoi apoi luni vor reintra pe trenurile lor.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9104
Reputatie : 13012
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 21:52

Trenurile care vin din Ungaria vin cu Traxxuri?

Ce masuri o sa fie luate pentru a evita sa stea un tren doua ore in caz ca se defecteaza locomotiva.
Probabil ca trenurile respective speciale si suplimentare nu o sa ramina in Blaj, vor fi trase in alte gari precum cele speciale care vin anual la Miercurea Ciuc.

Acum vesnicele discutii de pe la noi cine le salubrizeaza, unde , cum cine le face ,,revizia"?Cam asa se discuta pe aici daca se propunea folosirea mai intensiva a vagoanelor nu? cum sa le salubrizezi la peron, n-ai cum sa golesti buzile, n-ai cum sa bagi apa, trebuie revizie pe canal, blaaa, blaaa prostii d-astea.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeVin 17 Mai 2019, 22:05

dan tm a scris:
Ce masuri o sa fie luate pentru a evita sa stea un tren doua ore in caz ca se defecteaza locomotiva.
A pus Papa o vorbă bună undeva mai Sus Very Happy

dan tm a scris:
Acum vesnicele discutii de pe la noi cine le salubrizeaza, unde , cum cine le face ,,revizia"?Cam asa se discuta pe aici daca se propunea folosirea mai intensiva a vagoanelor nu? cum sa le salubrizezi la peron, n-ai cum sa golesti buzile, n-ai cum sa bagi apa, trebuie revizie pe canal, blaaa, blaaa prostii d-astea.
Anii trecuţi veneau doar Y-uri şi alte vechituri, care nu au nevoie de desfundarea budelor, că sunt cu descărcare între şine. Apă oricum nu o să le bage nimeni, că nu au cum pe acolo dacă nu sunt duse la Braşov sau Siculeni pentru asta (dacă o mai fi revizie de vagoane la Siculeni), dar MAV nu o fi atât de dus cu capul încât să îşi oprească propriul tren la graniţă pe motiv de bude înfundate sau lipsă apă, cum mai fac cu vagoanele româneşti din când în când.
Revizia la sosire şi formare probabil o să o facă şeful de tren sau poate se va detaşa o partidă de manevră la Miercurea Ciuc şi Blaj având în vedere câte trenuri suplimentare vor fi.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeSam 18 Mai 2019, 16:29

Postez aici, ca nu stiu sa fie un subiect mai bun.

Ma chinui de cateva zile sa pun materialele adunate in Danemarca la subiectul cu reportajele mele feroviare si renunt de fiecare data sa continui pentru ca imi vine sa arunc laptopul pe fereastra! Si nu e din cauza netului meu, ca atunci cand ultima pagina avea un post sau doua nu se incarca greu, deci, cred eu, problema e ca sint prea multe posturi pe pagina (cu poze destul de mari). Deci poate ca nu ar strica sa limitati la 10 numarul de postari pe o pagina. Daca stiti ca aveti variante mai bune va rog sa le aplicati, dar la cum merge acum treaba eu imi bag picioarele in el de reportaj si nu il urc pana nu se rezolva problema.

Cer scuze pentru ton, da' pur si simplu nu am nervi pentru mizeria asta.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeSam 18 Mai 2019, 17:05

Adirmvl a scris:
Postez aici, ca nu stiu sa fie un subiect mai bun.

Ma chinui de cateva zile sa pun materialele adunate in Danemarca la subiectul cu reportajele mele feroviare si renunt de fiecare data sa continui pentru ca imi vine sa arunc laptopul pe fereastra! Si nu e din cauza netului meu, ca atunci cand ultima pagina avea un post sau doua nu se incarca greu, deci, cred eu, problema e ca sint prea multe posturi pe pagina (cu poze destul de mari). Deci poate ca nu ar strica sa limitati la 10 numarul de postari pe o pagina. Daca stiti ca aveti variante mai bune va rog sa le aplicati, dar la cum merge acum treaba eu imi bag picioarele in el de reportaj si nu il urc pana nu se rezolva problema.

Cer scuze pentru ton, da' pur si simplu nu am nervi pentru mizeria asta.

Adi fa un topic separat si la mine se incarca foarte greu pagina de la topicul ala
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3356
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8369
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeSam 18 Mai 2019, 20:13

Din cauza întârzierii a IR 1522 cu 75 de minute, trenul IR 1587 a plecat cu o întârziere de 30 de minute din gara București Nord. Trebuie să aștepte turiști de la stațiunile din județul Vâlcea!!!!!!????
Mad Mad Mad
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeSam 18 Mai 2019, 20:40

Daca ai calatori cu bilet pentru legatura in trenul intarziat da. Mai ales daca e ultimul tren din zi. Daca tu ai fi fost in Pausa ar fi fost bine sa pierzi legatura?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeDum 19 Mai 2019, 15:25

Adirmvl a scris:
E vorba de Flickr sau pe unde pui tu pozele... e posibil chiar acolo să fie o limitare de trafic, tocmai ca să prevină utilizarea pentru postat en-gros pe forumuri. Din păcate, cam toate serviciile de găzduire gratuită de poze au astfel de limitări Sad

razvan-trenuri a scris:
Din cauza întârzierii a IR 1522 cu 75 de minute, trenul IR 1587 a plecat cu o întârziere de 30 de minute din gara București Nord. Trebuie să aștepte turiști de la stațiunile din județul Vâlcea!!!!!!????
Nu cred că aşteaptă turiştii de la Căciulata, ci aşteaptă pe cei din Rm. Vâlcea, Drăgăşani, Caracal, Roşiori Nord şi Videle care vor la mare.
Apropo, 1522 a întârziat 53 minute, nu 75. Dacă întârzia 75, 1587 pleca cu 45 minute întârziere.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeDum 19 Mai 2019, 16:40

razvan - trenuri a scris:
Mad  Mad   Mad
Bună dimineața. Abia acum ai făcut tu descoperirea asta? Nu e nici pentru prima  și nu va fi nici pentru ultima oară  când așteaptă sosirea trenurilor 1522, 1590, 1754, dacă acestea sunt întârziate. Chiar și cele fără oprire mai așteaptă trenuri când acestea sunt întârziate.
Tu dacă ai avea bilet de la Drăgășani și vrei să ajungi la Slobozia și nu te-ar aștepta trenul ți-ar conveni să-ți petreci o noapte în sala de așteptare a GdN ?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitimeLun 20 Mai 2019, 17:39

Se circulă pe ambele fire de la Grădinari la Chiajna, deci nu mai e necesară staţionarea la Grădinari (era oprire tehnică oricum). La Videle de luni până joi atașează automotor de la Giurgiu, dar sâmbătă şi duminică nu, deci nu are nevoie de cele 11 minute.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INFORMATII GENERALE   INFORMATII GENERALE - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

INFORMATII GENERALE
Sus 
Pagina 26 din 47Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 47  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: